כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
להלן רשימת כרטיסי GF6800LE\NU שנפתחים אם אתם מתכננים לקנות כזה כרטיס לפחות תדעו איזה כרטיס לקחת ואת אחוזי ההצלחה לצערי האתר ברוסית אך הרשימה באנגלית http://81.176.67.68/post.cgi?id=print:10:48721
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי המלצה לכרטיס מסך שיריץ חלק את המשחקים החדשים כמו באלפיד 2 ,היטמן,אקס מן גי טי אי שעומד לצאת ובאטלפילד שעומד לצאת תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לפי דעתכם ולמה .. תפרטו..!! Geforce7800GTX או Readon x1800xt ?? האם הם מחזיקים את FEAR על המקסימום חלק ..? ומה יותר כדאי לקנות..!
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בשביל מחשב חדש שמיועד למשחקים איזה כרטיס מסך הכי עדיף מבין הכרטיסים הללו
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רק אצלי זה איטי פחד או שככה זה...הרבה אפשרויות+גרפיקה משופרת = איטיות
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר קנה מחשב חדש שקט וחמוד הנקרא DELL VOSTRO 200 ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך. יש למחשב ספק 300W ואני רוצה כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח ושאינו מצריך מתח חשמלי. עוד דבר חשוב הוא שתיהיה אפשרות במידה והוא לא נכנס במארז מכל סיבה שהיא שאוכל להחליפו באחר. אני מצרף לינק לפנים המחשב: http://www.fubarjohnnyr.com/images/v200_int.jpg תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם שווה ההשקעה של עוד 500 שקל בכרטיס ה 9800GTX הוא שווה תביצועים בשביל עוד 500 שקלים ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום, האם יש חשיבות לכרטיס מסך לצורך קידוד סרטים? כרטיס מסך טוב יותר ישפיע על איכות/מהירות הקידוד? תודה מראש... 8)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי אני רוכש מחשב ב 2000 עם הכרטיס מסך הזה: Nvidia GeForce 8500GT 512MB (תומך DX10) בעל צלע קירור לקירור מרבי (לא מאוורר) רציתי לדעת איזה כרטיס זול יכול לתת ביצועים טובים יותר ... באותו סדר גודל של מחיר הכרטיס תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס למסך מחשב ולLCD 32 בכבל HDMI. הכתב נורא קטן בטלוייזיה,הקטנתי רזולוציה ונראה בסדר בTV אבל זה מכוער רזולוציה נמוכה במסך מחשב. אין אפשרות לקבוע שרק בTV יראו ברזולוציה נמוכה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1.eVGA Geforce 7600GT 256-P2-N553-AX Video Card - Retail עולה כרגע 150.00$ 2.eVGA Geforce 7900GT CO 256-P2-N563-AX Video Card - Retail עולה כרגע 260.00$ כמו כן איזה הבדל אני ירגיש כרגע אני משתמש ב 6600gt
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזה דרייברים כדי כרגע אני עם אומגה 4.12 והכרטיס שברשותי הוא ראידון 9700 פרו ספייר .... , ועשיתי סוף מוד לה 9800 רציתי לדעת עם זה משפיע או שכדי להבטל הכל . ולהתקין את הרגילים ואני יקבל אותם ביצועים .. זה באמת מטריד אותי בגלל זה אני שואל .
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 608 צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 זה נכון ? אם כן למה רשום בהתחלה 256MB GDDR3 ואז בהמשך 256-bit 8-channel GDDR4 DDR3/4 שיחליטו .. אם זה נכון זה נראה כרטיס מאוד נחמד , תלוי כמה עולה...
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בבית טלויזית LCD 20 אינץ והוא משתמש בה גם בתור מסך מחשב ורואים מצוין ויחסית למחירים הטלויזיה עולה פחות 2000 שקל מכל מסך 20 אינץ אחר אז מה יותר עדיף לקנות ולמה? אני מחפש מסך למחשב בגלל זה אני מתלבט יש לי כרטיס מסך חזק ואני רוצה לקנות מסך 20 אינץ כדי לנצל אותו
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על כרטיס 7600GS בסביבות 600-700 שקל, רציתי לדעת עד כמה 7600GT יותר טוב וכמה צריך להשקיע בשביל כרטיס כזה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לא חייב DVI איכות תמונה הכי חשובה. התקציב מקסימום עד 2500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי את מהירות השעון של הזכרונות בכרטיס ה Radeon 9600Pro של Gigacube ואת המהירות בכרטיס ה9600 הרגיל שלהם. תודה. חיפשתי בגוגל, אך לא מצאתי מידע ממוקד ויעיל.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
למי שענין אותו.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-