כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
LP717 17 אינג'. 12 מיליסקונד. המסך מצויין בעיניי. מה דעתכם עליו? האם הוא באמת טוב כמו שהוא ניראה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Geforce 6600GT AGP*8 128 אני לא יודע מה יש לו הוא עבד מצוין עברה פחות משנה מאז שקניתי אותו הוא מהחברה XFX והוא בזמן האחרון מוציע ביצועים נוראים הוא עובד כמו גיפורס 4 מוציא FPS נמוך מאוד במשחקים שהוא אמור להוציא מעל 120 כשהוא עושה רק 40 בקושי תעזרו לי לסדר את הבעיה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמתי לב על הכרטיסים האלה איזה מהם לבחור? MSI GEFORCE 6600 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 GIGBYTE X550 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4470 מצאתי את הכרטיס הזה ב 200 שקל כולל משלוח איך הוא??? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28240&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם היה לי שווה למכור את הכרטיס הנ"ל... כי לפי מה שאני רואה הוא שווה ל 9800, אז ז"א שלא הייתי צריך למכור במחיר כזה? כמה הוא פחות טוב מה 260 (192)?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם בן דודי רכש לאחרונה מחשב מפלצתי בשווי 16.5K, בעל מפרט מבוזבז ולא מאוזן, בכל מקרה, הוא גם רכש השבוע את המסך הזה ה-Dell 2707WFP http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 (הוא לא התייעץ איתי בשני המקרים), רציתי לדעת האם יש צורך בתצורת SLI בשביל ליהנות מהמסך כמו שצריך? כרגע למחשב יש כרטיס GTX אחד. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, תוך כדי משחק בMass Effect קיבלתי את ההודעה הבאה: http://img404.imageshack.us/my.php?image=82402467by6.jpg מה אני יכול לעשות עם זה? כרטיס המסך שלי הוא HD4850 עם הדרייבר החדש ביותר.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תמיד ידעתי שיש קשר בין בריאות העיינים וקצב הריענון, אך אני צריך שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד: 1. מה קצב הריענון האידיאלי? אני משתמש ב85, זה בסדר? 2. מה היתרונות של קצב ריענון נמוך ומה היתרונות של קצב ריענון גבוה? 3. הכי חשוב, מה קצב הריענון שהורס כמה שפחות את העיינים? ובכלל איך אפשר לעבוד עם המחשב הרבה ולהמנע כמה שניתן מ"דפיקת העיינים שלך"? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
א) מה זה הGEFORCE FX5200 128BIT ? הBIT הזה אני יודע שזה יחידת מידה של זכרון אבל מה הוא אומר לי לגבי הכרטיס מבחינת איכות ? ב) כמה אמור לעלות היום RADEON 8500LE 128MB של SAPPHIRE ? ג) והאם הנ"ל יותר טוב כמו ששמעתי מהRADEON 9200 128MB של אותה החברה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-MX440 64MB של ASUS, הכרטיס מריץ משחקים, אבל הגראפיקה פשוט זוועה. החלטתי שאני משדרג את הכרטיס למשהו טוב יותר, שיוכל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה איכותית ויפה. יש לי אפשרות לקנות ELSA 6800GT 256MB משומש ב-900 ש"ח, לדעתי זאת אופציה טובה. בנוסף, ב-KSP נמכר 6800NU 128MB של Apollo, שאמור להגיע עם קירור סטוק של 6800Ultra (כך קראתי בביקורת של מישהו שקנה), זאת אומרת שאפשר לעשות לו OC לא רע בכלל. הבעיה עם ה-6800NU, היא שהוא מגיע רק עם 128MB זיכרון DDR1 - האם זה משמעותי? בעיה נוספת, היא שבעוד 100 ש"ח אני משיג 6800GT משומש עם 256MB זיכרון. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 1000 ש"ח, לא לחרוג. עד היום דחיתי כרטיסים ללא SM3.0, 256MB, 256BIT, עכשיו אני כב…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אני צריך בבקשה שמישהו יביא לי לינק לבנצ'ים או השוואת לX800XL בין כל מיני חברות... TNX....
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מה דעתכם על החדשים? במקום 4.7 של ati. מישהו יודע אם יש שיפור?/דברים חדשים?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלו. ממה שקראתי מסביב הם די דומים בביצועים, אולי ה-1950pro קצת יותר טוב, אבל ההבדלים לא ממש משמעותיים בעיניי. בכל מקרה, קניתי עכשיו מחשב עם לוח מיקרו ATX של ג'יגהבייט, מארז של ANTEC שבא עם ספק 300W, מעבד של AMD בגרסת EE, ואני מתלבט איזה כרטיס מבין השניים מתאים יותר. מעניין אותי לדעת מי חסכוני יותר באנרגיה, מי קטן יותר פיסית, מי שקט יותר (נגיד שאני הולך על הכרטיסים של ג'יגה-בייט ששניהם באים עם אותו קרור של זלמן). לא מעניין אותי לעשות OC, ואני קונה את הכרטיס בעיקר בשביל שני משחקים: neverwinter nights 2, ו-oblivion. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. נ.ב. אולי בכלל עדיף לחכות ל-8600 שיצאו? נראה לכם שהספק של ANTEC יסחוב אותם? ומתי בכלל הם אמורי…
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות מפרט בTMS לפי המפרט המומלץ למשחקים ב3000 ש"ח שנמצא פה באתר. במפרט המומלץ אומרים שכדאי לקחת את הHD4850. עם זאת,במהלך מעבר על כרטיסי המסך שTMS מציעה,נתקלתי בכרטיס הזה Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail(http://tms.co.il/product/5783) איזה מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אחרי שנפטר לי ה9800 אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר במקומו וודו 3 ישן... יש לי הרגשה שלא אבל אולי אני טועה...
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך AGPX8 במחיר של עד 600 ש"ח +- . הדרישות שלי מהכרטיס שיריץ את כל המשחקים החדשים כולל Test Drive Unlimited .
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן. בשעה טובה קניתי את הכרטיס Twintech GeForce 9800gt 512mb DDR3 עכשיו ראיתי שיש לו חיבור חשמל, מחיבור 6 פינים שחור לשני חיבורי 3 פינים לבנים של הספק כוח. השאלה שלי היא - האם יש צורך לחבר אותו בכלל לספק כוח? ואם כן, האם יש צורך לחבר אותו ל-2 חיבורים לבנים? אחד לא יספיק? תודה!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/30/nvidia-8800gt-price-caught
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי פרסמתי את זה גם בפורום הרשמי של אונריל 3 אבל נראה לי פה יוכלו אולי לעזור יותר: יש לי את המשחק unreal 3 שרכשתי שיחקתי בו כמה חודשים טובים ועבד מעולה! התקנתי את הדרייבר חוואה של NVIDIA (החדש עלק עם הPHYSX) קיצר מאז לא יכול לשחק יותר מחצי שעה רצוף כשהדרייבר הזה היה מותקן המשחק היה מפסיק את התצוגה לכ10 שניות וחוזר! וכשיצאתי מהמשחק הייתה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והתאושש. קיצר אמרתי אני חוזר לדרייבר הישן והטוב הסרתי את הPHSYX , את הדרייבר הישן, עשיתי driver cleaner עכשיו המשחק פשוט קורס באמצע סתם ככה!! מישהו נתקל בתופעה או יכול לעזור?? אני כבר אובד עצות NVIDIA באמת יצאו פרשים יש שם יותר מדי פדיחות בזמן האחרון העיקר למהר להוציא דרייבר ואחרי יום וחצי עוד בטא ד…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היתי מבקש עזרה לדעת כמה ווט הכרטיס הזה בגלל שהלוח שקניתי תומך בכרטיס של 1.5 v בלבד בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Abit AN8 / Fatal1ty AN8 Series Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter RADEON X800GT (256 MB) 3D Accelerator ATI Radeon X800 SE PCI-E (R423) Monitor Samsung SyncMaster 730B (Digital) [17" LCD] (HVEYC00389) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הבעיה …
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-