עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by יניב קופר,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV385~8~0.htm מה אתם אומרים טעות של החנות

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. הנה תראו בתמונה כתוב בקיצור כזה G73GS כאילו קיצור של geforce 7300 gs מה אתם אומרים יש לי ממה לחשוש או שזה כאילו אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by roma4k,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by bono_71,

כבר זמן רב אני עוכב אחרי המסך Viewsonic VP171 היום נכנסתי לזאפ לראות אם משהו השתנה במחיר ואני מגלה שבפרטים של המסך זמן התגובה השתנה מ16 ל8 אבל המחיר הוא אותו מחיר והדגם נראה אותו דגם זה לא קצת מוזר.מצורף לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by Culandur,

ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by eladrevach,

אני סתם במקרה באאתר בודק על חברת twintech (שדרך אגב אם מישהו יכול להגיד אם היא טובה או לא...) וקבלו מה אני רואה http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-GTX470-1280D5E-HDMI&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he gtx 470 במחיר של 1943 נגיד... אבל gtx 480 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-GTX480-1536D5E-HDMI&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 1950 מזה טעות? או מכוון בגלל הכניסה של הgtx 580 ?:\

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by H.I.V,

אני עם המפרט שלי (כנסו למפרט) קיבלתי 11,000 חבר שלי עם המפרט הבא: P 4 2.4C Gigabyte ipe1000 Radeon 9600 Pro של ספייר 512 DDR Geil PC3200 הוא קיבל 10,600 ועם המחשב השני שלו: AXP 2500 7n400 Gigabyte Radeon 9600 Pro של ATI 256 DDR Samsung PC3200 הוא קיבל 9,800 הרדאון 9600 פרו אמור להיות יותר טוב מהTI4200 שלי אבל בכל זאת עברתי את שני המחשבים שלו והוא הכל עידכן להכי חדש ואין לו בעיות ובכל זאת עברתי אותו עם כרטיס יחסית ישן מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, כמו שאמרתי בנושא, קורה לי משהו מוזר. נקח לדוגמא את FarCry. סרטון הרקע או מה שנקרא demo loop בתפריט רץ סבבה חוץ מזה שכל 2-3 שניות הוא כאילו נתקע לשבריר שניה. המוזר הוא שלא משנה באיזה הגדרות גרפיקה אני משתמש - מהכי נמוך בלי כלום ועד 1024 עם כל האורות והצלצולים - הבעיה חוזרת בדיוק באותה צורה. הכל רץ חלק לגמרי ואז הוא נתקע לשבריר שניה. חרשתי הפורומים ולא נתקלתי בפתרון. אנשים מדברים על בעיות קרטוע בגלל מחשב חלש או יותר מדי פעילות על המסך - זו לא הבעיה אצלי. ניסתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד אולי הן השפיעו - נאדא. שמתי לב שאור של הדיסק מפסיק בדיוק עם הקטיעות האלו אז עשיתי defrag ואין שום הבדל. כמו שאמרתי farCry זה רק דוגמא - זה קורה בעוד משחקים באותה הצורה בדיוק. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

ה 1950XTX שלהם מיוצר ב 90NM או שהם לא כתבו נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=161&grp=3 וה 1650P הוא גם ב 80NM או שהוא 90?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by ac1240,

ברשותי כרטיס מדגם ATI 9550 והיום עידכנתי את הכרטיס מסך לגירסה 7.10 בעבר המהירות שעון הייתה 250 מהירות זכרון 200 וכעת אחרי העדכון רשום לי מהירות שעון 304 ומהירות זכרון 297 מה בדיוק הולך פה ??

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by dolevm2,

התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Sake,

היי,טוב אז ככה,התקנתי את הדריברים החדשים...catalyst 3.8 והם השפיעו במקרה שלי דווקה לרעה...אז מחקתי אותם כדי להתקין בחזרה את catalyst 3.7 ואכשיו בכלל שום דרייבר לא מתקין...גם לא 3.8 וגם לא 3.7 בעיה מוזרה...אני אכשיו בלי דרייברים בכלל תעזרו לי בבקשה.. הנה כמה תמונות שכשיתי מהטעות שהמחשב מוציא לי כשאני מנסה להתקין דרייברים

13. Started by Nitro Viper,

יש לי רדאון 9600 PRO נכנסתי ל- POWER STRIP וזה מה שראיתי נ.ב זה צריך להיות 600MHZ ו 400 MHZ

14. משהו מוכן להסביר לי למה המסך הזה זול כל כך ? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=117

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by FFOP,

משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות? השם של החברה TYL או TUL זה חברה טובה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה חשוב לי כי יש לי בעיות גאומטריה נוראות במסך

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  18. שמתי לב שיש כרטיסי מסך המבוססים על טכנולוגיית 7800gt אבל לא הבנתי דבר אחד. הרבה חברות עושות כרטיסי מסך ולוחות אם די זהים על אותה טכנולוגיה. נגיד כרטיסי מסך 7800gt של msi עולה 4000 שקל ושל gygabite עולה 2000 שקל. למראת שהם די זהים שניהם geforce 7800gt אז לא הבנתי בעצם מה פשר הדבר. זתאומרת אני מבין כשמדבר על שני חברות שאחת מהם טובה ומוקרת והשנייה בכלל לא והכטיס התקלקל אחרי שנה אבל במקרה שיש כזה הבדל מחירים בין חברות טובות כמו msi asus gygabite אני לא ממש מבין. אז בעצם מה אתם מציאים לי לקנות? asus msi או gygabite? מה ההיתרונות ומה החסרונות?

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by totah,

תודה.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. אוקיי כבר כמה ימים שאני לא מבין למה לפעמים מקבל 100+ פריימים ולמה לפעמים זה נותן איזה 20-30 מה התברר? הולכים ללוח הבקרה של NVIDIA ויש שם ב 3d settings אפשרות בשם power managment mode קיצר צריך לבחור MAX ולא הברירת מחדל שפשוט דפוק וואלה! מקבלים יותר ביצועים עכשו השאלה, מכירים עוד דברים בסגנון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by WildFire,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=408 תכנסו ל"מידע נוסף". מחיר מחירון: ¤ 357.00 מחיר בחנות: ¤693.00 הרווח שלך: ¤ -336.00 פעם ראשונה שהנתונים שם אמיתיים

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by danvis,

היום שיחקתי COD4 עוד פעם... והחלטתי לבדוק את ה-FPS של המשחק. מסתבר שיש לי FPS 60 עם ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה של 600X800... אבל... הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600. המעבד הוא פנטיום 4 2.4GH והלוח אם הוא Gigabyte GA-8S648FX-RZ והזיכרון הוא 512MB של TWINMOS. סתם שעשע אותי שמערכת מלפני 3 שנים עדיין מצליחה להריץ משחקים כמו COD4 (גם אם בהגדרות נמוכות) חלק.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ^^^^^^ שווה להוריד למרות שזה בטא? יש שיפור מה66.93?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  24. אני אולי יקנה את הכרטיס הנ"ל אבל קראתי שהמידה שלו היא 26 ס"מ ואחרי מדידה קטנה הוא אמור להיכנס ונשאר 1-2 ס"מ רווח אני רוצה לראות תמונה ולהיות בטוח לפני שאני מוכר את הכרטיס שלו ומביא אותו אני לא מוכן לקחת את הסיכון הזה אם למשהו יש ניסיון עם השילוב הנ"ל או ראה אני ישמח לדעת?! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by stropic,

מאחורי כרטיס המסך איפה שכל החיבורים יש שם מתג כזה של TURBO לשים את זה על ON או OFF? לא הבנתי מזה עושה זה ממהיר תכרטיס מסך? זה הורס אותו אם זה ממהיר?

• 10 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.