כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם , בדיקה שעשיתי ראיתי בכרטיסים מקצועיים חיבור יציאה בשם dvi-i . הבנתי שחיבור זה הוא גם אנלוגי וגם דיגיטלי (בניגוד לחיבור dvi-d שהוא רק דיגיטלי) . רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך עם dvi-d לכרטיס כזה והאם חיבור כזה (dvi-i) טוב יותר מאשר dvi-d? דרך אגב מצאתי שרק במסכי ה hi-end של eizo יש חיבור כזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות 1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X1024 2) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum mode Recommanded mode: 1280X1024 @60HZ. לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשב אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות. האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם? כל עזרה תתקבל בברכה. ב…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תשמעו חברים, יש לי בעיה רצינית בכרטיס מסך אז ככה קודם כל מה שברשותי זה הכרטיס R9600XT 128MB של Sapphire . קניתי אותו חדש מKSP (לפני פתיחת טרד זה שלחתי להם את הכרטיס בתקווה שהם יפתרו לי את הבעיה והם החזירו לי את אותו כרטיס בטענה שהוא פועל באופן תקין ועמד בכל מבחני העומס לאורך זמן). ניסיתי המון דרייברים,הכי חדש,הכי ישן,זה שקיבלתי עם הדיסק,OMEGA הבעיה אותו דבר. לאחורנה בחלק מהמשחקים זה הפסיק לקרות לי ואני כמובן מדבר על הדבר הכי מרגיז ומפורסם שזה Vpu Recover . עידכנתי ביוס,פירמטתי כמה פעמים,ניסיתי המון דרייברים כמו שמצויין למעלה. אני לא עשיתי ולא יעשה לכרטיס שום עובר קלוק הוא עובד על מהירות שעון רגילות 500/297 המפרט המלא שלי זה AXP 2600+ ABIT NF7 S2-G A-DATA 512 RAM PC32…
-
- 45 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי חיבור אס ווידאו (גיליתי מזה! D:~) בכ"מ. שמעתי (או קראתי פה בפורום >< לא זוכר) שיש כבלים שמעבירים מ-SV לבננה. האם אני יכול ככה להקליט למחשב? (עם הכבל הזה) האם ה-SV בכלל מאפשר העתקה למחשב? ><
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר כדאי ככרטיס מסך ?gb fx6800NU 128mb pci-x או gb fx6600gt 128mb ???? סימו לב שה 6800 הוא לא gt!! בבקשה תענו לי ותסבירו עד כמה שתוכלו תודה יגאל עריכה: ערכתי לך את הכותרת לגמרי. או שאתה כותב את השם של שני הכ"מ בכותרת או שאתה לא רושם אף אחד מהם אחרת אי אפשר להבין כלום ממה שאתה רוצה. נ.ב.: זה NU ולא UN, מלשון Non Ultra.
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזה הכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות. הייעוד של המחשב הוא משחקים. האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. האם יש כרטיסים יותר טובים במחיר הזה? ושוב האם הכרטיס הזה הוא כדאי? לינק למפרט של הכרטיס: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_2.html באתר פנדס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512 תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר עדכני לכרטיס מסך מדגם radeon igp 340 למערכת הפעלה xp . בבקשה להביא לי קידור לדף ההורדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
טוב רציתי לשאול מה ההבדל קודם כל בין GigaByte Geforce 6600GT 128mb לבין ה-256 מגה? וכמה כסף שווה להוסיף אם בכלל דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת הכרטיסים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=2778 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=2544 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=3069 ואיזה מהם אתם הכי ממליצים לי לקחת ודבר שלישי ואחרון רציתי לדעת זה האם זיגזאג נחשבת לחנות טובה ואמינה שלא תעשה לי בעיות אם ויקרו בעיות אם הכרטיס ואם כן אז על איזה חברות אחרות אתם ממליצים לי ואיך בכלל המחיר של הכרטיס, יקר זול או כמו אצ…
