עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by khsur1,

שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ? סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה . תודה לכול העוזרים .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, אני בונה מחשב חדש, ומעוניין לדעת איזו תצורה תהיה טובה יותר (לגיימינג כמובן) ויעילה מבחינת עלות/ביצועים - למשל - 2 כרטיסי RADEON 270X MSI Gaming 4G ב CF לעומת כרטיס אחד של MSI 290X 4GB. האם יש אתר שבו ניתן לעשות השוואות כאלו? תודה

3. Started by shay27,

שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by הגיימר,

כמו שרואים בכותרת יש בעיה בGeForce Experience כשמפעילים אותו הוא מוציא הודעה שהישום צריך להסגר מישהו כאן אולי מכיר פתרון לבעיה או קרה לו ?

5. Started by ShaharSi,

קודם כל אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מזה כרייה בדיוק. דבר שני האם זה פוגע לטווח הארוך בכרטיס ? והם יש דרך לדעת כשקונים אם הכרטיס פגום או משהו? (למרות שיש אחריות אבל עדיין.. תמיד מלחיץ..) תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  6. בסוף לא הצלחתי להתאפק וקניתי לעצמי מתנת יום הולדת: Sapphire Radeon 280X משופץ/מתוקן, מכאן, בעקבות דיון הרכיבים המומלצים - אחרי, כמה זה כבר, חמש, שש שנים? אפשר להתחדש בכרטיס מסך - וגם ספק סיסוניק 620W, שיהיה מה שיספק זרם לכרטיס. התקנתי את הספק, הכנסתי את הכרטיס לחריץ PCIe x16, חיברתי מתח לכניסת ה- 6 פין וכניסת ה- 8 פין, לחצתי על כפתור ההדלקה ו... כלום. אף מאוורר לא מסתובב, אף לד לא נדלק, גורנישט מיט גורנישט. וידאתי שהכל מחובר כמו שצריך וניסיתי שוב, עדיין כלום. הוצאתי את הכרטיס החדש והכנסתי במקומו את המקורי, המחשב נדלק בלי בעיות. החלפתי שוב לחדש ושוב כלום. ניתקתי מכרטיס המסך החדש את חיבור שמונת הפינים ועכשיו לפחות ראו שהוא מקבל מתח: לחיצה על כפתור בורר מצבי ה- BIOS/UEFI מדל…

• 26 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. Started by PandemicFan,

האם יש הבדל משמעותי בין החברות השונות (msi,asus,evga,gigabyte), אם זה מבחינת מהירות או קירור ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ekmo,

שלום, כרטיס המסך שלי כנראה בימיו האחרונים ואני אצטרך כרטיס חדש. איזה כרטיס הייתם ממליצים לגיימינג בתקציב של 1200 ש"ח פלוס מינוס? רצוי כרטיס חדש עם עדיפות ל-NVIDIA. לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET ספק: Corsair TX 750 Watt תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO זהו מפרט המחשב שלי, אני מעוניין לבדוק החלפת כרטיס המסך שלי לדגם ספציפי Gigabyte GTX980 SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E זהו ה-980 של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming - קישור לאתר היצרן ויש לי כמה שאלות: 1. בנוגע לצוואר בקבוק, ישנה אפשרות שיהיו לי הגבלות ביצועים מהמעבד או מכל דבר אחר שיכול להגביל …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by subwoffer13,

אהלן , אני מרכיב מחשב כרגע , asus x99 deluxe 5280 i7 RAM 16 GB DDR4 נותרו רק ספק של 1010W וכרטיס 580 GTX ישנים שצריך להחליף . השאלה שלי ,האם יש קירורי מים לכ. מסך בארץ? כמובן ל-GTX980 . ושמתי לב שהוא מגיע ( GIGABYTE) כמו הגרסא נקיה של NVIDIA, עם מאוורר אחד קטנצ'יק . אין של תחליפים ? ( טראומה מ-RADEON עם מאוורר אחד זהה , מאז אני לא שומע טוב )

11. Started by mekaya,

שלום, אני רוצה לקנות כנראה בעתיד הקרוב מחשב חדש עם כרטיס חזק לגיימינג. 1. האם יש באופק הקרוב/לא קרוב איזו טכנולוגיה חדשה ששווה לחכות לה ולדחות את קניית המחשב ? 2. האם שווה לחכות ל DX 10 !? (תהיה תמיכה ל WIN 7 ?) אם יש משהו רלוונטי לעניין ששכחתי אז אני אשמח לשמוע תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ShaharSi,

כמה שיפור בביצועים ייתן לי הr9 290 לעומת r9 280x והאם הוא שווה את ההפרש בכסף?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום וחג שמח, אחרי 4 \ 5 שנים ולא מעט רגעי הנאה במשחקים על ההגדרות הכי טובות, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz Wolfdale 45nm Technology - CPU 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18) - RAM enermax modu 82+ (525W) -power supply ASUS. P5Q PRO TURBO (LGA 775) - Motherboard ATI Radeon HD 4870 X2 (ATI) - Graphics Hard Drives - 125GB Samsung SSD 840 PRO Series ATA Device (IDE) 977GB Seagate ST31000528AS 488GB Western Digital WDC WD5000AAKX-00ERMA0 תקציב…

14. אהלן חברה, הייתי רוצה לשדרג את המחשב למשחקים (בינוני עד גבוה) אבל מעבר לכרטיס מסך אני חושב שאני אצטרך עוד מספר שיפורים. המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מניח שאם אני אקנה כרטיס חדש אז יהיה צורך בספק, השאלה היא האם המערכת לא תייצר בעיה לכרטיס, כרגע חשבתי על ה 7950 אבל כל המלצה תבורך. האם כדאי לבצע שדרוג או לחכות לתקציב גדול יותר ופשוט להחליף את כל המערכת? תודה מראש לעזורים

15. איזה מהכרטיסים האלו חזק יותר לגיימינג? R9 290 Tri-X או GTX970 WF3 ?

16. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של כ 2000 ש"ח. שמתי לב (ע"פ עמוד הבית שלהם) שלכרטיסים של MSI יש OC בלחיצת כפתור, לטענתם. מישהו מכיר את זה ? האם יש משהו דומה גם ליצרנים אחרים של כרטיסי מסך באותו טווח מחיר ? תודה

17. היי יש לי כרטיס מסך שנדפק, הוא עדיין באחריות לפי המדבקה, אבל אני לא מוצא את הקבלה שלו ואני לא זוכר ב 100% מהיכן רכשתי אותו. האם אני יכול ללכת לכל חנות שיעבירו את הכרטיס ליבואן לתיקון? האם אני יכול לשלוח ישירות ליבואן? או שבכלל האחריות היא של החנות ולכן אם לא זוכר ואין לי קבלה הלכה האחריות?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים

19. # שלום , ברצוני לשדרג את המחשב שלי בצורה היעילה ביותר בהתאם לתקציב כמובן. רכשתי את המחשב לפני כ -4 שנים. הציעו לי לרכוש את HD7950 המשומש מפלונטר, ורציתי לקבל חוות דעת נוספות. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 500 מפרט המחשב: ספק : מארז: Cooler Master Elite 335U מסך Dell U2312HM DVI 1920 x 1080

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ראיתי שבאמזון אפשר להזמין את הכרטיסים ב500 שקל פחות בממוצע. כולל האיפורט פי שהם לוקחים שם. הם טוענים שאם זה לא מגיע לסכום אז הם מחזירים כסף. אמנם צריך לחכות כמעט חודש אבל נראה לי יכול להיות שווה. אלא אם כן אתם יודעים משהו שאני לא יודע. מישהו מכיר אתר אחר להזמין ממנו? או שאתם ממליצים בכל זאת לקנות בארץ? ואם יש מישהו שכן הזמין, כמה באמת משתלם זה יצא לו בסוף? כל מידע יעזור תודה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Shacar2408,

שלום, אני מעוניין לקנות כ.מ חדש, התקציב שלי זה כ- 1500 שקלים. יש את הספק כוח הזה: http://ksp.co.il/?uin=16196. אני מחפש משהו בתקציב שיוכל להריץ על recommended או על ultra (לא מתכוון לעשות OC) את המשחקים החדשים BF4, AC4, WatchDogs. אשמח להמלצות, ואם אני צריך גם ספק חדש אז שיהיה בתוך התקציב. ד"א חשבתי על הכ.מ הזה http://ksp.co.il/?uin=20613 אבל הוא גרסאת OC וגם אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך תודה ויום טוב :-)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by pisti,

אהלן, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון, אחרי שלוש עם המחשב שלי, החלטתי לשדרג לקראת המשחקים החדשים שיצאו בחודשים הקרובים (da:inq, the witcher3 וכו'). המפרט שלי כרגע: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte GA-790XT-USB3 זכרון: 4Gb זכרון כרטיס מסך: AMD Radeon 5770hd 1GB אני בוודאות אוסיף עוד 4gb זיכרון, השאלה שלי זה לאיזה כרטיס מסך לשדרג? (לנצל את המקסימום יכולות של המחשב שלי) מבחינת תקציב: עד 1200ש"ח ואפשרי להתגמש קצת. אשמח לקבל רעיונות, הצעות וטיפים, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

איך הכרטיס הזה? לי יש אותו ובעקרון די מספק אותי, משחק בעיקר פיפא ולפעמים משחקי יריות חדשים.. אבל כשאני שם על הכי גבוהה יש קצת תקיעות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ras81,

שלום, היה לי hd5770 ונראה שהוא הלך בגלל שהמחשב לא מבצע BOOT עם הכרטיס אלה רק עם הכרטיס שעל לוח האם, זה התחיל בהעפות חוזרות לאחר BF4, ועכשיו אי אפשר לעשות BOOT עם כרטיס המסך ): לפיכך אני אשמח להמלצה לכרטיס מסך טוב שיודע לסחוב את BF4 ובעלות הכי נמוכה שיש עד 600-700 שח לכל היותר ועדיף פחות. המעבד שלי הוא :Intel® Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz זכרון : Memory16 GB ספק: TAGAN 700W תודה רבה רבה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים