עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofek15,

יש לי ATI HD4850X2 CF ואת המארז EAGLE VIPER 2 1 כשהטמפרטורה של הכרטיסים היא 85 מעלות המארז נכנס "למצב קריטי" ומצפצץ בלי הפסקה (ציפצוף טמפרטורה) כנראה שהוא לא מבין שיש CF יש דרך לבטל את הציפצופים או שיש בעיה במחשב? 2 זה מסוכן לעשות CF בלי קירור ? כי המחשב מאוד חם ואני מפחד שבסוף דבר כלשהוא ישרף

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by SpidiMan,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm כרטיס ישב על מחשב שישמש בעיקר למשחקים, מה שכן אני לא מעוניין לקנות כרטיס במחירים גבוהים כמו X1900XT (גם בגלל שיכנס הדיירקס 10 בזמן הקרוב). לכמה זמן הכרטיס הזה יחזיק ? הוא טוב (הדגם הספציפי הזה) ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה טובה/בינונית/גבוהה ? שאלה אחרונה, זו קניה משתלמת סך הכל או שאין למה לצפות ? ??? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by pc student,

חברה אני ניסיתי לעשות קלוק ל9200 se שלי(של st lab )וקיבלתי ציון של 563 האם זה טוב?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. מה יותר טוב asus gf4 mx 440 64mb ddr או ati radeon 8500le 64mb???

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. קניתי כרטיס מסך חדש POWERCOLOR X800GT כאשר בדקתי אותו בEVEREST גיליתי שיש לו ליבה 423. אם אני לא טועה לכרטיסים של POWERCOLOR יש ליבה אחרת יותר חדשה, האם עבדו עלי או שהתוכנה לא מכירה את הליבה החדשה? PLEASE HELP תודה :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by azsxazsx,

אני מתלבט אם אני קונה את ה 8800gt אני נשאר איתו עוד איזה שנה אבל אם אני קונה את 3850\3870 אני במרץ ככה מחליף לחדש מה דעתכם מה כדאי e6750 blitz extreame ddr3-2gb זה רלוונטי

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by ASHER 6800,

היי לכולם יש לי בעיה ואולי מישהו מכם יכול לעזור לידידה שלי יש כרטיס מסך GFORCE 6800GS/XT בתקן AGP לאחרונה היה לה דרייבר ישן לכרטיס היא לא זוכרת איזה. היא כמו כן משחקת בעולם הוירטואלי "SECOND LIFE " לאחר העידכון של הגירסה החדשה של הדרייבר (175.19)המחשב וכן המשחק לא מזהה את סוג הכרטיס וכן נותן מסכים כחולים לפני יומיים הצעתי לה לנסות לעשות ROLE BACK לדרייבר מוקדם יותר (169.21)ו( 163.75 ) שום דבר לא נראה עוזר והיא לא מצליחה לעבוד איתו. היא קיבלה 12 פעמים מסכים כחולים לאחר חזרה ל175.19 היא הצליחה להיכנס וזה עובד אבל זה דורש ממנה לעשות ניקוי CACHE כל יום עכשיו להלן המפרט שלה : CPU: AMD (Unknown model) (2411 MHz) Memory: 2048 MB OS Version: Microsoft Windows XP …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by Rhx,

יש לי 6600GT בגרסת AGP X8 והלוח אם שלי תומך עד X4 זה בסדר?לא תהיה ירידה בביצועים או משהו כזה? זה עבד מצוין אני צריך לדעת אם לא יהיו תקלות או דברים כאלה,תודה. עוד דבר 128MB זה מספיק למשחקים היום? תודה הכרטיס אמור להגיע אליי חדש היום מהמעבדה לאחר שנשרף עם הספק הג'נרי תודה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by JustSayOMG,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשתמש בטכנולוגיית EYEFINITY SLI 6870 HD יריצו משחקים כבדים כמו METRO 2033 חלק? (כל מסך הוא בגודל 24IN) והאם GTX560 גם תומך ב EYEFINITY? תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שלום לכולם! סליחה שאני קצת נודניק,יש לי כרטיס חדש ואני לא כל כך מבין משהו בדרייבר של ATI האחרון 8.11, gpu clock 665 memory clock 950 עכשיו ראיתי שלמטה רשום currents values עם אותם ערכים כמו בתוכנה GPUZ בתוכנה GPU-Z gpu core clock 500 gpu memory clock 750 נראה שהכרטיס לא עובד בתדרים שאמור לעבוד,לא? כאילו שהוא כרטיס חזק אך הוא עובד על תדרים חלשים יש לי תחושה שמשהו לא בסדר אפשר חוות דעת מומחה בבקשה? תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  12. שלום רב לכל חברי הפורום. יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה. אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות : 865pe intel rocklake לוח אם Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך 2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי. עכשיו לבעיות : תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה. יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI. לבעיות עצמן : 1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תג…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  13. ניסיתי את כל המקומות האפשריים לחפש, כולל המסמכים הטכניים באתרי ATI ו SAPPHIRE (יצרנית הכרטיס שלי). העליתי חרס..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום לכולם, רציתי לדעת אם היה לי שווה למכור את הכרטיס הנ"ל... כי לפי מה שאני רואה הוא שווה ל 9800, אז ז"א שלא הייתי צריך למכור במחיר כזה? כמה הוא פחות טוב מה 260 (192)?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by אורון,

אז ככה אני בעיכרו תיקצבתי לעצמי בסביבות ה1600 שקל לקניית כרטיס ודיי ננעלתי על ה-9800GTX אבל פתאום אני רואה שיש אנשים ששמים שניי כרטיסיי מסך עכשיו לשאלתי מה עדיף 2 כרטיסיי מסך (לא יודע לתת דוגמא ספציפית של סוג מסויים של כרטים) ואם כן אז תנו דוגמא לכרטיס ואם לא האים ה9800 באמת יספר אותי ביחס לכסף.. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. לINNO3D יש 2 גרסאות של GTX260 CORE 192 במחירים אטרקטיביים למדי אבל עם קירורים שונים, ממבט על הכרטיסים כמובן שFREEZER X2 נראה אופטימלי יותר, אבל מניסיון או מקור מידע מסויים, האם יש תשובה ברורה לשאלה? Freezer X2 - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 ה"רגיל" - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5069 אז איזה מהם מקורר טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by shay820,

שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שיחובר למסך LCD בגודל 42 אינץ,ובנוסף יחובר למסך מחשב בגודל 19 אינץ המסך מיועד להצגת גרפים אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by zombie,

אז יש לי T240 ועוד מסך 15-17 ישן של dell שקיבלתי עם חיבור VGA חשבתי על לחבר אותו גם כן לכרטיס מסך שלי עם מתאם DVI-VGA. איך להגדיר אותו?אני לא רוצה שמשחקים ירוצו גם עליו, אני רק רוצה שאני יוכל לגרור לשם חלונות כמו למסן ואינטרנט וכאלה.. מה אתם מציעים ואיך להגדיר?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שלום לכולם. החלפתי את כרטיס המסך ל HD4670 מתוצרת HIS, התקנתי את הדרייברים (ההתקנה של מערכת ההפעלה היא חדשה בת שבוע - חלונות 7 64 ביט), הדרייבר עובד בסדר, רק שאין ב- CCC אופציה ל- OVERDRIVE, הלשונית זמינה אך היא ריקה, גם ברג'יסטרי אין שום סימן ל- OVERDRIVE, כאילו הכרטיס אינו תומך בתכונה הזאת. יש למישהו מושג איך מפעילים את המאפיין הזה?

20. Started by shloosh,

מה דעתכם על החדשים? במקום 4.7 של ati. מישהו יודע אם יש שיפור?/דברים חדשים?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. היי חבר'ה. המחשב שלי כבר לא סוחב. 2 גיג'ה הרץ עם ג'י פורס 4. אז אמרתי לעצמי שאני אקנה עכשיו איזה ג'י פורס 6600 או משהו כזה..לא מטורף אבל יחזיק לי דיי הרבה זמן. זאת גם השקעה של 500 שח.. לא משהו רציני. אבל כל פעם שנאי מחפש אני רואה שהסטנדרט הוא כבר PCI EXPRESS. אני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו AGP . אולי כבר שווה לי לקנות לוח אם שיתמוך ב PCI EXPRESS. אבל אז גם את הזיכרון אני אצטרך להחליף מ DDR ל איזה DDR 2 או משהו. בקיצור הבנתם את הבעיה שלי. אני צריך איזה שדרוג אבל משהו שאני אוכל עוד איזה שנה לקחת איתי למחשב חדש. הרי אין היגיון בלקנות כרטיס מסך שיחזיק כולה שנה.. עצות?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by kikkler,

בזמנו, בתקופה שהוודו 2 שלט בשוק ונחשב לכרטיס הכי חזק שיש, הייתה אפשרות לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם בשביל להביא לתוספת ניכרת בביצועים - הרעיון הזה עבר מהעולם ?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by infernal goat,

שאלה דחופה! מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב נשרדע בעיקרון אבל עם אפשרוטת גם לשחק. מה עדיף תתקציב של 500 שקל powercolor ‏X1650 Pro 256MB או point of view ‏8500GT 512MB GDDRII תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by Meelo,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות 9800GT XXT בעתיד הקרוב (מאוד), והצליחו להלחיץ אותי בנוגע ליכולת הספק שלי להחזיק דבר כזה. יש לי ספק סטוק (E-box ATX-500W) שמריץ לוח אם קטן (p5vd2-mx) עם מעבד Pentium D 2.6. את הספק קניתי אחרי שספק ה-400W שהיה במארז כשקניתי אותו נשרף בהפסקת חשמל. מלבד הארד דיסקים, שעד כמה שהבנתי לא צריכים להדאיג אותי מבחינת הספק חשמלי, אני מריץ כרטיס סאונד של M-audio, צורב DVD ואת ה-On board LAN. הכרטיס דורש 6pin שאין לי (לפחות, אני חושב שאין לי), אז אני אצטרך להשתמש במפצל שמגיע עם הכרטיס (2 מולקס => 6pin), ובהתחשב בעובדה שאין לי אפילו מולקסים פנויים, אני כנראה אקח מפצל של מולקס => 2 מולקסים, ואחבר אליו את המפצל של הכרטיס. אחרי שזיינתי בשכל; מה הסיכוי שהכרט…

25. Started by tom123,

אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים