עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yuvalfr,

יש לו 4MS. קניתי מחשב AMD 3000 עם 6600GT. האם שווה להשקיע במסך הנ"ל ? דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני מזמין תכרטיס הזה ב-999 ש"ח מ-KSP מתכוון לפתוח לו תצינורות עיבוד ויחידות VS או לפחות ככה אני מקווה... מקסימום לא נמכור שוב באותו מחיר

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך herculles 9700 ואתמול התקנתי תדריבר הנ"ל אחרי שעד עכשיו היה לי את הגירסה 4.6. זה נראה לי שיפר קצת את ה FPS אבל יש לי כמה שאלות: 1) למה כשאני נכנס לקונטרול פאנל ועושה משהו פתאום נהיה במסך הרבה אור? ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך לא עוזר, עד שלבסוף עשיתי ריסט וחזר להיות בלי הרבה אור. 2) יש לי בכרטיס .TV-OUT בקונטרול פאנל הישן הייתי פשוט מדליק TV וזה היה פועל. פה שיחקתי עם זה שעות יש שתי ריבועים שהכי הרבה הצלחתי זה להראות בטלויזיה דסקטופ רייק, למרות שזה נתן אור חזק למסך כפי שצויין ב 1 אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. אני מעוניין לדעת איזה מי בין שני כרטיסי המסך האלה טוב יותר. למידע נוסף לגבי הכרטיסים: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 - XFX 6600GT 128MB TV ,PCI-E - ASUS

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by bad-sector,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך תודות לGTA SA שהוכיח לי שה9100 שלי פג תוקף.... עכשיו, מה הכי שווה לקנות? איזה חברה? והחשוב מכל - קיאספי מוכרים את הכרטיס לAGP ב 1020, בעוד ששאר המתחרות מינימום 1200... אבל כולם מציעים יותר אחריות (לשנתיים במקום לשנה) האם זה שווה את תוספת המחיר? והאם מישהו מכיר פה חבילה ששווה לקנות (כרטיס+אחריות+תמורה?) תשובות מרובות יתקבלו בברכה.... תודה מראש. עריכה: המליצה פה על 6800LE עם פתיחת צינורות - מישהו עשה את זה? זה בטוח עובד לכל החברות? בכמה זה משפר את הכרטיס לאחר פתיחת הצינורות? לא עדיף לקנות 6600GT ולהסתפק בסטוק מאשר להתחיל לקחת הימורים עם הפתיחת צינורות?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. אם כן תסבירו לי איך לעשות את זה, ואיך אני צופה בו במסך? תודה מתן.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  7. לאחר ההודעה שהמשחק לא יפעל עם כרטיסי ה-MX אני צריך אחד חדש ובלי שום קשר הכרטיס שלי פשוט גרוע, אז הבקשה והתקציב בכותרת. תודה מראש slim_shady

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by shauli,

שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. אוקיי עכשיו גם אני מבולבל, יש 10 גרסאות של 6800, בנהם הגרסאות המוחלשות: LE, NU הרגיל ושאר ירקות. עד שהגעתי להחלטה, קפץ לי הכרטיס הבא מישראל קומפ מתוצרת אלבטרון. 6800LE המוצר, עולה 1560: http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2094 אתר היצרן: http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=125# מה דירוגם של גרסאות 6800, מה זה NU?, מה זה LE?, מה זה הרגיל? ואיך ה-6800LE לעומת ה6600GT? - ביצועים סטוק, אוברקלוק, יציבות. כי לפי מה שאני יודע משלל כרטיסי מסך בעבר אסור לקחת מוצרים שהם - גרסא מוחלשת של... אז מי שמבין בתחום, שידרג את הכרטיסים הבאים לפי הכי טוב למעלה, הכי גרוע למטה. 6800LE, 6800NU, 6600GT נקווה שהתרד הזה, יספק תשובות להרבה אנשים, וי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ezx,

אני הולך מחר לקנות לוח וסלי6600 גי טי וכרגע יש לי 6800 מה יותר חזק הכרטיס הבודד או 2 הכרטים האלה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by XMB,

טוב שמעו חבר'ה ,אני דיי מבין בכל הקטע אבל פה אני בדילמה שאין לי מושג מה לעשות. ההשקעה שאני עושה לא ממש השקעה אבל בכל זאת שאני לא אקנה סתם את הכרטיס ה"טוב" הזה ובסוף הכל יעבוד כמו בקודם. הדילמה הולכת ככה: יש לי מחשב P3 1000Mhz Pc Parnter AGP X2 512 RAM 133 Mhz עכשיו נמאס לי שהכל פועל לאט וכל זה ,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ,אני יושב עכשיו על Gifa 2 MX 32 MB 100/200 שזה ממש ממש עלוב,אבל אני לא ממש משחק אבל כשאני רוצה פעם ב..,אני נדפק וקשה. עכישו השאלה אם זה יוריד ממש מרמת הכרטיס בגלל שיש לי AGP X2,או שזה לא כזה משמעותי,אני יודע שבכל מקרה העברת הנתונים תיהיה איטית יותר זה אין ספק אבל השאלה אם שווה להשקיע את ה300-400 ש"ח ולפחות שהכל יעבוד על Low אבל העיקר שיעבוד וחלק. ושאלה …

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by vich,

אחלן מה זה בדיוק כרטיס עריכה?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  13. שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by barnes,

אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני הולך לקנות 9600 הרגיל מחברת שפיר,הוא טוב,עם מה הוא אמור לבוא? אני מתכוון לגירסה הרגילה ולא לפרו או הXT......היא תוכל להריץ את GTA:SA חלק עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  16. האם הכרטיס הנ"ל : http://www.intel.com/products/chipsets/eg2/ יריץ סאן אנדרס באיכות הכי ירודה? ואל תגיבו סתם, כי לפני כמה חודשים שאלתי שאלה דומה על משחקים אחרים, וכולם אמרו שזה סתם כרטיס זבל, ובסוף הוא הריץ לי משחקים יחסית חדשים כמו nba 2005 ן- nfs:u2. תודה למי שיעזור!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

השאלה בכותרת, הדבר הזה מופיע בדריוויר של הכרטיס מסך, והוא עושה לי לא מעט בעיות.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by shloosh,

בחיפושי אחרי מסך דק חדש נתקלתי במסך הזה של viewsonic כשכתוב שהוא עם 8MS. מה דעתכם עליו? המחיר די זול 1650 שקל. אפילו פחות מהסמסונד 710n שבא עם זמן תגובה של 12ms. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6771 לא מצאתי שום דבר עליו ובמחשבה שניה אני רואה שהקונטרסט 1:350 אעעע תוסיפו גם את הבחור הזה.. איך הוא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  19. שלום לכולם.. חג שמח לכם... שאלה לכבוד החג.. אני מתכנן לקנות מסך דק שיהיה טוב.. אלה שני המסכים... Lite On 17' LCD זמן תגובה 8MS שניה-המסך מתאים הן למשחקי מחשב, הן לצפייה בווידאו על גבי צג המחשב והן לעבודה על תוכנות לעיצוב גרפי. רזולוציה מקסימלית SXGA 1280 * 1024 יחס ניגודיות 700:1 בהירות 300cd/m2. רמקולים מובנים זווית ראיה אופקית - 140 זווית ראיה אנכית - 130 צבע כסוף LG 17' LCD מסך LCD "17 דק שטוח Light view: מצבי צפייה אופטימאליים Text, Movie, Photo זמן תגובה (רענון) : ms12 ,מהיר במיוחד. זווית צפיה רחבה במיוחד : °160 יחס קונטרסט : 1:550 רזולוציה :1280*1024 75 Hz בהירות - 250cd תדר רענון אופקי: 83-30 Khz תדר רענון אנכי: 75-56 Hz שנאי חשמל : פנימי לנוחות מירבית. תפריט…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  20. יש כזה? אם כן איזה דגמים? איזה חברות? אם לא יש דרך אחרת להקליט ממכשיר וידאו למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by danvis,

מישהו פעם אמר לי שיש דרך לשפר את האיכות תמונה של הרדאון משהו בחידוד של התמונה, אני לא בדיוק בטוח מה, אולי מישהו מכם יודע מזה ואיך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by longhorn,

הייתי רוצה בבקשה את ההגדרות האופטימליות לכרטיס של MSI600GT תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by p-o-i,

זה לא נידמה לי תראד לפורם הזה.....אבל בכל זאת...מישהו פה יכול לומר לי אם ל6600GT יש DDR3???

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by parker,

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by ezx,

יש לי כרטיס 6800 פתחתי לו צינורות והכול ניראה כרגיל אבל למרבה הפלא ניכנסתי למישחק area51 והופיע לי נקודות סגולות כאלה סגרתי את הצינורות והם נעלמו וזה רק במישחק הזה כול השאר עובד קשורה יש למישהו מושג למה איך מה אפשרי לעשות כדי לפתור את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול העונים תמונה מוצרפת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים