כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ב-SECONDERY MONITOR ולא מצליח. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל S-VIDEO שמתחבר למחשב ו-RCA שמתחבר לטלויזיה. אני מפעיל את הטלויזיה על AV. לאחר מכן ניסיתי לבחור את הטלויזיה כמסך הצפייה, אך המחשב לא נותן לי בכלל אופציה לבחור מסך אחר פרט למסך המחשב הרגיל. אין שום זכר לאפשרות צפייה במסך משני. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE FX 5200 ויש לי את כל רכיבי החומרה הדרושים (מה גם שבעבר הצלחתי לראות את המחשב דרך הטלויזיה). מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם שווה לי לקחת CF של 4870 512M או לחילופין לקחת 4870 יחיד של 1G עם אפשרות CF בעתיד כאשר המחירים ירדו.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי הטלבטות קשה מאוד בין הכרטיס מסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~S4891GD5T~8~0.htm לבין הכרטיס מסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX275-896D3E-ACT-XT~8~0.htm, עכשיו אני ישמח מאוד שתגידו לי איזה כרטיס מסך יותר טוב ואיזה כרטיס מסך ייתן לי ביצועים טובים, השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג, ולמי שרוצה לדעת מה המפרט אז הנה הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80569Q9550 לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G ¤472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39477 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M זיכרון G.Skill DDR2 4096…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ברשת ומצאתי כמה,ראיתי שהם מקבלים בסביביות 4000 עכשיו השאלה שלי עם זה לכרטיס לבד או תוצאה כללית? אני בקושי מקבל 2000 לכרטיס לבד =\ ותצאה כללית של 5346 יש לי איזה בעיה בכרטיס?עזרה בבקשה...
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב אני מאבד את התמונה במסך ובטלויזיה רואים בשחור לבן. מה עושים ???? אני משתמש ב ווינדוס XP .
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה PHYSX החדש של אנוידיאה, מה שנתנו בלינק הרשמי, אבל זה מחק לי את הפרופיל של NTUNE שדרכו גם הייתי משתמש לאוברקלוק (RIVATUNER עושה לי קצת בעיות), רציתי לדעת אם אפשר להתקין שוב את האנ -טיון ללא גרימת תקלות לדרייבר של PHYSX. תודה. עריכה: כמו כן אני דרך התוכנה עושה אוברקלוק, מה שלא הולך לי כרגע וכל פעם שאני מנסה דרך הריוה טיונר עושה לי מסך שחור ונתקע..
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, סידרתי מחדש את החדר, קדחתי חורים והכל, ה-XBOX נמצא מעל המסך קצת והוא מושך אותו קצת בגלל המיגנוט, רציתי לדעת איזה חומר אני יכול לשים בין המסך ל-XBOX כדי שה-XBOX לא ימגנט את המסך (כמו הרמקולים האלה שאפשר לשים אותם על המסך והם לא מושכים לו את הצבע) תודה רבה. --- עריכה -- החומר נקרא PVC.... אפשר למחוק את הדיון.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך זה שכרטיסי מסך עולים כל-כך הרבה כסף? כיום יש כרטיסים שעולים אפילו 4000 שקל ורוב הטובים המומלצים הם בין 2000-3500 למה הם כל כך יקרים? הרי זה פשוט... רק... כרטיס מסך לא קשור אבל למשל : 5900 עולה סביבות 150 6800 עולה הבסיבות 350 7900 עולה בסביבות 650 X1900 XT עולה בסיביות 750 X1900 XTX עולה בסביבות 850 7900GX2 עולה בסיבות 1050 שקל והככרטיסים החדשים יעלו נניח 1500 שקל כשהם יתאו... הם רק כרטיסי מסך אז איך לדוגמא 8800GTX יעלה בסביבות ה 3000 -4000 שקל... אני יודע שהחברות מצליחות ואין להם סיבה להוריד את המחיר אבל אני שואל איך בכלל המחיר הגיע לכזה גודל... *הריי זה לא שהם עשויים מזהב ומכילים נפט... כולה כרטיס מסך....
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר את ה HD5850 GYGABITE 1GB ויש לי בעיה איתו בחיבור שני מסכים הוא כל הזמן עושה ריצודים שחורים, ויש לו איזה עיוות עם הפלאש, ביוטיוב במיוחד..אפילו התקנתי ווינדוס מחדש במקרה שזה היה בגלל דריברים של ג'יפורס הקודם... אני הולך להחזיר אותו וכנראה יחליפו לי אותו.. השאלה האם כדאי פשוט להישאר עם אחד חדש או לשדרג ל 560Ti ההתלבטות חוץ מלהוציא עוד 400 שקל, עד כמה זה שווה (ביצועים)? וכמובן לחזור לאנווידיה שאני כבר מצטער שעזבתי אותם..(האם יש הבדל משמעותי ב 560Ti שאני אהנה לתקופה יותר ארוכה מה5850?) או שאפשר בתוספת תשלום נמוכה יותר להחליף לאנווידיה אחר טוב יותר? הדרישות שלי זה משחקים באיכות הכי גבוהה (וכן כנראה כשיצא קריסיס 2 אני אחליף את המעבד,לוח אם, זכרונות...אז לא לחשוב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את ה- 9800PRO 128MB 256BIT מ comp-il .רציתי לדעת האם ישנם עוד שרכשו את אותו כרטיס ? ואיך הוא ? האם אני אראה איזשהו שיפור במשחקים על מחשב PIII 866 עם 512MB ?
-
יום ראשון אני קונה הייתי במ\חנות היום הוא אמר לי לבחור מכמה דגמים לא ידעתי אני יודע ש ל \מסך 19 המחירים הם בין 3000 4000 אז תנו לי בבקשה את הדגם הכי טוב של החברה לדעתכם שאני יזמין יום ראשון אבל הוא חייב להיות מפלסטיק שחור כול המסך וחייבת להיות יצאה דיגיטלית למסך תודה מראש. ואפשר להגיד כבר גמר חתימה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לינק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19566 זה הגיוני?? ויש לי גם כמה שאלות: 1) מה עדיף 8800GTS 320MB או HD 2900XT? ומה עדיף יותר למשחקים? (אני יודע שדנו על זה אבל לא ניתנה תשובה ברורה כי דנו בעיקר על ה640MB). 2) נגיד ואני אקנה את HD 2900XT, איזה חברה עדיף? Gigabyte או ASUS ? (מבחינת הכול , אחריות , באנדל , קירור ועוד..) ואם יש יותר טובה אז תרשמו גם אם אתה יכולים. 3) איך הקירור של HD 2900XT לעומת 8800GTS 320MB? תודה למגיבים .. ותודה בכלל על כל העזרה שניתנת בפורום הזה.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שמראה את כמות הפריימים כשאתה משחק בזמן אמת?!....ראיתי פעם איפה שהו ברשת כמו שעון קטן כזה שהראה את הכמות פריימים בשנייה מישהו יכול לתת לי?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שיש מצב שEnemax Liberty 400W יסכוב את הכרטיס הזה? או שזה ממש נשמע כמו בדיחה ?
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כרטיס מסך של מחשב נייד 7150M נחשב חזק בשביל מחשב נייד?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניינת בקניית כרטיס מסך שאוכל להריץ איתו משחקים מהשנים האחרונות (למשל Sims3), לא חייב להיות על האפשרויות הטובות ביותר, בנוסף שיתאים לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות ושימוש בממשק windows 7... מה הכי טוב שאני יכולה להשיג בסכום הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD מסויים ובזמן משחקים יורדות לי מלא דמעות והעניים הופכות אדומות לגמרי. גם אחרי זה העניים דומעות לי. האם זה קשור לזמן רענון? האם להחליף לCRT? האם לעלות את זמן הרענון ל75 מ60? כי ניסיתי וזה לא כלכך שינה... למישהו יש פתרון? האם לקנות CRT שמסוגל לעבוד ב100 זמן רענון?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש מולי עכשיו נייד של טושיבה A100-1MB, לנייד יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2600 עם 256 MB מובנים, ועד 1GB HYPERMEMORY, למחשב יש 2GB RAM, ומערכת הפעלה ויסטה... וכטיס המסך משתמש בכל ה 1GB! כלומר עוד 767 MB לוקח מהראם... והמחשב לא לשימוש במשחקים ודברים כאלה, אבל אני לא מוצא איפה משנים את כמות ה SHARED MEMORY שם בויסטה... חיפשתי בלוח הבקרה, ב CASTLAYST של ATI , וגם בBIOS אין... השאלה היא איך אני מוריד בכלל את כל הזיכרון ונשאר עם ה 256 המובנים מתוך הויסטה? מסובך לי
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר סביר למטרת משחקי מחשב התקציב שלי עומד על 500-600 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם אצטרך להגדיר משהו בביוס אחרי התקנת כרטיס מסך חדש? לפני הכרטיס מסך שעלה לי 1000 שקל היה לי כרטיס מובנה. חיברתי אותו ראיתי קצת ואחרי כמה זמן רק מסך שחור. האם אני צריך להגדיר משהו בביוס כדי שהמחשב יזהה אותו? או שהמחשב (הביוס) אמור לזהות את הכרטיס אוטומטי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בריאן מ- yes tech city משתף עימנו בתובנותיו ובנסיונו האקטואלי, כמו גם מציע עצות לקונים שמתלבטים - האם כ.מסך מחוות כריה לשעבר, זהו מוצר כשר שניתן לרוכשו או חלילה אחרת:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזרה דחופה איזה כרטיס עדיף שATI 9800PRO 256-BIT או 6600GT 128-BIT חייב עזרה יש לי זמן להחליט עד ליום-א {תודה אין הבדל במחיר} נ.ב. האם קיים גם 6600GT 256-BIT תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PCI EXPRESS כמובן מי יותר טוב ? אני עדיין לא הבנתי מי יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה לחבר.. מעבד E6600 ספק:http://cl.ly/5pFB אני יודע, ג'נרי אבל אין מה לעשות.. כרגע יש לו 9500GT והוא רוצה לשדרג.. GTS250\GTS450 יעבדו טוב עם הספק הזה?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-