עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bw`,

יש לי בעיות FPS במשחק מסויים - enemy-territory מפרט המחשב שלי : p2000 512 ram r9600 xt 60 maxtor giga motherboard- asus p4s800D הבעיה היא שבמקומות מסויימים ה-FPS יורד ל 10-20 , ולחבר שלי, עם מפרט זהה (וכרטיס גיפורס-4) יש FPS גבוה בהרבה . הבעיה היא (כנראה) לא בלוח-אם בגלל שהחלפתי אותו והבעיה נשארה, וגם כנראה לא בכרטיס מסך (החלפתי את הכרטיס לגי פורס 4 והבעיה נמשכה) תודה מראש >:

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Guns AND Moses,

לא הבנתי בדיוק מה משמעות הדבר שה-TVOUT הוא HDTV...זה אומר שאפשר לחבר את זה לטלויזיה שתומכת בזה וזה ישדר לה באיכות הזאת או שזה סתם מתאם שמאפשר לחבר לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. האם הכרטיס 6800gt של ג'יגהבייט טוב? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין לידטק? בבקשה אני חייב תשובה מיד!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by shay360,

כרגע יש לי ג'יפורס 2 64MB 400MX זה מה שאני יודע יכול להיות שיש עוד פרטים שאתם צריכים ואני לא יודע לא משנה.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש התקציב שלי הוא משהו בין 400 ל 500 שקל... צריך הצעה לכרטיס טוב שיחזיק זמן בתקציב שיש לי... תודה מראש! ד"א שגם יעבוד בו ה GTA החדש ושאלה אחרונה יש איזה כבל שמחבר בין הטלויזיה ליציאה של המסך?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  5. לא לכעוס אני אשאל גם בפורום השכן

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by dids22,

ומה ההבדל בניהם תוודהה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלומות ידידי השמנמנים! אני צריך כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי כבר מתיישן (Radeon 9800P) ואני כבר משיג פריימים נמוכים יחסית במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות. תקציב: 1500-2000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך חזק, שיחזיק לי לשנתיים הקרובות. אני לא יודע אם צריך התאמה ללוח אם או משהו כזה, אבל אם צריך, אז הלוח אם שלי הוא: Asus p4p800. עדיפות על ATI, אבל אם יש יותר טוב של Nvidia במחיר הנ"ל, זה יהיה גם בסיידר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. Started by @guitarsuite@,

חג שבועות שמח לכולם! רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם שווה ביכלל להשקיע סכום כזה על כרטיס שעוד מעט כבר לא יחשב למשהו (אם זה נכון כמובן ???) אז בקיצור רוצה לישמוע דעות. וד"א אין לי יותר מ-1000 ש"ח תודה רבה לכולם ooppsssss!!! שחכתי (טיפששששששש!!!!!!!!) הנה הקישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4877

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by a_halachmi,

כשאני משחק בכל מיני משחקים למשל vice city או san andreas אני רואה את האנשים שקופים והמשחק נתקע ואז משתחרר אחרי איזה דקה ניסיתי לעדכן את הדרייבר להכי חדש ואז לא רואים אנשים שקופים אבל שזה נתקע שוב ומשתחרר אז רואים את כל המסך בפסים צבעוניים ולא רואים את התמונה. ואותו דבר קורה לי עם דרייבר לא הכי חדש ולא הכי ישן. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 עם 128 mb זכרון

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by raYo,

החלטתי שאני בסוף לוקח מסך CRT 19 אינצ' ובחרתי ב - LG 19" Flatron Monitor F900P + USB Hub. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={AB0ABF3D-0CE4-4A62-A25E-F31760AEFA3B}&details_type=1&itemid={AD65DCF6-4645-4641-9D2D-53B095ACC7DC} איך המסך הזה נראה לכם?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  11. אני מתלבט בין שני מסכים של 17אינ'צ אחד הוא LG FLATRON מדגם F700P לינק - http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF17&globalCode=FB790G&globalSuffix=000000&unit=17inch&model=14 ואחד הוא של VIEWSONIC מדגם G75F פלוס לינק - http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g75fplus בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מביניהם הוא יותר טוב תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by MiGHTyDuCK,

היי. יש מספר מסכים שאני מעוניין בהם אבל בכל החנוניות שמוכרים אותם אין להם תצוגות זה מאוד מוזר ! ומאוד מרגיז ! אני רוצה לראות את המסך בעיניים לפני שאני קונה אותו יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים האלו ? המסכים היחידים שיש כמעט בכל חנות זה ה SAMSUNG 913N ועוד אחד של BENQ ו MAG זה מתסכל אני מעוניין ב SONY S94 SONY S95 Viewsonic 191 Viewsonic VX912 LG 1980Q LG 1905H IBM L190P תודה רבה למי שעוזר ארז

