עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by freerider,

אהלן ח'ברה אני יודע שיש סטיקי, פשוט מחר על הבוקר אני קונה מחשב ואין לי זמן לעשות חיפושים ובדיקות, סליחה. שני המסכים באותו מחיר, ואני מוגבל רק להם (KSP), איזה מסך לקנות ??? רזולוציות גבוהות וכו' לא רלוונטי, מיועד לעבוד ב-1024 על 768 ולהריץ אופיס ואנטרנט כל היום. תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by zilbermm,

האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?

3. אז ככה אני לא יודע על איזה רזולוציה לשים את המסך...(על איזה יחס לשמור)... זה או: 4:3 4:5 זה האפשרויות: 1600x1200 (שלא נראה לי...כי זה להוציא את העיניים) 1280x1024 1280x960 או שפוט לבחור על סמך מה שנראה לי הכי טוב...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Bug,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים : Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E במי לבחור תודה

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by lama husamo,

המסך 959 שאצלי משמיע מן רעשים (טיקים) לאחר הכיבוי האם זה תקין - כמו של חשמל סטטי בעיה נוספת היא בהדלקה לוקח למסך זמן עד שהוא מתאזן , לדוגמא כל השורה של הSTART והTRAY נראים שהם בתחתית המסך וכעבור זמן ( כ15 דקות) המסך מגיע למצב תקין, מבצע מן עלייה הדרגתית למרכז המסך האם מישהו מכיר את הבעיות האלו? מה שרשום אצלי מאחורי המסך הוא 959NF דגם B כמו בתמונה - המסך תוצרת סין האם המסכים היותר ישנים לא דגם B הם גם מסין? יש למישהו דגם כזה עם BNC (סתם מסקרנות) תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by CrashZone,

שלום, אני ברוב טיפשותי שרטתי בטעות את מסך הLCD שלי שהוא סמסונג סינקמסטר 151S עם המארז... שריטה לא הכי גדולה אבל בהחלט לא קטנה, חצי סינטימר אורן וכמילי רוחב... עכשיו אני משער ששרטתי רק את שכבת המגן נגד סינוור של מסך הLCD בעיקר בגלל שהריטה היא אפורה כלומר כנראה עדיין הפיקסלים מאחורה הם בסדר האם זה נכון? האם אפשר לתקן את זה?כמה זה אמור לעלות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, שוטטתי בפורום ולא מצאתי כל כך הסבר על מזה SLI, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את כל העסק הזה? ואם אני כבר שואל אז על איזה יצרן הייתם ממליצים לכרטיס 6600GT? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לילה טוב. לאחרונה קניתי מחשב חדש וניסיתי לעשות קצת אוברקלוק לכרטיס מסך. הכרטיס ד"א הוא : Power-Color Radeon 9600XT 256MB השתמשתי בתוכנה: ATi Tray Tools ובתוכנה כתוב לי שהתדר של הזיכרון של הכרטיס מסך הוא 400MHZ, לעומת התוכנה, באתר של החברה שמייצרת את הכרטיס כתוב שהתדר של הזיכרון הוא 600. לינק: http://www.power-color.com/AGP_9600_R96E-TD3.htm (האתר) לינק:http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG (התמונה של התוכנה) מה הולך פה? מישהו יכול בבקשה להסביר לי, אולי אני טועה? תודה רבה מראש, דוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by J.a.C.k,

קראתי פה את ההשוואה ואני רוצה לדעת האם באמת כדאי לקנות את ה9550 128BIT של GIGABYTE? ועד כמה הוא טוב יותר מה5200 הקודם שלי ואילו אופציות שיפור יש לו

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

טוב אז אני חושב על לקנות מסך חדש לאח שלי כי יש לנו כבר מסכים ישנים מאד כמו הסוני 200GS. אז אני לא יודע אם שווה לי לתקן אותו בעד 300 ש''ח. אז חשבתי לקנות כבר מסך חדש. יש לנו גם את המסך 786FD MAG. אבל השאלה אם המסך הזה מספיק טוב למשחקים וסרטים? או שכבר עדיף לקנות מסך חדש? תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by ea666,

כמה לדעתכם שווה ati radeon 9800xt 256mb

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by BlackSheep,

הרבה אומרים שה-6600GT עוקף את הביצועים של ה-9800 Pro. אז אני רוצה לדעת האם שווה לי למכור את הרדאון ולקנות 6600GT? אם כן כמה נראה לכם שהוא שווה? * קניתי אותו ב-1230 ש"ח מ-KSP. * יש לי את הקופסה, הדרייברים ואני יכול גם להוסיף את ה-Bundle.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by Fkl0ster,

שלום, חיפוש ברחבי הרשת מעלה שני מודלים: SDM-S73 ו-SDM-S73/B. מסתבר שמחירם זהה. בארץ, מצאתי את ה-SDM-73/B, אך אין איזכור ל-SDM-73 אלא רק ל-SDM-73H הזול ממנו מעט. האיזכור היחיד שמצאתי לדגם ה-H מחוץ למדינה, היה באתר הקנדי של Sony. הוא לא מספק מידע כלל ואפילו התמונה לא מופיעה... למישהו יש מושג מה פשר ה-H? במה הוא נבדל מה-B, חוץ מאשר הצבע? המחיר הנמוך יותר גורם לי לחשוב שמדובר בדגם הנחות עוד מה-B בעוד פרמטרים חוץ מהצבע. בנוסף, ישנם עוד דגמי LCD שיש לקחת בחשבון עם תקציב של עד 2000 ש"ח (בלבד)? תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by kobi_af,

