עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש אך אני רוצה לדעת את דעתכם (כנראה שאין מידע רשמי לגבי זה) לגבי האם ה 8800GTX או כלל סדרת ה 8800, תתמוך ב Direct X 10.1 וגרסאות עתידיות? שאלתי בפורומים בחול ועדיין לך הגעתי למסקנה האם מידע זה יתגלה בעתיד הקרוב?

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by vourt,

קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם. בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC. יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך.. תודה!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by makronn,

איפה אני יכול להוריד דרייברים לgeforce2 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אוקי אז החלטתי לקנות את ה 6800 le הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7834 ורציתי לדעת מבחינת פרטים איך הכרטיס ? העם הוא טוב לאובר קלוק מבחינת זיכרנות וכו וכו?? כמו כן איך החברה שמיצרת את הכרטיס טובה?? ועם מישהו יודע עם הוא יתאים לבלוק קירור מיים שלי maze 4 כי באתר כתוב שהוא מתאים לרוב הכרטיסים.. אבל מניסיוני יש כרטיסים שבהם יש איזו חתיכה של נגד או משהו שמפריע לבלוק לשבת טוב לכן רציתי לדעת עם מישהו יודע בבודאות עם הוא מתאים?? ושאלה אחורנה העם הוא במאת יורת טוב מ9800 פרו או לא?? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by yosisharaby,

שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. איזה כרטיס מסך יהיה הכי טוב בשביל חישובי פיזיקה ? ואם יש לי HD5870 ואני רוצה לקנות בנוסף לו כרטיס של Nvidia לחישובי הפיזיקה אז זה כדאי ? כי שמעתי שיש דרייברים פרוצים שמאפשרים את זה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by rabbit,

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=550 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=GV-R955128D&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=43&aff=Zap למה יש הבדל גדול במחירים? והאם לכרטיסי RADEON 9550 יש VIVO ? והאם ה9500 יותר טוב מ 9550? :s05: תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  8. קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by zumara,

14-125-151-04

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת דעות לגבי מה אתם חושבים על הכ.מסך 8800 320 מגה של LEADTEK אני פשוט מעוניין להחליף אץ המחשב שלי ואני מעוניין ב 8800 בנוסף אני בדילמה מה עדיף e6600 או e6300 ?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by NIRHA,

אני יכול בביוס לכוון כמה וולט אני רוצה שיעברו לכרטיס מסך.........איך אני יודע כמה וולט צריך ?! 7300gs תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. מפרט המערכת: AMD Athlon II X4 630 Kingston PC3-10700 4GB GA-MA785GMT-UD2H DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 (Gigabyte) (Onboard) 500W eneramx/Or some other non genery company Sonata 3 case משחקים שישוחקו בהגדרות הכי גבוהות: Counter strike 1.6( נכון לעכשיו נפילות FPS ב SMOKE) Dragonica Dragon Nest Burnout Paradise Blade and soul ( when hes out ) http://www.gamesurferonline.com/blade-and-soul/#more-458 תודה מראש, נתן

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  13. תודה!

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/graphics/news/2008/11/13/AMD-Details-ATI-Stream/p1 לפ המצגת יש להם תמיכה מאוד חזקה מכמה יצרני תוכנה מובילים - נראה מרשים.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. נחתה עלינו תחנת עבודה ניידת מתקדמת של HP מדגם ZBook 16 בעלת מעבד Core i9 המהיר ביותר וכרטיס מסך NVIDIA RTX 4000 עדכני - אז יצאנו לגלות מה מפלצת שכזאת מסוגלת לעשות במציאותלכתבה

16. Started by asilic,

חשוב לציין שלא נעשה אובקלוקינג כלשהוא רציתי לדעת אם זה טוב ושהכל עובד כמו שצריך לינק לציון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by itamariluz,

שלשום שאלתי לגבי כרטיס מסך עד 500 ש"ח ואמרו לי 9600 שזה כבר יותר מ550 + ספק כוח חדש שזה עוד איזה 200 ואין לי את התקציב הזה אז אם אפשר המלצה על כרטיס מסך סבבה בסביבות ה400-500 ש"ח תודה דואל קור 2גי'גה 3.2הרץ 300W PSU

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  18. שלום ותודה מראש לעוזרים.. מתכוון לשדרג את המחשב הישן שלי במינימום כסף כדי להריץ משחקים עדכניים כשהמטרה היא לנסות להריץ באטלפילד 2042 בלפחות 50-60 FPS, קניתי את המשחק ולא רוצה להשקיע יותר מדי. כרגע עם מעבד i5 4670K באוברקלוק וכרטיס 7970GHZ שלא ממש סוחבים, כנראה שאחליף את המעבד ל-i7 4790k תמורה 200 שקלים(המעבד יעבור OC). זכרונות 4X4gb cl9 1333 לוח אם msi z97m gaming, האם כרטיס מסך כגון RTX 3060/3070 יעשה את העבודה או שחבל על ההשקעה ויהיה פה איזה שהו צוואר בקבוק?

19. Started by Potter,

יש לי כניסת PCIMCI ואמרו לי שאפשר לחבר לשם כרטיס TV רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם זה ועד כמה הדבר טוב והאם ניתן להקליט תוכניות בכבלים עם זה ?ועל איזה כרטיס TV הוא ממליץ, תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. אז ככה, אני קונה מחשב חדש ביום שני, מבוסס CORE2DUO של 2.16, עם 2 ג'יגה ראם... אני לא אפרט את כל המפרט כי מה שאני צריך עזרה פה בעצם זה הכרטיס, ואם אני אפרסם מפרט שלם יתחילו להגיד לי להוציא את זה ולהכניס את זה וכו', אני קונה מפרט ספציפי ואני לא הולך לשנות אותו יותר ממה שעזרו לי בפורום חומרה פרט לכרטיס מסך, זה בעצם מה שאני לא יודע מה לעשות איתו... אז ככה, התוכנית שלי כזו, אין לי כוח לחכות לתומכי DX10 שיכנסו בתור סטאנארט עם מחירים לא אסטרונומיים, ולסדרת 8 של NVIDIA, ואישית אני חובב ATI ולהם עדיין אין תומכי DX10... אז מה שאני מתכוון לעשות זה לקחת כרטיס שיספק אותי למשחקים באיכות בינונית+- ויריץ חלק (יותר חשוב לי החלק מאשר האיכות) למשך כשנה שנה וחצי בערך, ואז לעבור לכרטיס תומך D…

• 14 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by Lumber_Jack Jim,

למישהו יש מושג ממתי החברה סגורה? יש לחבר שלי כרטיס Nr9 Revolution IV AGP עם מחבר 1600SW,אבל משום מה הוא פשוט לא מוכן לעבוד עם מסך-Siemens TFT (דגם MCF3501T),אבל המסך לא מוכן לעבוד עם הכרטיס,כאילו הוא לא מזוהה ע"י הכרטיס,והדרייברים באתר לא עוזרים לו במיוחד. נתקלתי בפורומים באתר של #9 באדם עם בעיה דומה(עם אותו מסך אפילו) אך הוא לא קיבל אף תשובה לבעיה שלו. ויש לי שאלה,כרטיסים למה אלו בדיוק? לא יצא לי לראות אותו והחבר שלי לא פירט על שאר המערכת שלו...

22. צריך המלצה לכרטיס מסך למולטימדיה ומשחקים קלים תקציב 500-700 עדיפות לכרטיס עם כמה שיותר תמיכה ביציאות.... תודה

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by zahi,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך 8800 gts ורציתי לדעת האם מעבד 3200+ 939 מגביל את הכרטיס מסך

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  24. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38731&gsid=10-4

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by Schaap,

יש באמת הבדל בין Leadtek Quadro FX 570 256MB ‏(1070 ש"ח) לבין PNY NVIDIA Quadro FX 570 256MB 128-bit PCIE DVI Retail ‏(890 ש"ח) מלבד המחיר? תודה

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.