עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ב31 ישלחו לי אותו תחזיקו לי אצבעות :errr:

• 55 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. נראה ש 4080 12GB לא שווה יותר מדי, טוב בכל מקרה אנחנו יודעים שזה 4070. נראה שאני אחכה ל4080TI . רק אז זה יהיה שווה את השדרוג מ 3080 . השוואה כאן היא לכל כרטיס מקביל בדור הקודם, משווים כאן 4080 ל 3080 ומשווים 4090 ל 3090TI

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by motizkn,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש HD6780 sephire שיחליף את ה 9600GT המזדקן. לאחר כמה ימים ששיחקתי ב BF2 וב COD 2 אני לא מרגיש בהבדלים גדולים ולכן החלטתי להריץ את ה 3DMark 11. המערכת: CPU: Intel core 2 Extream X9770 @ 3.2GHz GPU: AMD Radeon HD 6870 התוצאות: GT1: 19.22 GT2: 19.87 GT3: 25.40 GT4: 12.09 PT: 6.48 CT: 8.81 Graphics score :4099 Physics score: 2041 Combined Score: 1894 P3233 האם התוצאה הגיונית? והאם זה יהיה מספיק כדי להריץ את ה BF3? ואם לא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by shlomi_x,

היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כרטיסים כדוגמת RADEON 9200/9550/9600? או לפחות GEFORCE FX 5200 וכו'? איפה ניתן להשיג?

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אני מתכוון מבחינת האיכות של התמונה. למי שלא הבין, אני שואל האם משתלם לחבר HTPC לטלויזיה שהיא רגילה ולא LCD ? המחשב בכל מקרה יש, השאלה היא האם לקנות טלויזיה חדשה או שאפשר להסתדר עם מה שיש?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. שלום , יש לי מחשב ישן יחסית בן שנתיים , ניתן לחבר לו כרטיס מסך חדש של GEFORCE בלי בעיות וזה יכיר אותו ? כעיקרון ניתן לחבר לכל מחשב כרטיס מסך חדיש והוא יזהה אותו ויעבוד איתו טוב ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני רוצה להריץ מערכת הפעלה וירטואלית עם לינוקס שתעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שלי שהוא 4500HD לצורך חיבור לטלויזיה ושימוש כמדיה סנטר ובנוסף להריץ את המערכת הפעלה הרגילה שלי (וינ 7) עם הכרטיס מסך הלא מובנה האם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אם כן אז איך?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

12. שלום חברה, יש לי רדאון 9600XT 256MB של גיגהבייט.. ניתן לפתוח כמה צינורות עיבוד נוספים לכרטיס הזה?... ואם כן ..איך? תודה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. היי ... יש לי את כ. הטלוויזה FLYVIDEO98' ורצית לדעת אם יש איזה שהיא דרך או תוכנה לראות את הערוצים הדיגיטלים של הכבלים (בלי ממיר דיגיטלי כמובן) אם לא ... יש כרטיסים בארץ שתומכים בשידורים דיגיטלים ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. 1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ). אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון . 2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו , השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את …

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  15. אני מרגיש מקופח שמשתמשי נבידיה שמחים לקבל דרייבר חדש (שיפורים בלאגן) אני רק שומע על ירידות בין כל דרייבר ודרייבר שהגיע לי הכרטיס הביתה התקנתי 4.1 שיצא 4.2 אמרו שיש ירידה באנדרגראונד שיצא 4.3 סלימן אמר שיש מלא בעיות בקיצור ולעניין איזה גירסא הכי טובה ?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  16. אבל באיזה מהם התמונה בתכלאס יותר איכותית ועזבו את הFPS הפרו לוקח בזה בהליכה אבל למשל אדם כמוני שמשחק רק ברזולוציה של 800X600 וככה או ככה יקבל מספיק FPS משני הכרטיסים אותי מעניין יותר הצל והאור הגימור של האובייקט הצבעים הטקסטורות מה שעוד רציתי לדעת זה מה ההבדל בין כרטיס שתומך בדיירקטX 8 לX9 והאם יש קשר בין כמות הצינורות שבכרטיס לבין איכות התמונה? אני יודע שבPRO יש 8 ואילו בGF4TI יש רק 4 מה נותן לי כמות כפולה של צינורות ? מה שכן עוד שיקול זה לגבי הVIVO שבGFORCEשל לידטק האם לא עדיף להתפשר במהירות הFPS בכדי להוסיף כבר לוכד וידאו לעיסקה באותו מחיר? כמו כן האם מישהו ראה ויזואלית כרטיס ראדיון PRO 9700 או 9500 ולאחר מכן ראה את הGF4 ויכול לתת חוות דעת לגבי איכות התמונה ב2 ה…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, היום נכנסתי לעמוד הראשי של האתר וראיתי שמיצרים איזשהו לוח עם אפשרות ל4 כרטיסי מסך?!?! כיום לאחותי יש איזה דפוק אחד של matrox ויש לי עוד אחד קצת יותר טוב ולשאלה: אם אני יסים את שני כרטיסי המסך זה יועיל במשהו או שזה רק למי שיש שני מסכים? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  18. בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by Dr-XP,

כל פעם שאני מפעיל משחק/3d mark/כל דבר אחר.. ברזולוציה של 1024 הקצב רענון הופך ל60 ובגלל זה המסך ניהיה עגול ומחואר.. איך אפשר לסדר שכל פעם שאני יפעיל דבר על 1024 הקצב רענון יהיה על 85?? יש לי hercules fdx 8500 le והדרברים החדשים של ati, כולל המיקס...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Computex,

תשמעו לפני שנה וחצי ככה קניתי מחשב שביקשתי מ-tms הבנתי כבר שהם עבדו עליי אבל מה לקנות כדי שיוכל לרוץ לי battlefield 4 על ההגדרות הכי גבוהות ? אני לא זוכר את כל המפרט אבל הוא עלה ארבע אלף. I5 3470 GTX 650TI Infinity matx 450W 1tb seagate זה מה שהיה כתוב לי עוד מאשכול ישן, אני לא זוכר את השאר אני רוצה לקנות אוליי כרטיס חדש אבל מחנות נורמלית

21. Started by menis,

אני מחפש כרטיס מסך אחר עד 600 שקל ! אבל כרטיס עם יציאה לטלויזיה.

• 25 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by eladbu,

ההודעה עברה לפורום אחר

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. הדריבר החדש 4.5 פתור את בעית התקיעה של הרדאון 8500 עם מלך פרס ומריץ אותו מעולה את אותה בעיה יש גם עם היטמן 3 משהו ניסה להריץ את זה עם ראדאון 8500?????

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by qpalzm,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGMSIX600XT&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1818&aff=Zap מה אתם אומרים? אני חושב שזה כרטיס אידאלי למי שלא יכול להרשות 6600.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by uzi_sch,

חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.