עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז כמו שאמרתי אני חדש פה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך.. התקציב שעומד לרשותי הוא 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי על המשחב את המשחק סאן אנדראס ועוד כמה משחקים כאלה שייצאו בעוד כשנה וחצי.. אבל לא בדרישות מינימליות אלא כדרישותמ מומלצות.. תודה! לירון..

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by ori444,

מה המסך הכי מומלץ עד 1300 ש"ח ? לי יש היום MAG796FD ואני מרוצה ממנו אבל צריך לקנות מסך נוסף .

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by COSA,

דוד שלי מחפש מסך איכותי שיעלה איזה 800-900 שקל! איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by .AloN,

ערב טוב לכולם, אני מחפש מסך LCD 19" בתקציב של עד 3000 ש"ח. לאחר סקירה של דגמים נסגרתי על שלושה; ViewSonic VX912 Samsung 930B LG 1980Q מי לדעתכם עדיף ? ה LG מאוד קורץ לי, בעיקר בגלל הכיונון גובה, מה שחסר באחרים. אני כמובן פתוח להמלצות של דגמים אחרים אך חייב שיהיה אפשרות של חיבור DVI (ורצוי מאוד כונון גובה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by abcdjkh,

השימושים העקריים שלי הם תכני HD ויישומים משרדיים. האם שווה להשקיע בHD3650? האם לחכות לממשך דרכו? (מתי הוא יושק?) האם יש HD3650 עם קירור פאסיבי? כלומר בלי מאוורר? המסך שלי הוא: DELL 2007

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by TNAfan,

התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם ה- 8800GT ולהפתעתי הרבה הם בעברית... איך אוכל לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? בנוסף האם הדרייברים שבאו עם הכרטיס הם העדיפים לכרטיס זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by shlomom,

http://www.maximumpc.com/article/videocard_image_quality_shootout?page=0%2C0

8. Started by KYSG,

נגיד ואני קונה את 6800GT אני יכול לעשות לכל אחד מי הכרטיסים OC?..... ואם כן אז אך

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by ofer40,

היי יש לי כרגע מסך 17 CRT ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD גדול ככל האפשר עם רזולוציה הכי גבוהה שאפשר. המסך מיועד קצת למשחקים כמו פיפא ויותר לסרטי HD ואינטרנט. עכשיו יש את המסכים הרגילים עד 19 אינץ' עם מהירות תגובה מהירה יחסית של 2MS-4MS אבל הרזולוציה שלהם נמוכה מידי. ויש את המסכים מ 20 ומעלה שהרזולוציה שלהם יותר גבוהה אבל עדיין לא מספקת ל HD מלא. יש מסכי 24 אינץ' שהם כבר בעלי רזולוציה גבוהה אבל הם די יקרים. השאלה שלי מה אפסיד אם אקנה את אחד ממסכי ה 20 אינץ' עם רזולוציה של 1680*1050 שהם היחידים במחיר סביר שמתקרבים ל HD מלא? תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by dbx22,

שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. הדריבר החדש 4.5 פתור את בעית התקיעה של הרדאון 8500 עם מלך פרס ומריץ אותו מעולה את אותה בעיה יש גם עם היטמן 3 משהו ניסה להריץ את זה עם ראדאון 8500?????

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

14. שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  15. אני לא גיימר רציני, כך שלא נורא חשוב לי להיות ב settings מקסימליים בכל משחק או משהו. אבל בכל זאת רציתי לדעת כמה קשה יהיה לכרטיס מסך שלי עם מסך 24'' אם התשובה היא "מאד" הייתי רוצה לדעת איזה שדרוג יהיה מומלץ וכן אם למישהו יש הערכה כמה תכופות אני אצתרך לשדרג כדי להישאר בעניינים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  16. נדרש כרטיס מסך שיאפשר הרצת המשחקים הדומים לבאים בצורה חלקה יותר: oblivion supreme commander company of heroes enemy terrytory - quake wars empire earth III המחשב לא חדש, מבוסס על לוח אם Asus A8-N VM CSM הכולל מעבד גרפי אינטגרייטד מעבד AMD 3200 1GB זכרון ספק 300W של HEC תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום רציתי לדעת מהם ההבדלים השונים בין TV OUT ו DVI בכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב ובכמה?

