כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה שקלתי את הדגם OC של Sapphire, אבל ראיתי שהוא עושה יותר רעש מהמתחרים בצורה משמעותית ושהוא יכול להגיע ל81C בLOAD איך הדגם NITRO+ הרגיל בהשוואה לOC ? ואיך MSI בהשוואה לדגמים של SAPPHIRE ?
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום פורום כרטיסי מסך ... בטח מי שהסתכל בכותרת ישר קפץ לו לראש לצעוק: "תקנה מחשב חדש כבר!" אז לא.. אני חייל ולוחם כך שאין לי יותר מדי זמן בשביל המחשב אבל בשביל הזמן שיש לי עליו אני רוצה להפיק את ההנאה המרבית. בקיצור אני רוצה לקנות כ.מ חדש עד 500 שקל (עדיפות לכמה שפחות כמובן ) בנוסף כרגע יש לי 6800 הגירסא הרגילה שזוחל לי בגלל זה אני רוצה להחליף. האפשרויות שמצאתי מתוך חיפוש כללי: HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 DVI AGP בKSP במחיר של 460 ש"ח SAPPHIRE Radeon HD2600XT 512MB DDR3 AGPX8 בנעה מחשבים במחיר של 500 שקל GECUBE HD2600PRO 512MB DDR3 AGPX8 בסקאי פיסי במחיר של 360 שקל Sapphire ATI Radeon X1650 PRO, 512mb DDR2, AGP, Retail בוולקם טכנוליגי ב 360 שקל nVIDIA GeForce 7600GS 512MB …
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס גרפי ומתלבט. המפרט שלי: Motherboard - Asus P4P800 SE 1024 MB RAM Inno3d GeForce FX5900XT אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות 1000 ש"ח. הכרטיס היחיד שמצאתי כרגע שעונה על הדרישות שלי הוא הGeForce 7600GT. יש למישהו הצעות נוספות? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני מתלבט בין GTX 1050 2GB לבין RX 560 2GB , הבדל של 80 שקלים מביניהם, מה לדעתכם עדיף ? https://ksp.co.il/index.php?uin=39625&select= https://ksp.co.il/index.php?uin=36003&select=
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, משהו יודע איפה אפשר למצוא REVIEW על GF6800 של FORSA (GIL) ואיך ה 6800 של MSI מול ה6800 של LEADTEK יש הבדל חוץ מקירור ? תודה נ.ב הנה קישור לאתר בית ולכרטיס הספציפי של FORSA http://www.geniman.com.hk/geforce6800_agp.htm
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בפורם לגבי משדרי הווידאו הייתי רוצה לדעת אם קימת אופציה לחבר את מחשב ה-HTPC שנמצא בסלון למסך מחשב רגיל Stand Alone שלא מחובר לכלום בחיבור VGA. תודה,
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מתחבט בשאלה הזו כבר כמה זמן. יש לי X1900. אני צריך לקנות לוח חדש + ספק (בעצם מחשב שלם). מצד אחד שני X1900 זה ממש מגניב, אבל אני לא מתכוון לקנות אתהשני עכשיו וכשלבסוף אקנה אותו, בשוק יהיו כרטיסים חזקים כמו שני הכרטיסים ביחד. עם זאת הכרטיס השני יהיה משמעותית יותר זול ממה שהוא עולה כיום. יש גם את השיקול של הספק - שצריך להיות יותר חזק - כדי שיחזיק 2X X1900. איזה צד של המשוואה "שוקל" יותר? מכירת X1900(בעוד שנה) - כרטיס מדור מתקדם יותר(בעוד שנה) =?= X1900(כיום) + X1900(בעוד שנה) + ספק חזק יותר (כיום) מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי ואני לא יודע לאיזה. יש לי abit fx 5200 128 ddr ואני רוצה לשדרג אותו במשהו כמו 400 שקל לאיזה אתם ממליצים? יש לי כמה אפשרויות.. 1. abit fx 5600 256 ddr/ati radeon 9500 128 ddr 2. (ממש לא בטוח...) abit fx 5700 או ati radeon 9600 עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה מה כדאי לי לקחת קודם כל ati או nvidia אחרי זה למה ואיזה מהם.. תתחשבו בתקציב..
