כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי! נגיד ולמישהו יש geforce 6150 מובנה עם TVOUT, הוא מחבר לטלויזיה ורואה את הסרטים כמו שהוא רוצה והכל טוב חוץ מדבר אחד - הכתוביות בסרטים(אם הכתוביות מובנות וגם אם הן לא מובנות בסרט אלא באות בקובץ נפרד) לא נראות. במקום שאמורות להיות כתוביות יש פס שחור שמסתיר אותן! :s05: WTF? יש לכם הצעות לפיתרון הבעיה? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
מה הבעיה צריכה להיות אם אני קונה עכשיו כרטיס מסך שתומך בdx9 מה אם ייצא dx10 אז הכרטיס מסך לא יוכל לתמוך בו??????
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ATI Radeon X9600 XT ATI Radeon 9800 GeForce FX 6600 (ואל תציעו לי להוסיף לג'י פורס 6600 GT כי אין לי תקציב...)
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי העדפתי RADEON על פני GEFORCE הרבה בגלל בעיות של האחרון עם TV-OUT. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם כ. מסך 7600GS כי הוא עדיף בביצועים מה X1600PRO. שאלתי היא האם בעיות TV-OUT כבר נפתרו ב-GEFORCE או שעליי לשקול שוב את בחירתי? 2. בממשק של דרייברים של ATI ניתן להגדיר ערכות שונות, לדוגמא למסך יחיד, למסך + TV עם OVERLAY וכו' ולעבור ביניהם בעזרת "מקשים חמים" או ע"י קליק ימני על הסימן ב-TRAY ובחירה של הערכה. האם יש משהו דומה ב-NVIDIA או שצריך לצלול ל-Properties-->Settings וכו'? תודה
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
7800gs 6800gs x800gto ? מה אתם ממליצים ? מטרות משחקים כבדות כמו bf2 css אבל לא על 1200x1200 ומעלה אני מדבר על רוולציות נורמליות כמו 1027x786 הכול high ללא רוצה אוברקלוק בתקציב של 1500-1600 שקל לא יותר לוח AGP תודה
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ATI מורידים מחירים 1900XTX מ 650$ ל 550$ 1900XT מ 550$ ל 480$ 1800XT מ 500$ ל 300$!!!! (כנראה גירסת ה 256MB גירסת ה 512MB כנראה תעלה יותר בקצת) ו7800GTX 512 כנראה ירד ל 500$ יש עוד מידע בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060303052240.html
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה מומלץ? אני בסך הכל רוצה לראות AXN בחדר שום דבר מסובך... אם אפשר אז כרטיס תומך בממירים דיגטליים וכאלה.. פשוט להפוך את המחשב גם לטלוויזיה. שיציג באיכות אבל זול.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם יכולים להסתכל במפרט שלי ולראות שיש לי X550 בזמנו כשקניתי לא תיכננתי לשחק במחשב יותר מדי.. רק CIV4 וכאלה שהכרטיס מריץ חלק מה לעשות ועברה חצי שנה מאז שקניתי את המחשב ופתאום התחלתי להתעסק עם משחקים כבדים כמו OBLIVION ו - FARCRY שקניתי ב-25 שקל!! ממש משתלם בכל אופן, מיותר לציין שהכרטיס לא מחזיק את המשחקים אלא אם אני משחק בגרפיקה הנמוכה ביותר (אני לא מתפשר על הרזולוציה במסך 19 אינטש = לפחות 1024X768) איזה כרטיס כדאי לקנות למפרט שלי ואנא להתחשב שיש לי תמיכה ב - SLI... אולי כדאי NVIDIA אפילו שהבנתי ש ATI חזקים יותר??? אני רוצה מן הסתם כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים באיכות הגבוהה ביותר ויספיק לפחות לשנה ומעלה. יש לי עדיפות ל512 מגה זכרון בכרטיס מסך DDR3 שאלה נוס…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש PowerColor HD4870 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו מסך CRT... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את הדריבר 191.07 כמובן לאחר שהסרתי את הדריבר הקודם וגם השתמשתי ב DC (דריבר קלינר). לאחר ההתקנה עשיתי ריסטרט ובמסך ה LOG ON בידיוק לפני הסיסמא המסך הפך לשחור וזהו אין תגובה . הייתי צריך להכנס ל Safe Mode בשביל למחוק את הדריבר ולהתקין את הדריבר הישן שלי.... המחשב שלי : i7 920 Geforce 9800 GTX 1GB 6gb ram
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ]…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא NVIDIA GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? העיניין הוא, שאני יודע שזה לא כלכך מסוכן 48 מעלות וזה כלום בתכלס (בעיקר אם זה "במאמץ" כפי שהוא רושם לי בGPU-Z אפילו אם אני במנוחה), העיניין הוא שאני מפחד שהוא ישאר כך הרבה זמן ואז עלול לקרות משהו לא יודע אם זה קשור אבל עשיתי OC דרך התוכנה MSI AFTERBURNING, אולי הייתי צריך לבטל איזו אופציה בכדי שלא יתאמץ תמיד?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה כרטיס יותר טוב : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 http://tms.co.il/product/9127 לצורך גיימינג. רזולוציית מסך : 1680X1050 תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ששולחן העבודה שלי יתפרס על שני מסכים ואוכל לעבוד עליהם במקביל, לגרור קבצים/תכנים מאפליקציה במסך אחד לאפליקציה אחרת במסך אחר וכו". אין צורך ב FHD למשחקים. האם זה אפשרי עם היכולות המובנות בלוחות לאינטל (H67 או Z68) או שיש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? מה נדרש להגדיר ? ואם נדרש כרטיס - מה הכרטיס המינימלי המומלץ ? תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחרי gta4 התבלבלתי לגבי הכרטיס שבניתי עליו וחסכתי בישבילו כסף הhd4850 אומרים שהוא לא יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות..
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום... אני לא ממש מבין בהתאמת מסך לכרטיס מסך... אני צריך לדעת איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCle... התקציב למסך בסביבות ה1300 ש"ח עד 1500... אני סגור בקשר לכרטיס מסך. אני צריך רק לדעת איזה מסך הכי כדאי לקנות כאשר יש לי את הכרטיס מסך שבחרתי... תודה!!
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-