כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את היעדכון לכרטיס מסך יש לי REDON 9800 PRO של TUL אני צריך דרייבר דחוף כי נדבר לי הדיסק :'(
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לומר תודה על הביקורת ולציין שהיא מושקעת מאוד! אבל יש לי טענה אחת כלפיה הביקורת, הביקורת בעצם משווה בין ה GT260 וה GT280 הכרטיסים אינם באותו טווח מחירים ואינם מתחרים זה בזה היה הרבה יותר טוב אם היו מכנסים לביקורת את הכרטיסים המתחרים מטעם ATI ה 4850 ה 4870 וה-4870X2 ומשווים את הכרטיסים האלה לכרטיסים הנ"ל ובעקבות השוואה זו מגיעים למסקנות.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה פשר הטיזר שסיפקה לנו מפתחת השבבים עם המילה Super - אך ההערכות הן כי מדובר בעדכון עבור כרטיסי מסך שהוצגו לפני פחות משנה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי זאפ, חדש עולה כ 1000 ש"ח ,מה שאומר שכנראה ניתן להשיג אותו באזורי ה900+ אם מחפשים היטב. השאלות שלי הן בעצם אם : א) כדאי לקנות עכשיו כרטיס כזה? (לאור חילופי הטכנולוגיה ויציאת סדרת הRים)... ב)800 ש"ח זה מחיר סביר לכרטיס כזה במצב משומש? אני זוכר את הדיון הארוך על המחירים שראויים והוגנים בקניה מיד שניה, אבל אני לא מוצא אותו וגם עבר זמן מה מאז... תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון להוציא 1000 שקל על כרטיס מסך ואני מתכוון לחרוש טוב טוב לפני שאני מוציא ת 1000 שקל האילו אז ככה אני גולש ביחסית הרבה אתרים להשוות מחירים ואני לא מבין איפה 3 שנים אחריות?! מה קרה לזה@$^%?$^(אשמח אם כמה נקבל מכמה חנויות הסבר קטן.) למה מגיע לי רק שנה אחת למה?! עכשיו ההתלבטות הכי גדולה שלי זה האם לקנות כרטיס אם שנה אחת של אחריות? אני לא יודע אם זה משתלם? כי אם אחרי 366 ימים הוא יחלט להתפגר הלכו 1000 שקל? הכרטיסים שיש על הכוונת הם GF 5900/R9800 עכשיו כל האילו עם המחירים הטובים הם רק שנה אחריות ואני לא יודע האם זה שווה קניה אני זקוק ליעוץ והאם הגירסה הזאת שווה קניה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=2244
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי יש לי ת x1950pro עם קירור של Zalman VF700-Alcu fansink עכשיו המאוור מלא באבק מפוצץ ואני לא מבין איך לנקות אותו ואיך בכלל לפרק תכרטיס (המארז nzxt-apollo) בינתיים המשחקים רצים לי עם ריבועים, משולשים בעיות גרפיות וכו'. מה לעשות??!! הורדת מהירות שעון תעזור? איך מנקים? תודה ענקית לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך אני מכבה פילטרים? יש לי את הכרטיס הזה REDOON 9800 PRO אמרו לי שזה פרום טוב..
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
קראתי שיש סדרה חדשה של HD4870 בצבע כחול עם ביוס בעייתי לי יש HD4870X2 רציתי לברר אם גם בדגם הזה בכחול בעייתי ואם כן מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי חברים. אתמול חיברתי מסך נוסף ל GTX 460 שלי. חשבתי שאוכל לשחק BF4 במסך אחד, ובשני לגלוש ולהיות ב TS. מסבתבר שלא. אם אלחץ על שולחן העבודה במסך השני, המשחק יתמזער במסך הראשון. שמעתי מאחרים שזה לא כך. הם יכולים גם לשחק וגם לגלוש במסך השני ללא הפרעות. חשוב לציין שאני עם ווינדוס 8.1. ניסיתי להתקין את ultramon אבל הוא לא תומך בווינדוס שלי כנראה (לא נפתח גם עם תאימות). לא יודע אם התוכנה הזאת יכולה לעזור, רציתי לנסות. יש לכם השערות איך אוכל לסדר את זה שאוכל לשחק במסך אחד ובשני לגלוש בלי שהמשחק יתמזער? תודה, אביב.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך נורמלי שמריץ את המישחקי של היום ברזולוציה של 1280*1024 בהגדרות בינוניות;גבוהות + קצת פילטרים המחשב של החבר הןא עם AMD ניראה לי דגם אטלון 3200 ויש ללוח חיבור PCIE V1 מה אתם ממליצים בישביולו? ראיתי שיש 3 אפשרויות סביב ה400 ש"ח - 4670 HD סביב ה600 ש"ח - 9600GT סביב ה700 ש"ח 9800GT אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים? מה הכי מישתלם מבחינת ביצועים/עלות ואיזה ספק צריך ליהיות לו בישביל הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
סיפור ארוך... קניתי לפני 2.5 שנים כרטיס HD4870X2, הכרטיס התקלקל פעם ראשונה לפני חצי שנה והתקלקל שוב ושוב (בעיית חום כנראה)... KSP מציעים לי כרגע לקבל כרטיס חדש GTX480 של Inno3D... חייב תשובה מהירה! שווה או לא?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני כשנתיים-שלוש עוד הייתי מעורב בתחום אבל מאז עזבתי את האזור לחלוטין, אני כבר פשוט לא יודע מה כרטיס טוב ומה לא טוב, כמה זה יקר לכרטיס וכמה לא היום ומה שווה לקנות. בכל אופן אבא שלי גר בניו יורק, ואני אקנה את הכרטיס החדש דרכו, כנראה מאמאזון שם מאוד מאוד זול, השאלה מה לקנות? אין לי עדיין טווח מחיר אבל זה ברור שאני לא יכול להרשות כרטיס ב400$. אני צריך משהו שיספק ביצועים כמה שיותר טובים למשחקים (למרות שיהיה לי צוואר בקבוק בערך מכל כ"מ חדש אבל בקרוב נגמר צבא ומתחילה עבודה ואני אקנה את שאר החלקים שצריך בשבלי להשלים את הפער) בטווח מחיר בינוני, אשמח לכמה אופציות במחירים שונים. אני יודע שזאת בקשה מאוד כללית אני רק צריך להיכנס בינתיים לתמונה של מה זה מה ומה המחירים לעו…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מפרט בצד. הורדתי את CCC החדש מהאתר של ATI והוא פשוט הורס את התצוגה בויסטה. המסך נראה חיוור וחסר צבע. כשהסרתי את CCC וחזרתי לדרייבר של ויסטה המקורי התצוגה שווה לקדמותה. מישהו פה ניתקל בכזו תופעה? מה עושים? אופיר
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני לא בדיוק יודע איך להגיד את הבעיה שיש לי , אבל מאז שעברתי להרקולס טי500 יש לי בעיה עם ה"אפקט|" עשן במשחקים למשל שאני משחק אנריל טורנמנט , מתי שאני יורה 6 רימונים (עם הרוקט) הם מוציאים מעין עשן כזה אבל הוא ממש לא נראה טוה , הוא ירוק כמעט לגמרי אותו הדבר קורה לי עם המשחקי גדי נייט 2 , מתי שאני יורה על עצם כל שהוא העשן שנוצא סגול לגמרי וממש לא מציאותי יש לי את הדרייברים 23.11 תודה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מפנדה מה אתם אומרים הקנייה הכי כדאית היום? עריכה: הייתה לך שגיאת כתיב,
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך הכי חדש שיש עם ההגדרות הכי טובות שקיים היום בגירסא של AGP x8 שיחליף את הnVIDIA Geforce MX440 64MB הקשיש במחשב הישן אני צריך שהוא יהיה מתאים למשחקים של היום על ההגדרות הכי נמוכות או מה שיתאים כל הקטע שיש שם רק 1.87GHZ 256MB DDR ולא נראה לי זה יספיק אבל בכל זאת תביאו הצעה תקציב 400-500 ש"ח תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מדובר על 7800GT מומהר מהמפעל, אם אפשר להגיד גם כמה ה 8800GTS יותר חזק ממנו? והאם הוא יסחוב חלק קריסיס?
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
8800GT של ZOTAC שווה את הביצועים או שכדאי לחכות לגירסאות של LEADTEK ושאר החברות? יש לי תקציב של 1600 לכרטיס מסך. הכל מתאים כגון חיבור, ספק והכל. עכשיו אני צריך שתענו לי על השאלה בבקשה. עוד משו, 8800GT יעשה צוואר בקבוק ל - AMD 3800X2 DUAL CORE ?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן רכישת מחשב בקרוב, ואני צריך לקנות את המחשב בימים הקרובים כדי שהוא יהיה מוכן ללימודים. כמו כן, קראתי שאמורים לצאת יחסית בקרוב (מתי?) כרטיסי הביניים של הדור החדש - ה-6600 והX700. רוב הסיכויים שלא יהיה לי את התקציב לקנות את אחד מהכרטיסים האלו, אבל הכרטיסים האלו אמורים להיות הרבה יותר טובים מכרטיסי הדור הישן, לדוגמה ה-9800PRO וה 9600XT ולכן סביר שהמחירים שלהם ירדו. מישהו יודע במקרה (או יכול להעריך מהשקות קודמות של כרטיסים, ברור לי שאי אפשר להתחייב על מספרים מדוייקים) אם ומתי צפויה להיות ירידה במחירים של ה-9600XT וה-9800Pro? כי אם צפויה ירידה משמעותית, יכול להיות שאני אקנה לוח עם כרטיס מסך ONBOARD (תוספת שולית מבחינה כספית), ואשדרג כמה שבועות אח"כ לאחד מהכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי את הלוח הזה P4VXASD2+ של חברת Elitegroup עכשיו קיום אני לא יודע איזה כרטיס לקנות לה בגלל כול הכרטיסים שיש כיום בשוק האם בכלל קיים כרטיס ללוח הזה היום? כי הלוח די ישן ואני לא בטוח שזה תומך AGP8?? אז חברה הממוחים עזרו לי בבקשה למצוא לה משהו טוב שיעלו לה קצת משחקים !!
-
- 15 תגובות
- 903 צפיות
-
-
עד 7000שקל. הגודל של המסך צריך להיות 32-34אינץ תודה.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אז כך יש לי בארון , NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV,חדש שנקנה בארץבגלל שדודה שלי החכמה נזכרה רק עכשיו שהיא מביא מחו"ל 6800gs,חחחחח קראתי מלא סקירות,והרבה הודעות של משתמשים בפורומים בחו"ל לגבי הכרטיס, אבל אמרתי שזה יכול להיות נחמד לשמוע גם את דעותם של בעלי הכרטיס הזה גם בארץ (6800gs). נ.ב אני מוכרת את ה 6600gt ב900 ש"ח-כרטיס חדש (3 שנים אחריות). תודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-