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן הגעתי לדיון הנ"ל שמסביר איך לבצע סופטמוד לכרטיסי ATI ע"י שינויי הדרייברים וע"י כך לספר אותו לכרטיס מקצועי, פעלתי לפי ההוראוה והסתבכתי לקראת הסוף היות והמדריך מדבר על דרייבר אחד (ישן יותר) אשמח לקבל עזרה אם מישהו עשה את זה והצליח . תודה זה הקישור לאתר http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=313065 תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי את ה - leadtek geforce 6600gt TDH Extreme edition 128 MB DDR 3... ולאחר התקנה שלו ( כולל ה - forceware שהגיע איתו 75.10 ), הוא זוהה ב- everest כבדיוק הדגם שכתוב למעלה. מאז שהתקנתי את ה - forceware האחרון ( 77.77 ) הוא מזוהה כ - leadtek 6600gt רגיל. האם זה אומר שהוא ירד בביצועיו ? למה הזיהוי שלו נדפק ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש לי מה להתלבט עם שני הכרטיסים האלו: ה Radeon http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3971 ה GIGABYTE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4066 בכל מקרה אם אתם מכירים כרטיס אחר שעדיף משני אלה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני כבר כמה שנים לא מעודכן ממש במה שקורה בעולם החומרה. אשמח לשאול... האם יש כזה "חייה" 'Graphic Streaming'? ממממ... יש לי מחשב נייד עם כרטיס גרפי לא חזק ואשמח לדעת אם יש שירות בתשלום שאפשר לעשות מנוי ואתה יכול לשחק על גרפיקה גבוהה ללא בעיה. נראה לי שמעתי על דבר כזה בעבר. אשמח לדעת איפה זה נמצא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי כרטיס מסך - Sapphire Atlantis Radeon 9600 PRO עם חיבור s-video. הענין הוא שזהו חיבור בעל 7 פינים, בעוד בטלויזיה החיבור הינו בעל 4 פינים. ברצוני לשאול אם אפשר להשתמש בכבל רגיל בעל 4 פינים (ניסיתי, אבל נראה לי שזה לא מתאים) או אולי קיים כבל או מחבר מיוחד.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה, אני יכול לקנות מארה"ב כרטיס מסך, תקציב 150$ אולי עם חריגה של 10$-20$... חשבתי על 4870.. אבל אני לא יודע איזה לבחור. לא ממש משנה לי אם זה יהיה עם OC מהמפעל, אבל חשוב שיהיה קירור טוב ושקט עד כמה שאפשר.. אני לא יודע אם לקחת 512MB זכרון או 1GB, אני הולך לשחק על רזולוציה של 1680X1050 http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=4870&x=0&y=0 או אם למישהו יש חנות אחרת..
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
למה הוא כול כך יקר אם כולם אומרים שהוא לא מריץ אפילו סופר מריו,ואיך זה שנגיד 4850HD יותר טוב ממנו?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אוקיי... מפרט מהיר.... Intel Pantium 4 1.5 Ghz 512 MB DDR 80GB 7200RPM אבל.... Geforce 2 MX 200 - כרטיס מסך שאני נשבע שאני הולך לשרוף אותו על הכיריים הקרובים... אז ככה.. כדי שהמחשב שלי יתפקד נורמלית + שאני יוכל לשחק משחקי מחשב בקצב של יותר מפריים לשנייה אני צריך כרטיס מסך טוב... עכשיו עוד מגבלה זה תקציב... עד 800 ש"ח גג :'( אז לסיכום... מישהו יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הטוב ביותר שאפשר לקנות עד 800 שקל?? תתרמו את עזרתכם להצלת מחשב נואש...
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כדי שלא יהיה טעויות .. הכרטיס הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 מתאים לי למחשבב יש לי ניראלי PCI - E איך אני בודק שבאצת יש לי PCI - E מעבד 2160 לוח אם 945 GCM אז מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני צריך כ"מ בתקציב של 150$ אני מתכנן להזמין באינטרנט מארה"ב. שימושים: תכנות בCUDA(חייב להיות של NVIDIA) ומשחקים ברזולוציה של 1024*1280. מפרט נוכחי: מעבד:Intel e6750 2.66 Ghz. זיכרון:2Gb 667 Mhz. ספק: corsair 520Hx-520W. מה ממולץ בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרתי פרופייל (8.7 CCC) ושיניתי פה C:\Documents and Settings\yy.YY\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles את הפרופייל שיצרתי : YYYY.XML ככה : <Feature name="FanSpeedProtocol_0"> <Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"> <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="40" /> זה אומר שכרגע הוא על 40 , מה שלא מרעיש לי ....אב…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מסך samsung BX2450 ,כשחברתי אותו למחשב והתאמתי לרזלוציה המירבית 1929X1080 התמונה מופיעה בתוך מסגרת(יש שוליים שחורים בכל הכיוונים). כשהורדתי את הרזלוציה ל- 1680X1050 התמונה מלאה את כל המסך. במדריך למשתמש של המסך נטען שזאת בעית כרטיס מסך, עדכנתי את הדרייברים העדכניים ביותר אבל הבעיה לא נפתרה. אני משתמש בwindows 7 home 64 bit. אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
את 2 הכבלים של הPCIE לספק או 1? לא רשום בחוברת (באתר של ATI הם מסבירים איך להתקין כרטיס AGP קצת הזוי נראה לי לא עידכנו מיליון שנה את ההוראות
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-