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קודם כל, מה זה כל כך משנה הזמן תגובה ? זה נראה לי זניח 20 מילישניות או 13 מילישניות... מה הזמן תגובה של מסך CRT ממוצע ? ומה יכול להיגרם למסך כתוצאה מנגיעות במסך ?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עכשיו לכרטיס הזה יש VIVO אני צריך להוריד דריוורים מיוחדים או את הרגילים של ATI? https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 צריך תוכנה להקלטה של הטלוויזיה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ונוחה להפעלה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברה , בדיוק כמו במודל הקניה ( למי שלומד שיווק , כן הייתה לי בגרות אתמול ) של תהליך הקניה במעורבות גבוהה היא כזאת : * זיהוי בעיה - מזהים את הבעיה שלפני הרכישה , במקרה שלי : למסך 17" שלי יש מסגרת ענקית והוא גם תופס מלא מקום בשולחן * חיפוש מידע - מחפשים מידע עבור המוצר שאותו רוצים לרכוש , במקרה שלי : מחפש מידע על מסכי TFT * הערכת חלופות - מעריכים את החלופות ( כלומר מי מבין המוצרים הכי עונה לדרישות שלי ) , במקרה שלי : PHILIPS TFT 17'' 170X4FS 16ms? - 1840¤ SONY TFT 17'' SDM-HS75S? - 1890¤ benQ TFT 17'' FP71G 12ms? - 1570¤ TFT 17'' FP71G+ 8ms? - 1660¤ SAMSUNG TFT 17'' 710N? - 1660¤ TFT 17'' 710T? - 1870¤ MAG TFT 17'' 776 +DVI? - 1760¤ * החלטת הר…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? נמכר ב P1000 ב 1850 ש"ח כולל משלוח . מסך ''19 LCD (דק) NewVision דיגיטלי( DVI)+רמקולים מסך ה- ''LCD 19!!! איכות ללא פשרות !!! שילוב של אמינות ופונקציונליות המסך הינו דיגיטלי בעל כניסת DVI זמן תגובה הנמוך (16ms) המאפשר הצגת משחקים וסרטי DVD רמת ניגודיות גבוהה (1:600) המקנה לו איכות תמונה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים 3 שנים אחריות ע"י היבואן
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לבעל הפורום! חבר שלי המליץ עליו, נראה איך ה"שירות"... לנושא: כרטיס מסך שלי הוא GFORSE 4 , מחשב 2.7 ג' הרץ... אוהב משחקי מחשב והאחרונים לא כל כך הולכים בגלל הכרטיס. ממליצים לי לקנות משהו חדש... אחשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בכרטיסי מסך בחלל! הגבול שלי הוא 900 ש"ח, מה הכי כדי???
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1400 ש"ח מה עדיך כבר לקנות מסך 17' או 19' ? ואם יש איזשהי המלצה ..בכיף.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה טוב והוא לא יעשה לי בעיות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חבר שלי קונה כרטיס מסך התקציב מצביע ל REDON9550 עכשיו הציעו לו אחד עם 128 זיכרון שעולה 380 ואחד עם 256 זיכרון שעולה 460.... מה אתם אומרים שווה את ה80 שקל האלה בשביל להכפיל את הזכרון על הכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אנשים איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ל HTPC שיושב אצלי בסלון (רזולוציות, יציאות) ? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קיבלתי כאן הרבה המלצות על NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB עבור מחשב חזק שנועד למשחקים. האם תוכלו להשוות אותו לכרטיס הבא: ASUS ATI RADEON AX300-SE 128Mb PCI - EXPRESS יותר טוב? פחות טוב? וככלל, מה המקבילה של ה-6600GT אצל ATI ? אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מסך LCD של ViewPoint במחיר מעולה ממישהו שמייבא בעצמו. 19" ב1500 17" ב1200 לצערי אינני מכיר את החברה ואת איכות מוצריה ואין לי שום אפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה. האם העניין כדאי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מדבר פה רק עם PCIe..!!.. Sapphire X800PRO PCIe PowerColor X800XL PCIe הערה...הקירור בכל מקרה יוחלף לסיילנסר... אפשר בכלל לפתוח צינורות בX800RPO PCIe?? תודה רבה לכם..
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל "17 עם 12MS/8MS עד 2200 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון, לפי מה שראיתי במחירים שלכם במפרטים, הכרטיס מסך (שהזכרתי בכותרת) עולה 2250 ש"ח. אך לדעתי עדיף לחסוך 300 שקל ולקנות את אותו כרטיס מהקישור הנ"ל: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6785&CatCode=122 יכול להיות שאני טועה ואולי זה לא בדיוק אותו כרטיס. דבר שני: מה לדעתכם יותר ישרוד ופחות ישפיע על איכות של משחקים? כאילו אילו רכיבים לא יהיה צורך לשדרג בעוד נגיד 3 שנים כדי שמשחק יעבוד באיכות טובה? אני מבין שכרטיס מסך כן נאלץ לשדרג אבל זה מעצבן שכל מי שקונה מחשב יוצא בסופו של דבר פרייאר. דבר שלישי: כמה זמן לדעתכם ישרוד כרטיס המסך שבכותרת? (X800XL).
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים שלי בחדש בשעה טובה. רציתי לדעת על מה הייתם ממליצים היום בטווח של 800-1500 ש"ח. מיועד כמובן למשחקים חדשים ידוע לי שבמחירים האלה אני לא אשיג את הביצועים הטובים ביותר, אבל הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס ייתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחירים שציינתי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-