כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קונה כרטיס מסך התקציב מצביע ל REDON9550 עכשיו הציעו לו אחד עם 128 זיכרון שעולה 380 ואחד עם 256 זיכרון שעולה 460.... מה אתם אומרים שווה את ה80 שקל האלה בשביל להכפיל את הזכרון על הכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הכרטיס מתאים ללוח שלי (gak8ns 939) ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל "17 עם 12MS/8MS עד 2200 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מדבר פה רק עם PCIe..!!.. Sapphire X800PRO PCIe PowerColor X800XL PCIe הערה...הקירור בכל מקרה יוחלף לסיילנסר... אפשר בכלל לפתוח צינורות בX800RPO PCIe?? תודה רבה לכם..
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
(קודם כל , עשיתי חיפוש ומצאתי רק תשובות ישנות מאוד ולא רלווונטיות) מה הוא ה6600 (לאGT) ל AGP הכי טוב היום במחיר של 700-800 שקל? והאם ה256 MB שווה את ה 100-150 שקל הפרש לעומת ה128MB? זה הכי טוב שמצאתי עד עכשיו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# Gigabyte GV-N66128DP GeForce FX6600 128MB Bulk במחיר של 750 שקל אבל שמעתי שהקירור שלו חלש. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם יש איזהשהוא פאטצ' אט עדכון אשר יגרום ל CCC לעבוד עם כרטיסי רדאון ישנים יותר כדוגמת 8500 9100 9200 7000 וכו', או שהבעיה נעוצה בטכנולוגיה של הכרטיסים הנתמכים שאינה קיימת בכרטיסים הלא נתמכים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עקב ריבוי השאלות בנושא, ומתוך כוונה לעזור לאנשים החדשים בתחום, HWzone גאה להציג את ריכוז הנתונים הטכניים הרשמיים של כרטיסי הדור הבא. המדריך מיועד למתחילים ולמקצוענים כאחד, מתוך כוונה להקל להתמצא בשוק המתחדש ללא הרף וכמובן נועד לעלות את הרמה בפורום. סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ ביקורות: http://www.tweakzo…
-
- 1 תגובה
- 17.9k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את ה GF4MX440 שלי ב RADEON 8500LE חוץ מזה שיש הבדל בתמיכה ב DX מתקדם יותר, מנירות גבוהה יותר וכו' , ציפיתי לראות יותר הבדלים אם בכלל במשחקים, אני משחק בעיקר ב NBA 2005 ושם כמעט ולא ראיתי הבדל בכלל בביצועים בין הכרטיסים, בהגדרות שניהם היו על מקסימום רק שב GF4 לא היתה אפשרות להפעיל LIGHTNHNG. גם בהשוואה ל FX5200 לא היה הבדל בכלל באפקטים או בפרטים שנראו על המסך, אני יודע שה 8500 "לא רואה את ה 5200 ממטר" השאלה היא כזאת האם יש בדרייברים הגדרות מסוימות שצריך להפעיל כדי לראות את כל האפקטים שהכרטיס מסך יכול לתת או שפשוט המשחק מלכתחילה בעל דרישות בינוניות ואינו מהווה מדד להשוואה בין הכרטיסים. בברכה.
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד (compaq armada) ויש לו יציאה לטלויזיה(אפשר לחבר כבל בננה כזה צהוב) ולשאלה הדבילית, איך רואים את המחשב בטלויזיה,נגיד אני רוצה לראות סרט במחשב ושיראו אותו גם בטלויזיה??? תודה רבה רבה רבה מראש לעונים,אני מתחנן שתענו לי,אני מת כבר לראות תמחשב בטלויזיה!!! תמונה של החיבור במחשב והכבל: תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש שוב!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי את ה5700 של ג'יגה בייט..הכרטיס החל לעשות לי בעיות, הוא נתקע כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שדורש גראפיקה - משחקים, 3DMARK ואפילו פעם אחת תקע לי את המחשב בלי קשר... כשעיינתי בקבצי וורד.. אני בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיה..כי החלפתי והכל היה בסדר..עכשיו לשאלה, הייתי די בטוח כי זאת בעיית חום, אז הוצאתי את ההיטסינק ומרחתי גריז טרמי חדש, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, יש לי עדיין אחריות על הכרטיס עד ה8/7/2005 השאלה שלי האם מריחת הגריז הטרמי ביטלה את האחריות? ומה קורה במידה ואין לחנות אפשרות להחליף את הכרטיס לאותו הדגם? הם יתנו לי זיכוי או שעלי לדרוש החזר כספי בשטרות?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו שההכרזה של הכרטיס תיהיה במאי בינתיים אני לא שומע כלום מישהו יכול לחדש לי בנושא?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז שמעוו אזה חבר הביא לי מחשב שלם של פנטיום 2 רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם הכרטיס מסך הזה?.... אולי OC לא יודע הוא ניראה חדש כזה כיאלו לא נגעוו בו 20 שנה אבל כתוב עליו שנת 1998 בקיצר אם אפשר לשפר אותו במשהוו או הוא בכלל שווה ?....
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול למצוע לי את הביצועים של הכרטיס mx 440 64 רצוי בפחות בילבולי שכל תודה!
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי עד יום ראשון להחליט אני מבקש לא להמליץ על דגמים של חברות אחרות אני קונה את אחד מאלו במחיר של ~900 ש"ח כך שאין מתחרים במחיר וגם אני צריך עזרה בלמצוא סיקורים על הXFX אני מוצא רק את הסיקורים של גרסת הAGP.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
פשוט כל 5 דקות מופיעים לי קווים כאלו ואני לא יודע מה לעשות זה כבר התחיל לי מזמן עוד מהדריברים של ה- 5.3 זה היה נגיד ל5 דקות והיה חוזר פעם בכמה ימים עכשיו יש לי דריברים 5.5 ואי אפשר לראות טלוויזיה ככה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב ב KSP וחשבתי אולי לקנות גם מסך ל KSP אין הרבה דגמים של מסכים בגודל שאני רוצה זה הדגם היחיד שיש לאם מה אתם אומרים המסך הזה טוב שווה משהו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=760
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס טלויזיה של Pinnacle PCTV2000. עברתי תלאות על מנת להתקין אותו. מסתבר, שהדרייברים המסופקים אינם נתמכים ב-XP SP2 והלינק להורדת דרייברים מהאתר שלהם לא עבד. הצלחתי איכשהו להשיג... בררר... עכשיו, על מנת להתקין את התוכנה שלהם, אני נדרש להקיש את ה-Serial שכתוב על האריזה. כמובן, שלא כתוב כל Serial.... למישהו יש Serial לתת לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
זה מה שקראתי באיזה אתר, שהכרטיס הגרפי שיהיה בPS3 (RSX 'Reality Synthesizer') יותר חזק משני GF6800U נראה לי קצת מוזר זה באמת נכון?
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תראו קניתי לפני כמה חודשיים את ה6800NU של Leadtek ועוד לפני שקיבלתי אותו היו צינורות דפוקים כי אחרי שקיבלתי אותו עשיתי OC ופתיחת צינורות ואחרי שראיתי את התוצאות החלטתי להחזיר הכל לכמו שקיבלתי אותו ועדין יש לי תופעות לוואי כאלה עכשיו אני רוצה לסדר אותם איך אפשר לדעת איזה צירונות והאם בכלל אפשר מבחינה פיזית!?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים לכרטיס: גלישה באינטרנט, משחקים קלים וקצת פוטושופ התקציב: עד 450 ש"ח. לא יותר. הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,אני מחפש כרטיס טלויזיה כזה שאני מחבר תמחשב לטלויזיה עם חוט ואני צריך שזה יהיה זול. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-