כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
זה חשוב לי כי יש לי בעיות גאומטריה נוראות במסך
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שמתי לב שיש כרטיסי מסך המבוססים על טכנולוגיית 7800gt אבל לא הבנתי דבר אחד. הרבה חברות עושות כרטיסי מסך ולוחות אם די זהים על אותה טכנולוגיה. נגיד כרטיסי מסך 7800gt של msi עולה 4000 שקל ושל gygabite עולה 2000 שקל. למראת שהם די זהים שניהם geforce 7800gt אז לא הבנתי בעצם מה פשר הדבר. זתאומרת אני מבין כשמדבר על שני חברות שאחת מהם טובה ומוקרת והשנייה בכלל לא והכטיס התקלקל אחרי שנה אבל במקרה שיש כזה הבדל מחירים בין חברות טובות כמו msi asus gygabite אני לא ממש מבין. אז בעצם מה אתם מציאים לי לקנות? asus msi או gygabite? מה ההיתרונות ומה החסרונות?
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
אוקיי כבר כמה ימים שאני לא מבין למה לפעמים מקבל 100+ פריימים ולמה לפעמים זה נותן איזה 20-30 מה התברר? הולכים ללוח הבקרה של NVIDIA ויש שם ב 3d settings אפשרות בשם power managment mode קיצר צריך לבחור MAX ולא הברירת מחדל שפשוט דפוק וואלה! מקבלים יותר ביצועים עכשו השאלה, מכירים עוד דברים בסגנון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=408 תכנסו ל"מידע נוסף". מחיר מחירון: ¤ 357.00 מחיר בחנות: ¤693.00 הרווח שלך: ¤ -336.00 פעם ראשונה שהנתונים שם אמיתיים
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היום שיחקתי COD4 עוד פעם... והחלטתי לבדוק את ה-FPS של המשחק. מסתבר שיש לי FPS 60 עם ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה של 600X800... אבל... הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600. המעבד הוא פנטיום 4 2.4GH והלוח אם הוא Gigabyte GA-8S648FX-RZ והזיכרון הוא 512MB של TWINMOS. סתם שעשע אותי שמערכת מלפני 3 שנים עדיין מצליחה להריץ משחקים כמו COD4 (גם אם בהגדרות נמוכות) חלק.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
^^^^^^ שווה להוריד למרות שזה בטא? יש שיפור מה66.93?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני אולי יקנה את הכרטיס הנ"ל אבל קראתי שהמידה שלו היא 26 ס"מ ואחרי מדידה קטנה הוא אמור להיכנס ונשאר 1-2 ס"מ רווח אני רוצה לראות תמונה ולהיות בטוח לפני שאני מוכר את הכרטיס שלו ומביא אותו אני לא מוכן לקחת את הסיכון הזה אם למשהו יש ניסיון עם השילוב הנ"ל או ראה אני ישמח לדעת?! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מאחורי כרטיס המסך איפה שכל החיבורים יש שם מתג כזה של TURBO לשים את זה על ON או OFF? לא הבנתי מזה עושה זה ממהיר תכרטיס מסך? זה הורס אותו אם זה ממהיר?
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
Hitler is informed about nvidia geforce gtx 680 kepler
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן המחשב היה עובד פצצה, בזמן האחרון הוא כל הזמן איטי פירמטתי אותו לא עזר, אני עובד על הXP PRO ועובד עם המון תוכנות עריכה, לתמונות וסרטים. זה המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור עכשיו אני חושב שזה הכ.מסך מידיי פעם נמרח נתקע במשחקים ניסתי להריץ עליו תוכנות לבדיקת עומסים ולא כל כך הבנתי מה הולך שם אני אשמח לעצות ופתרונו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ראיתי לפני כחודש משהו שקנה אותו ומאוד מרוצה ממנו... הבעיה היא שחוות דעת אחת לא מספיקה לקניית מסך LCD הוא עולה 2450 שח בוואלה שופס... 19 אינץ LCD... מחיר מפוצץ לכל הדעות. השאלה היא מה הוא שווה... אני לא משחק אז ככה שזה לא שיקול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36082 אשמח לקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון אישי. אה, עוד משהו ששכחתי... בתכלס הוא כנראה בגודל של טלוויזיה 21 אינץ. שאני חושב על זה... זה נשמע לי ממש ממש גדול... ולא ממש בריא לעיניים... מצד שני אם זה יהיה LCD אני אוכל לדחוף אותו רחוק יותר כי כרגע אין לי הרבה מקום כי יש לי LG F900P שהוא CRT ויש לו תחת ענק מאחורה. מה אתם אומרים על נושא הגודל המוגזם? תודה, חג שמח יניב
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך זה הגיוני שכרטיסי מסך שמיועדים להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר נמצאים בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח, בעוד שקונסולות כדוגמת XBOX, שמריצות את המשחקים החדשים ביותר ברזולוציות מאוד גבוהות עולות רק כמו הכרטיס?? ולא רק זה הם גם מחזיקות שנים רבות, ומצליחות להריץ משחקים חדשים...
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מתקין 43.51 על directx9B
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בגלל שאני ואחי כל הזמן רבים אז ההורים קנו מחשב אחד לי וחודשיים אחרי קנו גם לאחי. זה המחשב של אחי.... AMD 1.8 256MB DDR266 LeadTek GeForce 4 MX440 לעומת זאת לי יש Pentium 4 2.0G 512MB DDR33 Leadtek GeForce 4 Ti4400 אחי מריץ כל משחק שאני מריץ על רזולוציה של 1024X786 בשקט... ברור שאני מריץ משחקים על רזולוציות יותר גבוהות ...אבל לפי ההבדלים שאני רואה ההפרש במחיר עצום מדי כדי שיהיה שווה את ההבדל. מה שאני מנסה להגיד זה שלא שווה להקיע על כרטיס מסך שהוא יותר מ Ti4200 ! פשוט לא שווה !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שהספקתי ללמוד EVGA היא חברה שמאד מנסה להקשיב ללקוחות והחל מחודש אפריל האחרון הם שינו את מדיניות האחריות אחרי תלונות שהיא לא הייתה הוגנת במיוחד. למיטב הבנתי, עד לפני אפריל האחרון אם היית קונה מוצר של EVGA ומוכר אותו, הקונה מיד 2 לא היה מקבל אחריות בכלל ובמקרה של בעיה היה עליו לפנות לקונה המקורי (בעיה בפני עצמה). החל מאפריל הם החליטו לשנות את זה ולהצמיד את האחריות למוצר במקום לבעלים. השינוי חל על כל כרטיס שנקנה אחרי יולי 2011 כך שבמקום אחריות לכל החיים (שאותה קיבל הקונה המקורי) יקבל הקונה מיד 2 אחריות ל- 3 שנים! אני חושב שקשה לבקש משהו יותר טוב מזה, לא? מה שכן, יש הסתייגות מסויימת. אם לא קיבלתם את החשבונית המקורית מהקונה המקורי תופחת מה- 3 שנים התקופה שעברה מהרג…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך geforce 7600gs (אני מניח שכולם יודעים את הנתונים המלאים עליו). הייתי שמח וכל זה כי בשבילי היה מדובר בקפיצה ענקית (היה לי fx5200). אז הפעלתי משחק בשם lord of the rings battle of middle earth 2, אומנם ציפיתי לעלייה בביצועים אבל לא כזה. אתם קולטים אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שלו-עם HDRR AA והכל. חוץ מהרבולוציה ( 1024x768), והוא פועל דיי טוב. עכשיו תביני אין לי מערכת של גיימרים. היא כמו של סמי גיימרים. אני לא מבין איך זה פועל ככה. ידעתי שיהיה שיפור אבל לא חשבתי שכזה. מה לפי דעתכם הגורם לכך.
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עוד בתקופת הR9700 היו דמואים של HDR באתר של ATI (כיום יותר מסובך למצוא אותם) הם רצו יפה מאוד על ה9800SE שלי ... עכשיו אני רואה טענות שATI לא תומכת בHDR , לי זה נשמע בהתחלה כקשקוש פורומים מצוי כי ראיתי במו עיני את הדמואים של HDR על ה9800SE שלי , וגם הרצתי HL2 עם מוד של HDR BLOOM (שיצא כבר ממזמן - לא משהוא רשמי של ולו). בכל מקרה היום ראיתי מצגת של NVIDIA שטוענת בפירוש שATI לא תומכת בHDR בכל מקרה ... מה הסיפור כאן ? מישהוא מוכן להסביר לי על מה בדיוק NV מדברים כשהם אומרים בגלוי שATI לא תומכת בHDR ? הרי אם זה לא נכון הם יכולים להתבע ובגדול, ככה שאני משער שיש יסוד כל שהוא של אמת באמירה הזאת , מצד שני העובדות מראות לי אחרת ... בקיצור, מישהו יכול לפענח את העניין?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
טוב ככה היה לי ככה בהתחלה: http://users.tapuz.co.il/techsupport/tv/TV.files/image038.jpg רק כרטיס אחר..זה לקחו מאיזה מדריך בקיצור...עשיתי בשולחן העבודה קליק ימני ואז NIVIDIA Display שם לחצתי על הסוג המסך שלי BrnQ FP71G ועכשיו במקום מה שאמור להיות לי..זה נהיה לי: http://www.rar.co.il/files/eMule-1134769944.jpg איך אני משנה בחזרה? תודה רבה לעוזרים נ.ב יש לי 6600GT של ג'יגה בייט
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בריאן מ- yes tech city משתף עימנו בתובנותיו ובנסיונו האקטואלי, כמו גם מציע עצות לקונים שמתלבטים - האם כ.מסך מחוות כריה לשעבר, זהו מוצר כשר שניתן לרוכשו או חלילה אחרת:
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM, אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות, תוכנות ? מערכת ? מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ?? ממש לא מבין בזה
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-