עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי I7 920 עם 6GB זיכרון. מסך 24" 1920X1080 יש לי כרגע 260TGX 216Core. ספק 750 של HEC. מה אפשר לקנות ב- 600? האם שווה לקנות עוד 260GTX ב- 300 שקלים ולעשות SLI? תודה. אלעד

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. החזרתי את ה LG F700B לפנדה וקיבלתי עליו זיכוי, עם ניכוי 5% מערכו כמובן. אני צריך המלצה למסך CTR 17" שטוח כמובן בסביבות ה 1000 שקל. (900-1100) תודה תותחים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. למשתמש לא גיימר אבל שיתאים לביצועים סבירים לרוב המשחקים הקיימים. אין לי כרגע את מפרט המחשב הקיים אוכל להשיג אם צריך. מדובר בכרטיס PCI-E מהסוג הישן,מחשב בין 5 שנים אני מניח core 2 due תודה TANGUSH

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  4. אני רוצה אם אפשר הצעות לכרטיס מסך טוב...PCI-E טוב...בין 500 ל700ש"ח אני לא גיימר רצחני משחק במשחקים לא הכי כבדים.... דרישות: 1) DVI חובה!! 2) 256 מגה בייט מינימום. ומה עדיף? של ATI או NIVIDIA??? יש לי במחשב הפנטיום 4 שאני מישתמש בו עכשיו..(מקבל חדש עוד מעט...בשביל זה ההמלצה גם) ATI RADRON 9250 והוא מתפקד מצויין ללא שום תקלות זה יותר מ3 שנים והוא אחלה של כרטיס...אז אני מעוניין במשהו בסיגנון...אמין טוב ולאורך שנים.... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  5. אני מתעניין ברכישת מחשב HTPC. המחשב הזה אמור להריץ כל תוכן וידאו ואודיו שקיים היום בעלות הכי נמוכה שניתן. לאחר שעות של התעדכנות בחומר הרלוונטי (שנים שלא התעדכנתי בעולם החומרה) הבנתי שעל מנת לקבל אודיו HD אני צריך כרטיס מסך שתומך בbitstreaming. כך שאני כבר לא יודע אם המחשב שתכננתי לקנות יספק אותי (לוח אם AMD מבוסס 880 כמו במפרטים המומלצים לHTPC זול). ממה שקראתי, אני חייב לקנות כרטיס מסך חיצוני. מה שאני לא מבין, איך בעצם כרטיס מסך שתומך באודיו HD, מקבל את הסאונד? האם אני צריך לרכוש גם כרטיס סאונד בנפרד? במידה ויש לי כרטיס מסך עם HDMI (שתומך בTRUEHD ) וגם כרטיס קול עם יציאת HDMI, איך ילך החיבור לרסיבר? קצת נהיה לי סלט בראש בנושא הזה ואשמח לאבהרות בדרך להשגת מטרתי (המצוינת ב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מעוניין לשחק במסך אחד באיכות מקסימלית נכון להיום ולשנה הקרובה. מסך 24" קונה מחשב חדש ספק 1200W Antec או פחות תלוי בכרטיסי מסך מעבד AMD FX 8 ליבות זיכרון 16G עכשיו לעניין הלוח זה תלוי בכרטיס מסך. צריך להבין אם אני צריך SLI או CF או שמספיק כרטיס כמו GTX570 -580 או ATI6970 בCF מעוניין ב ATI6950 או SLI GTX560 בנוסף ראיתי באתר הנל http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx שרוב הספקים לא מתאימים לCF בכרטיסים של הדור 69XX מה עושים צריך הסבר תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by David-Z,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, תואם AGP 8X כרגע יש לי Radeon 9600XT 128Mb המליצו לי על Gigabyte GeForce 7600GS 256Mb, ולכן אני שוקל ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=465267 אבל אז ראיתי את ה-Palit Radeon X800GTO 256MB, שאותו ניתן לראות כאן: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453 ובנוסף ראיתי את ה-GECUBE RADEON X1550 512MB שאותו ניתן לראות כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501714 אז.. מה אתם אומרים? מה כדאי משלושתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה במסגרת המחיר של הכרטיסים האלו? ואגב, איך הם יריצו משחקים כמו Rainbow Six Vegas או ביושוק וכו'? תודה רבה לכולם על התשובות! צה"ל, ובעיקר אני, מודים לכם

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by asmy999,

רציתי חוות דעת על מסך "19 AOC 9K PLUS תודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. זה המסך: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2188&cID=321 הוא 8 ms אני יכול להביא אותו במחיר מש טוב של 1200 שח השאלה אם הוא מסך טוב..?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את הדגם הזה של הכרטיס והייתי רוצה לקבל ממכם חוות דעת לגביו. אשמח אם תוכלו להתייחס לביצועים של הכרטיס בגיימינג וגם לגבי טמפרטורת עבודה. כמו כן, קראתי שיש בעיות עם הדרייברים של הכרטיס וגם בעיות של מסכים שחורים. האם אתם מכירים את העיניין ? האם אתם ממליצים על הכרטיס ? אני רוצה לקנות אותו יד שניה. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום בקרוב מאוד(ביומיים הקרובים) אני מזמין מחשב חדש הבעיה היא שאני רוצה את כרטיס המסך 4870 של palit sonic 1g והם אומרים לי שיש להם את הדגם של his 4870 1g ואני לא יודע עם הדגם טוב כמו הדגם של palit בבקשה עם למישהו יש או מכיר ויודע מניסיון איך כרטיס המסך של החברה הזאת(his) אני ישמח ליעוץ בתודה רבה לכל העוזרים (המסך שלי יהיה 22" של סמסונג t220p)

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by ofirrjd,

היי, אני אקדים ואומר שקראתי את הסקירה על מסכי LCD. כרג יש לי מסך 19 אינצ' CRT של MAG דגם 996PF. אני רוצה לקנות מסך 19 LCD של SAMSUNG דגם 930B. אני מתלבט קשות בנושא מהטעמים הבאים: 1. האם LCD באמת בריא יותר לעיניים מ CRT או שזה סתם מיתוס? 2. הרזולוציה הטיבעית של הסמסונג הוא 1280X1024. מה קורה אם אני רוצה לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, נאמר 1024X768? האם התמונה תתעוות? העניין הוא שיש לי כרטיס מסך Radeon 9600XT שבמשחקים כבדים כמו DOOM3 מחייב לעבור לרזולוציה נמוכה יותר (ראו מפרט בחתימה למטה). 3. האם המסך הזה טוב בכלל למשחקים? או בעצם בואו נחדד את השאלה, האם הוא יותר טוב מהמסך שכרגע יש לי לצורך משחקים ? 4. מה בנוגע לפיקסלים שרופים? לכמה זמן אפשר לסמןך על מסך כזה? מה אורך החיים שלו …

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. אהלן אנשים יקרים אני מעונין שיתיעצו לי לגבי כרטיס מסך כל שהוא שתומך בדרטיקס 9 ועם כל התוספות עד מחיר 600 שקל כרגע יש לי fx5200 ואני מאוד מאוכזב

14. לצערי אני עדיין בצבא והתקציב הוא באמת מגוחך וקשה למצוא כ. מסך מספיק טוב שיספק את צרכיי בתור גיימר (משחק BF3, ומשחקים חדשים אחרים שיוצאים מדי כמה זמן). תקציב: 500 ש"ח. יש אפשרות של עוד 50-100 ש"ח קדימה, אבל לא יותר מזה, לצערי. המרפט שלי, לקוח מ-Game Booster: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1. BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.6GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8176MB RAM Card Name: AMD Radeon HD 6770 Motherboard: Z68A-D3-B3, Gigabyte Technology Co., Ltd. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by disturbia,

ערב טוב לכולםם אני מעוניין לקנות את הHD4870 הדגם הזה http://tms.co.il/product/7142 לפני קניה יש לי כמה שאלות, שלא אצטער אחר כך האם ספק הכוח 550W CHIEFTEC יחזיק אותו כמו שצריך ? עם E8400 מומהר האם הדגם הספיציפי הזה הוא טוב ? איך המחיר ? האם יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT שהיה לי ? (הוא מת חח) אני כרגע עם מסך 19' אבל בהחלט מעוניין לשדרג ל22 או יותר עוד חודשיים ככה.. תודה לעונים :-*

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  16. מכיוון שהvivo של ה1900XT מטומטם בטירוף ועובד כמו הסבתא שלי אני מחפש אם יש כרטיס שכולל כניסות: svideo composite component כדי שאני יוכל לחבר קונסולות משחק למחשב, וכן אני לא רוצה לחבר לטלוויזיה בסלון היא חרא ואני רוצה בחדר יש כזה כרטיס עם הכניסות שציינתי? אם יש כזה כרטיס שתומך גם pal וגם ntsc? עם איכות טובה? תמיכה במסך רחב? ואיזה רזולוציות? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. היי, אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך מתאים. התקציב הוא 600 ש"ח, שימושיו יהיו HD ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן וLOST. אני מוכל להתפשר על הביצועים לטובת שקט מוחלט ולכן מעדיף אפילו כרטיס עם קירור פאסיבי. עדיפות גם לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  18. למומחי האתר שלום לא יודעה עם זה הפורום המתאים אפשר לשנות מעוניין בכרטיס לכידה ועריכה של סרטונים קצרים קול ותמונה שהייה תומך WIN 7 8 64BIT מה עדיף פנמי או חיצוני יש לי כול החבורים החדשים תומך רזולוציה FHD 1980X1200 30+FPS או יותר רזולוציה FPS שהייה איכותי ואמין אפשר גם לקנייה בארץ או בחול אין בעיה מבקש עם אפשר לרשום למה אתם ממליצים על כרטיס כזה או אחר ועם יש לו פיצ'ר מיוחד שאין לכרטיסים אחרים תודה

19. שלום אנשים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אך מאחר והוא מחשב בן 3 שנים ואין לי לוח אם התואם ל- PCI-EX אז האפשרות היחידה שלי זה לקנות כרטיס טוב AGP. כיום הכרטיס מסך שיש לי זה ATI 9600XT 128MB שעד היום שימש אותי בהצלחה. אני משדרג קצת את המחשב שלי למרות שהיום זה דבר די מוזר לעשות אבל עדיין זה התקציב שלי. כבר היום שידרגתי את הזיכרון הפנימי של המחשב ל2GB אחרי שהיה לי 512MB. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בנוסף אני רוצה שבכרטיס מסך תיהיה יציאת HD וDVI. אשמח המלצות לכרטיסים על מחירהם והחנויות אשר מוכרות עדיין א הדור המיושן הזה AGP. בתודה מראש אלדד כהן.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  20. שלום, אני מתלבט מזה זמן רב בבחירת כרטיס מסך ועכשיו החלטתי סופית ללכת על כרטיס מסוג HD2600XT שאמור לענות על הצרכים שלי. ההתלבטות היחידה שנשארה לי, מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס והאם כדאי להשקיע בערך עוד 200 ש"ח על כרטיס עם זכרונות מסוג DDR4. אשמח לקבל תגובות וגם הפניות למבחני השוואה בין חברות לכרטיס הזה. תודה,

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך בעל תמיכה במספר מסכים (מינמום 4) למטרת צפייה בגרפים. אשמח ליעוץ תודה רבה שי :

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. כיום יש לי 7600GS עם חיבור PCIE. כמה אתה חושבים שאוכל להשיג עליו אם אמכור אותו? כדאי בכלל למכור אותו? איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש ובאיזה סכום? תודה.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  23. שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים. אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם. המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128) צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C לו…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן, מפרט המחשב הוא מאוד בסיסי: i3 2120 4GB Ram רזולוציית מסך - 1600x900 (אבל יש סיכוי לשדרוג עתידי ל- 1920x1080) ובינתיים יש כרטיס מסך מובנה של HD2000. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך ורק בשביל דיאבלו 3 אבל אני רוצה שירוץ על ההגדרות הכי גבוהות שיש ב-FPS גבוה. ואני מתאר לעצמי שזאת לא דרישה גבוהה מאחר ודיאבלו זה משחק לא כבד בכלל. ה"בעיה" היא שהספק כוח הוא לא בשמיים, מדובר ב- Antec Basiq 400W אז אני די מוגבל במשהו חזק. יותר מזה, אני גם מוגבל בתקציב. ככה שאני רוצה את הכרטיס מסך הכי זול שאפשר, שיריץ את דיאבלו 3 הכי טוב שאפשר ושיתאים לספק כוח. אני רואה ב-KSP יש את R7 240 OC ב-350 שקל. האם זה חלש מדי או שזה יעשה את העבודה? אשמח לעזרה, תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.