עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gshoshan,

יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Wood-Elf,

אם כן - 1. זה פועל כמו כרטיס טלוויזיה? 2. אני אוכל לשים קלטת בווידאו ואז להעביר אותה למחשב?

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  3. אנא אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך 19 אינץ' LCD איכותי אני אודה לכם. כרגע המסך הכי משתלם שמצאתי הוא זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1517 דגם SyncMaster 913N יש לו נתונים טכניים מצויינים, זמן תגובה של 8ms, היחיד בארץ עד כה שאני ראיתי עם זמן תגובה כה נמוך. יש לו ניגודיות של 1:800 שזה גם הנתון הטוב ביותר שראיתי עד כה בארץ למסך במחיר שלו ובגודלו. הדבר היחיד שלא עובד לטובתו זה גודל הנקודה שלו שהוא .294 אבל לפי סקירה מהירה של הרבה מסכי 19" שנמצאים בארץ נראה שזה גודל הנקודה האופטימלי למסך בגודל שלו שכן לא ראיתי מסך עם גודל נקודה קטן יותר. המסך יהיה מיועד לשחק במשחקים, לרוב Counter-Strike ו Counter-Strike: Source בקצב רענון של 100hz ולכן חשוב לי מאוד זמן תגובה…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by picolo,

שלום, אני לא יודע מה לשים בהגדרות ביצועי המערכת...- -ביצועים גבוהים -ביצועים -איכות -איכות גבוהה מה ההבדל בין כל סעיף? אני בעיקר משחק במשחקים כבדים(אם זה משנה)....והכרטיס מסך שלי זה-6000 gt albarton

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. עקב בניית מפרט אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by giliboy,

שלום אני מוענין לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי ללכת על 1085 ש"ח Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb יש כרטיס יותר מומלץ במחיר הזה?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך ATI X800 עם דרייברים מעודכנים (5.4). בעת מעבר (SWAP DISPLAY)לטלויזיה (רזולוציה 1024*768) הכל עובד. בעת חזרה ל DESKTOP הרזולוציה יורדת ל 600*800. למה? עדכנתי דרייברים אחרים וגם שם זה קורה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. Started by jambo7,

ניסיתי למצא תשובה בחיפש ולא מצאתי אני עומד לקנות מחשב עם לוח DFI שתומך ב SLI השאלה האם אני יכול להרכיב 2 כרטיסי 6600GT רגילים למחשב או שאני צריך כרטיסי מסך שמותאמים ל SLI

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by omrit,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD 17" לשימושים עיקריים של משחקים וטקסט, התקציב 1500-1700, למשהו יש המלצה? (עד כמה, זמן התגובה חשוב למשחקים? האם 12MS מספיק, או שצריך 8????) :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by unknown man,

מסך CRT המוכר אני צריך ב 750 שקל מ www.noacomp.co.il לא נראה לי שזה משנה ב CRT אבל למשחקים. ושמעתי שהאחריות של סמסונג על המסכים היא גרועה יחסית, זה נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. Started by SkiOrDie,

שלום. יש לי מחשב AMD Athlon XP 2600+, 1 Gb of ram, עם כרטיס מסך Gforce FX 5700LE. וכרטיס המסך לא מספק אותי. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by O.G.D 2k5,

איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  15. מתנצל מראש על כל הקושיות, אני פשוט רוצה לעשות סוף סוף סדר ;D ;D ערכתי חיפושים בפורום, קיבלתי טריליון תוצאות, קראתי, התבלבלתי עוד יותר הצורך שלי התחיל בכך שאני רוצה להמיר קלטות ווידאו ישנות, ל DVD, והבנתי שלכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce FX 5500 אין VIVO (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה), לכן אני צריך לרכוש כרטיס אחר. כעת ההתלבטות היא בין כרטיס עריכת וידאו ייעודי, לבין כרטיס טלויזיה (ואז להנות גם מיתרונות הטלויזיה) 1. מכיוון שאני לא עורך מקצועי, אז למרות שהבנתי שלכרטיס הטלויזיה איכות דלה יותר של לכידת וידאו, זה מספיק לי, הבנתי נכון ? 2. אם אני מחבר את כרטיס הטלויזיה לממיר של YES, אני צריך כרטיס ללא טיונר, ואם אני לא מחבר - אני צריך טיונר => הבנתי נכון ? 3. האם כל…

• 28 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by Xer,

אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by Tuvok,

חיפשתי ב-Zap כרטיס טלויזה למחשב, והמבחר השאיר אותי די מבולבל ??? מישהו יכול להמליץ על כרטיס פשוט. 90% מהשימוש בכרטיס יהיה עבור צפיה ב-TV ו-10% עבור Encoding של צילומי וידאו (מה שאומר שאני מעוניין שלכרטיס יהיה Video In). תודה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. אני קונה מחשב הבא... AMD Athlon 64 S939 3000 830 שקל GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 שקל ?512MB Samsung? 300 שקל xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E 760 שקל ?HEC Compucase CI-6A19? 390 סך הכל יוצא 2900 שקל... מחנות www.ksp.co.il המליצו לי על xfx 6600 128MB PCI-E הוא עולה 760...אתם יכול להמליץ לי על כרטיס שברמה דומה אבל טיפה יותר זול?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by esharone,

מישהו יודע אם אפשר לכוון את הגובה במסך הזה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. אני חושד שה- Fastwrite משפיע לי על הטמפרטורה - היא מגיע במאמץ ל-70 צלזיוס אם אני אני אנטרל את ה- Fast Write (שאני לא מוצא אותו), זה יעזור לי להוריד את הטמפרטורה? ד"א זה המפרט שלי - AMD 64 3000+ s939 Msi Nforce 4 neo4-f 1024 MB RAM PQI 2336 CAS 2 PowerColor X800XL RaidmAx Cobra Western Digital 160 GB S-ATA

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  21. היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Monstalicious,

My specs are: Amd64bit 3000@2200Mhz 754 512 Ddr Samsing works at 2.5-2-3-7 440 mhz Epox 8kda3j Nforce 3 Chipset Thats about it I had Radeon 9800 Pro, but it died after 4 months :\ and now im searching for a new video card, Agp version one. so i know that there are 2 great cards, Ati Radeon X800Xl And Gefroce 6800Gt I was watching reviews of these cards but i have never seen a compare between those two its always the agp version of the Geforce against the Pci-e version of the radeon I need a review that shows the Diffrence in the preformence between both of these agp cards. If somebody can direct me to a site that did make a compare between this cards, It would be r…

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by wArezm0n,

עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE? תודה.

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  24. היי, החלטתי למכור את הLG F900P הענקי שלי ולקנות במקומו משהו שיתפוס פחות נפח אז אני צריך המלצות... תודה רבה מראש, ניר.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים