עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoavva,

סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...

2. זה ה-9600 http://skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm זה ה-8800 http://skypc.co.il/pl_product~11631~8~0.htm מה יותר טוב ולפי ההיגיון ה9600 אמור ליהיות יותר טוב

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by musari,

יש הבדל בבצועים בין דריברים של אסוס מהאתר של אסוס לבין אם אני מתקין מהאתר של ATI??? ואם כבר איזה דריברים עדיף לרדאונים שמעתי שיש גם אומגה...גם בו יש הבדל???

4. Started by shloosh,

מבחינת ביצועים ה-8800gt כמעט כפול מה-7800 שלי... אז חשבתי לקנות 880GT חדש.. עם המפרט הנוכחי שלי ,אתם חושבים שכדאי??

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by idDFdd,

יש לי דרייבר 8.7, הורדתי RivaTuner הגירסה הכי חדשה והוא לא מזהה את הכרטיסים, אין לי את האפשרות לשנות את מהירות המאווררים מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. יש לי Evga 7900gt co ואמרו לי שהוא מגיע לרמה של כמו ה7900gtx zv bfui?

• 11 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by bono_71,

האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. היי,יש לי בעיה די מעצבנת...יש לי כרטיס מסך 7600GS...הגרפיקה עם הדרייברים החדשים פשוט זוועתית...יש המון באגים בגרפיקה כמו חורים באדמה וכל מיני פסים וריבועים מוזרים על המסך(כל זה עם הדרייברים האחרונים של NVIDIA עבור הכרטיס הנ"ל...), לעומת זאת עם דרייברים ישנים(גרסא 93...) הכל עובד מעולה...הגרפיקה מושלמת... הבעיה היא ששידרגתי לWINDOWS 7 והדרייברים הישנים לא עובדים על המערכת הזו...זה לא מזהה אותה כמערכת של WINDOWS כלל...אז נוצר מצב שאני תקוע עם דרייברים חדשים שאיתם הגרפיקה נוראית(וזה קורה בכל משחק). אגב, המשחקים פועלים חלק עם הדרייברים החדשים, הבעיה היא רק בבאגים מטורפים בגרפיקה...למישהו יש מושג למה זה קורה עם הדרייברים החדשים? כמו כן זה לא רק דרייבר חדש ספציפי...זה כל הדר…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by hazi_s,

שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. אחת מהגירסאות האחרונות אי פעם של דרייבר ה-Catalyst הושקה בגירסת בטא, עם מטרה לשפר את הביצועים של כותרים מרכזיים חדשים כגון Fallout 4 ו-Star Wars Battlefront לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-התקנים-חדש-לכרטיסי-amd-הושק-עם-הבטחה/

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. Started by oRizone,

קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by switchman,

קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by approx,

אני צריך כרטיס מסך לAPG ב700 שקל גג הכרטיס למישחקים

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by BenK,

שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה

17. Started by YairZ,

שלום לכולם, אני קונה כרטיס מסך (ביחד עם המחשב החדש שלי...) 9800GTX , ומכיוון שכבר ראיתי שהכרטיסים החדשים יהיו יקרים החלטתי לא לחכות להם. ראיתי שיש כרטיס מסך של חברת Sparkle Calibre ב OC, האם החברה טובה? או שעדיף לקנות מחברה אחרת? תודה :-)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by BlackSheep,

אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש מTMSFOX, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הבא: http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173 האם הוא מתחמם יתר על המידה? יש ארטיפקטים? כמה גדול הכרטיס? כל מה שחשוב לדעת בקיצור. תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by mz155,

כשאני מנסה לבדוק ארטיפקטים בעזרת התוכנה atitools הוא רושם לי את זה (בתמונה): המערכת הפעלה שלי היא ויסטה וההוראות בתומנה הם לxp ואני לא מוצא את מה שהם אומרים בויסטה... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by NIR36,

הי חברים מה צריכת ההספק של הכרטיס במקסימום? מה הרלוזציה הניתמכת המקסימלית? תודה ניר

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  21. אהלן חברה, התקנתי אתמול את GEARS OF WAR, ויש לי בו בעייה מוזרה.. ב-CRYSIS, שמתי לב פעם בכמה זמן (בעיקר בסרטוני מעבר - כמעט ולא במשחק עצמו), מה שנקרא TEARING - כאילו יש איזה פס על המסך שחותך את התמונה ל-2. זה פחות הפריע לי. הפעם, בGEARS OF WAR - יש לי משהו אחר, שאין לי מושג איך קוראים לו. התמונה לא נקרעת באמצע, אין פס באמצע, אלא פס שעולה מתחתית המסך למעלה וכאילו מעדכן את התמונה. כמו שאתם רואים בטלויזיה שמצלמים מסך מחשב אז רואים כאלה פסים עולים מלמטה למעלה - אז ככה, אבל יותר קטן. זה כאילו הREFRESH RATE נמוך מדי ולא מספיק לעדכן את התמונה. זה ממש מפריע למשחקיות כי זה קורה כל הזמן - גם בזמן המשחק. אני לא יודע מה לעשות נגד זה - המפרט שלי הוא Q6600 עם 8800GT SUPERCLOCKED ו-2GB R…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by goldeye,

מה הדרייבר הכי טוב לכרטיסי מסך של NVIDIA אני מבולבל כי יש רישמים ולא רישמיים ולא כמו בATI הכול מבולגן יש השווה או משהו

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by MOFRA,

האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  24. באתי לקנות X700 אבל בסוף אני יכול לקנות ב750 אז איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות במפרט: P4 1.6 768 DDR לוח אם של AGPX4 רק.. מעבד לוח אם מסריחים אבל חפיף..

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אז כמו שאמרתי אני חדש פה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך.. התקציב שעומד לרשותי הוא 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי על המשחב את המשחק סאן אנדראס ועוד כמה משחקים כאלה שייצאו בעוד כשנה וחצי.. אבל לא בדרישות מינימליות אלא כדרישותמ מומלצות.. תודה! לירון..

• 7 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים