עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by Dr-XP,

כל פעם שאני מפעיל משחק/3d mark/כל דבר אחר.. ברזולוציה של 1024 הקצב רענון הופך ל60 ובגלל זה המסך ניהיה עגול ומחואר.. איך אפשר לסדר שכל פעם שאני יפעיל דבר על 1024 הקצב רענון יהיה על 85?? יש לי hercules fdx 8500 le והדרברים החדשים של ati, כולל המיקס...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Computex,

תשמעו לפני שנה וחצי ככה קניתי מחשב שביקשתי מ-tms הבנתי כבר שהם עבדו עליי אבל מה לקנות כדי שיוכל לרוץ לי battlefield 4 על ההגדרות הכי גבוהות ? אני לא זוכר את כל המפרט אבל הוא עלה ארבע אלף. I5 3470 GTX 650TI Infinity matx 450W 1tb seagate זה מה שהיה כתוב לי עוד מאשכול ישן, אני לא זוכר את השאר אני רוצה לקנות אוליי כרטיס חדש אבל מחנות נורמלית

4. Started by menis,

אני מחפש כרטיס מסך אחר עד 600 שקל ! אבל כרטיס עם יציאה לטלויזיה.

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by eladbu,

ההודעה עברה לפורום אחר

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. הדריבר החדש 4.5 פתור את בעית התקיעה של הרדאון 8500 עם מלך פרס ומריץ אותו מעולה את אותה בעיה יש גם עם היטמן 3 משהו ניסה להריץ את זה עם ראדאון 8500?????

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by qpalzm,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGMSIX600XT&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1818&aff=Zap מה אתם אומרים? אני חושב שזה כרטיס אידאלי למי שלא יכול להרשות 6600.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by uzi_sch,

חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט בעיקר בזמן מנוחה (אינטרנט ואופיס) הבנתי שהכרטיס מצטיין ביחס שקט\ביצועים טוב למדי האם גם הגרסה של נווידיאה שקטה, הרפרנס, או שכדי להשקיע בקירור יחודי של חברה מסויימת? איזה? ראיתי גם ביקורות שמראות שהרפרנס אפילו יותר שקט מהקוסטום. לי אישית אין כל עניין לעשות לו OC תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by merso,

היי. בפורום מחשבי ניידים לא כ"כ ידעו לעזור לי אז אנסה כאן. רציתי לדעת אם למישהוא יש נסיון עם ה go 7900gs בהרצת תוכנות כמו 3D max, SketchUp ? מספיק טוב ? (בדעתי לקנות נייד dell inspirion 9400 עם 2 GB זיכרון ומעבד core dou 2 במהירות 83 .1) תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by BigCat,

היי כמו שבכותרת איזה חנות יור טובהלפי הנסיון שלכם ותודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. O.K ננעלתי על שני כרטיסים באותה העלות הכספית אנא המלצתכם ולמה? 1. ‏Zotac‎ - ‏8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מ KSP 2. CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 מ foxpc אני יודע שב FOXPC אני מקבל אחריות של 3 שנים ב KSP אני לא יודע? (גם חלק במחשבה) אני דיי לחוץ על המלצכם מכיון שעכשיו אני ללא כרטיס.

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by omz,

שלום רב לחברי הפורום, אני צריך עזרה ממכם בכמה נושאים חלקם דחופים חלקם להבהרה. המפרט שלי: מעבד - E6600 לוח - ASUS P5B DELUXE כ.מסך - SAPPHIRE X1900XT זכרון - 512*2 667MHE ה.דיסק - W.D 250GB 16M SATA2 צורב - NEC DVD*16 מארז - HEC 6AR6 +ספק HEC 400W 1. כאשר אני נכנס לדריוור של כ. המסך רשום שמהירות ה- Core היא 500M ומהירות הזכרונות הם 594M. מה פשר הדבר? הרי היצרן מצהיר על 625M ל- Core ו- 725M לזכרונות בנרטיס זה. 2. אם מישהוא מחברי הפורום ביצע אובר-קלוק לכרטיס זה אשמח ללמוד מישום שכאשר ביצעתי אובר -קלוק עלה רק ה-Core בלבד מ- 500MHE ל-699MHE ובנוסף השינוי לא נכנס לכרטיס. 3. בצעתי בדיקה בתוכנה 3DMARK05 וקיבלתי את התוצאה …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by OferS16,

שלום, אני משתמש בכרטיס מסך HD 6870 והוא די והותר לכל משחק שאני רוצה ברזולוציה שלי , עכשיו שמתי לב שהכרטיס מביא לי בהגדרות שלי (medium-high adjusted , no filters) באזור ה90-110 FPS אך מכיוון שהעין שלי בכלל לא רגישה אני מבין שאין לי צורך בזה ואני מעדיף לנעול איכשהוא תFPS ככה שאני לא יקבל יותר מ50-60 וככה תמיד יהיה לי תמונה חלקה וגם אני יוכל להוריד תמהירות של המאוורר בלי שיתחמם יותר מידי, אז רציתי לשאול האם יש אפשרות כזאת בתוכנה CATALYST או שיש תוכנה אשר נותנת לי לנעול את הFPS. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by rikus,

במשחקים מסוימים המסך מתעוות שהוא עובד במצבי רזולוציה גבוהים יותר, האם יש אפשרות לנעול את ה REFRESH RATE (בכרטיס של NVIDIA) שזה יעבוד במצב נניח של 75HZ על כל אפליקציה?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  16. אחרי ההמתנה הארוכה - הגיע הזמן להכין את הארנקים ולהחליט מה יהיה המוצר החומרתי האולטימטיבי הבא עבורכם, והאם הוא יהיה של AMD, של אינטל או של NVIDIA לכתבה

17. הכרטיס מסך או המסך עצמו הפסיקו להשתמש בצבע כחול ,איך אפשר לתקן את זה?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by Sting,

שלום, לאחר עדכון ביוס ודריוור של כרטיס המסך פתאום שמתי לב שאופציית ה SLi נעלמה לי, ב device manager מופיע רק כרטיס אחד. התחלתי לבדוק את הבעיה, קודם כל שני הכרטיסים נראים שעובדים בכך שהמאווררים פעילים, כמו כן מחקתי והתקנתי דריוור ישן יותר כדי לפסול בעיית דריוורים. מה שמותיר לי כנראה בעיה בביוס או סוג של איפוס הגדרות שגרם לביטול אופציית ה SLi. האם מישהו מכיר אפשרות כזאת בביוס? או שזה אמור להיות אוטומטי, בנתיים לא מצאתי משהו כזה שם. הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z87X-D3H. למישהו יש רעיון אחר אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by irav,

אני צריך את הדריבר הכי חדש וגם את התוכנה של בכרטיס מסך (של NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  20. החלפתי היום למסך LCD ומאז נעלמה לי האופצייה של ה Crossfire בקטליסט, איך אני מחזיר את זה? ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין שוב ולא עובד... תודה

• 18 תגובות
    • 945 צפיות
  21. היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. במסגרת האיסור החדש של NVIDIA על שינוי הגדרות הפעולה של כרטיסי ה-GeForce GTX 1070 Ti, נראה כי נתחיל לראות עוד ועוד יצרניות שמתחילות להציע פתרונות תוכנתיים נלווים ייעודיים לכתבה

23. התלבטות חזקה בין שני הכרטיסים , ראיתי שה 9600XT הוא יותר מהיר ויש לו יותר זיכרון אבל יש לו רק 4 צינורות והוא 128ביט לעומת זאת ה 9800 פרו שיש לו 8 צינורות והוא 256 ביט הוא יותר איטי ויש לו פחות זיכרון נ.ב הכוונה ביותר איטי היא בליבה של הצ'יפסט. נ.ב 2. אני לא מתכוון לעשות O.C עם הכרטיס

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  24. הבנתי שבסדרת ה 8800 יש GTS, מעליו יש GT, ומעליו יש GTX. כעת נתקלתי בכרטיס הבא : GV-NX88S512H-B http://www.gigabyte.co.nz/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2726 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=37381&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=199 זה כרטיס GTS, אבל הבנתי שהוא יקר מעט יותר מ GTS רגיל, מכיוון שהוא משודרג, ומדובר בכרטיס שהוא טוב יותר מ GT ! האמנם ? האם הכרטיס מומלץ ? תודה. עריכה : שאלה נוספת באותו נושא, אין לי אפשרות לרכוש 8800 GT 512MB של GigaByte כפי שרציתי, אלא אותו כרטיס, אבל של חברת ALBATRON. האם זה בסדר לדעתכם, או שלא כדאי חברת ALBATRON ?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  25. ====================== עריכה 2: סוף הסיפור - הכרטיס נמצא תקול ע"י החנות. זוכיתי במלוא הסכום כיון שאין עוד כרטיסים כאלו בארץ ולא ניתן לייבא. אני כרגע מחפש כרטיס אחר. המלצות תתקבלנה בברכה. עריכה: שלום, השרשור הזה התחיל במקור כשרשור סיוע לפני קניה. רכשתי כרטיס HD4850 DDR5 ואחרי שהתקנתי אותו התחילו בעיות. לא פתחתי שרשור חדש כי זה כבר היה באותו נושא וביקשתם לחזור לדווח איך הכרטיס :-) ההודעה הרלוונטית בשרשור מופיעה כאן.. תודה על העזרה. ===================== שלום, אני מחליף את כרטיס המסך הקיים שלי (Asus EN7900gs) בכרטיס חדש. המטרה היא כרטיס למשחקים. כרגע הכרטיס הנוכחי סוחב יפה (TF2, C&C-RA3), אבל Crysis הצליח לגרום לי לרצות לשדרג :-) התקציב לא קשיח, אבל אני לא רוצה להשתגע -…

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים