כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לנגן וידאו ב-4K (MKV או AVI) על מעבד Q6700 (מרובע ליבות) וכרטיס מסך ATI 5850? כשאני מנסה עם כל מיני נגנים זה מקרטע קשות.. האם יש דרך לנגן חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 270X http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0בזמן שאני משחק דיאבלו הטמפ' של הכרטיס מגיעה לפיק של 71 מעלות וGPU USAGE מגיע ל99 אחוז אם אני עושה הגדרות גבוהות נראה שהגיע גם כן ל75 מעלות אבל זה לפני שהגברתי את המאורר כרגע עשיתי שכל אחוז=טמפ' אז הוא מתאזן על 65 מעלות האם אלה מספרים נורמלים? על כמה לשים את המאורר מתי שהכרטיס מגיע ל70 מעלות כי ב70-80 אחוז הוא מרעיש. האם אפשר להוריד אחוזים? הרעש לא מפריע, לי השאלה היא האם זה עומס מיותר כשאני מחליף בין המסך של המשחק לתוכנה הטמפ' יורדת במהירות ומתאזנת על 35 מעלות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק שהוא שוקל 10.5 קילו http://www.tgdaily.com/2006/05/06/ibuypower_19inch_sli_notebook/ תתפלאו הוא לא כזה יקר. במיוחד מול הXPS הנייד של דל או מחשבים אחרים של אליינוור או וודוPC.
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
דגם ה-XMG Neo 17 M22 נשמע כמו מפלצת אמיתית, לכל הפחות על הנייר - והמחירים שמתחילים מסכום בן חמש ספרות בשקלים מחזקים את הנקודה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
מכונות גיימינג קומפקטיות שמבוססות על מעבד וכרטיס מסך של המחנה האדום? זו מגמה שאמורה להפוך לפופולרית הרבה יותר בעתיד הקרוב, והסיפתח יהיה שייך ליצרנית הטאיוואנית הפופולרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב לנובו מסך 13 אינצ' ווינדוס 10 כרטיס מסך intel hd graphics 520 ברירת מחדל של הרזולוציה 1360x768 כשאני מחבר למסך גדול ב hdmi מגדיר רזולוציה ל 1920x1080 , במסך הגדול הרזולוציה נשארת 1360 , התצוגה גדולה וצריך לגלול עם העכבר בצדדים. מישהו יודע מה הסיבה? ואיך אפשר לסדר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כרטיסי ה-Radeon Pro החדשים של AMD מתווספים רשמית להיצע השדרוג של אפל - והמחירים לא זולים כלל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית מאמצת פעם נוספת את המעבדים הניידים המובילים מבית AMD, בשילוב עם כרטיסי מסך מודרניים של NVIDIA - אך ללא הדגמים העוצמתיים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
דייייייייייייי כמה אפשר אם בעית הסרטים באתרי סירטונים כמו YOUTUBE ואחרים כל פעם שאני רואה סרטים בצפיה ישירה מאתרים המסך ניהיה פיתאום לבן או שחור ואז חוזר וכל המחשב ניהיה איטיייייייייייי וזה בטוח מהכרטיס מסך כי היה לי NVIDIA לפני זה ולא היה בעיות. יש לי WIN7 64 BIT ודריבר מעודכן לכרטיס מסך. הלוח שלי זה GIGABYTE P55 UD6
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא עשית אותו אבל יש מישהו שיכול?? או אולי לתת לינק למישהו שכבר עשה השוואה??? תודה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק 400W fsp הארד דיסק 500GB מעבד 3 GHZ הכרטיס עובד בהתחלה ובמסך ה boot אבל בשניה שבה הוא מתחיל להעלות את הווינדוס המסך נכבה וטוען כי לא מתקבל כל סיגנל. וכן חיברתי את המתח הנוסף לכרטיס המסך. מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אחרי חודשים שבהם שוק כרטיסי המסך נמצא במערבולת אמיתית עם זמינות מינימלית ללא שיפור באופק - מפתחת השבבים מכריזה סוף סוף על צמד צעדים שינסו לעשות קצת סדר בביקוש בין הכורים לגיימריםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי GeForce 4 MX 440 וחיברתי אותו למחשב שלי במקום ה - Voodoo 3 3000 שהיה לי עד עכשיו. המחשב שלי הוא Pentium 3 - 550mhz / Ram - 128MB. לאחר שחיברתי את הכרטיס החדש התחילו להופיע לי כל מיני בעיות: - תפריטים של חלונות הוכפלו - צבעים של תפריטים השתנו עד שגם נעלמו לגמרי בקיצור נראה שאין התאמה. התקנתי את ה - driver המעודכן מ - Nvidia ולא עזר. התקשרתי לחנות והיציעו לי להגיע ולהחליף. רציתי לישאול: לאיזה כרטיס כדאי להחליף ? איזה כרטיס יעבוד בצורה האופטימלית על המחשב שלי ואצליח לשחק ברמה גבוהה במשחקים חדשים ? (אני מודע לעובדה שכנראה GTA3 כבר לא ירוץ על המחשב שלי למשל...). התקציב הוא 350 ש"ח ואולי אוסיף עוד איזה 50 - 100 ש"ח אם תיהיה המלצה על כרטיס טוב במיוחד.…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וקיבלתי את ההודעה הבאה : אגף יש לי כרטיס מסך PCI EXPRESS X550 [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו יש לי שריטה נחמדה עליו...המחשב מתפקד רגיל אבל האם זה יכול לגרום משהו? נראה לי שגם אחד ההלחמות התעקמו......הרצתי את כל הבאנצ'מארקים והכול עובד טוב...השריטה נוצרה על מעגל חשמלי היא לא גדולה כל כך אפילו דקה אבל קצת בולטת הינה תמונה של האזור שהשריטה נעשתה בריבוע המודגש...מצטער על איכות פשוט צילמתי בלי פלאש וקצת זזתי וגם לא היה אור....תודהל עוזרים...
