כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2685
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שאלה שממש מעניינת אותי לפני שאני הולך לקנות מסך. ואם אפשר, מה TCO אומר? לפי מה שקראתי הTCO הוא נותן בטיחות למשתמש, זה נכון? ה-iiyama pro 143 color שאני עומד לקנות, הוא על תקן TCO'95, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין TCO'99, והאם זה פוגע באיכות של המסך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי תהיתי אם לקנות לוח אם אם AGP X8, אבל בסוף שיכנעו אותי שזה לא שווה.... האם יש שיפורים משמעותיים? איי טי אי מבטיחים שבמהירות של 2 גיג'ה פר סקנד צריך להיות שיפור משמעותי בקצב הפריימים....האם זה באמת ככה? ומה אם הNV30? סליחה...."ג'י פורס FX"...גם הוא תומך בX8.?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק להמלצה מכם. יש לי מחשב עם פרסקוט 3 GH עם 512 זיכרון ואני מתעתד להתקין בו AVID וגם FLASH לצרכי עבודה ולימודים. אני צריך כרטיס שיאפשר לי עבודה חלקה כשאני מפעיל כמה יישומים בבת אחת ורצוי כמובן שלא יהיה יקר. עוד שאלה קטנה...יש לי אפשרות להגדיל את הזיכרון ל-1 GB (עוד 512 ללא תשלום) האם זה יאפשר לי לחסוך מעט בקניית כרטיס המסך ? תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מדובר כאן על הגרסא הראשונה של אנריל . עכשיו מה שקורה הוא כשאני משחק (לאחר הפעלת ה vsync) האנריל פועל לי בין 40 ל 300 FPS וזה גורם לשניה אחת תזוזה מהירה ובשניה האחרת תזוזה איטית ולקפיצות במסך האם מישהו כאן מוכן לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עידכון כרטיס מסך NVUDUA יצר לי תקייה עם 32MB של קבצים. C:\NVIDIA\Win2KXP\84.21 אפשר למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי : m-bord= ASUS p5kpl-cm יש לו PCI 16x express שאלה בקשר ל pci 16X express רוב כרטיס המסך החדשים דורשים pci 16x 2.0 express האם כרטיס (לדוגמא "GeForce GTX 550 Ti 1GB" ) יעבוד על הלוח הזה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! כעת אני משתמש בדרייברים חדשים של nvidia- 41.09 ובטלוויזיה מסוג SONY 21 אינץ. זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי האם הכרטיס מסך GTX470 יכול להעביר קול דרך כבל HDMI?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מת כרטיס המסך שלי, ה Innovision Nvidia GeForce 6200 ז"ל, ומכיוון שהמחשב הזה עדיין בשימוש, הוא זקוק לכ.מסך חדש, עדיף ש"ישתווה" בביצועיו לביצועים ה"פנומנליים" של הנפטר. אה כן, ושיתחבר ל AGPx8, לוח האם "קצת" ישן. תקציב 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
היי. רציתי לשאול, מה לדעתכם עדיף, כרטיס מסך High End מדור ישן יותר או כרטיס מסך Entry Level חדש יותר? אני מדבר בעיקר על הכרטיסים של NVIDIA. הפרמטרים שאני מעוניין להשוות הם: ביצועים, תאימות, זמינות לרכישה, מחיר (אפשר גם מיד שניה), כדאיות ופיצ'ר נוסף - חיבור HDMI מובנה. האם ללוח אם ישן שתומך בזיכרון DDR2 יש השפעה על כרטיס מסך עם DDR3? האם הוא בולם את המהירות ויגרום לכרטיס להתנהג כמו DDR2? High End ישנים לדוגמה: 9800, 8800. Entry Level חדשים לדוגמה: 220, 240. תרגישו חופשי להציע כרטיסים נוספים, לא בהכרח NVIDIA, אמנם תינתן לו עדיפות על פני ATI. תודה לכל המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לחבר HDMI ממסך, ואז מ-HDMI לחבר למתאם של Display port ולחבר אותו לכרטיס מסך. 1. האם איכות התמונה תשאר כמו שהיא? 2. הסאונד עובר במתאם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע fx-5200 והוא מריץ משחקים בצורה זוועתית אז הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לכרטיס מסך חדש. המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3.0gh ht פרסקוט תושבת 775 זיכרון גיגה (לא בדואל) ddr1 ולוח אם של אביט as8-v שתומך בagp8x. האם אתם ממליצים לי על sapphire x800GTO מהאתר newegg.com במחיר של 171 דולר? מה אתם חושבים על הכרטיס? ועוד שאלה,האם לפי דעתכם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך לagp? ואייך הוא יתמודד עם ווינדוס ויסטה? בתודה מראש,דן.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ושמתי לב שהמשחקיפ פועלים לי באיטיות בלתי רגילה, וחיפשתי את הבעייה עד שמצאתי אותה, המחשב מזהה את אפיק ה-agp שלי כאפיק pci וזה גורם כל הנראה לאיטיות במשחקים שלי. אז מה שאני מבקש בבקשה זה שמישהו יסביר לי איך אני מגדיר את היציאה כיציאת agp. תודה לכולם מרא ותזכו לחיים ארוכים אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי. בתודה, דודי.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עידכנתי דרייברים אחרונים והמסך השתגע מישהוא מכיר את התופעה? יש לי ראדון 9700 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם בקניית כרטיס מסך עבור האחיינים שלי. המחשב שברשותם: Pentium Dual-Core CPU E5300 2.60GHz DDR2 2GB ספק כוח אם אינני טועה Enermax 400-500W לוח אם: GA-G41M-ES2L GIGABYTE מסך LG W2253TQ ברזולוציה 1920X1080 שיריץ FIFA 2012 או FIFA 2010 למשל לא חייבים לשחק על ההגדרות הכי גבהות אבל שאפשר יהיה לשחק בצורה נורמאלית
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GF TI 4200 VIVO או GIGABYET RAEDON 9200 VIVO ידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים. אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כאמור GF4 TI4200 וניסיתי כל דרייבר אפשרי ואני לא מצליח להריץ משחקים...ולא ממש חדשים ואפילו משחקים שרצו בקלילות עם הGF3 שהיה לי לפני... ניסיתי לריץ את GTA3,WARCRAFT3 ואת GENERALS וכולם מציגים לי את אותה השגיאה שמשהו לא טוב בדיירקט איקס או בדרייברים של הכרטיס מסך....אז התקנתי דיירקט איקס 9...ועדיין אותה שגיאה, הורדתי דרייברים עדכניים מניבדיה ועדיין אותה בעיה...השתמשתי בדרייברים שבדיסק המצורף לכרטיס מסך...עדיין אותה בעיה... אני כבר אובד עיצות. הכרטיס הוא של גיינווארד אם זה משנה עם 128 MB וAGPX8 למרות שהלוח שלי תומך עד 4. יש לי מחשב פנטיום 4 1.6A עם 256 RDRAM וXP בעברית. אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב למטרת משחקים רצוי גרפיקה גבוהה ורציתי לחסוך קצת בכרטיס מסך וללכת על משהוא יותר חלש , השאלה שלי זה מה ההפרש בביצועים בין שני הכרטיסים הללו ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 350 ש"ח בשביל לשחק בסבבה PES2012 ברזולוציה FHD רצוי מחנות KSP תודה !
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-