כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך LCD טוב במחיר של עד 1600 שקל ושיהיה לו זמן תגובה נמוך.. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שתי המסכים עולים +- אותו מחיר בסביבות ה 650-700 שח היתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הדגמים ואיזה יותר מומלץ מהם כמו כן אם אתם חושבים שיש מסך יותר מומלץ ממינו תצינו את הדגם
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה וורסיה הכי כדאי? מבחינת סוג וגודל זיכרון.. איזה יצרן?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב בצד חשבתי על כרטיסי חדש בעתיד ואת הכרטיס שיש לי שיהיה בשביל פיזיקה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי אילכם.. במידה ויש כרטיס א' לדוגמה, שהוא חזק מכרטיס ב' - במבחן הספציפי הזה, ניתן לקבוע איזה כרטיס טוב יותר? האם - "Unigine Heaven" הוא לא סתם אפקט - DX11 כמו שמתואר והוא דבר שנחשב שתופס יותר מאשר אחוז ממוצע ב- TPU? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה לכרטיס מסך, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כרטיס שיהיה טוב יותר מה F-FORCE 2 64 MB שלי אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות שני כרטיסים כאלו ב100$ האם הSCALING בכרטיסים הללו טוב כלומר השיפור על פני כרטיס יחיד הוא משמעותי. האם יש כ"מ עדיף באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 ספק אני אקנה לפי הכרטיס שאתם מציעים מעוניין לשחק ב HON SC2 BF3 ברזולציה 1920X1200 לא חייב להיות על ההגדרות הכי גובהות אני אסתפק בבינוני+
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת. תודה רבה, שיראו השוואה מול כרטיסי מסך אחרים.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן...אני מחפש ולא מוצא תשובות כבר הרבה זמן ותהיתי אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי. יש ברשותי כרטיס מסך 9800GT 1GB...אם אני זוכר טוב הוא של ג'יגהבייט אבל זה לא משנה כרגע. אני רוצה שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה שברשותי בחדר(SONY BRAVIA EX402) אני אוכל לשמוע סאונד גם מהמערכת של המחשב וגם מהמסך טלויזיה. מה שקורה כרגע זה שאני שומע סאונד רק מהמחשב. עכשיו אני יודע שכל העיקרון של ה-HDMI זה שהוא מסוגל להעביר גם סאונד..זה לא קורה לי במחשב,למה? שמעתי שיש כבל שאמורים לחבר מכרטיס המסך ללוח אם..(לאיזור כרטיס הקול המובנה) וזה מה שיפתור לי את זה...זה נכון?אם כן למישהו יש הסבר איך עושים עם תמונה של הביצוע והכבל? תודה רבה לעוזרים...! שגיא
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.... אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח ואני צריך המלצות למסכים ולחברות. מה אתם אומרים על חברת LG למשל? תקציב עד 2000 שקל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ראיתי שיצא 8600GT ו-8600GTS עם גרסאות 512MB ההאם זה באמת הבדל משמועתי מהגרסאות עם 256MB? כי מה שאני בעצם רוצה לעשות זה לקנות 8600GTS ולשחק איתו קרייסיס יש מצב שזה יקרה עם הכרטיס הזה?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יום טוב ? אז ככה, הרבה כבר שמעו את הסיפור שלי, לי כבר נשבר מהכרטיס הזה asus geforce 3 ti 200, אני צריך משהו מהיר יותר שיטיס לי משחקים, טוב בכל מקרה אני כבר עורך את המחקר שלי על ATI הרבה זמן והייתי רוצה לקבל תשובות "מזקני העם" שיודעים הכל על החבר'ס הנחמדים האלו מבית משפחת ATI. טוב אז את המפרט של המשחק שלי תוכלו לראות הוא מעודכן, תקציב לכרטיס מסך - 1000 שח (לא קריטי הבדלים ספורים של 100-200 שקל אקסטרה למשהו הרבה יותר טוב). הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב למחשב שלי, איך אני יוכל לקבל את המקסימום ביצועים, וכמה משתלם תהיה ההשקעה הכספית הזו (אורך טווח) טוב מאחר ואני לא מעודכן וידעוני כזה גדול במחירים והמפרטים של כל כרטיס, אולי תעשו חסד לאדם מסכן שכמוני ותגידו לי מה הכי כדי ממשפחת A…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהו ה-8800GTS 320 הכי זול שיש עדיף לא של חברת sparkle כי על כרטיסים שלהם יש רק שנתיים אחריות תודה לעוזרים *מצטער בטעות פתחתי את זה בפורום הלא נכון(תבינו אותי אני אחרי 14 שעות לימוד רצופות -תקופת המבחנים)
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? קיבלתי הצעה ל10 כרטיסי מסך מחברינו בפנדה מדובר על הכרטיס Sparkle GeForce GTX 260 Core 216 896Mb GDDR3 HDMI PCI-E במחיר של 945 לחברי האתר. בניגוד לפעמים קודמות, מדובר הפעם על הקצאה רק של 10 כרטיסים, לכן כל הזמנה צריכה לעבור דרכי הפעם בשביל שלא נחרוג. אז מי שרוצה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, או לכתוב הודעה כאן בדיון. יש גם הנחת מזומן של 2% כמו כן, משלוח דואר רשום 19 ש"ח רשימת קונים (מי שלא רוצה שאכתוב פה את השם שלו, שיגיד לי ואכתוב חסוי, פשוט ככה אנשים ידעו כמה נלקחו כבר): 1)
-
- 52 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך של ספיר האם מישהו יכול בבקשה להביע לי קישור לכתבה על הradeon 9800 np שלהם מאחר וקניתי את ה9800 np של חברת gigcxube משהו כזה ועכשוו אומרים לי חבל שלא קניתה ספיר מאחר שגם אותו דגם עלה פחות הוא עלה 1590 שקל
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יכול להיות גם יד שנייה. אני לא גיימר כבד, בעקרון רק רוצה שירוץ לי פיפא 16 על 50 אינץ וגם אולי שיחזיק למשחקי פיפא הבאים שיצאו ואולי GTA V מה מומלץ בסכום הזה? יש סיכוי גם שאהיה באילת אז אולי אוכל להביא משם בלי מעמ תודה על העזרה מצורף פרטי המחשב שלי ספק 600W
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחקים שמשתמשים ב Opengl רואים מטושטש עם קווים אדומים על המסך וכשאני נכנס למשחקים שלא משתמשים ב opengl רואים בסדר geforce 4 mx440 windows xp home
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני ייתן רקע לשאלות: בעקבות מחסור במלאי של לוח אם חיכיתי עם ההזמנה שלי חודש. עכשיו כשידוע שהכרטיסים החדשים עומדים לצאת (ליבת הGT200) אני לא יודע מה לעשות. רציתי ללכת על 9600GT SLI, אבל הרבה יותר עדיף כרטיס מסך אחד, ללא סיבוכים וללא "אולי תומך ואולי לא תומך", ועם ביצועים ממוטבים. 1. מתי בערך אמורים לצאת הכרטיסים החדשים המבוססים על הGT200? 2. האם שווה לחכות להם? 3. כמה הם צפויים לעלות? השאלות הן די דחופות כי אני כנראה צריך לחזור לחנות עוד היום.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1100+- קניתי מחשב חדש (quad 6600, 2gb ddr2 וכו'...) ואני מחפש כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות בסכום הזה? המליצו לי על 8800gt 512mb DDR3 ועל HD3870 512mb GDDR4 DX10.1 השאלה אם אלה 2 הכרטיסים הכי טובים שאני יכול לקנות בסכום הזה...ובמידה וכן, איזה הכי עדיף? תודה לעוזזרים
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך GigaByte Nvidia 6600gt ואני מעוניין לשדרג. אני צופה המון בתכני HD בעיקר באיכות של 720 ואני רוצה להתחיל לצפות ב 1080p. ברשותי מסך Samsung T220P אשר תומך עד רזולוציה של 1920x1200 מה שאומר שאני יכול להריץ על המסך שלי 1080p. הבעייה היא שהמחשב שלי לא מסוגל להריץ בצורה חלקה את ה 1080p אך את ה 720 הוא מריץ בלי בעיות. עקב זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ב CUDA וככה אוכל לצפות ב 1080p בלי בעיות. ( עדיפות על Nvidia ) חשבתי על GigaByte Nvidia 9500gt אך אני בהחלט פתוח להצעות. נ.ב עד כמה גדולה החשיבות של כרטיס מסך ולאיכות הצפייה בסרטים מסוג HD ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום אני חייב לדעת מה המחיר של הכרטיס מסך הזה PowerColor X1950PRO EXTREME 256MB 256BIT מישהו יכול לעזור לי דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך עצבני, שיחזיק משחקים לתקופה ארוכה עד 1300 שקל(רצוי מזיגזג)
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-