עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא מתכוון לדור חדש אני מתכוון למצב שהיה שנה שעברה כאשר ATI שיחררה את ה9700 ואחרי כחצי שנה את ה9800 שעקף אותו בביצועים מישהו יודע? אני מתלבט אם לקנות היום 9800 פרו ב1200 שקל ולקנות בעוד שנה שנתיים כ.מסך חדש או לקנות היום 6800GT ולהשאר איתו ל3 שנים לפחות (2600 שקל) (השאלה בשביל חבר)

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  2. דחיתי את קניית המחשב שלי כדי לקנות 7800GT PCI-E במתחת ל2300 ש"ח, דחיתי דחיתי וכבר אין לי כוח לי לחכות. מתי ירדו המחירים של כרטיסי מסך?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by tronado,

?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by amit22,

יש לי כ5100 שקלים חדשים שקיבלתי היום אבל אני לא הולך להשקיע 1619 שקל בכרטיס מסך אני יוסיף עוד 256 ddr 333 ל256 שיש לי זה משתלם יותר מכרטיס מסך חברות כרטיסי המסך לא מבינות את זה כניראה אם המחיר היה יותר נמוך אז הכרטיס היה נפוצ כמו geforce 4 mx אבל לא שווה להשקיע כסף וכול כך הרבה בכרטיס מסך יש למישהיו מושג מתי המחירים של radeon 9800 ירדו מתחת ל1000 שקל?????

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  5. מתי ירדו קצת המחירים של בכרטיס מסך ? כי יש לי GF6600 ויש לי ביחד עם זה ציפט של SIS וזה עושה לי בעיות (אורטפקטים) אז אם אפשר לסדר את זה איך שהו אז תגידו אם אפשר אז תגידו לי מתי ירדו המחירים. תודה מראש....

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לקנות אולי את הכרטיס מסך geforcr 6800 ultra או את x800xt PE כפי שאמרתם לכם בנושא הקודם שלי אז מה יחזיק לי יותר זמן עדיף כאילו לקחת את הכרטיס עם PIXER SHADER 3 לעכשיו אני לא יודע אם כדי אותו לתקופה הזאת בגלל שאני לא יודע מתי יצאו משחקים שעובדים על PIXER SHADER 3 או שעדיף את הכרטיס ATI עם ה PIXER SHADER 2 שהוא יחזיק בערך שנתיים שלוש עזרה בבקשה דעות עצות עזרה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by andrei21,

מישהו יכול להגיד על פי שמועות הכי חמות או מידע מדוייק , מתי יצאו כרטיסים חדשים. אני מחכה מדצמבר למשהו סביר 1500-2000 שח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1130782337,80809, זה הקישור שבאתר תאמרו לי האם נראה לכם שהם יגיעו לארץ וגם המסכים של VIEWSONIC עם זמן תגובה לא נורממלי של 2MS !!!!!!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. והאם שווה לחכות את הזמן הזה? או שפשוט לקנות עכשיו GF4?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום רב! יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של ATI radeon8500 לא LE.. מתי לדעתם יהיה כדאי לי להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר? ואם זה בקרוב אז לאיזה כרטיס? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש וחסר לי כרגע כרטיס מסך. חשבתי ללכת על ה 6600GT שעושה רושם שהוא מצויין. אבל אני מפחד להצטער אחרכך שיגיעו ה 6800 ב PCI-E התקציב שלי יאפשר לי ללכת על 6800NU שאמור לעלות 300-400 שקל מעל ה 6600GT . אם מדובר בכמה ימים אז אני אחכה.. יש לכם מושג ? תודה.

12. Started by noambaum,

אני חייב לדעת כי אני לפני קנייה בחו"ל..... תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. והאם הביצועים יהיה יותר גבוהים מה5900XT ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ino,

או ה9700 הלא פרו..יש למישהו מוש ???ג?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by DrizziTx,

רציתי לקנות 5770 אבל כל היציאה של line כרטיסי ה-6xxx גרמה לי לחכות ליציאה של היורש... לצערי כבר עברו חודשיים ועדיין כל מה שיצא בהסידרה הנ"ל הם כרטיסים רציניים ויקרים יותר. תהיתי אם מישהו יודע מתי אמור לצאת היורש שלו? לי לא ידוע על איזהו timetable של AMD אבל אולי מישהו כאן יודע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  16. ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם אתם אולי יכולים להגיד לי בבקשה מתי מגיע ה-r350 r9800 ואולי אתם יודעים כמה הוא יעלה פו

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום לאלה שיודעים מתי משחררים כרטיסי 285X 295X החדשים קראתי באנטרנט על 285 הרגיל , הוא קצת חלש לי http://www.hardocp.com/images/articles/14093000799PAGjpZpS2_1_1.gif בתמונה רואים שיפורים של הדור הנוכחי מה זה שיפור "דחיסת צבע " עד עכשיו לא ראינו צבעים נכונים ואמיתיים הדרייברים שלהם לא מתאים לווינדוס 8 או שיצא בקרוב דרייבר ל-ווינדוס 8 ( 8.1 ,עושה לי צרות ) LOSSLESS DELTA מה זה HIGH QUALITY SCALER אך זה מתבטא ( ידוע שזה אמור לשפר רזולוציה לרזולוציה גבוה יותר , אבל מה זה בפועל ב- AMD ? ) שווה משהו

19. Started by Sifo Jen,

הכרטיס הושק לפני חודש אבל עדיין אני לא רואה לא בחנות של הדובים לא בזיגזג וגם לא באתרים בחו"ל את הכרטיס. מישהוא יודע מתי הוא יוצא?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  20. למישהו יש מידע מתי צפי הגעה של גירסאות אלו<<<???

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by eLi7aN,

תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. קראתי לאחרונה כל מיני שמועות מבלבלות לגבי הסדרה הבאה של NV, אשמח אם מישהו שבקיא יעשה קצת סדר. - קראתי למשל שאולי יהיה פיצול בין סדרה לגיימינג לבין סדרה לכריית מטבעות, זה נכון? - האם הסדרה הבאה תהיה עם אותה ארכיטקטורה אבל עם ליטוגרפיה קטנה יותר, או שיהיה שינוי גם בארכיטקטורה? אם כן, ידוע מה השיפור הצפוי בביצועים? - מתי צפויה לצאת הסדרה הבאה? - האם יש תקווה לירידת ביקוש של הכורים ולירידת מחירים?

23. Started by hanan13,

היי. אני שוקל לקנות gtx 560 ti, קראתי בפוסט שאמורה להיות ירידת מחירים עקב שחרור מוצרים חדשים לקראת מרץ אפריל... האם הדבר נכון והאם הוא ישפיע על המחירים של הדגמים הישנים? אני לא לחוץ על השדרוג אז האם שווה לחכות או לא ומה להערכתכם תהייה הירידה במחיר פלוס מינוס? תודה חנן

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.