עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dude_o,

אני מפרסם הודעה בשביל חבר: שלום , יש לי כרטיס מסך 9800 pro 128 באמצע הרצה של סרידימקס 5 נתקעה לי התוכנה עם הודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס מסך או משהו כזה ...... יש איזשהם פילטרים שאני צריך להוריד על מנת שזה יעבוד לי חלק ?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  2. שלום, אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ שיתאים לי למשחקים וסרטים וגם קצת לגלישה באינטרנט... התקציב שלי גבוה מכיוון שקיום יש לי כבר מסך דק 15 של ACER והוא על הפנים ולכן אני רוצה כבר לקנות משו טוב שיחזיק מעמד... עכשיו ממה שקראתי בפורום על המלצות של מסכים הבנתי שיש תחברות: סמסונג, LG, viewsonic שהן המובילות ... רק שרוב המסכים שמה היו לאנשים עם תקציב 2000 שקל ולכן אני חושב שב-3000 אני יוכל למצוא מסך טוב יותר... תודה לכל העונה שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  3. תמיד היו לי מדיי פעם אחרי זמן מסויים של שיחוק במשחקים על גרפיקה גבוהה כל מיני ארטיפקטים מעצבנים (קווים בדרך כלל אפורים (ועוד כמה צבעים תלוי בצבע של הטקסטורה),שיוצאים ממודלים במשחק עכשיו זכור לי שהחלפתי בערך פעמיים את אותו הכרטיס מסך ותמיד הבעיות האלה חזרו על עצמן....אז אולי זאתי בעייה של תאימות? או לוח אם? או שיש לי קירור לא מספיק חזק? (4 מאוררים במארז לא מספיק?) הכרטיס הוא ATI Radeon 9500 pro 128mb OEM (אולי הקירור של הכרטיס מסך עצמו חלש מדיי בגלל שהוא oem?),בזמנו החלפתי אותו איזה שלוש פעמים....תמיד זה חזר על עצמו,חוץ מזה הכול פועל בסדר המשחקים זזים מהר,התוצאות ב3dmark תואמות את המפרט של המחשב,סרטים עובדים טוב......מה זה יכול להיות? יש אולי תוכנה מסויימת שיכולה לאתר ממה …

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by zumara,

יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  5. Started by arthur16,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייבר למסך: Philips 17C2622E תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידיאו צריך את העזרה שלכם...אני לא יודע אך הכרטיס הזה נקרא בעיקרון אני רוצה לחבר מצלמת וידיאו פשוטה לא דיגיטלית עם חיבור של פינים אחד צהוב (וידיאו) ולבן (קול) ומחשב ואז להמיר את הקלטת לקובץ דיגיטלי אך הכטיס הזה נקרא וכמה הוא עולה ואיפה ניתן לקנות אותו

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שבת שלום לכם תומכים חביבים אני כבר ממש עומד להזמין את המחשב הבא שלי ( ) ויש לי שאלה: מה עדיף לי,לקנות 2 Geforce 6600GT ושהם יפעלו יחד בSLI או לקנות כרטיס Geforce 6800GT יחיד?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  8. שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מעולים של nVIDIA עד 800 שקל?

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  9. תודה מראש ועוד דבר ממתי מחושבת האחריות מתאריך ההזמנה המשלוח הקבלה?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by POD,

לא הבנתי אם זה של NVIDIA או של WINFAST?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני רואה סרטים...הרבה.... ומשחק פחות...(משחקים: NFSU-2, LOTER-BFME, GTA VC, GENERALS) אז מה כדאי לי לקחת??..תזכרו שיש לי כרטיס מסך GF4 שלא מריץ רזולוציות גבוהות... ובקיץ אני קונה מחשב חדש עם 6800GT ככל הנראה נכון לעכשיו...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. אז קניתי מחשב חדש...הייעוד- מערכת קולנוע ביתית, מוזיקה, טלביזיה (כרטיס טלביזיה) וקצת משחקים (FS2004 מדי פעם) כרטיס מסך- XFX 6200 ומסך 19" BENQ 12 m/s ובהירות 1:600.... דעתכם? וזה המפרט המלא... מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם ABIT-AG8 (915), S-775 זיכרון 512MB Kingston כרטיס מסך PINE-xfx 6200 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח WD-120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כונן LG X16 כונן LG 52 x 32 x 52 (kit) כרטיס טלויזיה ASUS PC-TV+FM מארז Thermaltake Xaser III VM-3000A midi מסך BENQ 19 רמקולים CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. כנראה שלא הייתי מובן בניסוח הראשון של השאלה שלי בהודעה הקודמת , אבל לפי הכותרת אפשר להבחין שהתעניינתי בחיבור כרטיס טלויזיה לכבל של יס בלבד ללא ממיר ואפשרות לראות את הערוצים הדיגיטליים שבשידור זה בלעדיו בעזרת תוכנת טלויזיה או שיטה אחרת שאני לא מכיר..ערב טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Mr.Pepo,

השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by Master_KisH,

שלום לכולם... עשיתי פורמט לא מזמן ומה לעשות אין לי את הדיסק של הכרטיס מסך המחשב רץ על win 98 SE ובכרטיס מסך כתוב Standard PCI Graphics Adapter אני רואה רק 16 צבעים מישהו יכול לעזור לי זה מאוד דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  16. טוב אני קונה בתחילת חודש הבא את הLG L1720P. ממה שאני יודע כל רזולוציה נמוכה מ1024*1280 נראת מרוחה על LCD. ככה זה גם במשחקים ממה שאני מבין, נכון? אין לי ממש תקציב לכרטיס מסך, אני מחליף בעיקר בגלל שאין יציאת DVI בכרטיס שלי. חשבתי על הR9550 128BIT, ואולי לעשות לו קצת OC. ואולי גם למעבד ל3.0 וניצול מלוא רוחב הפס של הזכרון. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו NFS U או FIFA 2005 ברזולוציה של 1280 בצורה סבירה בכרטיס הזה? אם לא נראה לי שאני אאלץ להמשיך לשחק ב-AOC 7F שלי. תודה.

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה????? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by shibby15,

לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by POD,

ערב טוב לכם, קניתי מחשב חדש והכרטיס שהזמנתי היה 6600GT של Gigabyte. הגעתי הביתה וראיתי שהרכיבו לי A6600GT של Leadtek. עכשיו, התעצבנתי וצעקתי קצת על המוכר שממנו קניתי. המצב הוא כזה, יש אופציה שהוא יחליף לי אותו (ויפצה אותי על הטעות) אבל הוא אמר לי שהוא יותר טוב מזה של Gigabyte. מה אתם אומרים? להחליף? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by born_blue,

איזה מסך (שבע עשרה אינץ') lcd הכי טוב למשחקים עד 1700 שקל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by eli20,

יש בדרייבר של ati שתי אפשרויות בהגדרות של ה-3d: performance ו quality , באיזה אני צריך לבחור על מנת שהכרטיס שלי יציג ביצועים גרפיים טובים יותר? בתודה לעוזרים, אלי

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by Idan-h,

תראו, ל9600XT יש את ליבת הR360 עם 128BIT ומהירות של 500 לליבה ו-600 לזכרון, ל9800PRO 128BIT, יש את ליבת הR350 ומהירויות של 325 לליבה ו580 לזכרון, לכרטיס של ספייר. או שזה הR360. בכל מקרה לי נראה שה9600XT טוב יותר, לפי הנתונים שלו. מה אתם אומרים? ואני לא הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה אז אין מה להזהיר. תודה

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by X-Rusty-X,

שלום, יש לי הצעה לכרטיס מסך inno GF6600GT 128MB AGPX8 ב190 דולר.. האם זה נשמע הגיוני? שמעתי שגירסת ה AGP צריכה לצאת בזמן הקרוב ורק רציתי להיות בטוח שלא עובדים עלי.. תודה מראש, גל

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by 3gh,

יש לי AMD 64 BIT 3200 6800 GT 256MB 1GB RAM קיבלתי ב3DMARK05 4000 ומשהו זה תוצאה טובה למחשב שלי? יש לי דרייברים 69.3 ולא עשיתי אוברקלוק , ראיתי אנשים עם מחשב דומה לשלי שהגיעו לתוצאות של 5000 ומשהו אז התחלתי לדאוג לגבי התוצאה שלי

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by taschi,

יש לי כרטיס טלויזיה עם צ'יפ BT848 רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לחבר אותו ליס ללא ממיר, ערב טוב ותודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים