כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי את הHD4670 וכשאני נכנס לאתר של ATI אני רואה שאין דרייברים לכרטיס מסך, היתכן? בדיסק התקנה שקיבלתי יחד עם הכרטיס יש דרייברים ישנים של catalyst 8.5.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
האם ב-3-4 חודשים הקרובים הולך לבוא כרטיס שיתן ביצועים טובים יותר מה-ultra ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של אנווידיה..9XXX..?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מדברים עליהם פה בפורום הרבה ולא מצאתי (חיפשתי) מקום שבו כתוב מתי הם אמורים לצאת.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מתי הם יוצאים (אם תאריך משוער נא לציין לא רשמי)? מה יהיה מחירם בארה"ב או בארץ לא משנה לי (אני יעשה חשבון כבר מה יהיה המחיר בארץ.)? בכמה % חלש ה8300 מה8600? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מתי יוצאים כ. מסך שתומכים בDX10? בחודש הקרוב או עוד הרבה זמן?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מתי זה אמור לצאת כי פשוט נמאס כבר לחכות?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני בנתיים מתכוון לקנות כרטיס מסך 8800GTS של NVIDIA בארה"ב אבל אני רוצה לחכות שיצאו החדשים של ATI בשביל שיוריד את המחירים ואולי יהיה שווה לקנות את החדשים אם הם לא יעלו יותר מידי..פשוט ה8800 תומך DX10 אז שאלתי היא מתי בערך בידיוק מתוכנן לצאת הכרטיסים החדשים של ATI שתומכים בDX10? והאם הם יותר טובים מה 8800?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מתי יוצאת גרסת 2003/2002 ה3Dmark הפופולרית? ואיך היא תיקרא? איזה מנוע יהיה שם? והיא תהיה מבוססת על DX9 כן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה תאריך הם יישווקו רשמית/יגיעו לארץ כרטיסי NVIDIA GEFORCE 8800GTS/GTX G92 וסידרה 9?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
חזרתי מחו"ל ואני מנסה להתעדכן במה שהולך מתי מגיעים הכרטיסים החדשים של נוידיה (9XXX) והאם שווה לחכות להם? האם גם ATI עומדים להוציא איזה משהו מעניין? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
-
מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
מתי יצא לאור ה X950XT. שצויין במבמאמר לא מזמן??????
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרבה זמן שלא התעדכנתי ופתאום אני רואה בנועה את הכרטיס! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7531 המחיר לא קצת יקר מדי? דרך אגב, יש באנצ'ים?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
3 חודשים חלפו מאז יצא העדכון האחרון לדרייבר (12.10). מדוע הם משתהים כל כך הרבה זמן בשחרור העדכון? זה מתסכל מאוד לאור העובדה שבעבר היו משחררים דרייברים בתדירות של פעם בחודש.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות עוד מספר חודשים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
האם יש הערכות או מידע רשמי מתי יצא הדור החדש של כרטיסי Nvidia? המליצו לי לחכות עם שדרוג מ-GTX470, אבל מתי יצאו החדשים?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מתי יצאו כרטיסי ה-7600 וה-7200 והאם יהיו 7600GT או 7200GT ... והאם אתם מעריכים שה-7200 יהיה חזק מה-6600GT?והאם שווה לחכות היום עד שהם יצאו למי שקונה מחשב חדש?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו כרטיסי מסך Directx11 ? וכמה הם יעלו ? והאם יהיה הבדל משמעותי בינהם לבין (לדוגמא) HD4890X2 ?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-