עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tzion,

צריך אתר רשמי שכתובים בו המהירויות שעון- של הזכרונות ושל הליבה של שבב הFX5200 של נוידיה. באתר המעפן של נוידיה הם לא רשמו את זה. או שזה ממש מסובך להגיע לשם. אם מישהו יכול לתת לי בבקשה אתר של זה זה נורא יעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. היי חשבתי להוסיף כרטיס נוסף של NV לPhysX בנוסף ל8800 GTS שיש לי כבר (מפרט 1) כמו לדוגמה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2477 ואני בטוח שאפשר למצוא גם ביותר זול.. העניין אם זה יתן שיפור כי זה רק 8500? ועוד בחריץ PCI הרגיל והמיושן! מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by dor962,

אני חושב לקנות את ה5850 ATI. ואני לא בטוח שזה יתאים למחשב שלי. מפרט: Q6600 P5n-e sli 520W crosair 2GB 667HZ יש לי מסך של 19 אינץ'... Flatron L1932TQ

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by ac1240,

דוד שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP וזה המפרט שלו p4 2.6 ghz 1gb ram והוא רוצה לדעת האם זה יהיה כרטיס טוב למחשב במחיר של עד 500 שח והאם זה לא יצור צוואר בקבוק עם המערכת שיש לו תודה ati radeon GECUBE RADEON X1650 http://img513.imageshack.us/my.php?image=92546117cf3.jpg

5. Started by KYSG,

נגיד ואני קונה את 6800GT אני יכול לעשות לכל אחד מי הכרטיסים OC?..... ואם כן אז אך

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. אני לא מדבר על גרסאות כמו של פאליט, שמגיעה עם OC מהמפעל. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by Elite_Sniper,

המסך מהבהב כל הזמן כשהוא מנסה להריץ וכשאני מפעיל את המנהל משימות אני מקבל הודעה של devicelost. הדיירקטאיקס מעודכן עד הסוף, משחקים עובדים כמו שצריך(קרייסיס, פאר קריי 2 ועוד) ואני עובד עם הדרייבר hotfix8.10 . מפרט בצד. המחשב אחרי התקנה חדשה של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. היייי שמעו נכסתי לאתר של nvidia כדי להוריד דרייברים לgeforce 5900 שלי ומסתבר שהדרייברים לא תומכים בכל גרסאות ה5XXX מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

במקום זה יש להם נשק חדש NV47 אם 24 צינורות עיבוד http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO , הסרתי את הדריוורים הישנים 3.5 והתקנתי את גירסת 3.6 , בדקתי אם 3DMARK 2001 והיה לי ירידה בביצועים של 5% זה הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?

12. Started by 0noname1,

מה הכרטיס הכי טוב ל 1440x900 בלי שום קשר למחיר מה מציג את הביצואים הכי טובים

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by Bingo,

Sapphire Radeon X1600XT PCI-e 256MB Retail Video Card Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card Sapphire Radeon X800GTO AGP 256 MB Retail Video Card Albatron Geforce 7600GT 256MB DDR III PCI-e DVI Video Card ואם אפשר תנו דירוג 1-4 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by lhadad,

שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ????????

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. אני יכול לגרום לזה לקרות ולכן אני שואל אותכם, מה השאלות שבאמת מציקות לכם והייתם רוצים עליהן תשובה ?

16. Started by TimoTy,

אני לא יודע כמה סוגים יש של דרייברים של כרטיסי NVIDIA אבל אני מכיר 2 OMEGA ו ה-FORCEWARE וראיתי גם STARWARE מה זה???!?!?!!? ומי מבינהם יותר טוב???? תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  17. אם יש ברשותי ספק כוח 420W של HEC האם הוא "יסחוב" את הכרטיס הזה??

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. Started by digitalseeker,

רציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI בין כרטיסים שונים של NVIDIA שתומכים בזה , למשל בין ה280 ל295 ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. הבנתי של IIYAMA יתרון איכות קטן, אך לא ממש משמעותי (לפי TOMS HARDWARE)... זה שווה 700 שקל הבדל? (2500 לעומת 1800)

20. היי כרטיס המסך של אבא שלי נשרף וצריך לקנות לו חדש... העניין הוא שיש לי במחשב X1900XT (ATI) שקניתי לפני שנתיים (שעלה משהו כמו 2000 ש"ח) והיה החזק ביותר בזמנו. אני רוצה לקנות כרטיס לאבא שלי ולא להשקיע יותר מדי אז האם HD4650 חזק יותר? במחיר של בערך 400 ש"ח אני יביא את הכרטיס מסך לאבא שלי ואני יקח את החדש... אז האם הוא חזק יותר או לא??? ומה אם ה HD3450 שעולה 200 ש"ח האם הוא חזק יותר מכרטיס הישן שלי... יש להזכיר שכל הכרטיס המוזכרים כן הם 512MB...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. לקחנו לביקורת את כרטיס המסך הזול ביותר בדור GeForce RTX 40 - האם ה-RTX 4060 עומד בהבטחה להיות המוצר המשתלם ביותר לשוק הביניים?לכתבה

22. תודה פשוט אני בוויכוח אם מישהו

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by DoMiNioN207,

היי כולם אני רוצה לקנות עט גרפי..(זה שמציירים איתו בפוטושופ ) אבל הבנתי שזה עולם שלם שכמו כול מוצר יש לו תכונות משלו וכמובן פלוסים ומינוסים רבים רציתי לשמוע דעה ממישהו שיש לו עט גרפי שימליץ לי על דגם מסויים כול מי שיכול לתת לי המלצה על דגם מסויים או אפילו על חברה מסויימת ככה שהחיפוש שלי ייתקצר השקעה משוערת : 300-400 שח יש פה בכלל למישהו עט גרפי ? תודה על העזרה

24. שלום, שאלה שלא יודע אם שייכת לפורום כאן..אבל זה הכי נראה לי..אם יש בעיה אז אנא העבירו לפורום המתאם. ברשותי כרגע לוח אם עם כרטי מסך מובנה : GIGABYTE GA-G31M-ES2L ומסך 19 אינץ' LG אני מעוניין להחליף את המסך במסך 22 אינץ' של סמסונג 2230EW ולא יודע האם חובה יהיה לשדרג גם את הכרטיס מסך ה-OB שלי , לכרטיס נפרד שאינו מובנה . כלומר האם בגלל המעבר למסך 22 והשארות עם הכרטיס המובה , איכות התמונה תשתנה ממה שקיימת היום (שמספיקה לי בהחלט לשימושי גלישה וסרטים) בגלל שאצטרך כרטיס עם תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר למסך ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  25. אחד הוא הS720G של CTX, עם מאפיינים: Contrast Ratio 500:1 , Typical Average Surface Brightness 260 (cd/m2), Typical Response Time 16ms, Typical ובעל חיבור DVI והשני הוא הMS776 של MAG, עם מאפיינים: Contrast Ratio 450:1 Average Surface Brightness 260 (cd/m2) Response Time 16ms גם הוא בעל חיבור DVI השוני הרציני בין השניים הוא העיצוב שנוטה לכוון המאג לדעתי והעובדה שלCTX יש את הקונטרסט המועדף (500 ע"פ 450). שני המסכים מגיעים במחיר זהה, איזה מהם עדיך לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים