כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה150-200 שקל דחוף!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של ACER בן כשלוש שנים וכמו מחשבים ניידים רבים יש לו כרטיס גרפי מובנה שאינו מתאים למשחקים זוללי גרפיקה. האם קיים איזשהו מאיץ גרפי מאחת החברות הידועות שמתאים למחשבים ניידים ומתחבר PCMCIA או USB? אודה על כל מידע בנושא כי קצת מתסכל שאי אפשר לשחק בכמה מן המשחקים הללו (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם למישהו יש איזשהו טיפ בענין - תודה מראש! דוד
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
hey i want to purchase a laptop with GMA950 ' now i want know if this grafic card can work with a AERO Glass of windows VISTA . thanks.
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
פרטים נוספים הופכים את ה-GeForce GTX 1070 Ti שבדרך למרגש ומסקרן אפילו יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס יותר טוב...ואם יש הבדל משמעותי בינהם ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB PCIeוGigabyte
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd ורציתי לדעת האם צריך לחבר את המסך עם שני הכבלים dvi ן-vga או עם אחד משניהם? ???
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעליו הגאה של הכרטיס הנ"ל אבל אני לא יודע על איזה הגדרות כדאי להגדיר אותו.... המערכת שלי היא: amd 2400+ asus a7v8x 512 mb 80 gb WD עוד משהו???? בכל אופן תודה! נ.ב מישהו יכול להסביר לי את המושגים הבאים: anti alaising smart shader FFx
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קניתי 7600gt ל agp, ומאוד התאכזבתי ממנו, לא משנה מה עשיתי הביצועים שלו תמיד היו חלשים, אז החלטתי לשים אותו במחשב של אחי ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E. אז מה שאני רוצה זה פשוט כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים, הכי משתלם בטווח המחירים 1000-1500 ש"ח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, הכרטיס זמין ב-KSP ב-220 ש"ח. אני צריך אותו רק להקלטות מתוזמנות ורציתי לדעת איך הכרטיס באופן כללי - איכויות, נפחים וכו' (בייחוד כמה תעלה הקלטה של 45 דקות ב-MPEG2 - יותר מ-300 מגה? ) אני אצטרך תשובה בשעה הקרובה[בבקשה] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני שנה ו8 חודשים בערך קניתי מחשב, הגיע יום ההולדת שלי והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס מסך חדש, המחשב שלי כרגע - עם אחלה קירור אבל לא מומהר Q6600 GA-P35-DS3R eVGA 8800 GT 512mb 2 Gb ram 800mhz, OCZ I believe חשבתי הרבה אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג כ.מסך, ונראה לי שיש עדיין קצת רוח בסוס, ואין שום משחק (מיותר לציין שאני גיימר?) ב3-4 חודשים הקרובים שנראה לי שעם כ. מסך חדש (ותוספת של 2 גיגה זיכרון) המחשב לא יסחוב (אשמח לדעתכם בעניין). אז התקציב כמו בכותרת הוא 1800 ש"ח, אם יש סיבה מוצדקת אני מוכן גם לסטייה של עד 300 ש"ח. המסך שלי הוא Samsung P240.. ותודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שאלה בלתי אפשרית אנא תשובה מהירה: מה עדיף לקנות היום: את ה 7600 GT extrem המיושן אך המואץ \ או את ה x1950 XT החדש והמהיר ? עצות אחרות בטווח המחירים הנ"ל יתקבלו בברכה. תקציב לא עובר את ה 1000 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תקציב לכרטיס מסך עד 1500 שקל אני צריך אותו בשביל מסך 22-24 שימוש משחקים כבדים, משחקי רשת, סרטים, צפייה בטלויזיה... יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
משתגע ולא מוצא ! בNVIDIA אין .. תודה לעוזרים |כן|
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי 76GT (חתימה) לפני כמה שבועות שיחקתי ב FEAR וכל 2-2 דקות המשחק נתקע ותקיעה די רצינית לא נהיה איטי פשוט קפיאה מוחלטת חשבתי שזה רק ב FEAR בגלל הדרישות הגבוהת שלו אבל עכשיו התקנתי NFS קרבון ושוב זה קורה לי יש לי את הדריברים 91.47 מישהו יכול לעזור לי תודה מראש טל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז רציתי דעות בקשר לכרטיס מסך הזה x1950pro.. האם כדאי לקחת עם 256 או 512? מה ההבדלים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לצורך חיבור ל-TV, בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, כמו כן אני מתעסק מדי פעם בעריכה גרפית (לא תלת-מימד), חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות - אחת למסך מחשב ואחת לטלויזייה. עד 600 ש"ח (אבל מוכן לשמוע ולשקול כל הצעה). תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תוצאה טרייה וגבוהה מאוד במבחן הביצועים של המשחק Ashes of the Singularity גורמת לנו לחשוד כי מדובר בתצוגת תכלית ממשית ראשונה של מלך הגיימינג העתידי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לקנות 9500GT מאחר והוא יחסוך לי קניית ספק חדש (כרגע יש לי HEC 300AR-TF), יש לכם איזושהי גרסה מומלצת? חשבתי על זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עושה קצת רעשים - מהמאוורר כנראה הוא פעם באיזה כמה חודשים לא נדלק, אז אני מנתק אותו מהתושבת מחזיר והוא חוזר לעבוד כמובן פעם בכמה חודשים אני מוציא לו את כל האבק הקטע הוא שעכשיו הוא עושה רעשים מוזרים - אבל עובד השאלה שאלה היא אם ניתן לדעת כמה זמן נשאר לו ? ואיזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקנות? אני לא ממש משחק אולי STARCRAFT II לפעמים ומשחקים בסגנון כרגע יש לי HD6850 הוא בן 5 שנים בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג 710t כרטיס מסך גיגהבייט 6600gt המסך מחובר לשתי החיבורים בכרטיס והוא עובד גם בחיבור dvi (דיגיטלי) וגם ב vga (אנלוגי) הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סרט כאשר המסך מציג בחיבור דיגיטלי רואים סרט שחור ורק שומעים לעומת זאת בחיבור האנלוגי הסרט עובד איך אפשר לסדר את זה ?? אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול בו את השאלה הזאת אם לא אז שיעבירו אותה.. תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי אם הכרטיס ati radeon 9600pro יספק אותי טוב עם דום3?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-