עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עשיתי בדיקה קצרה של 6 דקות לכרטיס מסך עם OCCT וראיתי נתון מעניין בסוף המתח של הכרטיס מסך? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  2. Started by Eled,

כשאני ההגדרות של המשחק Battlefield 2, יש לי אפשרות לבחור רק ב-60 hertz. וגם בהגדרות מסך של win xp כתוב שרק 60 נתמך. האם יש דרך לשחק במשחק בכל זאת בתדר יותר גבוהה? תודה,

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by lidor111,

יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. Started by Impact,

היי. בקרוב אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש. שמתי עין על שלושה - 8800GT. 4870HD 4850HD. על איזה מהם אתם מציעים לי? ומה יריץ לי הכי טוב את קרייסיס (חובב של המשחק). אם אפשר בבקשה גם בנצ'ים. את הסיסטם שלי תוכלו לראות הפרופיל. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  5. חברה בבקשה עזרה , האם המיצובישי המדובר כאן כלכך הרבה שווה את הכסף שלו? והאם כדאי לי את המסך הזה בסביבות ה2500 שקל -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=6407? תודה.

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by k22,

שלום ותודה על העזרה. ישלי מחשב מלפני שנתיים+ מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT ושתי ג'יגה זיכרון אני משחק בprototype על הרזולציה הכי נמוכה ועובד לא חלק אני רוצה לשדרג את הביצועים של המחשב מבחינת המשחקים אני צריך להחליף רק ספק וכרטיס מסך? או לקנות כבר מחשב חדש עוד חודשים שהיה כסף? אם זה רק להחליף כרטיס מסך וספק אז עד מתי המעבד היה טוב למשחקים.... תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. גירסה נוספת של כרטיס הביניים הפופולרי מ-NVIDIA מיועדת לנישה מאוד ספציפית, לפחות בשלב הראשון לכתבה

8. Started by MATOK,

בצעתי חיפוש בפורום על הנושא הזה וניסיתי כמעט את כל הפתרונות שהוצעו כולל עדכון דרייברים. משהו יודע איזה גירסת דריבר פותרת את הבעייה הזו,כי יש המון גרסאות ואני ניסיתי רק את : catalyst 5.9

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  9. שלום לכולם אני חדש פה אל לא להתעצבן משאלות נוביות. ברשותי מחשב amd 2600 + ram 512 וכרטיס מסך g force 3 ti 200 אממ יש לי הרגשה שהכרטיס הזה קצת יוצר צוואר בקבוק למחשב בעת משחקים שדורשים גראפיקה , מהו הכרטיס הטוב ביותר למערכת שלי בתקציב הדל והקטן שיש לי 300-350 שקל תודה רבה

10. שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאלה שאני מתחבט איתה דיי הרבה זמן. ברשותי מסך LED של LG בחיבור HDMI ומסך נוסף LCD קטן שאותו אני יחבר לכרטיס מסך בחיבור DVI. אני רוצה שזוג המסכים עבדו במקביל, אבל! שאני יוכל להעביר למסך השני חלונות פתוחים ששם ישארו פתוחים ואני יוכל לצפות בהם מבלי להפסיק את העבודה במסך הראשון. מה הבעיה? כאן אני צריך אותכם. יש לי תוכנה של מערכת מצלמות אבטחה, עכשיו ברגע שאני פותח את החלון אין יותר מידי מה לעשות. או לפתוח או לסגור או למזער. אין אפשרות לגרור את החלון לשום מקום, אפילו לא סנטימטר. במידה ואני יחבר עוד מסך, אני לא יוכל להעביר לצד השני את החלון. מה ניתן לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  11. Started by Mr.Pepo,

לחבר את המחשב לטלוויזיה זה קלי קלות, אבל אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלווזיה בסלון כדי לראות ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי. עכשיו כדי שלא יהיו חוטים ברחבי הבית אני הייתי רוצה לנצל את מערכת הכבלים של הבית בכדי לעביר את שדר הווידיאו. השאלה שלי אם אפשר בעזרת VIVO שמתפצל לחיבור S-Video להתחבר למערכת הכבלים של הבית, ואז, לחבר את החוט של הכבלים שבחדר שלי לחוט המוביל לסלון דרך קופסת המיתוג. הבעיה שלי היא אם אפשר לחבר את הS-Video למערכת הכבלים של הבית... תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום לכולם ברשותי 4870 עם 8.8 בחודש האחרון חוויתי בעיות גם עם דרייבר 8.7 כאשר אני מנסה לפתוח את ה CCC אני מקבל ארור שוונידואס לא יכולה למצוא את הקובץ IGFXCFG ותוקע את העליה של CCC לאחר הסרה ועדכוני דרייברים הכעיה נעלמה ושוב חזרה לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט גיליתי שהבעיה היא בדרייבר של אינטל לכרטיס מובנה!מה שאין לי ומעולם לא היה! בקיצור לאחר מחקר עצמי גיליתי שהבעיה היא כאשר מגדירים במאפיינים של התצוגה מסך כפול כלומר EXTENDED חזרה למסך רגיל הבעיה נעלמת!!! למישהו יש מושג האם קיים תיקון לעניין למרות שלא ראיתי באף אתר בעולם!תקנו אותי אם אני טועה. קיימת פתרון לבעיה???

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by Y-T-M,

לחבר שלי יש את המערכת הבאה.... Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) 1 giga ram יש לו כרטיס מסך 7300xe של ג'יפורס והוא מחפש לשדרג כרטיס מסך..ובנוסף יותר מאוחר הוא ירחיב גם זיכרון.. אז מה ההצעות בתקציב הזה כאשר הוא משחק על הlcd 26 שלו רוזולציה 1024X768

14. קניתי נחשב חדש ובתוכו Radeon9800Pro של Sapphire (שמעתי שגם בספייר יש לפעמים ליבה כזאת ולא רק בMSI). איך אני יודע אם הוא מבוסס על ליבת R360? הקירור מסתיר את הליבה. אם זה עוזר המפרט הוא כזה: AMD AXP2500 ABIT NF7-SL 512 MB DDR 400MHz WD 80GB SATA והכרטיס מסך. קיבלתי ב3Dmark03 ציון של 5517 (אגב, זה טוב? לא טוב? תואם את המפרט?)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. שווה להחליף אותו עם ה R9100 שלי ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by mordidot,

עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים [br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 15:47:03 טעות יצא לי דאבל למחוק

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by Trin1ty,

שלום כפרות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק +ספק כוח שיתאים לו בתקציב של 1600-1800ש''ח ( למשחקים כבדים כמובן) חריגה: 100 ש''ח .. מה הכי מומלץ למפרט הבא: INTEL CORE2Q 6600 לוח אם של אינטל p35/g33/g31 SamSung 1024 mb 800 mhz SamSung 1024 mb 800 mhz מארז : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383 מסך : LG WIDE 19 INCH 2MS לא זוכר דגם מדיוק גם לא חשוב המסך מעולה לצערי רק 19 אינץ(הייתי צריך לחשוב על זה שקניתי את המחשב בזמנו).. ספק כוח כרגע 300W עם כרטיס 8600... ד''א יש לי ויסטה אז אם אתם ממליצים להוסיף גם זיכרון אז דברו.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by DUDEnamE,

אהלן, זה המפרט שלי: amd athalon x2 5000+ 2gb ddr2 667 geforce 8600gt asus m2n-e 400 watt PSU windows xp אני מחפש שדרוג ביצועים עד כמה שאפשר במשחקים. תקציב: 500ש"ח, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by qpalzm,

איך ייתכן שהכרטיס הזה מגיע עם שני חיבורי מולקס, בניגוד לשאר הכרטיסים מסוגו? ???

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by avi.hagit,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסכום של 500 600 ש"ח המחש ב שלו זה פנטיום 4 סלרון עם 512 זיכרון יש לא כרגע fx 5200 שלא מסוגל להריף כמה וכמה משחקים מה ההמלצה שלכם ? לסלוט pci ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe Gainward

21. Started by zuk666,

היי, הכרטיס הוא 128MB/128bit והוא דיי חזק. הבעיה היא שאף משחק לא מזהה את הכרטיס הזה... ב BF2 למשל כתוב device unknown .. ב CRYSIS כתוב UNSUPPORTED ניסיתי כלמיני דרייברים ישנים וחדשים וכלום.. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?? תודה.

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  22. למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. תגידו איזה מבין הכרטיסים האלה הוא הכי טוב... או שתציעו לי משהו יותר טוב שלא יעבור את ה-1600 לAGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=10548 או זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA682&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 חברה תעזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by David Ell,

היי, יש לי עכשיו יכולת להשיג מערך כזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. אני לא בטוח אם כדאי לקנות אותם עכשיו, או זה יהיה בזבוז כסף? אני מתכנן קנייה באוקטובר. 2. אם עדיין יש בעיות עם Crossfire? 3. הבנתי שהם מתממים מהר מאוד ולא מומלץ, עד כמה זה קריטי? 4. כדאי לעבור מ-Nvidia ל-AMD? כי ממה שהבנתי הם פחות טובים מבחינת תמיכה בדרייברים וכאלה. 5. זה שהם צורכים חשמל גבוה בעצם גורם לחשבון חשמל לעלות? 6. במידה ואני עושה OC לשניהם הם חייבים להיות על אותה מהירות? אשמח למי שיודע על מערך (אם יש פה כאלה שמשתמשים בערך בעצמם זה מצוין). אין לי כלכך ידע בכרטיסי AMD, עד עכשיו היה לי NVIDIA בלבד ולא התעניינתי בכל העסק הזה. תודה רבה מראש!

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. טוב, אז אחרי שהתחדשתי ב RX570 (ותודה לכל מי שעזר איתו) התחלתי לבדוק איך ניתן להשתמש בהאצת החומרה המובנת בו. מאוד מאכזב, רוב תוכנות ההמרה שמצאתי לא יכלו לנצל אותו, הכרטיס לא תומך ב CDUA אלא ב OpenCL... ניסיתי את ה Xilisoft Video Converter Ultimate, Free CUDA Movie Converter, CyberLink MediaEspresso 7.5. חלק לא הצליחו להשתמש בהאצת החומרה המובנת. אחת קרסה כשניסיתי להשתמש ב H265 ואחרת הצליחה אבל אבל הסרט המומר (1080 ב H265) לא התנגן טוב, כל דילוג קדימה בסרט גורם להופעת ריבועים (כאילו שהרזולוציה ירדה ל 10*5) לזמן קצר (כבר לא זוכר איזה מהן...). התוכנה היחידה שכן מצליחה היא ה AsVideoConv (שממש לא מעמיסה את המעבד אלא רק את הכרטיס מסך, לפי ה GPU-Z צריכת ההספק של הכרטיס קופצת…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.