כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
הכרטיס שיש לי עכשיו: GF FX5200 128MB DDR+TV ======= אני רוצה להחליף אותו כדי להפעיל את כל המשחקים החדשים בגרפיקה המקסימלית (ככל שיותר) תקציב 1500 . תודה.
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שקל ואני מעוניין בכרטיס מהדור החדש לא משו ישן וטוב (FX5900 XT לדוגמא) אלה משהו חדיש ושיספק לי כל מה שאני צריך לגרפיקה טובה למשחקים שיחזיק לי שנתיים בכיף.... למי שיש רעיון או משהו לגבי כרטיס כזה שיגיד לי תודה אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי שיש את הדגם הזה ViewSonic VP930B הוא יקר לי וממה שראיתי הוא רק 8 MS אז ראיתי שVS הוציאו דגם 2MS מה אתם אומרים עליו? מקום גם כן לא חסר לי אז אני יכול ללכת על CRT פשוט יש כל כך הרבה דגמים שאני לא יודע מה לבחור אני מחפש מסך בסביבות ה2000 שקל אבל אני קונה מחול אז זה מעלה תאפשרויות.... קיצר תגידו לי מה עדיףCRT או LCD איזה דגם SweeT EviL
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי ההורים שלי החליטו לתת לי מתנה ליומולדת 1000 שקלים ואני מוסיף משלי כדי לקנות מסך LCD אני רוצה לקנות לפני שהמחירים מתייקרים אני אשתמש במסך לסרטים ומשחקים, ככה שצריך קצב ריענון טוב. 17 אינץ' לא פחות ולא יותר. בעקרון אין לי ממש הגבלת תקציב אבל אנלא רוצה יותר מ2000, ועדיף לי בסביבות ה1700-1800... לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני אשמח אם תתנו לי הצעות לכמה מסכים, ואם אפשר גם חנויות שבהן הכי כדאי לקנות אותם. אם אתם יודעים תגידו לי בבקשה עד מתי כדאי לקנות שלא יתייקרו המחירים. תודה רבה. עריכה: מה המשמעות של פיקסלים שרופים? זה קורה הרבה במסכים? יכול להיות שבמשך הזמן פשוט ישרפו עוד ועוד פיקסלים? נשמע לא אמין
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש מחשב חדש שישמש אותי לפעולות כלליות כולל משחקים! בגדול אני יודעה שה9600 חזק יותר אבל האים יש הבדל ברזולוציה של המסך שלי? 1024X1280 זה המפרט המתוכנן בגדול: E5200 + OC GB P31 4 GB 800 HZ נ.ב אני לא פריק של משחקים ועם משחק אחד שתיים לא יעלו על HIGH זה לא קריטי אבל כן היתי רוצה שהכרטיס יזיז משחקים ולא יתעייף לי אחר חצי שנה חחה עם תמצעו לי במחיר כזה את ה4770 זמין בחיפה אני אשמח תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אאחחחח, אם רק היו מוציאים ת'צעצוע הזה לפני חצי שנה ... http://www.techpowerup.com/113335/Galaxy_Designs_Dual-Core_GeForce_GTS_250_Graphics_Accelerator.html
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1-רציתי לדעת מי הוא המתחרה הישיר של ה-Geforce 7950GX2, מבית ATI. (האם זה ה-REDAONX1900XTX?). 2-(אני רוצה לבדוק האם הבנתי את הנשוא הזה בצורה נכונה). האם ההבדל בין אפיק PCI-E עם 16X יותר טוב מ-PCI-E עם 8X, הוא שה-16X מעביר 16 ביטים לשניה, והשני מעביר רק 8 ביטים לשניה. (דרך אגב בהנחה שזה נכון, לאן הוא מעביר אותם למסך?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
סדרת Vector החדשה של החברה הטאיוואנית מגיעה בכדי להחליף את סדרת Leopard מהדור הקודם - וסדרת Crosshair מתרחבת עם עיצוב ייחודי בהשראת Rainbow Six Extractionלכתבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אפילו יותר מפעם כדאי לקנות X1900XT עם הקירור שנועה נותנת לנו למרות שלמי שיש את הסבלנות כמוני יחכה עד ירידת המחירים
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם מערכות הגיימינג הניידות עומדות להפוך למשתלמות יותר מכל מה שהיינו רגילים אליו עד כה? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
ATI טוענים שראדון 9000 נועד להתחרות בGF 4 MX(אפילו שמשום מה הוא יותר יקר) אבל לATI כבר יש את הראדון 7500 שיתחרה בסדרה הזאת(GF 4 MX) במחיר יותר זול, נכון? ויש את הGF 3 TI 200 ואת הרדאון 8500 שהם קצת יותר יקרים והרבה יותר משתלמים כי 2 הכרטיסין האלו יותר חזקים מהראדון 9000 אזה בערך המחירים של הכרטיסים: RADEON 8500LE- כ750 שקל RADEON 7500- כ 500 שקל GF 3 TI 200- גם כ750 שקל GF 4 MX 440- כ550 שקל RADEON 9000- כ650 שקל אז בקיצור השאלה שלי היא, כל מבחר הכרטיסים האלו לא הופך את הרדאון 9000 לכרטיס הכי לא משתלם בשוק?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי NVIDIA הבניה שאין לה מענה ראוי לרמת הביצועים של כרטיסי 48XX nvidia משחחרים כנראה באמצע יולי כרטיס GTX 9800+(ליבה החדשה ) אשר אמור לתת מענה ראוי ל HD 4850 מחירו יהיה מוזל ויעמוד ככל הנראה.... 229$ 9800 הרגיל יעמוד על 199$ הנתונים הם מהירות ליבה תעמוד על 738MHz מהירות שעון 1836MHz http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9800_GTX%2B_To_Fight_Radeon_HD_4850/5896.html
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכלל בעסה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, האם ניתן לבצע מעקב אחרי הטמפרטורה ע"י ATI OVERDRIVE בזמן מאמץ? כלומר לקחת snapshot או משהו בסגנון בזמן שהכרטיס עדיין מתאמץ. אפשר להשתמש בתוכנה צד שלישי אבל צריך שקריאת הטמפרטורה תעשה מהתוכנה של ATI. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אים אפשרי לחבר אותם ביחד על לוח ASUS p5ne-e Sli ואים עדיף אך עושים את זה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות עוד כמה ימים מערך cf 6580 נכון הוא חזק? אני קונה אותו למשחקים כבדים כמו BF3 והכל יריץ על הגדרות הכי הכי גובוהות נכון? או פחות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר למסך 24" ואפילו עכשיו על ה19 לא כל כך מרוצה מה4870.. האם כל מה שנחוץ לי הוא ספק וכרטיס נוסף בעל 512MB ? מפרט בצד
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן חשבתי לקנות את ה7600GS ועכשיו ראיתי שה7600GT עולה 900 ש"ח... אז חשבתי להשקיע עוד טיפה, לא יודע אם כדאי, מה דעתכם ? וחשבתי על זה, לא יודע אם אני חושב נכון... אני עומד לקנות ASUS P5W DH, שהוא בעל יכולות קרוספייר חשבתי אולי אפשר לבנות מערכת קרוספייר עם כרטיסים טובים שייתנו יותר כוח מ7600GT ? למשל בSLI לעשות מ2 7300GT או משו.... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי... תודה
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-