כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מיתלבט איזה כרטיס כדאי לי להביא.. ואני צריך להחליט עד מחר אז בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר קודם כל, רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם כרטיסי המסך של חברה Club3D ? איך האיכות שלהם, ביצועים.. אמינות.. כל תגובה תתקבל בברכה. עכשיו אם מישהו יכול לעזור לי למה אני לא מצאתי שום השוואה עם הכרטיס הבא: Club3D Radeon X800Pro 256MB AGP. כדאי להביא את הכרטיס הזה? אם יש לכם ביקורות עליו בבקשה תיתנו לי.. או מצד שני, אפשר להביא Asus Radeon 9800XT. שעל הכרטיס הזה לא צריך לדבר ביכלל.. כרטיס מעולה, חברה מצויינת.. אבל השאלה היא מה כדאי, ללכת על אסוס והדגם הישן יחסית, או על הדור החדש של רדאון עם חברה פחות מוכרת... מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מדובר בדרייבר חצי-רשמי ששימש את הדוכן של נוידיה בתערוכת קומפיוטקס האחרונה, וכנראה ילווה את השקת ה-G70 בעוד שבועיים. הביקורות משבחות ברובן. 77.13 נמצא יציב יותר מכל דרייבר בטא נכון להיום, הוריד טמפ' בשיעור של עד 5 מעלות, שיפר את איכות התמונה בכל יישום גרפי ואת קצב הפריימים ברוב המשחקים. אצלי, נכון לעכשיו, מדובר בשיפור של 101 נק' ב3Dmark05 קישור להורדת הדרייבר: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1087 קישור לת'רד בGuru3d: http://forums.guru3d.com/showthread.php?&threadid=139769&perpage=10&highlight=&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
בן דוד שלי רוצה לקנות BENQ FP71G+ (כנראה מKSP והמחיר יוצא 1660ש"ח) יש לו 8MS זמן תגובה אבל זה בא על חשבון זווית ראיה (140) ואין לו חיבור DVI 1) האם זה בסדר 140 מעלות (כי בעיקרון הוא יישב מול המסך אז לדעתי זה לא ממש משנה בין 160 ו140) 2) אשמח לשמוע הצעות ממכם במסגרת התקציב (המחיר של BENQ ) למסכים אחרים אני המלצתי לו על LG1730S אבל הוא 12MS וגם בלי DVI הוא לא רוצה לקחת SAMSUNG בגלל האחריות שלהם והעניין ההחלפה עם פיקסלים שרופים יש גם את Viewsonic VG712S הוא עולה קצת יותר, יש לו DVI אבל גם 12MS 3) האם ההבדל הזה בין 8MS ל12MS הוא משמעותי (מסך לגלישה ומשחקים) כי בעיקרון בתקציב הזה מצאתי רק מסך אחד עם 8MS תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שלא יעלה על 400 שח ושיהיה טוב למשחקי מחשב... כמו כן רצוי שיהיה עם יציאת tv... תודה רבה רבה!! הא כן רצוי שיהיה אחד שניתן לעשות לו c! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה אומרת הכל... (הכרטיס בחתימה).
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לדוגמה ב אס אל איי זה חצי מסך לכל כרטיס ...בקרוספייר איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כ.מסך 6600GT. רענון ב WINDOWS ב- 1024X768: 100HZ. הדבר קורה רק במשחק הנ"ל. כיצד ניתן לשנות זאת ולמה זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.i4u.com/article3599.html SAMSUNG מציגים שתי מסכי LCD חדשים עם זמן תגובה 4MS SyncMaster 178B - 17INCH SyncMaster 198B - 19INCH זמן תגובה נמוך כזה מתאפשר ע"י צ'יפ RTA - RESPONSE TIME ACCELERATOR המחירים של המסכים לא מוזכרים בשום מקום
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את המאמר הנחמד מאוד שנמצא בסטיקי בתארד, ומסביר על כרטיסי מסך. משם ראיתי את הכרטיס : GeForce 6600GT שמומלץ ככרטיס בינוני~מתקדם הכי טוב שיש, מחיר שפוי (כמו שרשום). אני צריך כרטיס עם אפיק AGP8X (בזה הלוח שלי תואם), ומכיוון שאני לא גיימר מטורף ולא מריץ משחקים מטורפים, אין לי צורך בכרטיס מטורף לחלוטין בתקציב ענק. התקציב שלי בעיקרון עומד של 1000 שקל ככה. אפילו שאני לא רואה סיבה להשקיע יותר מ800. הגיפורס 4 MX שלי הכי הכי פשוט שיש 64MB SDR, עובד סבבה לחלוטין, אבל בכל זאת יש הרבה משחקים שהוא פשוט צולע, מין הסתם. לכן רציתי להתייעץ לגבי כרטיס מסך חדש. ראיתי בפנדה את הכרטיס : Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk …
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע האם rx9250-T128 של MSI הוא עם ממשק זיכרון של 128 ביט או 64 ביט? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=618 ובאותה הזדמנות, איך הכרטיס הזה בדרג שלו?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בבית מצלמת וידיאו לא דיגיטלית אלא וידיאו דגם: Sony Ccd - TRV218E אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותה למחשב, להעביר סרטונים או כול דבר אחר ולדוגמא להפעיל במסנג'ר וכול מיני דברים כאלה יש כזאת אפשרות? תודה מראש מריק אני אומר שוב אם זה לא קשור לפה תעבירו
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולכם! יש לי את ה6200 של גיגבייט ובסטוק של 400/500 לכרטיס שלי קיבלתי 2200 נקודות ב3DMARK2005 ( 8 צינורות פתוחות) ולאחר OC של 500/600 (זיכרונות 4 NS!!!) קיבלתי 2727 נקודות!!! זה רק אני או שאני מיתקרב ל6600GT?? המיפרט: A64 3000 939 K8NF9 512MB 6200 PCIE
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך 19" CRT בתקציב של 1000-1200 ש"ח. אשמח אם תתנו לי דגמים מומלצים יותר, ועדיף מניסיון. בתודה מראש, נועם.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני בעליו החוקיים של IBM ThinkPad R50e ואני מעוניין לחבר עוד מסך דרך יציאת הRGB. האם קיימת דרך להרחיב את שולחן העבודה שלי לשני מסכים, שכן בד"כ חיבור הRGB משמש לחיבור למקרן למצגות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים: אחד הוא RADEON X700 LE 128MB PCI-E לא ברור לי איזה יציאות. והשני הוא ABIT RADEON RX600PRO 256MB PCI-E בעל יציאות:TV OUT, DVI המחירים זהים. איזה מהם כדאי לי לבחור?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה קורה ? עקב זיכרוני הקצרצר שחכתי איזה פקודה צריך לרשות בדוס כדי לצרוב את הביוס לכרטיס מסך!!מישהו זוכר?? כמובן שיש לי כבר דיסקט מוכן עם בוט+כול הקבצים שצריך בשביל לצרוב את הביוס מה שחסר לי זה רק הפקודה שרושמים השמח עם תיזכירו לי ... יחיאל
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! מבקש את עזרתכם בזיהוי חברת הייצור של כרטיס המסך כפי שמצורף בכתובת הבאה: http://www.elements-pc.com/product/vga/geforcemx440sdr/geforce4MX440sdr.html תודה
-
איזה מסך 19 אינץ LCD מומלץ בתקציב של 2500 ש"ח מקסימום? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חדשות ישנות אבל הם דיי חדשות בשבילי אז בקיצור הליבה החדשה של ATI, אשר ידועה תחת הכינוי R520, שברה את ה 10K נקודות ב 3DMark 05. זה דיי מדהים בהיתחשב בעובדה שהיא עקפה שתי 6800 U (או משתווה) הדבר היחיד שעולה לי בראש זה crossfire ניראה לי ש הG70 יצטרך להביא חתיכת הופעה בישביל להיות המנצח בסיבוב הבא. http://www.theinquirer.net/?article=23752
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-