עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DiSc@MaN,

שניהם AGP. שניהם 128MB מה עדיף? (לא מדובר על קניה חדשה. שני הכרטיסים אצלי)

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by psybrain,

יש לי כמה שאלות : מה יותר כדאי לקנות היום כרטיס מסך איזה אחד מהם ולמה ? רציתי לדעת כמה הפרש FPS יש בין כל כרטיס והאם ההפרש הזה הוא משמעותי ושווה.. ברזלוציה 1920X1080 ה 6950 אפשר לפתוח אותו ל 6970 עכשיו מה שרציתי לדעת זה האם כשאני פותח אותו והוא נהיה 6970 לעשות לו אוברקלוקינג ועד כמה יגיע היחס שלו מול GTX 580 וכשעושים לו אוברקלוקינג עד כמה הכרטיס יהיה חם ואיזה ספק הוא צריך!? תודה

• 33 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by yonatan.mendelson,

כן, גם הרבעון השלישי של שנת 2017 היה שובר שיאים מבחינתה של מפתחת השבבים הנודעת לכתבה

4. שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by Barel1,

אז ככה, יש לי בעיה שמתרחשת כאשר אני מחבר את הכרטיס אל הטלויזיה ומשכפל את המסכים סרטון להדגמה על גבי מסך הטלויזיה - יש לי את אותה הבעיה על מסך המחשב אבל בתדירות גבוה (כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה) אבל יותר גרוע. הבעיה במסך היא אותה הבעיה אבל היא ממש לשניה. התקשרתי ל TMS, הציעו לי לשלוח את הכרטיס למעבדה מכיוון שאני רחוק מהחנויות שלהם, אם הכרטיס לא תקול ותקין אני אמור לשלם 100 שקל על איסוף הכרטיס, אם הוא תקול הם מחליפים אותו ואני לא משלם יש לציין שבמשחקים זה לא קורה מה אתם אומרים, לממש אחריות? כרטיס נדפק? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עד אתמול הכל היה טוב והיום שהדלקתי אותה ראיתי שהצבעים לא מתאימים ויש יותר מדי סגול. ראיתי את זה בעוד מקומות אבל אין לי מושג מה באמת הבעיה... משהו יודע איך לפתור את זה?או שהדרך היחידה היא לקנות טלוויזיה חדשה?

• 16 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. שלום לכולם. לאחרונה נהרס לי הכרטיס מסך שלי (GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ) ואני צריך כרטיס מסך חדש. עד 800 ש"ח המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w הערות : שלא יהיה כרטיס מסך של 2 כרטיסי מסך. אבל כרטיס מסך שתומך בSLI אין העדפה לATI או GEFORCE מה מהם שיותר טוב. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by EFSenable,

שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Drogba,

שלם , אני מתלבט בין שני כרטיסים , המטרה שלהם היא כמובן גיימינג כבד , ואני מתכוון לעשות להם OC עד הסוף . הכרטיסים הם : Powercolor X800GT 256MB DDR3 PCIe מחיר 1,100 ~ למה כן? כי זה פאוור קולור קירור יותר טוב מהספייר זול למה לא? כי יש לו 8 צינורות עיבוד Sapphire X800GTO 256MB DDR3 PCIe מחיר : 1,200~ למה כן? 12 צינורות עיבוד יותר ביצועים מהGT ( נכון? ) למה לא? יקר יחסית לא יודע אם שווה את זה קירור יותר חלש מהP.C בקיצור - למי יש יותר ביצועים , למי יש יותר פוטנציאל OC , מי יהיה יותר חזק אחרי OC כבד , ומה יהיה הטמפ' אחרי הOC

• 13 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by Itamaro,

שלום לכולם. כרגע יש לי את ה GeForce4 MX440, והבנתי שכדאי לי להחליף אותו אם אני רוצה לשחק כמו שצריך במשחקים החדשים שצריכים לצאת. מקריאה באינטרנט, נראה לי שהכרטיס שהכי מתאים לי במחינת תקציב וביצועים, הוא ה Radeon 9800Pro. אבל יש לי כמה שאלות, כי אני די קלולס בכל מה שקשור לכרטיסי מסך: 1) הוא יפעיל לי משחקים שמצריכים Pixel Shader? 2) מה משמעות כל ה Saphire וכל שאר הדברים שרשומים בנוסף לשם של הכרטיס?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מישהו פה יכול להמליץ על כרטיס בסביבת המחיר הזה...??

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by aviad91,

אני לא מצליח להתקין דריברים לכרטיס הזה. מופיע לי חלון לפני ההתקנה וכתוב: the nvidia sutep program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. מישהו יכול לעזור לי?...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by Tommy,

יש לי ATI Radeon 9600PRO הדרייברים החדשים של OMEGA 4.7 טובים?

14. Started by eladhor7,

שלום לכולם. תמיד חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד יפה ללא בעיות, ורק היום משהו השתבש לי שם. אני פתאום רואה בטלוויזיה בשחור לבן למרות שהגדרתי כצבעים. הסרתי את הדריבר של הכרטיס מסך לחלוטין, והתקנתי אותו שוב, ועדיין רק שחור לבן ולפעמים גם לא רואים כלום. עשיתי התקנת אשף הטלוויזה בריבוי מסכים חדשה ועדיין לא עובד. הכבל בסדר גמור. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by dell,

בוקר טוב. קיבלתי מחשב בן שנתיים פחות או יותר, ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך,אני לא יודע איזה לוח אם יש לו. איך אני בודק את זה.? ואיזה כרטיס כדי לי לקנות.? ( גרפיקה תלת מימדית + דו מימדיד ). תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  16. אמאזון מציעה כרטיס מסך נאה מבית EVGA המחיר קורץ במיוחד, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה

17. Started by david2k,

שלום היום קיבלתי תמחשב החדש :D עם הכרטיס הזה GIGABYTE GEFORCE GTX570 עכשיו בדקתי תמעלות של אחרי שעתיים שלוש של משחק בתוכנה EVERST והוא הגיע ל59 ואיף שיצאתי אחרי 2 דקות ירד חזרה ל35 העם המעלות האלה תקינות? ועד כמה מעלות הכרטיס מגיע? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by SinMaker,

היי, כרגע אני משתמש ב-HD4850 והוא מתחיל להגביל אותי (המפרט שלי מופיע בצד ימין). אני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש, במחיר של עד 500 ש"ח. השדרוג מתבצע בעיקר בשביל GW2. הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ורציתי לדעת האם כדאי לקנות כרטיס זהה נוסף ולחבר ביחד CF או למכור את הכרטיס שיש לי ולקנות HD4890בודד יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by YinnoN,

שלום אינ רוצה להוריד את הפילטרםי הradeon 9800pro אבל אינ צריך הסבר באנגלית כי הwin באנגלית, אם יש עם תמונות זה מאוד מאוד יעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  22. שלום , אני מעונין לצפות ב8 מסכים שונים בו זמנית הייתי מעונין לקבל מידע על קונפיגורציה נדרשת של כרטיסי מסך כמה מחשבים נדרשים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by yiftahorad,

שלום, רציתי לדעת האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד כדי להשתמש במסך דק. ורציתי גם לדעת מזה DVI.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by X-nOize,

שלום לכולם מחשב חדש בדרך רק נותר לי לבחור בין כרטיסי המסך יש ברשותי כרטיס אחד מדגם ASUS GTX 670 Direct CU II השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות, לקחת עוד עוד כרטיס כזה או ללכת על GTX770 4G מה יתן בצועים יותר טובים גם למשחקים וגם לעבודות בתוכנות רינדור תלת מימד ומיידול תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך x radeon 1950 pro יריץ את crysis ואת קרבון על הדברים הכי כבדים?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.