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס מסך 3DFX VOODOO3 (כן קצת ישן אני יודע...) עכשיו כל פעם שאני רוצה לראות את המסך על הטלויזיה אני צריך לכבות את המחשב לנתק את המסך לחבר את הטלוויזיה ורק אז להדליק את המחשב. אוף כמה שזה מרגיז! אין אפשרות קצת יותר "ידידותית" לחבר את המסך"?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. שלום יש לי nvidia geforce fx 5200 128mb אני רוצה לעדכן את הדרייבירים של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני מעדכן אותם? ( מן הסתם מאתר החברה אבל לא מצאתי שם ) אפשר לקבל לינק בבקשה? תדוה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס RADEON 8500LE ןלאחר התקנתצ הדרייבר החדש הציון ירד מ 6050 נק' ל 5900 נק' מדוע? האם הדרייבר לא אמור להעלות את הציון? לא שיניתי כלום בהגדרות הכל אותו דבר והשוויתי גרסא מול גרסא ואלו הם הציונים.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by mrsph666,

שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! ??? :-[ :-\ :'(

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by buuhaa,

שלום. הייתי שמחה לקבל קצת הסבר בנוגע להבדל בין השניים. לפי הבנתי כרטיס מסך הוא פשוט הגדרה לכרטיס מיושן יותר - אשמח אם תתקנו אותי ! תודה.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by Gangster,

קניתי מסך samsung 710N ושיש מסך שחור יש לי נקודה כחולה קטנה מה זה ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  20. לא מזמן יצא דמו חדש של המשחק BATTLEFIELD2 ולצערי הGEFORCE 4MX שלי לא יכול להריץ אותו.... נראה שאני צריך לקנות כרטיס חדש! אבל! - אני כמעט ולא משחק במחשב בימים אלו וגם לא בעתיד הנראה לעין ולכן אין לי צורך בכרטיסים טובים מדי.. אני גם די קצר בכסף ומוכן להשקיע בסביבות ה- 500 שקלים פלוס מינוס, אני יודע שזה לא הרבה אבל אחרי הכל אני קונה את זה עבור משחק אחד שאני אוהב. הנה דרישות המינימום של המשחק : "shader version 1.4 capable graphics card (ATI 9500 and above or nVidia 5200 and above)." חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4277 מה אתם חושבים? בסכום הזה ניתן לקנות משהו טוב יותר? האם הוא יריץ את BF2 טוב? יש לי: barthon 2500 512K ram

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  21. התקנתי את ה CATALYST 5.6 עם ה CENETER ועכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת ובגלל שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC אני רואה הכל שחור לבן, חייבת להיות אפשרות לשנות את זה מ NTSC ל PAL כי בדרייבר 5.4 הייתה אפשרות ותמיד הייתי משנה כשהייתי מתקין אותו ואז הכל היה בצבע.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by The_overclocker,

בהתחלה רציתי לקנות את ה6600GT בגלל שהמחיר ירד(ל1020), אבל אז שמתי לב שגם המחיר של ה6800LE הוא כמעט 1000 שקל וגם יש מצב לפתוח ל6800LE את הצינורות אז החלטתי ללכת עליו. (הכרטיסים של חברת XFX, מKSP) עכשיו כמה שאלות בקשר לזה: 1) האם מישהו ניסה והצליח לפתוח את הכרטיס של XFX מקיי אס פי ? 2) איך אני יכול לוודא שהכרטיס בר פתיחה ? (לפי קוד או מספר סריאלי על הכרטיס, מבלי לבדוק אותו עם התוכנה) 3) מה הסיכוי לפתוח את הכרטיס ל16 צינורות ? 4) אם אני לא אצליח לפתוח אותו, האם הוא יהיה נחות בהרבה מה6600GT, במהירות סטוק\OC לא רצחני ? 5) האם פתיחת צינורות (Softmod) פוגעת באחריות ? 6) האם יש חברה שעדיפה מבחינת הסיכוי לפתיחת הצינורות ? עריכה: 7) מישהו מכיר עוד חנות שהמחיר של שני הכ…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by bad-sector,

אני קונה את הכרטיס הזה בטוח - לאחר גישוש רב באינטרנט מצאתי מספר כרטיסים סופי שמהם אני רוצה לבחור אחד... XFX - מהירות סטוק מהירה ביותר של 1000MHZ בזיכרון לעומת 900 בעל השאר... Leadtek - שקט ומוביל ברוב המבחנים והמפתה אך לא ברור - Gigabyte - המגיע באותו מחיר של ה Leadtek אבל עם VIVO - השאלה אם שווה לקחת את זה בגלל זה ? (אני צריך את זה בכלל? - לא יודע מה המשמעות...) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה לפני מחר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by dirk,

האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT... אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים. אתן לכם את המפרט שלי: ABIT Nforce2 NF7 512*2 GEIL + COOLING Barton 2500+ @ 2600+ זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים