כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכלל בעסה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, האם ניתן לבצע מעקב אחרי הטמפרטורה ע"י ATI OVERDRIVE בזמן מאמץ? כלומר לקחת snapshot או משהו בסגנון בזמן שהכרטיס עדיין מתאמץ. אפשר להשתמש בתוכנה צד שלישי אבל צריך שקריאת הטמפרטורה תעשה מהתוכנה של ATI. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אים אפשרי לחבר אותם ביחד על לוח ASUS p5ne-e Sli ואים עדיף אך עושים את זה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות עוד כמה ימים מערך cf 6580 נכון הוא חזק? אני קונה אותו למשחקים כבדים כמו BF3 והכל יריץ על הגדרות הכי הכי גובוהות נכון? או פחות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר למסך 24" ואפילו עכשיו על ה19 לא כל כך מרוצה מה4870.. האם כל מה שנחוץ לי הוא ספק וכרטיס נוסף בעל 512MB ? מפרט בצד
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן חשבתי לקנות את ה7600GS ועכשיו ראיתי שה7600GT עולה 900 ש"ח... אז חשבתי להשקיע עוד טיפה, לא יודע אם כדאי, מה דעתכם ? וחשבתי על זה, לא יודע אם אני חושב נכון... אני עומד לקנות ASUS P5W DH, שהוא בעל יכולות קרוספייר חשבתי אולי אפשר לבנות מערכת קרוספייר עם כרטיסים טובים שייתנו יותר כוח מ7600GT ? למשל בSLI לעשות מ2 7300GT או משו.... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי... תודה
-
- 53 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כעת 5870 1GB ואני עומד לקבל 2 כרטיסים של 5770. הלוח שלי Gigabyte GX-X58-EXTREME תומך ב-CrossfireX של 3 כרטיסים, ויש לי ספק CoolerMaster 750GX. מבחינת הספק אין לי ספק שהוא יחזיק. השאלה היא, האם אני אקבל תוספת ביצועים עם עוד 2 5770? החיבור הוא 2 "גשרים" בין כרטיס אחד למשנהו? אשמח אם תוכלו להבהיר לי קצת בנושא. תודה רבה, וחג שמח לכולנו. טל.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם , עוד כשבוע אני קונה מחשב חדש אז יש לי תקציב של כ 5300 כולל מסך אפשר לחרוג קצת עד 5500 גג אז מצאתי את הכרטיס GTX560 של חברת SPARKLE במחיר מעולה של 633 שקל בקניית מחשב חדש , הבעיה היא שאני לא יודע מה עדיף גם כרטיס HD7950 נכנס למפרט וגם GTX670 נכנס אמרו לי שמערך GTX560 עובר את הביצועים של הHD7950 ומגיע בערך לGTX670 אז אני לא יודע מה עדיף לקחת מערכת שעולה 1260 או כרטיס בודד שעולה 2000 שקל (GTX670 ) המטרה היא מין הסתם משחקים כבדים שרצים על הגדרות מקסימליות לפחות על 50 ~ 60FPS
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב ! אשמח אם מישהו עם הידע יוכל לעזור לי. ובכן, לפי מיטב ידיעתי SLI מתאפשר רק במידה ויוצרים מערך של שנים או שלושה כרטיסים של NVIDIA מאותו יצרן ובנוסף אותו שבב, משמע אותו הכרטיס - בול. כעת, בעקבות יציאתם של הלוחות החדשים בעלי התשובת החדשה, אני מבין שללוחות האם הללו המבוססים של צ'יפסט X58 יש היכולת לתמוך במערכים משולבים של SLI, כלומר בערבוב כרטיסים, בדמוה ל-ATI, אשר במערך ה-CROSSFIRE שלהם, ניתן לערבב. לכן שאלתי היא, האם הבנתי נכון? האם בלוחות ה-X58, ניתן לערבב את כרטיסי NVIDIA, שרוצים ליצור SLI, או כאמור צריך בדיוק את אותו הכרטיס ומאותו היצרן? אשמח לקבל תשובה ממישהו שאכן בקיא בנושא שכן, אני מבין לא מעט, אך בנושא נתקלתי בקושי הבנתי, כי משום מה אין מידע חד-משמעי בנושא דק…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אחת מהבדיקות הרציניות הראשון שבצעו לטכנולוגיית הSLI בין היתר נבדקה האפשרות 6600GT*2 VS. 6800GT*1,התוצאות די מפיעות ומעניינות. מומלץ לקרוא: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2258&p=1
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום חברים הרכבתי בעזרת הפורום השכן מפרט עם מערך כרטיסי מסך, המפרט להלן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528466.msg4511398#msg4511398 רציתי לשאול אם נדרשת הגדרה מיוחדת מצידי כדי שהמערך יפעל כשורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים. כרגע יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970. בקרוב משדרג ל GTX 1080P. השאלה היא האם ניתן לבצע מערך SLI של שניהם, האם זה טכנית אפשרי ואם כן האם ישנה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 7900GT של XFX EXTREME EDITION ומעונין להוסיף עוד 7900GT האם הוא צריך להיות של XFX אם לא האם מהירויות שעון צריכות להתאים...?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני הולך לקנות בזמן הדי קרוב מחשב חדש, עכשיו גיליתי פה כרטיס מצויין, נקרא (מוכר לרבים) NVIDIA GE FORCE 7900GS, ביררתי הוא עולה בערך 1200 ש"ח, עכשיו במחיר של שניים כאלה ניתן לקנות RADEON X1900XT 512 יחיד, שאני מניח שחזק מ-GS יחיד בהרבה אבל מפגר מאחור מול שניים, האם עדיף לקנות שניי כאלה במקום XT אחד? או שאולי יש אופציה יותר טובה לדעתי והיא לרכוש שניי כרטיסי MID RANGE של ATI (כמו למשל X1950PRO) ולבנות מהם מערך CROSS FIRE, מה אתם אומרים? כרטיס אחד חזק מאוד, שניים טיפה פחות חזקים אבל עדיין שניים? עריכה : אה ועוד שאלה על הדרך, האם ניתן לעשות למערכי כרטיסים אוברקלוק ? כי עם לא, אז הXT עדיף בטוח כי הוא אחלה אוברקלוקר
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 gigabyte oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס על מנת לעשות מערך sli ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 על הגדרות ultra עם כל הפילטרים האם אני ירגיש שינוי משמעותי ב-fps ברגע שאני יוסיף עוד כרטיס? ???
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
עכשיו שהושק ה760GTX .. חשבתי ללכת על שניים כאלה (להמתין כמובן למחיר שווה יותר) . כל ההתלבטות ..באה מהלוח אם ומארז (מפרט בצד,טוב אציג Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Lancool Midi Tower PC-K62B Black ) ... שכן החריצים די קרובים , ואין לי מאוורר בדלת המארז (אין בכוונתי לעשות מודינג). לכן חושש מחום שיקבל הכרטיס בחריץ הראשון. עוד דבר, ללכת על כרטיס בעל קירור קסטוק/מפוח או מתקדם יותר?. מניסיוני ..כרטיס מפוח לבדו מגיע בקלות ל80 מעלות במשחקים. ובעל קירור מתקדם ל 60/65 . כך שאם יהיו צמודים... יגיעו לחום רב יותר אך אולי לא מעל ל85 מעלות?
-
- 57 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם בסכום הנ"ל עדיף מערך כרטיסים (אני אשמח אם תציינו את הדגם של הכרטיסים), או כרטיס בודד? הייעוד הוא אך ורק גיימינג, ברזולוציה של 1920X1080 (FHD *כמובן שהשאיפה לשחק ברמות פירוט / פילטרים הגבוהה ביותר. **אין לי בעיה עם יד 2.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה אחד כזה יש לי לוח תומך שתומך גם ספק מתאים אני מבין בחומרה קצת ובדקתי והכל מתאים ספק 750W SEASONIC לוח עם מערך עכשיו יש לי PCI X16 וPCI X8 אמרו לי שזה מוריד בבצועים זה נכון? תרחבו קצת את הידע שלי... ונכון יש לי 2 כרטיסי 1GB אז היה לי 2GB במערך או רק 1GB עם האשכול עובר על חוקים אז בבקשה לא לסגור :\
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. איזה מערך (כרטיס מסך או שניים?) למערכת בעלת 3 מסכים, שלא מיועדת למשחקים? לאחרונה הותקן במערכת כרטיס המסך HD 5770, מבית XFX, ולמרות שהוא עושה את העבודה, אי אפשר לומר שהוא עושה עבודה טובה. יש מריחות על המסך בעת הזזת חלונות, ובכלל כנראה שמערך של שלושה מסכי 1920X1200 קצת גדול על הקטנצי'ק הזה. האם לשדרג לכרטיס ה 6970, או לחילופין להוסיף כרטיס 5770 נוסף? אשמח לשמוע! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-