MAG 19'' 996 PF זה מסך טוב? אם כן מה יש לכם להציע לי(אני לא קונה זה לידע) באותו מחיר

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by SlimShady_1,

בקרוב אני יהיה הבעלים של לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ככה שיש בתיכנון לקנות גם כרטיס מסך חדש עכשיו אני מתלבט בין כמה אופציות 6800U 256MB PCI E SLI 2x 6800 256MB PCI E SLI 2x 6600GT PCI E SLI אין לי מושג מה הסטאפ הכי חזק פה וגם יש עוד כמה משתנים להתחשב בהם אם אני קונה 6800U 256MB PCI E SLI זאת אומרת שנשאר לי חריץ פנוי בעתיד להוסיף עוד אחד, רק השאלה אם ואני יחליט להוסיף אם לא יהיה כבר דור חדש וזה יותר ישתלם לקנות כרטיס דור חדש אם אני קונה שני כרטיסים ואני ירצה לשדרג אני יצטרך להפתר משני הכרטיסים ואני לא יודע האם זה כדאי פה אני צריך את עזרתכם איזה מהאופציות הכי חזקה ונכונה לקנות... התקציב הוא משו כמו 4 אלף אם יש לכם רעיונות אחרים אני ישמח לשמוע תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by EPRO,

שלום לכולם בשעה טובה רכשתי כרטיס מסך הבא: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E ןהשאלה שלי האיפה הכרטיס מקבל חשמל/כוח לעבוד, האם זה ישירות מהלוח? או ישירות מהספק? או מאיזשהו מקור אחר? ושאלה נוספת היא האם בכלל יש לכרטיס זה חיבור ישיר בין הספק והכרטיס כלומר האם יש בכרטיס מקום/חיבור לחוטי חשמל שבאים ישירות המספק? תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לקבל את המפרט של הכרטיס הבא: XpertVision Radeon 9200SE אני לא מתכוון לקנות אחד כזה חס וחלילה, אבל סתם מעניין אותי. ועוד שאלה, לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, כאשר אנו משווים בין גרפיקה שלי ושלו במשחק Command & Conquer: Generals, על רזולוציה של 1024x768 ועל High Detail Level, זאת אומרת הכל אותו דבר, דרייברים, גרסאת DirectX, אבל הגרפיקה שלו הרבה פחות יפה, ומן הסתם זזה ממש לאט... חשבתי שזה יכול להיות בגלל שיש לו, אם אינני טועה, רק 64bit, כאשר לי יש 128bit, ולפני הכרטיס החדש שלי, היה לי MSI GeForce FX5200 T-128, שהיה עם 128bit גם, אבל הגרפיקה הייתה זהה לכרטיס החדש שלי. תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by roni25,

שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה עם 5 פינים כשאני מחבר אותו לטליוזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gumi,

אז ככה חברים יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800GT של ELSA GLADIAC הטמפרטורה במנוחה עומדת על 60 מעלות....(טמפרטורה של הליבה) והטמפרטורה מקיפה עומדת על 38-40 מעלות... אז רציתי לשאול האם זה נורמלי? הוא שהוא צריך להיות יותר קר במנוחה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם.. הקלטתי מהטלויזיה שידור וידאו...אז אני רוצה לשמור את זה שזה יקח קצת מקום על מנת שאוכל להעלות לאינטרנט..כמה שפחות ככה טוב יותר(אני מודע שאני מאבד איכות) אני מחפש קודאק שיתן לי תמורה הכי טובה..(איכות ומקום) מישהו יכול להמליץ לי? עם איזה תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם אם אפשר לינקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  21. שלום לכולם. אני קונה בזמן הקרוב את הכרטיס GeForce 6800 Ultra Deluxe וראיתי בתמונות שלו שיש לו שתי כניסות לחשמל... השאלה שלי היא איזה ספק טוב יכול להחזיק אותו בלי בעיות. תודה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by LRa,

יש לי מסך של מחשב נייד. האם יש מתאם שמאפשר לחבר אותו למחשב רגיל? האם אפשר לבנות מתאם? תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלחתי מסך LG FLATRON לתיקון לספק מורשה של LG בישראל והם דורשים 85 דולר ללא מע"מ לתיקון.. וזה מחיר התחלתי..!! הם אפילו לא בדקו אותו עדיין ..מה זההה זההההה? אני זוכר שמשהו אמר לי פה שחבר שלו תיקן לו את המסך.. אם אתה רואה את זה אני חיב את העזרה שלך דחוף

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  24. למשהו פה יש את הכ.מסך הזה ? אם כן אתם יכולים להעלות לפה קצת באנצ'ים.. רצוי עם בארטונים ואם משהו יודע אם באוברקלוק אני אצטרך ספק יותר חזק מ 300W שיש לי עכשיו

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  25. תגידו איך הכרטיס נראה ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=7858 או http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/gv-nx66t128d/nx66t128d-1.jpg ומה מקבלים באריזה המקורית ?

דיונים חדשים בפורומים