עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחת השבבים מתכוננת גם היא לתערוכת החומרה הגדולה בעולם ומבטיחה לנו משהו שיהיה Super - האם מדובר בכרטיסי מסך חדשים? לכתבה

2. אחלה ביקורת למרות שאין לי זמן לקרוא את כולה אבל רואים שהיא ממש מקצועית כל הכבוד לדן איידלמן

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מדובר בדרייבר חצי-רשמי ששימש את הדוכן של נוידיה בתערוכת קומפיוטקס האחרונה, וכנראה ילווה את השקת ה-G70 בעוד שבועיים. הביקורות משבחות ברובן. 77.13 נמצא יציב יותר מכל דרייבר בטא נכון להיום, הוריד טמפ' בשיעור של עד 5 מעלות, שיפר את איכות התמונה בכל יישום גרפי ואת קצב הפריימים ברוב המשחקים. אצלי, נכון לעכשיו, מדובר בשיפור של 101 נק' ב3Dmark05 קישור להורדת הדרייבר: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1087 קישור לת'רד בGuru3d: http://forums.guru3d.com/showthread.php?&threadid=139769&perpage=10&highlight=&pagenumber=1

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. [glow=red,2,300]כול שני וחמישי נפתח דיון אודות כרטיסי 8800GT ללא שום תועלת החלטתי לפתוח סטיקי שיסגור אחת ולתמיד את הפינה הזו[/glow] דרישות מערכת מינימום בשביל הכרטיס הנ"ל: AMD 4000X2 / INTEL E2160 ספק 400W אמיתי! *כיום כול החברות שוות (כרטיסים בעלי קירור רפירנס שנראה כך) ואין מה לחשוש *כול חברה יכולה לעשות בכרטיסים שלה מה שמתחשק לה אם זה לשנות את מהירות השעון של הכרטיסים או להחלפת הקירור -חברות שעושות C@ לכרטיסים שלה הן: +ASUS +Palit +Twintech +Foxconn +Leadtek +INNO3D +MSI +VVIKOO +BFG +XFX +GAINWARD +eVGA יש עוד חברות אחרות אך הן לא נמצאות בשוק הישראלי ככה שאין מה להוסיפן כמובן שמצורף לכרטיס אם נעשה C@ כולשהו ע"י ציון על האריזה או על הכרטיס עצ…

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. מדוע יש הפרש בין החנויותשם המחיר הוא 1500 ש"ח http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 לבין 1247 ש"ח ב-IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 יש איזה בהדל בין הכרטיסים או החבילה הכללית שהוא מגיע איתו? בנוסף רציתי לדעת איך החנות הזאת מבחינת אמינות ושירות לפני ואחרי קנייה?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Erayo,

סיימתי לבנות את המערכת החדשה שלי עם windows7 כרטיס מסך Nvidia 250GTS ושני מסכים שמחוברים אליו. למסך הראשי שלי יש אופצית סיבוב ב90 מעלות והיא מאוד שימושית עבורי בתור גרפיקאי. הבעיה היא שבווינדוס 7 אי אפשר להתקין Nview אז אין דרך לסדר hotkeys לדרייבר. חיפשתי דרך אחרת לעשות הוטקי בשביל לסובב את המסך ב90 אבל לא הצלחתי למצוא... גם לווינדוס עצמו אין אפשרות כזו. התקנתי את התוכנה Ultramon לניהול שני מסכים אבל לא מצאתי בה אפשרות לסובב את המסך (למרות שאפשר ליצור בה פרופילים עם הוטקי) חשבתי שאולי יש דרך לכתוב קוד לדרייבר עצמו שיסובב את המסך בעזרת הוטקי אבל אני ממש לא מבין בזה... אם למישהו יש פתרון אשמח לדעת תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by Or ei,

יש לי 9700 PRO ואני לא יודע איך מסדרים את הTVOUT שיפעל שמתי את הטלוויזיה על AV כייונתי בהגדרות שהיציאה של הטלוויזיה תפעל סידרתי על שיטת שידור PAL -X חיברתי לווידאו (video in) וכלום :-\ יש לי בטלוייזיה רק שני חיבורים אחד כזה ישן ארוך של 21 פינים ואחד רגיל של האנטנה אם אני אקנה מתאם של 21פינים\חיבור רגיל(?) לSVIDEO זה יפעל טוב ? יש דבר כזה ? וכמה זה עולה אם יש ?

8. Started by StavBN,

אני ארצה לקנות מחשב בעוד כמה חודשים. השאלה היא מתי תצא הסידרה הבאה של ATI? מפני שכבר יהיה עדיף לקנות אותה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by ar2r,

יש לי למטה מפרט

10. Started by avibek,

לפני מספר ימים התקנתי SSD בנייד שלי וכמובן גם windows 7. לאחר מכן התחלתי להתקין את הדרייברים הנחוצים למערכת..וכמובן גם את הדרייבר של כרטיס המסך. אבל לאחר ההתקנה של הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלהם אני מקבל שגיאה בעת כניסה ללוח הבקרה של Nvidia. כמו כן במנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס מסך.. התקנתי מחדש,פירמטתי...מה לא עשיתי..לא עוזר כלום. פרטי הנייד: asus n56vz nvidia geforce 650m gt 2gb יש למישהו עצה?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. בכותרת .....

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי! סייעו לי במציאת דרייבר זה amic a276308-70 עבור מערכת 98 תודה!

13. Started by emant,

אהלן יש לי אפשרות לקנות את R9 290X ב1400~ , לעומת הGTX 970 שעולה בסביבות 1650~. יש סיבה הגיונית לא לקחת את הR9 ? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by soft40,

היי , לאחר הפסקה קלה חזרתי "להתעסקות" , רכשתי מחשב יד שניה : מעבד AMD FX8150 + קירור מים לוח אם GIGABYTE 990XA-UD3 (16GB DDR3 (2X8 ספק SEASONIC 12M 750W מודולרי מארז COLLMASTER CM STORM ENFORCER (פירקתי את אחד הכלובים כדי שיהיה יותר מקום וזרימת אויר) 60GB SSD + 2TB אחרי סידורים וניקיון עכשיו חסר כרטיס מסך (את ה GFORCE 610 פרקתי), בהתחלה חשבתי ללכת על 970 חדש אהבתי את הדגם הקטן של GIGABYTE. השאלה הנשאלת האם המעבד מספיק כדי להפיק את המקסימום או לחפש משהו אחר.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by טייגרהיל,

שלום לפורום יש לי מחשב חדש עם כרטיס חלש יחסית (x550). החריץ הוא PCI-E לצערי אין לי מושג לגבי ספק הכוח (יש מצב לבדוק ללא פתיחת המארז ?) יש לי תקציב של בערך 700-1000 ש"ח למרות שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי ATI, אני פתוח לרעיונות לגבי כרטיסים של nVidia למי שמתעניין - אני משחק במחשב הרבה יחסית ולכן הצורך בכרטיס חזק (x550 די מקרטע עם Oblivion) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by leoleo,

השימוש ביתי- סרטים,תמונות. זקוק להמלצה על כרטיס מסך. הX1300 שמומלץ ע"י רבים - של איזה חברה הוא? AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤395 160 GB צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤ זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + ספק ENERMAX 370W

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by tomer_S,

אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתנדב באיזה מיזם, ולאחרונה נכנסתי שם גם למשבצת של עריכת וידאו. זה נושא שחדש לי, אבל בשביל מה שהמיזם צריך זה מספיק. המחשב שלי בבית ישן (2009) וכדי שאוכל לסייע אני צריך לשים קצת כסף על שדרוג. הנה הנתונים על הלוח אם שלי: http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/G41TM-P33.html מה הכרטיס הגרפי החזק ביותר שיכול להתאים ללוח הנ"ל? (אני יכול לחפש בארץ או בחו"ל ביד שניה) האם יש חשש כלשהו שצריך לשדרג גם ספק כח? המחשב נרכש מאיזה דיל של IVORY, כך שאני לא יודע נתונים על הספק הקיים. האם מעבר ל WINDOWS 64 ביט צריך גם לסייע במשהו למהירות עיבוד? אודה מאוד לכל עזרה, סיוע או הכוונה לבעל מקצוע וכדו'

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yoavb,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 XT. חיברתי את המחשב לטלווזיה מדגם TOSHIBA 21 באמצעות כבל בעל חיבור S-VIDEO למחשב וחיבור RCA לטלוויזיה. ביצעתי את הכל הדרוש, היינו: הגדרת תצוגה משולבת (מחשב +טלווזיה ) בלוח הבקרה, והעברת הטלווזיה לערוץ AV. מה שמתקבל הוא מסך כחול על גבי הטלווזיה. אודה לכל עזרה בנושא. יואב

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  20. היי! סייעו לי במציאת דרייבר לכרטיס עריכה של פינקל PINNACLE STUDIO AV/DV למערכת XP. הוא מופיע במנהל התקנים כ-multimedia controller. המון תודה!

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by שרעגא,

שלום, אני אוטוט מתחיל ללמוד ולן החלטתי לרכוש מחשב נייד. עפ"י בדיקות עם סטודנטים גילתי שאני אמור לעבוד הרבה עם תוכנת סולידורקס לכן אני נדרש לכרטיס מסך טוב בכדי שהתוכנה תרוץ ללא בעיות. מצאתי כמה מחשבים ניידים שכל אחד מהם בעל כרטיס מסך שונה, לכן אשמח אם תדרגו לי הכרטיסים האלה מהטוב ביותר לפחות טוב: AMD Radeon HD 6470M 1GB NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Intel HD 3000 Graphics AMD Mobility Radeon™ HD 6490M דרך אגב אם מישהו מכם מכיר את התוכנה אשמח אם תיסעו לי בבחירה טובה יותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by inrock,

שלום לכולם מבקש עצתכם לשדרוג כרטיס מסך לפי המפרט שלי. תקציב 1200-1300 שיריץ משחקים בצורה טובה וחלקה תודה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by b_yaniv,

שלום לחברי הפורום היקרים! יש לי מחשב בן שנתיים וחצי וברצוני לדעת האם כדאי לשדרג את כרטיס המסך (כרגע שלי פשוט לא תומך בDX11) ואם כן אז לאיזה. המחשב שברשותי : מעבד : pentium dual core e6300 2.8GHz זיכרון : 4GB כרטיס מסך קיים : AMD RADEON 4850 מסך : 23 אינץ' של סמסונג ברזולוציה של 1920X1080. אני נהנה לשחק בעיקר במשחקי FPS כגון CRYSIS 2, COD MW וכו'. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 750 ש"ח (וכמובן שעדיף לחסוך). מודה מראש לכל מי שייסיע יניב.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים