כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
בקרוב בישראל? אולי רק בהדרגה. מחירי חלק כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 50 של NVIDIA מקבלים ירידות נאות ברחבי אירופה במקביל לגידול במלאי הזמין והיצע סוגי הדגמיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היה הרבה הייפ בקשר לשפת תיכנות העילית הזאת ואני אישית מאוד מחכה למשחק כאלו. מתי אתם חושבים שניראה אותם???. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי בדיוק תצא סדרה 6? כי עכשיו באמת עם כל האשכולות שיש פה על סדרה 6 אני כבר לא יודע לחכות או לקנות את ה4890 שבמבצע..... זה מבלבל ומעצבן
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מתי ה fx5900 מגיעה לחנויות בישראל למישהו יש מושג
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש למישהו תאריך מתי יהיה אפשר לקנות אותו בעולם??
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
רוצה בימים אילו לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 השאלה מה קורה לגבי החדשים של ATI דגמי ה 4000 ....מתי אמורים להגיע מה יהיה מחירם ומה ההבדל בביצועים (בערך כמובן) בינם למה שאני רוצה כרגע לקנות ?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
וויתרתי על ה6950 כדי לחכות לדור הזה של הכרטיסים ואני רואה שהם לא מגיעים מישהו יודע אולי בערך מתי הם יגיעו?(אני בנתיים סובל קניתי מחשב חדש ..מעבד 2500K ואני בנתיים סובל עם X1950 ) מת כבר להתחיל לשחק כמו בן אדם ..לא שיחקתי כבר שנים.. חשבתי כבר אולי לקנות את ה7950 או 7970 אבל הבנתי שאני לא יכול להשתמש בarctic accelero xtreme plus ii שיש לי כרגע (אני צודק? או שזה סתם שטויות?) כי אם כן אני יחסוך ויקנה את אחד מהם וישים עליו את הקירור שלי כי כבר אין לי סבלנות לחכות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאין ממש הבדל בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל... אז רציתי לשאול אם בקרוב, כשיצאו משחקים עם טקסטורות ותבניות מורכבות, ה640MB לא יקרטע כאשר ה320 כן? ואם כן, מתי כבר אפשר לצפות לזה?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי הGTX 560 TI ששווה לכוחו של 570 מגיע לארץ? תודה לכל מי שיענה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הכרטיס נועד לשמש לצפיה בתכני HD לא למשחקים בכלל. א. מתי הוא אמור להגיע לארץ? ב. האם שווה בכלל לחכות לו או לקנות היום HD2400 וזהו? ג. מה ההבדל בין היצרניות השונות (לדוגמא Gigabyte או Sapphire)?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
-
חברת PowerColor הוציאה את הכרטיס PowerColor X800GT 256MB 256BIT Extreme לפני מספר שבועות,שאמור להיות הX800GT החזק ביותר בשוק עם קלוקים גבוהים וקירור יותר טוב,מתי הכרטיס יגיע לארץ והאם בכלל ימכרו אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
של NVIDIA? יש כבר שמות,מחירים משוערים ותאריך צפוי?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ ומה המחיר לערכתכם יהיה? האם הוא יהיה יותר חזק מה HD3870 ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לדעת באופן פרטני מתי המסך מהווה צוואר בקבוק בצורה כזו שאין טעם לשדרג כרטיס מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ה-RADEON 9700PRO צריך לצאת? וכמה הוא צריך לעלות בערך? וכמה הגירסה היותר חלשה שלו ה-RADEON 9500 צריך לעלות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הסתכלתי על הכרטיס מסך הזה : http://tms.co.il/product/5234 (ב774 שקל) , השאלה היא האם עכשיו אחרי שיצאו ה260 ו 280GTX ירדו המחירים על סדרת 9? אם כן בכמה , וכמה זמן יקח לזה? לא לאמר לי לחסוך ל950 שקל ולקנות 4850 , ההורים שלי פשוט לא יתנו לי לבזבז עוד
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום 1 . אני מחפש כרטיס מסך טוב בסביבות 1000 ש"ח 2 . אני יכול לחכות עוד קצת עם הקניה, אבל לא יודע אם יש טעם לחכות, והכוונה שלי האם יש טעם לחכות ל dx10 , vista ,ירית מחירים , וכד, או שחבל על בזמן . תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-