עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי מסך MAG XJ810, ורואים בו קצת(הרבה) מטושטש. מה אני יכול לעשות כדי שלא יראו בו מטושטש. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, יכול להיות כי הנושא הזה שייך לפורום תמיכה תכנית, במידה וכן אשמח אם תעבירו את הנושא לשם. בכל אופן ברשותי מסך nu QL-711V, ויש לי שאלה לגביו. באופן די מוזר כאשר אני מפעיל את המחשב, מוצג לי המסך ההתחלתי שמציין את סוג הביוס ואת כל שאר הפרטים. מייד לאחר מכן התצוגה נעלמת לי ואני לא רואה את כל הדברים שקורים ברקע עד לעליית המסך של הווינדוס (עם הריבועים הכחולים). האם זו בעייה ידועה ? או שיש דרך לפתור אותה ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  4. קניתי מסך OLED 939 מהיום הראשון בעיות של תמונה דרך מחשב עם כרטיס מסך X290 אין ניגודיות ( למרות מסך 120,000 :1 ) צבעים לא טבעיים תווי פנים וטקסטורה לא קיימים או חלשים מאוד לא ניתן לכוון ולכייל את המסך עם דיסק כיול ( האותות לא עוברים טוב דרך HDMI ) דו מימד – יש בעיות עיבוד תמונה שבא והולך תמונות באתרי אינטרנט מעוותים התמונה – צבעים מדהימים אבל אין עומק לצבעים ( הצבעים לא חיים ולא תוססים , הם חד גוון , ולא טבעיים ) 4:4:4 ממחשב איך רואים שזה עובד , אך לא מעביר שום שינוי או איכות לתמונה ואין הבדל עם או בלי 4:4:4 השחור מדהים אך בלי יכולת לראות פרטים בשחור YOUTUBE - ודומיו צבעים לא נכונים , אין טקסטורה , חוסר דיוק ועוד... היה נציג בכיר בביתי ראה , בדק ואמר של-L…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by andrey12341,

קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by rangerman,

אני צריך מסך 19 בתקציב של עד 1200 ש"ח (רצוי פחות, אבלשבשום מקרה לא יותר). 2 המסכים בכותרת נראים לי המתחרים העקריים. CTX חברה יותר טובה, אבל ה-Proview שטוח. בקיצור, מי מהם עדיף?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by AmorphisM,

מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by ed1,

במפרטים המומלצים הלינק של המסך שמופיע שם שבור, חיפשתי באתר של סמסונג ויש שם שני מסכים, לא הבנתי אם אלה דגמים שונים או רק צבעים שונים 1. 793DF-T/T SyncMasterTM 793DF-T/T (17 inch monitor) 2. 793DF-Ivory SyncMasterTM 793DF-Ivory (17 inch monitor) ) http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_subtype.jsp?eUser=&prod_path=%2fComputers+and+Related%2fMonitor%2fCRT+-+Flat מה התדר רענון שלו ברזולוציית 1024*768 ? מה הגודל נקודה האופקית? 0.24 או 0.25 ? (לא האנכית שהיא 0.2 כמו שכתוב שם) יש הבדל בין זה לבין הדגם שמוכרים ב-KSP http://www.samsungelectronics.co.uk/cgi-bin/ecuk/product/product_detail.jsp?BV_SessionID=@@@@0111216777.1113912802@@@@&BV_Engin…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by Chaos,

שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. אני יודע שיש סטיקי לנושא המסכים, אבל הוא ארוך מאד (109 עמודים נכון לעכשו), ולמעשה רק העמוד הראשון עוזר עם כל ההגדרות (כל השאר זה סה"כ עירבוביה של שאלות). בנוסף חיפוש באתר לפי המילה 740D לא מעלה תוצאות (בעצם - מעלה הודעת שגיאה), וחיפוש לפי המילה Samsung פשוט לא ממוקד מספיק. ולנושא עצמו: יש באפשרותי לקנות מסך "17 של סמסונג דגם 740B במחיר מבצע - 1120 ש"ח במקום 1590 ש"ח (זה אמור להיות המחיר המלא שלו). עמוד המוצר שמצאתי באתר של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS17HABKBXAA.asp לא ראיתי שם דגם בלי המילה Black, אז אני מניח שהכוונה ב 740B היא למסך שבלינק. הביקורות מ newegg מאד משבחות, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אינטרנטית…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by jossi_t,

איזה מסך עדיף מבחינת איכות התמונה ? העבודה בעיקר מול Word . הפרשי המחיר קטנים (20 ש"ח) ואולי עדיף ה MAG 786 PF ? מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by yoniby,

אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by raananan,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות את המסך הזה אז אני צריך שני דברים. 1. מי שיש לו את המסך הזה, אני צריך את המימדים שלו (עומק הכי חשוב). 2. ביקורות על המסך. יש לי בעית מקום. כרגע יש לי 15 אינצ' ואני רוצה 17 אבל אין לי הרבה מקום כאן. הבעיה שבאתרים שונים יש גדלים שונים של המסך ואי אפשר לדעת בברור. אפילו באתר של החברה יש הבדלים. באתר של ארה"ב ושל אנגליה הם התבלבלו בסיווג הגדלים (עומק גובה ורוחב) אז אני צריך שממש תמדדו עם איזה מטר רץ. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by noy165,

אני לפני רכישת מסך , אחי המליץ לי על המסך הזה : SAMSUNG LCD 17 - 172T DIGITAL MONITOR אני באמת לא יודע ולא מבין גדול בנושא , אבל יכול להיות אחד מהחברי באתר יש לא מסך כזה והוא יכול להמליץ לטוב או ההפך אני מודה לכל העונים תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Mr.Blink,

מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=134103&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=154&aff=Zap אין הרבה שאלות. שווה או לא? עד כמה יפריעו לי 1 עד 5 פיקסלים כבויים? זה מסך אדיר, יותר טוב מה 730B של סאמסונג. מה אתם אומרים? אני מתכוון להזמין היום.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by בררר,

כמו שלדעתי הכותרת מסבירה מצוין: יש לי( GTEFORCE3 TI200 (ASUS DELUXE אם זה משנה משהוא, בכל מיקרה, אני רוצה להיפטר מהמסך הישן שלי(SAMSUNG 753DFX אם מישהוא מעוניין) ולקנות מסך TFT\LCD ואני לא רוצה להידפק כמו עם הסמסונג, קודם כל אם מישהוא יודע מה ההבדל בין TFT ל LCD ואיזה מסך כדאי לקנות(15")?? אני משתמש במשחקים תוכנות אינטרנט אני צריך מסך טוב שאפשר לעבוד מולו שעות! אני צריך מסך שיכול ליהיות מאחוריו שקע( הסמסונג לדוגמא אם יש מאחוריו שקע הוא מתחיל לירעוד...) בקיצור, תודה למי שיענה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by bluemail,

הטלויזיה שלי נשרפה (במזל טוב רציתי להיפטר ממנה) . מחפש טלויזיה עם תמיכה ב HD אם אפשר עד 24/27 אינץ LCD

20. Started by GCaspi,

אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל, אני מבקש לקבל המלצות או טענות נגד ממי שמכיר את המסך הזה, שמע עליו או או בכלל על מסכים של Viewsonic באופן עקרוני. תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Shaq Diesel,

מישהו כאן אולי יודע איפה אני מוצא את המסך הזה חיפשתי בהמון חנויות ולאף אחד אין אותו יותר. מישהו אולי מכיר איזה חנות שיש לה אותו. אני מחפש מסך נורמלי כבר כמה זמן ועד שמצאתי אחד כזה אין אותו(זה תמיד קורה רק לי). או אולי מישהו יכול להמליץ על מסך 19 איכותי עד 2000 ש"ח אפשר יותר אבל לא יותר מידי. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by a-v-i,

שלום, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי דעה חד משמעית... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=4e9223a75d4e954e0949b3fceb1363bb איך המסך הזה? המחיר נראה לי קצת נמוך כי VIEWSONIC נחשבים לחלוצים בתחום המסכי LCD... מה ה Catch? וגם האם מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של היבואן של המוצר הזה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  23. היום קיבלתי את המסך החדש שלי VP930, חצי שעה הספיקו לי כדי להתאהב בו אבל עכשיו הוא כבר בדרך חזרה ליבואן. היו לו שני פיקסלים מתים באמצע המסך, לפי האתר של Viewsonic הם מפרסמים פוליסת אפס פיקסלים מתים אבל נראה לי שהיבואן לא כלכך מתחשב בזה. בכל מקרה המסך שלי יוחלף בחדש ובכל זאת אני מהרהר האם יש סיכוי לקבל כזה מסך מושלם בלי פיקסלים מתים. נ.ב: אני בטוח שיש כאלה מסכים בלי ותמיד יש סיכוי לפיקסלים מתים, האם למישהו כאן יש נסיון טוב עם ה VP930 או סידרת VP בכלל?? בזמנו אני זוכר מלא מסכים של Viewsonic עם פיקסלים מתים מה שגורם לי לחשוב האם יש בעיה בתהליך היצור של Au-O.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by ScreameR,

אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by Dom1no,

לא הייתי בטוח אם לשייך את זה לפה או למסכים או למקום אחר, מקסימום תעבירו לאיפה שרלוונטי. אז ככה, במסך שלי יש כניסה אחת של VGA ואחת של DVI. עכשיו, יש אפשרות לחבר 2 מחשבים למסך אחד, כל אחד בכבל שונה? (סטייל AB Switch אבל בלי) לא מדובר במשהו קבוע, אני פשוט צריך לעבוד על 2 המחשבים לאיזה יום ואין לי כרגע אפשרות להשיג עוד מסך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.