כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי תובסה רצינית מאוד של NVIDIA בסיבוב הנוכחי עם הFX שלהם, ATI היכתה בהם עם הR9800 (שהוא לא שואב אבק ולא שואב כסף). עכשיו NVIDIA אמרה שהשבב NV35 הנקרא גם FX5900 יהיה מהיר כפליים מהNV30 (ההבטחות של NVIDIA, כן בטח...) לעומת זאת לATI יש את הR9800PRO שאולי חלק מכם חושבים שהוא יתן מלחמה הולמת לFX5900... או שהכרטיס החדש שATI טוענת שיש לה יביס את הכרטיס החדש מבית NVIDIA.... הצבעתם השפעתם.
-
- 58 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היום לאחר שמחיר מסכי ה-LCD שווים לכל נפש וכיס הם נרכשים בהמוניהם. בכל מבחן והשוואה בין שני סוגי המסכים, ה-CRT לוקח בגדול בכל הקשור לאיכות הצפיה בסרטים (בעיקר). אישית מעדיף CRT וכמה שיותר גדול (יש לי מספיק מקום פנוי). מבחינתי, אין מקום להשוואה, CRT שולט.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[move]אני מחליף את הנוכחי ב 640[/move] אני רוצה לבחור את כרטיס ה NVIDIA 8800 GTS 640 MB הטוב ביותר שאני יכול למצוא (שלא עוברים את ה 2500 ש"ח) כעקרון הכרטיס המוצג בכותרת הוא הברירה הטבעית של ההחלפה מהחנות שקניתי אותו אבל אני לא רוצה להיות נעול עליו. והבנתי שספארקל הוא אופציה טובה מבחינה כדאיות אבל אני רוצה שאם כבר אני משקיע לקבל את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב שצויין למעלה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים ואשמח ללינקים תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים כמובן שאני יחליף את הלוח וזה רק למשחקים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3819 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני לא לדוגמא כל שנה\שנה וחצי מחליף לmed-end עדכני.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר המון זמן מה שווה לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אוקי אז אני וחבר שלי היתערבנו איזה כרטיס יותר טוב בין 8800 GT (שלו) HD 4870 (שלי) 9800 GTX (חבר שלו) אני אמרתי ששלי יותר טוב מי ניצח??? (כמובן שאני אבל כדי שיאמין לי)
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רציתי לשאול- אם יש מחשב שתומך מערך CF\SLI ורזולוציית המסך היא 1920*1080 איזה כרטיס / כרטיסים כדאי לשים בשביל למקסם יחס עלות/תועלת. (חשוב להדגיש שוב - המחשב בעל תאימות מלאה למערך כרטיסים ואי ניצול מערך יהיה סוג של "בזבוז"). מבחינה תקציבית - השאלה היא האם קיים כיום מערך כרטיסים שיהיה יותר כלכלי מאשר כרטיס יחיד?.. אשמח לפרטים לגבי רמת low end, mid & high. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעונין כנראה,כרגע רק מתוך סקרנות,לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם בימינו לקנות ביחס ל ביצועים\מחיר. עד 1400 ש"ח. ואני לא אוברקלוקר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
גילוי נאות: סרטון שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/video-nvidias-amazing-human-head-demo
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התלבטתי אם לכתוב את זה פה או בפורום תמיכה טכנית אבל נראה לי שלחברה פה יהיה את היעד הכי מקצועי בנושא. יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-2630QM שבתוכו שבב Intel HD Graphics 3000. כשאני מריץ סרט FullHD(1080p) עם BSplayer תחת האצה של המעבד המובנה התמונה מקרטעת ומתי שהיא לא מקרטעת הקול לא מסונכרן. העברתי את העיבוד לכרטיס מסך שלי, NVIDIA GeForce GT 525M, הפעם התמונה לא קרטעה אך הקול עדיין לא היה מסונכרן. איפה הבעיה? ב-Codecs? ב-BSplayer? בכרטיס מסך? במחשב(מערכת הפעלה)? בכלל הייתי רוצה לצרף לזה שאלה שמאוד מטרידה אותי. התחדשתי בטלוויזיית FullHD ואני רוצה לקנות לה מחשב HTPC. אני נורא חושש שמא המפרטים שמציעים במדור לא יספיקו כדי להפעיל עם המעבד המובנה סרט FullHD האם החשש שלי מוצדק?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה למקם את זה, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי על המחשב סרט באיכות HD ובקידוד X264 כאשר אני מפעיל אותו עם הנגן VLC הסרט פשוט נתקע למשך חצי דקה כל 5 שניות. האם יש איזשהיא דרך לתקן זאת מבלי לשדרג חומרה? המפרט שלי הוא: GeForce 5200FX Celeron D 256 MB RAM
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד סרטוני תלת מימד, (קצרים או ארוכים מעט) שאני יכול לראות עם המשקפי קרטון האלה שיש להם עין אחת אדומה והשניה כחולה?
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה. במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות. רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F004%5F002%5F010%5F000&product%5Fid=25%2D3085 טיפה יקר אבל למי שצריך זה אולי שימשי
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-