כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני בונה מחשב ללימודים ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
טוב, ברור ש_כדאי_ להחליף...השאלה אם שווה לשלם על זה 510 שקל. מה אתם אומרים? כדאי? קצת דואג לכסף...יש אולי איזה בנצ'מרק שמראה כמה פריימים כל אחד מוציא על אותו מחשב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס הנ"ל ובאתר החברה בין יתר דרישות המערכת רשום: An available hard disk drive power dongle אשמח אם מישהו יוכל להסביר באופן מפורט למה הכוונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מחפש מדריך קליל של צריבת ביוס לכרטיס מסך שלי galaxy geforce 4 mx 440 64mb בנתיים התוצא הכי גבוה שהגיעתי איתו ב 3די מארק 2003 זה 277 ואני מעוניין אולי באיזה ביוס שיהפוך לי אותו ל agp 8 עם אפשר... או שיתן יותר מתח... אני רוצה להגיעה איתו ל 330 נקודות בערך
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
what's te best company built of a 6800 ultra and why? why this asus built one:http://usa.asus.com/products/vga/v9999ultra/overview.htm has all the features of a x800 one ,a side for the high clock speeds,i'm talking about OPEN GL 2.0 shader module 2.1,one slot solution... why would someone go for an ultra card without the support of shader module 3.0+has a lame clock speeds+lack of 3dc support,and won't go for a x800\x850 one? when you give an answer,please mention the specific reasons why you choosed this company. thanks a lot in advance. (sorry about the english part,i'll be even more thankful if somone translate it.)
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקיצר היום הורדתי את הדריברים החדשים 71.84 מהאתר המקורי של אנווידיה והבעייה היא שהכרטיס עומד על 66-70 במנוחה למה זה ככה... הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6800GT אין נלי מאווררים וכל הדברים האלו במחשב הכל בסטוק ויש לי את הבעייה במעלות רק בדרייברים החדשים... תודה לעוזריםםםםםםם
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://science.slashdot.org/article.pl?sid=05/03/15/0124218 סוף סוף התקדמות ממשית בפיתוח כרטיס המסך האידיאלי. המעבד תומך בAPI OpenRT ובמהירות של 90mhz בלבד מהיר בהרבה ממעבדים סטאנדרטיים שרצים בתדירויות גבוהות פי 30 ממנו בחישובי RT. כל הישומים שנעשו עד עכשיו בOpenRT רצו על רנדור תוכנתי בזמן אמת והציגו תוצאות נחמדות ביותר יחסית לעובדה שכרטיס המסך לא היה מעורב בשום פרט מתהליך הרינדור והכל נעשה בעזרת הCPU בלבד. RTRT in games http://graphics.cs.uni-sb.de/RTGames התוצאות שאליהן הגיעו עם השבב המדובר http://graphics.cs.uni-sb.de/~jofis/SaarCOR/DynRT/DynRT.html לא נראה משהו אבל בהתחשב שזה האב טיפוס הראשון(אפילו אי אפשר לקרוא לו ככה) ושום דבר חוץ מהמעבד "המסכן" שרץ ב90mhz לא …
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז הרצתי את התוכנה והתוצאה שיצאה לי היא 3134 האם זה טוב או לא .והאם זה מה שיש לצפות מgeforce 6600GT 128mb ?????
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט: amd 64 3000+ 512 x 2 ram epox kda3j albatron 6800GT עכשיו לבעייה: לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה. אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב. שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהת…
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
?????? fx5200 ti4200 radeon 9200 או כל אחד אחר מומלץ עם 128
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.... וייעצו לי לקנות כרטיס מסך עם ה pci-e אמרו לי שזה הכי כדאי כי זאת טכנולוגיה חדשה ועוד מעט לא יהיו יותר agp הקטע הוא שבנוסף לזה שהכרטיס הופך להיות יקר יותר אני גם יצתרך לקנות מעבד ולוח אם יקרים יותר וזה כי אני יצתרך את התושבת 939 בכדי שזה יתמוך בpci-e עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי באמת לעשות כך... או שעדיף לקנות כרטיס מסך agp וכך גם המעבד והלוח אם יהיו זולים יותר... והאם מבחינה גראפית יש הבדל משמעותי... תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לפני כשבוע קניתי והרכבתי את הכרטיס מסך החדש שלי - XFX GeForce 6800NU 128MB 256Bit והיום בדקתי את הטמפ' שלו בפעם הראשונה מאז שקניתי אותו, וגיליתי שהיא 66 מעלות... זה נחשב הרבה יחסית לכרטיס מסך הזה? יש לי את הדרייבר הכי חדש - 71.84 , ושמעתי שהוא מעלה את הטמפ' של הליבה .., אז כדאי לי להישאר אתו או לעבור ליותר ישן - 66.93 ? או ל 75.10 BETA ? תודה
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה שמישהו יביא לי לינק לבנצ'ים או השוואת לX800XL בין כל מיני חברות... TNX....
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שובר תראש יענו עם השקעה של עוד 400 שקל שווה לקחת מסך 19 של מאג לא יודע תאמת מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים??? אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אפילו ישן (UNREAL TURNAMENT) המחשב קורס, הסאונד נתקע ורק RESET עוזר. ניסיתי הכל . התקנתי את הדרייברים החדשים וגם ישנים, התקנתי את הXP מחדש, לא עזר. מה יכול להיות? המחשב AMD 2200+ 512 זיכרון לוח GIGABYTE GA-7VT880-L RADEON 9600 256MB לא פרו (Xpertvision)
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה זה "פתיחת צינורות" ? מה זה עושה ואיך עושים את זה? תודה לעונים. נ.ב הכרטיס מסך שלי זה: רדאון 9550 128mb של ג'יגה בייט (הקטן יותר)
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום,פתחתי ת'רד על זה בעבר והוא ירד למטה למטה. (כנראה,בעמוד 7). בקיצור,יש לי כרטיס מסך דיי איכותי שעלה לי 850 ש"ח (ובגללו וויתרתי על כמה מוצרי איכות אחרים.) הכרטיס הוא GIGABYTE Geforce 6600 256mb 128bit . בת'רד הקודם ,התלוננתי גם על פסים ונקודות מוזרות עם הכרטיס, זה נפתר אחרי הורדת הדרייבר החדש של nVIDIA. עכשיו,בואו ניגש לבעיה הרצינית ביותר, שהלכה והחריפה עד מאד. Speed AND Fast.. כך כל היום! פשוט אי אפשר לשחק. זה קורה במשחקים,המשחקים מהירים בהתחלה.. איטיים פתאום,מהירים שוב,ויש המון הפרעות במהירות.. זה ממש הורס את ההנאה ! מדובר במשחקים כבדים (עם גרפיקה ברמה גבוהה במיוחד ומוסיקה ששוקלת המון). על מפרט המחשב תוכלו להסתכל בחתימה. חבר'ה,אני ממש חייב תגובה בדחיפות.
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-