עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zvkel,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66860&saleNo=473199&comp=1 שווה ? אני מבין שזה בטח מסך על הפנים אבל בכל זאת מפתה וכרגע אני עם מסך דיי ישן (samsung 753df) חוץ מזה שאני רואה סרטים רק בטלוויזיה ולא משחק יותר מדי (אם בכלל)

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. Started by CaRTeR,

שלום חברים, לאחר שקראתי בפורום לגבי המסכים הדקים ובדקתי קצת חשבתי ללכת על האופציה של benq fp767bs שנראית לי סבירה בהחלט. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=1962 אומנם איין לו חיבור dvi אבל בינתיים איין לי כניסה כזו ולפי מה שהבנתי לא יהיה הבדל משמעותי מאד בראיה לעומת מסך עם אותם נתונים וכניסה דיגיטלית, אם יש מסך אחר באזור הזה עם יציאה דיגיטלית אני פתוח להצעות. מה דעתכם, אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע, אני בעקרון גולש באינטרנט ומשחק במשחקים במחשב, סרט לעיתים רחוקות... אני יותר רואה ב די וי די, חשוב לי שלא יהיו מריחות בשימוש במסך בכלל ושהחדות תיהיה טובה לדוגמא המסך שיש לי כרגע סביר mag 786pf2.

• 47 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ophir555,

איזה מסך מומלץ עד לסביבות סכום זה. שמתי עין על ה 760 bf של סמסונג, אבל אמרו לי שסתם יקר ולא שוה כרגע את ההשקעה..

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by ori83,

אני צריך המלצה למסך דק בפחות מ2000 ש"ח לצרכים משרדיים. המחיר יכול להיות גם מחיר מוערך במכירה פומבית. יש הבדל גדול בין 12 ל16 ms?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by Dano,

קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kinggil,

כמו במסך רגיל CRT ,אם לא שמים שומר מסך התמונה תיצרב? TNX

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by +Eliran+,

אז ככה אני רוצה להחליף למסך דק ויש לי כמה שאלות: 1.מסך של איזה חברה מומלץ לקנייה? 2.למישו יש מסך מומלץ? 3.הציעו לי BENQ או AOC ב1500 ש"ח או MAG ו-LG ב1700 ש"ח,האם השם מצדיק את הפרש? אני מדבר על גודל של 17 אינ'צ ~תודה~ רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by moshiko211,

איזה מסך דק מתאים למשחקים כבדים בתקציב של עד 2000 שקל ותתנו לי כמה הצעות ולינקים בבקשה?

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אחותי עובדת בבנק הפועלים, והציעו לה (כעובדת בנק) אפשרות לרכוש את המסך (סמסונג 710N) במחיר 1625 ש"ח (בשישה תשלומים). כדאי? האם הדגם הספציפי הזה של המסך שווה? (או שיש בתקציב הזה מסכים טובים יותר)? לנושא ה- dvi? האם כדאי למצוא מסך שיש לו את האופציה הזו? או שללכת על הסמסונג? תודה על הסבלנות.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. תודה רבה יום טוב 8)

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by HFDO5,

קניתי את המסך http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCDMonitor/Monitor_LCDMonitor_172T.htm של סמסונג מה אתם אומרים עליו? בעד\נגד\משהו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 710t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח) ועוד שאלה לגבי x850pro המוכר אמר לי שהx850pro עדיף בגלל שיש לו מהירויות שעון גבוהות יותר מאשר לx800xl וגם זיכרונות עדיפים על אלה של הxl... מה עוד שהוא נותן לי את הכרטיס ב2000 שקל זה משתלם או בכל זאת להתעקש על הxl..?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by ofir_16,

היי! ראיתי ביונברס קלאב שמוכרים מסך דק של פיליפס 19 אינץ דגם 190C6 ב- 1700 ש"ח. האם כדאי? תודה.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by Rrafi,

יש לי מסך דק של samsung ואני לא יודע עם מה לנגב אותו..!!!.! פעם אחת ניקתי אותו עם מנקה החלונות הזה והתחיל ליקפוץ לי המסך..!! עם מה לנקות אותו..!!!!!!!!.?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. PHILIPS הכריזה אתמול על המסך LCD 19" הראשון בעל זמן תגובה של 8MS: http://www.press.ce.philips.com/apps/c_dir/e3379701.nsf/alle/83C749245BB37367C1256F650055C45F?opendocument שם הדגם: PHILIPS 190P6 יש לו גם בסיס שאפשר לכוון לכל זווית, וגם עוד כל מני טכנולוגיות לשיפור התצוגה (ורזולוציה מקסימלית של 1280x1024).. עכשיו רק מעניין כמה זה עולה...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by KindaLost,

דעתכם חשובה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  18. Started by i.k,

מי מהמסכים האלו יותר טוב מכול הבחינות? אני רוצה לקנות מסך 17"ממש בקרוב ואני ממש נמצא בהיתלבטות קשה. הבנתי שגם לviewsonic g75 יש רוחב פס נמוך של 135mhz לעומת 203mhz שיש לlg עד כמה זה משפיע ובמה? תודה.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by Alduin,

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=SDMHS75P%2FB 17 אינץ בעל זמן תגובה של 8 חיבור אנלוגי ודיגיטלי בהירות של 400 ניגודיות של 600:1 זווית צפיה של 160/160 ומחיר שנראה מאוד מגוחך....מעניין כמה יעלה בארץ נראה אחלה מסך, אני בספק שהוא ימכר ב2000 שח בארץ.... ליותר מידע (גם על מסך ה19 אינץ החדש): http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=1448

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by 3d_max,

שלום לכולם! יש לי מסך מאג 17 חלונות 2000 ו98 ובשניהם יש בעיה: בזמן Restart המסך עובר למצב SLEEP ,נורה כתומה ולאחר 2 שניות בערך חוזר לנורה ירוקה. פעם זה לא היה כך! בזמן אתחול מחדש הנורה לא היתה משנה צבעה! כרטיס מסך geforce 2 . מי שיודע מה עושים..אולי טיפול בביוס? גלעד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. עשיתי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב את אותו הדבר אותו הדבר היה לי ממזמן כבר פעיל אבל לאחר פורמט ההגדרות או משהו השתנה ועכשיו הטלויזיה מרצדת כאילו התדר נמוך מידיי יש פסים שרצים על המסך של הטלוייזה וזה ממש מעצב ולא נוח לראות ככה סרטים הכרטיס מסך זה Gforce mmx 440 והטלויזיה היא toshiba bomba אני לא משתמש ב TV TOOL , אלא הגדרתי בהדרות תצוגה על תצוגת CLONE ואז זה מראה בטלויזיה מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by Moo,

מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה: האם אפשר שאחרי חיבור הטלויזיה לכרטיס הגרפי( GF ti 200-) יהיה ניתן לצפות בשניהם ביחד בו זמנית, או שניתן רק באחד לחוד מהשני?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by JediMaster,

שלום לכולם! ברשותי מסך רגיל (לא שטוח), ובטעות בעבודה עם מגנט צבעי המסך התחילו להשתנות לאדום וירוק, ועכשיו המסך קצת תקוע עליהם. האם זה סופו של המסך? יש אפשרות לתקן או שזה כך לנצח? תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by nirtaz,

הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.