עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ועד עכשיו נראה לי הכי משתלם וכדאי לחכות כמה שבועות ל 6800gs ..אבל עם ה x800gto2 (שאפשר עם פתיחת צינורות להפוך אותו ליותר טוב מה gs) הוא אפשרות מבחינתי אבל לא מצאתי אותו ל AGP מישהו יודע האם הוא יצא או מתוכנן לצאת בזמן הקרוב ל AGP?? :s05:

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  2. שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. שלום רב. יש לי את הכרטיס מסך הבא: ATI RADEON HD 4670 1GB MSI המאוורר שעל הכרטיס נסדק ועושה רעשים. ראיתי שאפשר להחליפו ע"י פירוק 3 ברגי פיליפס קטנים. חרשתי את כל האיביי ודיל אקסטרים ולא מצאתי מאוורר שמתאים מבחינת המידות. קוטר המאוורר 55 מ"מ והמרחק בין הברגים הוא כמשולש שווה צלעות שאורכם 43 מ"מ. האם מישהו מכיר מקום בארץ/בחול (ששולח לישראל) שאפשר לקנות ממנו מאוורר כזה? או שאולי כדאי להחליף את כל הגוף ולגמור סיפור? אשמח לתשובות ממביני עניין, בתודה ושבת שלום , אלעד.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. שלום אני בזמן הקרוב קונה מחשב חדש ומטלבת בין כרטיס מסך עם vivo או כרטיס מסך בנפרד וכרטיס טלויזה יש לי כמה שאלות עם כרטיס מסך עם vivo יכול להקליט מהטלויזה ובאיזה איכות ועם יש לו טימייר להקלטות

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  7. הדריבר החדש 4.5 פתור את בעית התקיעה של הרדאון 8500 עם מלך פרס ומריץ אותו מעולה את אותה בעיה יש גם עם היטמן 3 משהו ניסה להריץ את זה עם ראדאון 8500?????

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by 659zzz,

שלום לכם, אני קונה מחשב בסביבות 10000 אלף ואני רוצה להשקיע בכרטיס מסך איזה כדאי מה מו מי.. האם הכרטיסnvidia 8800gts 512 mb c?? מומלץ?? מה אתם אומרים? מה כדאי?? מוכן להשקיע על זה עד 1800 שח תודה לכם..

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by קורלאונה,

איזה כרטיס מסך יריץ משחקים יורת טוב ?.. GTX 260 216 Core VS HD4870

10. השימושים שלי הם: 1. קולנוע ביתי (המחשב צריך להיות מחובר ל- VHS/DVD ולמקרן+ מסך מחשב רגיל)- כלומר שתי יציאות (אחת למסך מחשב ואחת למקרן) אני לא יודע איזה יציאות כדאי... שיהיו הכי איכותיות שאפשר... 2. עריכה (אפטר אפקטס ופרמייר) 3. קצת משחקים (sims 2, age of empaires 3, call of duty 4...) קיבלתי המלצות על: sapphire radeon 3850 1gb ddr3 retail ב- 612 ש"ח או sapphire ati radeon 2600 ht 512mb ב- 418 ש"ח ועוד משהו: מה ההבדל בין ג'יגה ל- 512? מה עדיף בשביל הצרכים שלי? ובין ddr3 ל- ddr2? תודה רבה, גיא שפירא

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by TimoTy,

אני לא יודע כמה סוגים יש של דרייברים של כרטיסי NVIDIA אבל אני מכיר 2 OMEGA ו ה-FORCEWARE וראיתי גם STARWARE מה זה???!?!?!!? ומי מבינהם יותר טוב???? תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  12. אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש

13. יש למישהו הצעות ? המון תודה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by tomas18,

אהלן אני משחק בעיקר משחקי רשת והשאלה שלי האם כדאי להשתדרג לה 512 GEFORCE 7950GTX כרגע רכשתי SAPHIRE ATI x1950PRO 512mB האם כדאי לשנות זה בעיקר למשחקים תודה.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב ובכמה?

16. (מקווה שהכותרת מתאימה ושהנושא במקום) אני דיי מבין בפוטושופ.. אבל כשזה בא להגדלות תמונה אין לי משהו ידע =\ אם מישהו יכול ללמד אותי זה יעזור אני רוצה להגדיל תמונה בגודל 124X107 לגודל של דף A4 / שני דפי A4 אבל בלי לאבד רזולוציה התמונה היא בשחור לבן וכוללת רק קווי מתאר ככה שזה פחות בעיה (תמונה של דרקון) אני מבקש לא לגנוב לי את זה בבקשה.. כי אני רוצה שזה יהיה יחודי למארז שלי P= זו התמונה : http://mywebpage.netscape.com/link2the2hylian/CASCAZSW.jpg אם מישהו יכול לעזור לי אנא שלחו הודעה בפרטי או באיסיקיו 8558673 תודה!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel *על הנושא הנ"ל נפתח דיון בפורום מעבדים* כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA אז אני מבקש ממכם בבקשה להביא לי את הדברים הבאים: רווחים ATI וnVIDIA כאשר סדרת הTi שלטה בשוק - כלומר: טרם יציאת הR3xx ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הR3xx(9700Pro) נכנס לשוק ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הGeForce 6xxx נכנס לשוק ועד היום הזה.

18. Started by ronbubl,

להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA ??? וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST ??? תודה רבה לעוזרים ...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. AGP4 או 8. תודה.. (להרצת משחקים) רדאון או ג'יפורס.

22. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין כרטיס מסך נבידיה 9600gso לבין 9600gt לפי הסטיקי נראה שהgso מכיל תכונות טובות יותר למרות שהוא נחשב שם כרטיס למתחילים וgt מקוטלג כמשתמשים כבדים יותר

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים, ולדעתי מה שמגביל אותי פה זה המערכת, ולא התקציב לכרטיס עצמו.. המפרט המלא שלי בצד, מה שרלוונטי בו זה: CPU: AMD Athlon64 X2 4200+ 2200MHz (200x11 1.35v) DRAM: 3GB 400Mhz DDR400 2.5-3-3-8 M.BOARD: Asus A8V-SE s939 VGA(PCI-E): RADEON X550 PSU: Enermax Liberty 500W Monitor(DVI): LG L1970HR '19 inch LCD -בעתיד יהיה בנוסף 24 אינטץ' של דל 8) מה הכרטיס המקסימלי שמומלץ לשים? אני חשבתי כרגע לכיוון הHD4850 שנראה אופציה מצויינת, אבל השאלה אם בכלל ארגיש הבדל בינו לבין כרטיס יותר חלש ממנו לדוגמא ה3850 או 3650?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. טוב אז השאלה מופנית לכל בעלי הרדאון ולמי שמבין הנהלת האתר במיוחד אם תוכלו לעזור לי ....אז ככה אתמול חבר שלח לי לינק לאתר של קטעי וידאו מצחיקים אני נכנס לוחץ על הסרטון ופתאום הוא נפתח לי באיזה 5 צבעים חשבתי שזה ככה אני אומר לחבר שלי לא מבינים כלום אומר לי מה אתה מדבר עכשיו יש לו כרטיס מסך שלnvidia 6600 ולי של רדאון ati x850xt יש לי את הדרייבר הכי עדכני כולל ccc מה שלא ניסיתי לא עבד לי צבעוני עד שהסרתי את הדרייבר הכי עדכני והתקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך שהוא 5.1 לעומת מה שיש לי 5.13 הפלא ופלא עבד בצבעוני עם הדרייבר הישן, תעזרו לי בבקשה לפתור את התעלומה אתם מוזמנים לנסות קחו קישור http://www.killsometime.com/ אני מודה לכל מישיעזור במיוחד לצוות האתר אם יוכלו לעזור לי …

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. יש לי מסך 17", אולי בעתיד אני אשדרג ל 19". משום מה קראתי כמה הודעות של אנשים שאומרים שלגודל מסך כזה יותר טוב כרטיס כמו 9600GT במקום 8800GT וכל זאת למרות שה 8800GT יותר טוב מה 9600GT. מישהו יכול להסביר לי איך הכרטיס מסך וחוזקו מתקשרים לגודל המסך? עוד שאלה, אני משחק על רזולוציה 1024 על 768 ומקסימום 1280 על 1024. הרבה אומרים שלרזולוציות נמוכות עדיף 9600GT וגם פה למרות שה 8800GT יותר חזק. למה זה? ד"א, אני כבר קניתי את הכרטיס שלי ואני שואל ליידע כללי. אני לא כזה גיימר אלא מדי פעם משחק איזה משחק שניים... זה הכרטיס שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי קירור פסיבי והוא היה היחיד (חוץ מ sparkle שלא כל כך רציתי) לכן לא היו לי הרבה…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.