עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arkadur,

החיבור הוא לא SVHS רגיל עם 4 פינים - אלא עם 8 ??? איך בדיוק אני אמור לחבר את העסק? יש כבל מיוחד?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by kobibo,

הי רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם מסכי LCD מסוג CMV ? איך החברה נחשבת ? ואיך המסכים שלה ?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by shoeyal,

אם מישהו תיכנןלקנות אולי שווה לחפש לא רק ב ZAP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 כי יתכן שתמצאו במחיר נמוך יותר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=70&item_id=173

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  4. שלום רב! זו ההודעה הראושנה שלי קודם כל...אז בהצלחה בשבילי בפורום עכשיו נשרף לי מסך CRT של פרוויו. אני רוצה לקנות מסך חדש בשביל משחקים כבדים וסרטים. עכשיו אני כבר יומיים מחפש מידע על מסכי LCD בעלי מהירות תגובה איכותיים של 8 -ו-12 עכשיו בכל מקום על כל מסך רשום משוו אחר כמו תגובות ביקורות מידע ועוד. אחרי שקראתי במספר אתרים בנושא מסכים..הבנתי שCRT יותר טוב למשחקים כבדים וסרטים אבל באתרים אחרים אמרו שLCD כיום מתחיל להשתוות לCRT אני לא יודע מה לקנות האם תוכלו לעזור לי זה די דחוף כי בנתיים הביאו לי מסך ישן 15 אינ'ץ שיש עליו מדבקה שרשום עוצב במיוחד למיקרוסופט וינדוס 95 לכל העוזרים תודה מראש!!!

• 65 תגובות
    • 6k צפיות
  5. Started by raYo,

אני רוצה להתקין את הסופטמוד על הכרטיס שלי ואני ראיתי שיצא עכשיו גרסה חדשה לקטאליסט 5.4, יש אולי גרסה יותר ישנה אבל יותר טובה לכרטיס שלי? אגב, הכרטיס הוא R9800SE.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  6. המליצו לי בחנות (אדם שאני סומך עליו) על כרטיס 6200 עם 64 מגה זכרון נאמר לי שהכרטיס יודע לעשות שימוש בזכרון של המחשב עד 256 מגה האם מישהו יודע במה מדובר? האם זה מומלץ? המחיר 90 $ ואני לא משחק על המחשב אף פעם. אני עושה עיבוד תמונה או תכנות ולא יותר האם כדאי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לפני חצי שנה קניתי את ה-9600XT ואחרי חודש וחצי הוא התחיל להתחרפן, להראות כול מיני פסים על המסך אז שלחתי אותו בחזרה ואחרי חודש! קבלתי כרטיס חדש, אחי התקין אותו אני אפילו לא נגעתי בו. ועכשיו אחרי 3 חודשים (המחשב ןבעיקר הכרטיס כמעט ולא היו בשימוש) עשיתי בדיקת בנצ'מארק וקיבלתי עם אקוומארק 28000 ויש לי P-2.8 ו-512 זיכרון והטמפרטורות בסדר והכרטיס לא סתום ומשהו פשוט לא הסתדר לי התוצאה הזאת לא הגיונית אני אמור לקבל הרבה יותר. אז שמתי לב למהירות הזיכרון של הכרטיס בגלל שהחלפתי דריוורים וזה מראה לי על 200 וליבה של 499 ועכשיו שמתי לב שגם הקופסה היא של TX 9600 256 MB ואני הזמנתי 128 MB זאת אומרת שהקופה לא שייכת בכלל לכרטיס.

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by anri,

קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי . טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 . אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by kobibo,

מעוניין בהמלצה למסך LCD בתקציב של עד 1600 ש"ח שיהיה טוב בעיקר למשחקים ( אני יודע שמסכי CRT טובים יותר אך יש לי בעיית מקום ),ומומלץ עם המסך יהיה עם יציאת DVI . אודה לכמה תשובות מכם לגבי מסכי LCD ,אני פשוט לא מבין בהם כלכך טוב: 1.האם במשחקים ובסרטים יש הבדלים משמעותיים בין LCD ל CRT ? 2.מה אורך חיים ממוצע של מסכי LCD ? (היו לי שני CRT שהלכו לאחר 3-4 שנים כ"א ). 3.מה זה פיקסלים שרופים ועד כמה זה נפוץ במסכי LCD ? ( לא מתאים שאחרי שבועיים אני אתקל בזה ). 4.האם ליציאת DVI תהיה השפעה חזקה על האיכות,בעיקר של משחקים ? 5.האם מומלץ לכבות את המסך בזמן שלא משתמשים בו ? ( ע"י לחצן POWER ). תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by darkman,

אני מחפש כרטיס עם VIVO ראיתי שיש R9250 השאלה שלי האם הוא יעשה תמטרה שלו- צפיה בטלויזיה על גבי המסך באיכות טובה וגם הוא ידע להקליט באיכות טובה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  12. יש לי מחשב ישן עם לוח של MSI דגם: MS-6147. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 המחשב עובד אבל לא רואים כלום על המסך. אני מניח שהבעיה נובעת מהכ.מסך המובנה שנדפק כנראה. (חשוב לציין שאני מעולם לא השתמשתי במחשב כשהוא עבד - תקראו את הנושא שקישרתי אליו ותבינו). הכרטיס המובנה: (מדף של הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 ) מכיוון שללוח הזה אין חריץ AGP אני קונה כרטיס המתחבר ל PCI. השאלה שלי היא בעצם איזה מבין הכרטיסים הבאים מתאים, ואיזה כדאי לי לקחת? : (1) ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI (2) ATI RAGE PRO 32MB PCI (3) SIS 6326 4MB PCI במחשב לא ירוצו משחקים בכלל. אלא רק שימוש בסיסי כך שאני לא חושב שיש …

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by bendan7,

איזה כרטיס מסך עדיף לקנות ? NX62TC256D GEFORCE PCX6200 256M 128B או Gigabyte Geforce FX6600 128 mb bulk PCI Express GV-NX66128D

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. שלום, לפני כמה דקות רכשתי את הכרטיס הזה מזיגזג : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 המפרט שלי הוא : CPU Type Intel Pentium 4A, 2266 MHz (17 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) עכשיו יש לי כמה שאלות, הראשונה, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח אם הנ"ל? האם המפרט ינצל את הכרטיס עד הסוף? מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותו? פשוט להוציא את הכרטיס הקודם מהמקום, לחבר במקומו את הכרטיס החדש, למחוק את הדרייברים הישנים ולהתקין חדשים? (הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 4 MX440) תודה מראש ואיני בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אז אני מצטער מראש.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by tibia,

יש לי geforce 6600 ואני רוצה לדעת איזה הגדרות לשים אותו בדריבר! מישהו יכול להגיד לי ? ואני צריך שתכתבו באנגלית כי יש לי באנגלית כמו כמה hertz וכל הדברים האלה... תודה לכולם !

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by ToY_SoldieR,

מה דעתכם על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2737&catcode= שווה לקנות ? הוא יותר טוב מה- 6600 הרגיל?

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by gigabot,

רק עכשיו גיליתי עד כמה הכרטיס שלי חיה נגמר לי הציר של הליבה ושל הזיכרון חופשי אני עכשיו על 375/522!!! וואואוווווו! הוא עשה 1300 ב-3Dmark05!!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  18. מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

יש משחקים שלפעמים יש לי בהם תקיעות כאילו המשחק עובד חלק לגמרי ונגיד אחרי שעה יש איזה תקיעה של 10 שניות ו אז המשחק ממשיך לעבוד טוב זה אף פעם לא היה לי מה יכולה להיות הבעייה יש לי כרטיס מסך geforce 6800gt

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by Shaker,

שאני מפעיל את האוורסט כדי לדעת מה הגדרות המסך הוא נותן את זה: ופתאום זה משתנה אחרי איזה דקה לזה: למה זה ככה? יש לי Gigabyte Geforce 6600GT

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by davis5,

יש לי p4 1500 256 mb rdram לוח intel 850 mv agp 4x,2x איזה כרטיס כדאי לי לקנות שיתאים למחשב שלי ושלא עובר 500 שח תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. Started by Dr.K2,

שלום רב, ברשותי מסך PF של חברת MAG בין שנתיים. כשתדר הרענון עומד על 75 או יותר, המסך מצפצף עם הופעת רקע לבן. יותר שטח לבן-צפצוף יותר חזק. זוהי תקלה או הגדרה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by HWgeek,

מה זה סייד בנדינג שיש בהגדרות כרטיס מסך? מה הוא עושה והאם כדאי להפעיל אותו כי כעת הוא מושבת ויש לי MX440SE תודה מראש

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by X_Dror,

כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בענייני כרטיסי המסך, ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה-2500 ש"ח. אני מתלבט בין ה- 6800GT לבין מקביל מ- ATI x850(??) ואני גם אמשח לדעת על כרטיסי מסך שצפויים לצאת, וגם לדעת מתי הם יצאו כי עדיין לא ברור לי מתי אני אבצע את הקניה. אם תוכלו בבקשה גם לצרף מבדקים עם תגובות שלכם תודה רבה!

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני מתלבט בין X800 לבין 6600GT ההבדל הוא יחסית גבוה בערך 400שקלים אולי קצת פחות העניין הוא שראיתי ביקורות שבחלקם ה X800 מוביל ב 7-10 פריימים ויש ביקורות למשל ב DOOM3 שהוא מפסיד אז אני ממש לא יודע איזה מהם עדיף ואם הX800 טוב יותר בממש קצת האם זה שווה את התוספת במחיר? **מדובר ב X800 רגיל לא XT או PRO.

• 10 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים