כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום,היום הזמנתי כרטיס מסך חדש gforce 6600 gt של leadtek רציתי לשאול האם בחרתי בכרטיס טוב,מה לעתכם? רציתי להזמין כרטיס של gigabyte אבל אמרו לי שהוא לא ממש טוב ומתקלקל מהר... :-\
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
כאמור הדגם הוא E700B, לי ולחבר שלי יש את המסך הזה בדיוק את אותו הדגם, לו יש כרטיס של NVIDIA ג'יפורס 4 64מ"ב ולי יש רדאון9000פרו 64 מ"ב, שנינו משתמשים באותה רזולוציה של 1152*864. אצלו פשוט רואים יותר טוב (לא מתכוון למשחקים), פשוט פונטים יותר חלקים, הכל מדוייק וחד, לעומת זאת אצלי אני בבירור מבחין בפיקסלים מוגדלים אני לא יודע בדיוק איך להסביר זאת אבל אני רואה הבדל בין המסך שלי לשלו. השאלה שלי היא האם זה נובע מהכרטיס מסך שכן לשנינו יש כרטיס שונה, או שזה המסך שלי? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
UPP..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיס מסך אדום לירוק?? (אם יש הבדלים ביכלל) ויכול להיות שהאדום יותר חזק מהירוק??(ב X800XL) כי ראיתי בבנצ'ים שהכרטיס אדום ושלי ירוק :'(
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח האם זה טוב ? : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5444
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו . בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה . כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת . לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 . תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום . איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, המחשב שלי הוא פנטיום 3 933 והלוח הוא אינטל 815. קניתי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו. הכרטיס אינו עובד טוב כי כשאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ואני רואה את המסך הראשון של פרטי המחשב כולו בנקודות זזות כאלו כמו שלג... המחשב עצמו עובד וההארדיסקים עולים אבל אני תקוע בתמונה של הביוס עם מלא הפרעות ונקודות צבעוניות כאלו... בנוסף אין צליל ביפ בכלל. מיותר להוסיף שככה אי אפשר להשתמש במחשב. לפי מיטב הבנתי יש שלוש סיבות אפשריות למצב הזה: 1. הכרטיס שרוף! 2. הספק שלי חלש מידי (יש לכרטיס חיבור משלו לחשמל וכנראה שהוא צורך הרבה). 3. הלוח (815EEA) ישן מאוד ולכן אינו תומך בכרטיס כזה, מבחינת AGP שאינו תואם או כל מיני סיבות נוספות. אנשים, החלפתי את הכרטיס שהיה לי על הכרטיס הזה ולכן אני ת…
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם יש תחליף אלחוטי במחיר נורמלי להעביר תמונה ממחשב ל TV
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הראדאון שלי החליט למות. בדובים הציעו לי להחליפו ב6600gt (רק נגיד שאני לא סומך עליהם יותר מדי, כמה טריקים מלוכלכים שהם עשו לי בעבר) הם לא אמרו של איזו חברה. בכל מקרה, רציתי לדעת, יש 6600gt עם 256 bit? והאם 128mb לא יהווה חסרון בזמן הקרוב? לסיכום, בתוספת של 300 ש"ח בערך, שווה לי להחליף? (הם אומרים שמפסיקים בקרוב לייצר את הradeon9800pro ויהיה להם קשה למצוא אחד אחר. זה לא נראה לי הגיוני ואני צריך את דעתכם בנושא.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס ישן עם שתי יציאות עגולות: אחת S-OUT ואחת C-OUT למה הן משמשות? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
משהו new age או משהו כזה בקיצור חברה אני צריך לינק....
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את 6600gt מה הטמפ הרגילה(לא על מאמץ) צריכה להיות? מה הטמפ על מאמץ צריכה להיות? ומזה נחשב מאמץ?להריץ משחק או משהו כזה? ואם זה משנה אז החברה של הכרטיס מסך שלי היא xfx ודבר אחרון צריך תוכנה +לינק שתראה לי תטמפ של הכרטיס מסך (ואם אפשר ממש להגיד לי לאן ללכת כאלו איפה זה אמור להיות שם) תודה מראש ותענו על כל השאלות(אם יודעם כמובן)- לא לשכוח
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם יש לכרטיס הזה חיישן טמפרטורה? אני חייב לדעת בוודאות,אז אשמח אם ישיבו לי אנשים שקנו את הכרטיס הזה.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עריכה: סליחה טעות שלי...אני חדש תמחקו נושא זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לי תכרטיס fx5200. ורציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9550 עכשיו האם יהיו הבדלים בביצועיים? ראיתי שאפשר לצורב לו ביוס שהמחשב מזהה אותו כ9600xt רציתי לדעת אם יש הבדלים גודלים אחרי הצריבת ביוס. ומה היו הבדלים בנו לבין ה5200 בכללי . תודה לעונים נ"ב אפשר לבצע צריבת ביוס על לוח אם אם ציפסט של via?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit עם אני מעלה לו את הביצועים דרך המאפיינים שלו יכול לקצר את החיים שלו? כרגע אני מרוצה מהכרטיס שהביצועים טובים במיוחד בקאונטר סורס הכל טס שם
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הכרטיס עלה כ 300$ בתקווה שאני יכול לפתוח את הצינורות.... וכשיגיע אני יביא תמונות ותוצאות.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי כולם אני עומד לקנות מחשב חדש מהסוג החדש של PCIexpress יש לי הכל מוכן. נשאר לי רק לבחור כרטיס מסך... התכנאי המעפן שלי אמר לי ללכת על - ATI Gigabyte pcx5300 128mb pci APGx18 מה אתם אומרים עליו הוא טוב? * אני משתמש במחשב לגיימינג חזק!! הוא טוב לי??? יש כרטיסים אחרים שעולים בערך אותו דבר וגם מתאימים לPCI ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אנשים משהו מוזר.. כולם מדברים שעם הדרייבר החדש התוצאות מרשימות ביותר ב3dmark05 אני עם הדרייבר הקודם 71.25 קיבלתי בסטוק 5408 ואז אמרתי בוא ננסה את הדרייבר החדש מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את החדש..(כמובן בין לבין התחול למחשב) ואחרי שהתקנתי ועשיתי אתחול אחרון מאז כול פעולה שאני עושה המסך כזה מהבב לי או שמיתכבה שנייה ואז נידלק ועוד מלא דברים כאלה משוגעים מה קורה פה חברה ??? ועוד משהו הרצתי גם 3dmark05 וקיבלתי בסטוק 5100 אז איך בדיוק הוא אמור לעזור?? הוא רק הרס לי יותר את הציון... עזרה?? :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת? (לפי מה שאני יודע אין ) והשאלה השניה אם הייתה האם הייתם קונים? (בחנות שאני עובד בא אמרתי להם להביא BFG , כדאי?)
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה תוצאה צריכה להיות לה 6800u בה 3DMark05 בערך?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-