עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lior505,

צריך להיות לי 775 MHZ ו 1000 MHZ ומופיע לי שמופע לרק 300 http://up352. siz .co.il/up3/y0xtzmyujczx.jpg תורידו רווחים

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by GaTor120,

האם כרטיס מסך AGPX8 יכול לעבוד כל סלוט של PCIEX16? כי פיזית זה כן ניכנס,תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

אתמול שמתי לב, הייתי בATT TOOL, פתאום הפעלתי את ה3D VIEW והוא התחיל לעשות "זזזזז" כזה חלש אבל שאפשר לשמוע וזה קצת צורם באוזן, וזה לא מהמאוורר, כי הוא נשאר על אותה מהירות סיבוב 54%, כיביתי את ה3D VIEW, נעלם הדבר הזה, הפעלתי שוב וזה חזר... מה כבר קרה לכרטיס מסך ? ???

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by ItachiSan,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו SKYRIM על הגדרות בינוניות, על מסך 22" עם רזולוציה 1680x1050. אין לכרטיס דרישות מיוחדות מעבר לכך. לגבי תקציב אני רוצה להשקיע משהו כמו 200-300 ש"ח בערך לא יותר, ואם אפשר לחסוך גם טוב. זה המחשב שהכרטיס יחובר אליו: CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray Motherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 PSU: Crosair VX 550 Watt את מפרט המחשב המלא אפשר לראות בכרטיס שלי (להוציא את הכרטיס מסך שרשום שם ועבר למחשב אחר). חנויות מועדפות: TMS, RSM, KSP, IVORY. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by rafi100,

לאחר פירמוט המחשב אני צריך להתקין את הדריוור של כרטיס המסך אני לא יודע איך ??? הצילו בתודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. מדובר ב mercanries 2 ברוב רובו הוא עובד על 30 פריימים (בחלקים הכי כבדים), זה סבבה לשחק ככה אבל אני רוצה את כל המשחק, גם אם אני מפעיל VSYNC וגם אם לא, יש קפיצות FPS חדות בין 30 ל60-80 וזה ממש מעצבן, מה לעשות?.

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  8. זה העובדות ה4870 עולה כ1300 ה260GTX כ1400 ה4870 512 זכרון , 260GTX 896 מישהו פה באמת יכול להגיד מה יותר טוב ?

• 83 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. עם 128 מ"ב

10. Started by dizzy88,

שלום חברים, יש לי מחשב די חדש (בן חצי שנה) ולאחרונה הכרטיס מסך שיש ברשותי gigabyt rtx2080ti התחיל להרעיש נורא. הכרויס היה מרעיש כאשר הייתי משחק במשחקים כבדים, אבל עכשיו הכרטיס מרעיש בכל משחק, אפילו במשחקים ישנים עם דרישות זניחות! בנוסף, במשחקים ישנים ובכלל, הטמפרטורה מגיע ל 81-83 מעלות ורמת ניצול 93%. במצב מנוחה הכרטיס עובד רגיל ולא מתחמם. האם זה תקין ואמור להיות ככה או שעדיף לפנות לאחריות? תודה רבה לכל העונים והעוזרים.

• 37 תגובות
    • 7.1k צפיות
  11. Started by liav12,

שאלה בכותרת... 6600GT? X800GT?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by RDS,

כמו בכותרת, יש לי 1950 PRO, התקנתי את הדרייבר שלו, וכאשר אני נכנס למשחק, הדרייבר אומר לי שיש בעיה, ויש אפשרות או לסגור אותו, או לאתר באגים... אני לא יכול לשלוט בפונקציות של הכרטיס מסך שלי ככה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. Started by tsahiii,

זהו חבר'ה אחרי האשכול האחרון שפתחתי בנושא זה רציתי להגיד לכם תודה רבה על התגובות והעזרה בסופו של דבר הלכתי על ה4850 של גיינווארד ואני ממש מרוצה הכרטיס מפעיל בצורה חלקה הכל על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1024*768 שלי בכל מקרה היא מספיקה ורואים בה מדהים גם ככה, הרבה מעבר למה שציפיתי אני חייב להגיד. וזהו כרטיס מומלץ לכל מי שמתכן לקנות. שנה טובה וחג שמח לכולם

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Unavoidable Encounter,

שאר המפרט: Processor: Intel i5-2500 Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 Memory: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Hard Drive: Western Digital WD3200AAKS Network adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Power Supply: Enermax Liberty 400w (בן 4 שנים) Case: Gigabyte Poseidon Monitor: Dell 2007WFP (1680x1050) השימוש העיקרי הוא משחקים יחסית קלים (לא הכי חדשים וכבדים), ככה שלא צריך קפיצה ענקית ברמת הביצועים של הכרטיס, עליה קטנה תספיק. אפשר להחליף את ספק הכוח אם יש צורך, ואם קירור הסטוק לא מספיק טוב אפשר להוסיף אחר. חשוב שהכרטיס לא יהיה יותר גדול מה8800 כי גם לו בקושי יש מקום. אם יש כרטיס יותר קטן ממנו שעונה על הדרישות אז עדיף. (או שסתם יצאתי טמבל וכל כרטיסי ה-P…

15. אז ככה, לאחרונה שמתי לב שלאסוס יש ארבעה סוגים של כרטיסי nvidia מסידרה 6800. 0_ס יש את ה6800 הרגיל, 6800 GT מעליו יש את הכרטיס 6800 GE (הבנתי שזה gamer edition) ולבסוף האלוטרה. הנה קישור למוצר באתר היצרן: http://www.asus.com/products/vga/v9999ge/overview.htm# עכשיו השאלה שלי, איפה ביחס לכל הסידרה הוא עומד? האם הוא שווה קניה? (בסכום של 2700 שקל) כל אינפורמציה אחרת בנושא תעזור. תודה רבה :0 -=עריכה=- מצאתי כמה סיקורים, אבל אין לי מושג איפה הוא ביחס לשאר הסידרה. עוד יותר מעניין מתי הוא הושק? ומי המקביל שלו בסידרת ה x800? עידכון אחרון, הוא חלש יותר מה GT \: התאכזבתי.

16. אהלן , יש לקרובים שלי מחשב עתיק שעבר "תיקון" כביכול , כשהוא חזר מהתיקון הוא השמיע רעשים מטורפים, כשפתחתי את המארז גיליתי שהמקור לרעש הוא המאוורר של הכרטיס מסך . הכרטיס הוא tnt\2 לpci , כרטיס ישן וחלש לכל הדיעות, ניקיתי את צלעות הקירור (שעשויות מסוג של פלסטיק , לפחות ככה זה נראה\מרגיש) ושימנתי את המאוורר אך ללא הועיל עכשיו בגלל שזה כרטיס ישן מאוד אני בספק אם אני אמצא צלעות קירור+מאוורר או אפילו מאוורר שיתאים , אם אני אנתק לגמרי את המאוורר מהכרטיס יש סיכוי שהוא יתחמם עד כדי נזק? כרטיסים כאלו מתחממים בכלל לרמה שהם צריכים קירור אקטיבי? חשוב גם לציין שאין שום שימוש במשחקים במחשב , רק אינטרנט נטו (גג משחקי flash או משהו) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by computer_freak,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין AGP Aperture Size לטורבו קאש כי לפי מה שהבנתי ה-AGP Aperture Size זה בעצם הזיכרון RAM של המחשב עצמו שיוקצה לכרטיס המסך במידת הצורך וטורבו קאש זה בעצם שימוש בזיכרון של המחשב בתור זיכרון של כרטיס המסך אז מה ההבדל? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. Started by Nirco,

הhd4850 עולה 875 ש"ח . קישור: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=244&prod_id=383412 או 9800gtx+ שעולה 910 ש"ח. קישור: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=430&lineid=1&act=1 מה עדיף? האם בשניהם מדובר בקירור הרגיל? תודה מראש .

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

שום לכולם, לחבר שלי יש את הספיר 4850 גרסאת הVapor, שנרכש ב900 ש"ח לפני פחות מ-3 שנים (במסגרת האחריות) הכרטיס התגלה כמקולקל (נבדק) והבחור בסניף טוען שהכרטיס שווה 300 ש"ח, שזה במילים אחרות, 5670 משהו כזה. זה אומר שחבר שלי עכשיו יקבל כרטיס שחלש משלו? האם הוא זכאי לכרטיס ב900 ש"ח או בכרטיס של השווי הנוכחי של הכרטיס שלו? בבקשה תעזרו, אני לא רוצה שחבר שלי ידפק.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by urizi,

חבר שלי קונה מחשב ורוצה כרטיס מסך בתחום ה 1300/1400 שקל מה אתם ממליצים g-gorce 3 אז איזה? או אולי radeon 8500 אז איזה? אל תפתחו פה ויכוח מה טוב יותר וכל זה. פשוט מה אתה ממליץ ומחיר תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by yoni206,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT, ואני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה. האופצייה CLONE (גם וגם בו זמנית) לא עובדת טוב ולכן אני משתמש ב SINGLE כל פעם עבור מה שאני רוצה. כשאני מעביר לראות בטלויזיה אני לא מצליח לחזור למסך המחשב, פשוט האופצייה הזו לא קיימת במאפיינים ואני חייב לעשות RESTART בשביל לראות את המסך דרך המחשב. פעם אחת אפילו זה לא עזר והייתי צריך להסיר את הדרייבר ולהתקים אותו שוב. איזו דרך נוחה יש לעבור בין הטלויזיה למחשב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  22. מחפש מדריכים או סיקורים על הטכנולוגיות השונות של כרטיסי המסך... כלומר סיקורים מעמיקים על ה APIיים השונים... טכנולוגיות בכרטיסי המסך...כמו HDR...SM2 SM3... וכל מיני דברים כאלו... :xyxthumbs: רק אל תגידו לי GOOGLE...

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by zglazer,

ברשותי מחשב ישן לפחות בן 5 P4 יש לו כרטיס מסך של ATI Readon 9000 אני מעוניין להחליף מסך למסך LCD - אינץ 20-22 האם הכרטיס הנ"ל יעשה את העבודה או שאני צריך לשדרג לאחר תודה

24. השאלה בכותרת

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  25. אני יכול לקנות אותו ב600 שקל אבל אין לי עוד כסף להשקיע בספק+זיכרון אני יקנה ספק ב150 שקל יצא לי 750 שקל זה סבבה אבל עם להוסיף זיכרון זה כבר יוצא 1300 שקל יקר! בקיצור איך יעבוד עם 512MB? (זה דואל צ'אנל 2X256) ובמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו יותר טוב לAGP נכון? איך זה לעומתו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=223 או http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1936 1600PRO VS 7600GS VS 6800GT?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.