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב 2.4C , לוח אם ASUS P4P800 DDR 512 400 MHZ , בעקרון אני הולך לקנות עוד ג'יגה או 2 ג'יגה זכרון הכרטיס מסך שברשותי כרגע זה ATI RADEON 9600 PRO אני מעוניין לקנות כרטיס חדש עכשיו כמעט קניתי את ה GEFORCE 7800 GT אבל לפי כמה ביקורות שהיו פה היה עדיף לקנות 6600GT בפחות כסף עכשיו ראיתי מלא תגובות והודעות פה מהכרטיסים הבאים מה נחשב הכי טוב למערכת שלי : 6600 GT 6800 GS 7600 GT לפי מה שהצלחתי להבין ה7600GT הכי מוצלח הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו בסלוט AGP אז איפה אפשר למ למצוא אותו עם סלוט של AGP יש מצב שאת הכרטיס הזה עשו רק עם PCI E (למרות שלא נראה לי כי NVIDIA עדיין משקיע בסלוט הענתיקה הזה AGP) עכשיו כמה כרטיס חדש למערכת הרקובה שלי ישפר ביצועים…
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שימו לב סקירה חדשה עם הדרייבר החדש: http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0 גם ב 1920X1200, ערכת P45 נותנת ביצועים זהים ב 99% לאחיות הגדולות שלה. גם בקרייסיס. (שימו לב, מה שרלוונטי לנו זה X8/X8, הבדיקה של X4/X16 נועדה בשביל לבדוק מה ההבדל בין P35 ל P45 יהיה כאשר הם במצב זהה, כלומר PCI-e 1.1 נגד 2.0, אין לוח P45 שלא תומך ב X8/X8)
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מסך סינק מאסטר 1200 NF של סאמסונג כמה לימכור יד שניה?
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הזמנתי היום ב KSP מחשב, אז ביקשתי GTX 260 ו P31, המוכר אמר לי שהכרטיס לא ינוצל במלואו ובגלל זה כדי לקחת P43 שתומך בחיבור 2.0... אז הקשבתי לו ולקחתי P43. האם באמת יש שינוי בין P31 ל P43 עם כרטיס מסך שכזה?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הי, שמעתי שניתן להקצות לכרטיס מסך מהזיכרון (RAM) של המערכת הפעלה. זה נכון? אם כן כיצד עושים זאת? (יש לי כרטיס מסך עם 256MB ומסך 23" אז חשבתי לעשות דבר כזה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באחד המאמר בימים האחרונים ש ATI מוציאה כרטיס חדש דו ליבתי והבנתי שיש משחקים שלא יכולים לנצל כרטיס מסך דו ליבתי? אתם יכולים טיפה לפרט יותר בנושא ולתת דוגמאות למשחקים שמנצלים אך ורק מעבד אחד?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן,אני חדש פה ואני חייב לשאול כי יש לי בעיה. קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש I5 6600 Gtx 1070 16Gb ram 2133hz Psu vp500pc שמתי לב שהניתול של הכרטיס כמעט ברוב המשחקים הוא ב60-70% לפעמים פחות והניצול של המעבד לפעמים נמוך ולפעמים כמו בbattlefield 1 ו battlefield 4 מעל 90% מעלות של הכרטיס הוא 50-60 מעבד לא עובר את ה45 מעלות בכל המשחקים. יש משהו שאני מפספס?? דרייברים עדכניים,ראיתי סירטונים ברשת עם מערכת כמו שלי שהניצול של הכרטיס גבוהה 99% וככה הfps גבוהה גם. מישהו יכול לעזור לי??
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מעניינית מוזרה לא רק אצלי במחשב כאשר נכנסים לאתרים לא כבדים וגם כבדים וגם באתר הזה במיוחד שיש הרבה פרסומות פלש באנרים הGPU של הכרטיס מתחיל להשתולל ולעלות ולרדת מ 0%עד 100% כול הזמן במהירות זה מצב נורמלי למחשבים שנבדקו ואן בהם בעיות כי לי זה לא מסתדר מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-