19. Started by BreezeNET,

שלום חיברתי לכ. מסך שלי(R9800PRO) בנוסף גם את הטלויזיה דרך חיבור ה- RCA , כדי לראות סרטים בגדול 8) . 1.עכשיו הטלויזיה היא כמו מין המשך של המסך (כאילו יש לי מסך רחב) ואני רואה בה רקאת התמונה שךל הדסקטופ, וכדי לראות שם סתם איזה חלון כל שהוא אני פשוט צריך לגרור אותו עם העכבר למסך השני, הבעיה פה היא כשאני גורר את המסך שבו אני רואה את הסרט(דרך התוכנה BSPlayer) אז הוא מראה מסך שחור ואחרי זה קופצת לי הודעת שגיאה (צירפתי). 2.גם שאני עושה Print Screen הוא עושה לי על שני המסכים. 3.איך עושים שהטלויזיה תשקף(יראו בשניהם את אותו הדבר) את המסך ולא תהוה לו המשך. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש.. הדבר הכי חשוב לי זה שהוא יריץ את NBA 2K12 באיכות הכי גבוהה.. עכשיו עשיתי כמה בירורים והבנתי שבמחשב (המפרט מוצג בהמשך) ASUS G53SW-A1 אין 3D.. השאלה שלי היא אם אני קונה את הערכה של NVIDIA של ה-3D (עם המשקפיים וכאלה) ומתקין על המחשב אני אוכל לשחק NBA 2K11-2K12 בתלת מימד עליו? ואם כן באיזה איכות? זה המפרט של המחשב: 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 8GB RAM 750GB 7200rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 GPU 15.6" LED Backlit Widescreen DisplayIntegrated Camera and Microphone Bluetooth 2.1+EDR, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit)7.9 lb וזה קישור לערכה של NVIDIA: http://…

21. Started by ronbubl,

להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by hitman123,

שלום רב. יש לי בעיה בכרטיס מסך. המחשב שלי עמד בערך 3 חודשים ללא שימוש. לאחר שאתמול הדלקתי אותו הוא לא הצליח להכניס לשימוש את הכרטיס מסך שלי, 8800GT, הוא מפעיל את זה של לוח אם. במנהל התקנים רשום שהרכיב דיווח על תקלה ולכן לא ניתן להפעיל אותו. הכרטיס לא עבר אוברקלוק. ניסיתי להתקין את הדרייברים הכי חדשים. לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את אותם אבל היה רשום שאין כרטיס מסך מתאים שמחובר למחשב. בדקתי גם עם AIDA ושם יש את הכרטיס. המתחים תקינים, ניסיתי 2 ספקים שונים. נגמרו לי הרעיונות. תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  24. שלום לכולם, אז ככה יש לי כרטיס radeon hd 4870 הורדתי את ההתקנה של הכרטיס מהאתר של ATI אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הפאק (PACK), ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בנפרד ואת הקטליסט בנפרד אבל הוא בכל זאת מעלה את ההודעת שגיאה יש לי XP SP3 והמחשב עבר פירמוט ואין לי שום תוכנה אחרת מותקנת למעט הכרטיס קול והעידכון של הFRAMEWORK מהאתר של מיקרוסופט מה יכולה להיות הבעיה? אגב למרות הכל המחשב עושה ריסטרסט אחרי ההתקנה ואז זה נראה כאילו הוא מזהה את הכרטיס אבל בכל זאת אין גישה לקטליסט או לכל אלפיקציה של הכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. כשאני בדקתי בTUNE UP וגם ב-dxdiag זה מראה לי שיש לי 1275MB במקום 512MB....מה אני עושה זה מאוד בעייתי.....וגם כשהפעלתי את COD 4 הוא אומר שיש לי בעיה ב-DX9 כשבכלל יש לי VISTA עם DX10 זה המפרט שלי (קיבלתי אתמול!!) CPU : AMD Athlon 64 X2 4600 Box MB : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 GPU : Club3D ATI Radeon HD4850 512MB Mem : OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Performance Platinum HD : WD 250G AAKS DVD Burner : ASUS X18 PSU : ENERMAX LIBERTY 400W TT SopranoRS 101

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים