כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי אופצייה להשיג אותו ממש בזול אבל ממש בזול.....והוא מתאים בדיוק לצרכים שלי....... http://www.sunsway.com.hk/photo/smallphoto/x600xt-s.jpg
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות : מזה TFT ? מה יותר טוב LCD או CRT , ולמה LCD לא טוב למשחקים , האם יש משחק LCD שיכול לשמש גם למשחקים .. מחכה לתגובות , ותודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, הבנתי שאפשר לעשות עדכון ביוס לכרטיס מסך, אז יש לי כמה שאלות: 1)זה יכול לשפר לי משהו או להעלות מהירויות בכרטיס מסך? 2)איך עושים את זה? 3)זה מסוכן?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה והבעיה שהמאוורר שלו קצת נתקע בהפעלה וכעבור דקה מהפעלה הוא מתחיל להסתובב וגם כן בסיבובים נמוכים. רציתי להוריד אותו ,לפרק,כדי לשמן,אבל יש בעייה לפרק בגלל הברגים שיש להם צורה כזאת שאי אפשר להוריד. טוב לא עקרוני, מה שכן ,שימנתי אותו עם החדרה עדינה של שמן על גבי להב הסכין ועדיין הסיבובים לא מרחיקים לכת. מישהו יודע מה לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיסיי מסך שיש כיום בארץ... תודה מראש install
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדי להביא את המסך הזה http://www.aoc-europe.com/lcdtv_TV2054-2E.html מברצלונה ב-400 אירו
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לי מישהו בחו"ל שיכול להביא לי כרטיס מסך...(או כל מה שאני רוצה)... אז ככה...אני רוצה להביא X800XL...מ-Newegg.... איזה חברה הכי כדאי להביא.. PowerColor ATI MSI Connect3D Rosewill אני בעיקרון מתלבט בין ATI MSI וPowerColor.... אחרי שבחרנו חברה.. איך אני מביא את הכרטיס??..כאילו איך הולך כל הקטע של המשלוח... אפשר בלי ויזה...כאילו לשלם לשליח...(אמא שלי לא מרגישה בטוחה לתת ויזה באינטרנט)... יש איזה eMail שאפשר לדבר איתם?? תודה רבה...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD ואני לא משחק הרבה הרוב אני מתכנת אז רציתי לדעת אם אני הקנה מסך עם קצב רענון של 12MS אם זה לא יפגה בזמן שאני משחק או שכדי לי לקנות מסך עם קצב רענון של 8MS?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מדוע לאחר שאני מתקין דרייבר ל voodoo 3 3000 על חלונות 2000 כל הצבעים של מערכת ההפעלה מתעוותים - משתנים ומתכערים לעומת הדרייבר המקורי שבא עם מערכת ההפעלה, ניסיתי לשחק בכל ניני הגדרות אך ללא הועיל, גם עם ההגדרה של "השתמש בכל הצבעים האפשריים" - החלה של הגדרה זו רק פגעה עוד יותר במצב הצבעים, מה דעתכם האם יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות את ATI 9600 XT 128mb ב 660 ש"ח ולעומתו את ATI 9600 XT 256 ב 950 ש"ח האם ההבדל בזיכרון באמת מצדיק את את ההפרש במחיר? לפי הבנתי, כיום כמות הזיכרון היא לא למעשה מה שהכי מדאיג מבחינת כרטיס המסך, אבל האם שווה להשקיע את הכסף הזה בשביל לעשותל את השידרוג הזה? (אני בספק, אולי תשכנעו אותי אחרת?)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
1.מה אתם חושבים על : GIGABYTE X600XT 128MB DDR 256 BIT TV/DVI VIVO BULK PCI-EXPRESS 2.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 3.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 256 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 4.איזה הכי כדאי לקנות מכל אלה שהזכרתי למעלה? ??? [glow=red,2,300]תודה מראש[/glow]
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
VIVO=VIDEO IN VIDEO OUT שזה אומר שיש גם כניסה של וידאו , אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה? אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEO אין שום חיבור של אנטנה... HELP!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לי מחשב עם כרטיס מסך עם יציאה אחת ממנו 15 פינים ואין בו עוד יציאה של DVI ואני מעוניין לקנות שתי מסכים לראות תמונת המסך אחת בשתי המסכים. איך עושים זאת ואיך אםשר לעשות זאת אם איני יכול...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת כתבה או מאמר מקצועי בנושא. אנחנו עובדים שעות רבות מול מחשב ואני מעוניינת לשכנע את המעסיקים המעפנים להשיג לנו מחשבים דקים. אני מתנצלת על הרמה הבנאלית אולי של השאלה. ותודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת ואני מתכוון לעשות SOFT MOD ל 6200 בתקווה שיצליח
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חברים יקרים שאלה לי אליכם! מה עדיף - ג'יפורס 6600 עם 256 מגה או את הג'יפורס 6600 ג'י טי עם 128 מגה? למישהו יש לינקים להשוואות בין השניים? (שניהם בפי סי איי אקספרס) תודה!
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס במזל טוב ועכשיו אני רוצה לסחוט ממנו כמה שיותר, מה לעשות? * אני מוציא ב ?(3D2001 12K) וב (AQUAMARK3 39K) הלוח שלי דיי חלש (רק AGPX4).
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מתלבט בין fx 5200 או 5500 או radeon 9250 /9550 מה ההבדל בבינהם תודה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני עובד עם 2 מסכי VP171, בצורת DUAL , הרחבת שולחן עבודה ולא הכפלה, כלומר המשכיות... הורדתי תמונות מיוחדות,רחבות עם המשכיות המתאימות לצורת עבודה זו, אך שאני בוחר אותם ב"רקע" , אני רואה את אותו קטע מהתמונה בשני המסכים. מה עושים ע"מ לראות "המשכיות" כל התמונה....? (עובד עם XP,כרטיס RADEON 9600XT) תודה
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב לי יש מערכת amd 3000 geforce 6600 k8nf 512 mb ובקואנטר סטריק יש לי fps בסמוק 20 כאשר יש לי מלא חברים עם intel 2,4 geforfce 4 512 mb עם 100 fps בסמוק... האם זה יתכן שיש לו מחשב יותר חזק משלי !? או לעוד חבר intel 3.0 x600pro 512mb וגם לו יש 100 fps אני חושב שמהו פה לא בסדר ... ה6600 אמור להיות יותר טוב מati הזה אם למשיהו יש אולי איזה driver להביא או הצאות שיציע תודה לכולם !
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חשבתי לקנות 6600GT AGP, ב-KSP מוכרים את XFX ב-1060. מישהו יודע איך הוא, אם יש בעיות או שאפשר לקנות בראש שקט? הוא ישמש בעיקר לסרטים וקצת למשחקים, אני לא גיימר... תודה גיא
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
גרסא 1: N66T128D . אשר לה אין VIVO, אבל יש מאורר בכרטיס. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 גרסא 2: N66T128VP- יש VIVO, אין מאורר בכרטיס. http://www.pandas.co.il/product_inf...roducts_id=9514 N66T128D בבקשה, תמליצו על אחד מבין השניים! בלי הקשר של מחיר. רק מי יותר טוב. אותי מדאיג שלשני אין מאורר על הכרטיס. מאד מדאיג.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-