כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה מוכרים כרטיס מסוג 6800 gt או 6800 ultra במחיר זול ? לאי גי פה משהו 600-700 ש פשוט באיביי גם בארהב וגם בלונדון אין ...... מישהו מכיר חנות ממש זולה שעושה משלוחים גם באינטנט גם יכולה להיות חנות מלונדון או מארהב מצאתי חנות אחת רק שמוכרת ב 129 דולר 6800 אולטרה אבל אין במלאי ואין משלוחים תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
Manli VGA Card ATI HD4550 1Gb DDR3 64Bit http://www.manli.com/eng_products_detail.php?pCatId=61&productId=98# לא מצויין באתר שהכרטיס מוציא גם סאונד מישהו יכול לתת חוות דעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הוא עולה 910 שקל עכשיו יש skypc כרטיס מסך 8800gs יותר יקרים ממנו וגם 9600 GT האם שווה לקנות את הclub על ה9600GT?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם ASUS P5N-D מתאים לכרטיס? אם לא איזה לוח הכי טוב לכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי חברה, נא לא להפגע . הריצה אחרי כרטיס מסך זה או אחר מטופשת וחסרת כל היגיון שהרי מה בדיוק אתם עושים עם כרטיס זה או אחר ??? בודקים באנצים ? שלי גדול יותר,חזק יותר מהיר יותר ? בסוף אולי משחקים טטריס אוי כמה נאיבים אתם. זה בדיוק מה שהיצרניות מעודדות ,עוד קונים כמוכם שרצים אחרי המילה האחרונהוכבר מחר מייצרים כרטיס חדש כדי שתקנו אותו וככה חוזר חלילה. קנו את הכרטיס הממוצע עד 500 ש"ח ותאמינו לי תהיו הכי חכמים בעולם
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה מתאים לפורופ הנוכחי הזה (אם לא אני אשנה לפורופ המתאים) ברשותי המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 256MB GDDR3 HDMI O/C EDITION : GC-XHD3850PG3-E3 - RETAIL זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 667 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ספק כוח: FSP 450W : ATX450-PNR )אלו הרכיבים שראיתי לנכון לכתוב ישלי את המשחק CRYSIS WARHEAD הסתכלתי בדרישות המערכת הם: Windows XP: · CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or higher · RAM: 1.0 GB · Hard Drive: 12 GB or more o…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4850 לGF9800GTX+XT של XFX http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 איזה מבין השניים עדיף מבחינת ביצועים? (אין לי בעיה להוסיף את ה100 שקל הנוספים) המפרט שלי בצד מתוכנן OC למעבד והספק יהיה 500W של סיסוניק
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס אתמול של MSI והוא כרטיס מעולה התקנתי אותו התקנתי גם CCC 8.10 הכל מעולה ועובד חלק רק יש בעיה אחת: באתר Can You Run It? שבודק דרישות לפי משחקים האתר כותב לי שיש לי Pixal Shader 3 במקום 4.1 וגם במשחק PES09 בהגדרות כתוב את הדרישות ואת המפרט הנוכחי של המחשב שלי וכתוב לי עדיין PS3.0 מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מפרט המחשב : לוח אם : Gigabyite GA-EP45-DS3 P45 מעבד E8400 כרטיס נוכחי 9800GT זכרונות OCZ 4G ספק OCZ500SXS 500W מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למחשב הזה . תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
המשחקים החדשים ביותר היום כבר בדרישות דורשים כרטיס מסך מסדרת 6000 .. החלטתי שכדאי לשדרג, גם בשביל הבאטלפילד 3 שקרב. אז החלטתי שאני מוכן לשדרג למשהו רציני ביותר.. תקציב זה לא בעיה מצידי נגיד 2000 ש"ח השאלה אם כרטיס כמו GTX590 נגיד הוא בסדר עם מעבד Phenom 955 x4 ? כאילו אין צוואק בקבוק וכל זה? ומה אתם הייתם ממליצים? אולי 2 כרטיסים ביחד אחרים או משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 LG FULLHD כשאני על רזולציות מסוימות כמו 1920 x 1080 אין התאמה .לא בכל המסך מוצג חלק נשאר שחור מסביב ולא רואים כל כך טוב . אם למשהו י ש פתרון אשמח .תודה. התקנתי ווינדוס 7 דרך אגב
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מצאתי את שניהם בעצם באותו המחיר... 900 שקל ראיתי שהGTX260 לוקח בביצועים ברוב הבדיקות, אבל מצד שני אולי כדאי את הHD5770 שכבר בדור חדש יותר, תומך ב DX11 ואולי ישתפר עם הזמן עם דרייברים חדשים שיצאו.... המסך ד"א LG L1760TR (דיי קטן, 17") אבל בהיבט של ביצועים לטווח ארוך... תודה מראש לכל המייעץ
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150073 תגידו כמה עולה משלוח לארץ, איך אני משלם והכל לא הבנתי שם כלום, בבקשה הסבירו את שלבי הקניה תודה מראש אם אפשר ענו מהר, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לקנות את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6329
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עם המחשב החדש שלי את הכרטיס הזה XFX GeForce 7800GT Special Edition http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2877&s=1 האם יש אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מארה"ב את כרטיס המסך: Geforce6800NU 128MB של PNY. [מפרט מלא של מחשב-בחתימה] לפי מה שהבנתי,הכרטיס כולל 12 צינורות עיבוד פיקסלים,אולם יש לו עוד צינורות חסומים. רציתי להבין,כיצד,והאם אפשר לפתוח את הצינורות האחרים? והאם הדבר כדאי?והאם יש בו סיכון מסויים? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
hi guys i want to know when does the nvidia video cards with 512mb come out but you can tell me allso with ati thanx any way bye
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-