עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by W0lverine,

תראו הדרישות והציפיות שלי לא גבוהות למידי מסיבה פשוטה שאני כבר שנתיים עם מסך לא אטרקטיבי, אבל עובד 15 אינץ - PROVIEW דגם ממש ישן, רזולוציה מירבית אני חושב שזה 1027x768x70Hz | 1152x863x60Hz בכל מקרה.. אני מעוניין לקנות מסך LCD TFT .. עקרונית 15 אינץ יספיקו לי, אבל אולי אני ילך על 17 אני כרגע משחק במשחקים כמו מידלקלאב נייט 2 - וויס סיטי, וקדומה אני רואה את המשחק סביר, אני מרוצה מזה. אין לי טענות אני רוצה שיראו ככה גם במסך הדק שמעתי ב TECH-TV בערוץ 30 בלווין, שבמסכים דקים יש המון בעיות של "רענון" וזה ממש לא מתאים למשחקים מה אתם ממליצים ? נ.ב מחירים סבירים, אני לא מיליונר עדיין

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by רונית,

שלום רב, רכשתי מחשב לפני כשנה עם מסך 17 אינץ' LCD מבית UMAX , לאחרונה הבחנתי בפס דק שלפעמים קשה להבחינו לאורך המסך מצידו הימני. יש לי 3 שנים אחריות אך החנות ממנה רכשתי את המחשב "שמיר מחשבים" כנראה פשטה רגלה ואני מבקשת לדעת מיהו היבואן המספק את האחריות למסך? בברכה,רונית

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. מה המסך הlcd הכי טוב שניתן להשיג ב-1200 ? ש לציין שהשימושים למסך יהיו בעיקר לגלישה באינטרנט ב word ...

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by shibby15,

שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by Trance,

אני חשבתי ללכת על 710n או על L1730S ולפי מה שהבנתי ה 710n עדיף (תקנו אותי אם אני טועה) כעת ייתכן ותהיה לי אפשרות להוסיף כסף למסך באזור ה 2500 חשבתי על L1720P הקטע הוא שאין בכרטיס מסך שלי יצאית DVi .(ג'פה 2) והקטע הוא שייתכן שבעתיד הקרוב אני ישדרג מחשבי ואז תהיה לי יציאת DVI אז מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות לקנות את המסך ב 2000 ולהשאר איתו או ליקנות מסך אם Dvi וכשאני ישרג את הכרטיס מסך להנות ממנו כפליים?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  6. טוב אני מחפש מסך אל סי די של 20 אינץ או 19 אינץ בתקציב של בערך 6000 שקל פלוס מינוס. ומצאתי את זה: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=20.1inch&model=45# מה אתם אומרים עליו והאם יש יותר טוב בתחום התקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  7. Started by DarkSight,

אני צריך המצלמה על מסך LCD בגודל 19 אינצ' שיהיה בעל נתונים טובים בשביל הרצת משחקים, וסרטים שמעתי ש NEC Multisync 1970GX הוא אחלה דגם וניתן להשיג אותו בסביבות ה2300 יש לך המלצות מסויימות?< או ביקורות לגבי המסך הספצפי שהפנו אותי אליו? בנוסף לכך ראיתי היום את ה913N של סמסונג שדווקא גם נראה לא רע אני זקוק לעזרה!!

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by MiD,

רציתי לדעת איפה אפשר למצוא מסכים כאלה בארץ? ומה מחירם? למשל הדגמים האלה: N'view Z255 SHARP QA-1500

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by roma,

"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by ^DoggyStyle^,

אוקיי אנשים.. חבר שלי ביקש ממני לפתוח ת'רד.. אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה.. התקציב : 2200 מסך לעבודת All Around.. גם למשחקים.. ככה שעדיף שה-Response Time יהיה כמה שיותר נמוך.. נ.ב. שיהיה 15". תודה רבה לעונים.

11. שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מסך דק 17" למגוון מטרות , בין היתר גם למשחקים. המליצו לי על המסך החדש של SONY http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3212&catcode=236 המחיר שלו יקר ביחס לאחרים כמו סמסונג , LG ומשתווה לדגם היוקרה של VIEWSONIC בקטגוריה של 17". השאלה שלי האם למישהו יש נסיון ויצא לו לראות את המסך הזה בפעולה ? אני בכוונה מעדיף את הסוני על פני ה VIEWSONIC בגלל שאני מקבל עליו מחיר מיוחד.. האם לדעתכם הוא יהיה קנייה מוצלחת ? עוד נתונים עליו : http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=w4VncIUm5rVnU8ecuWdte8orl9kmFDeRlfc=?CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_17%22LCD&ProductSKU=SDMH…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by maphisto,

טוב היום קיבלתי אותו ביחד עם אחיו הצעיר מאג 776 (שניהם 17 אינצ ) המסך מדהים -תמונה מדהימה ללא ספק . http://www.ctx.com.tw/Frame-product-pv722E.htm אין מספיק מילים בפי לתאר לכם את איכות התמונה

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by NIRHA,

יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):

14. Started by ranc80,

אני מעוניין במסך lcd זול לעבודה משרדית, לא כל כך איכפת לי מביצועים אבל איכפת לי מבעיות כמו עיוותים בתמונה או ריצודים ואחריות, אני לא רוצה לציין מחיר כי אין לי הגבלה מיוחדת אבל אני מעוניין במסך הכי זול שאני יכול להשיג אבל שיהיה אמין. תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by FiRePOweR,

שלום. יש הרבה שאלות על מסכי LCD מה לקנות רציתי לצרף את השאלה ולתאר את הצורך שלי ואולי תתפרו לי מסך בבקשה. המחשב ישמש בעיקר לגלישה , קריאה וכתיבת מסמכים , יש לי כמה קבצי MPEG שאני רואה באופן קבוע ושלא תהיה בעיה לראות אותם. כמו כן אני משחק במשחקים אבל באופן מועט וגם כאלה די ישנים ( EYE OF THE BEHOLDER וכדומה) אבל רציתי אפשרות לשחק עם פגיעה נמוכה (משחקים יותר חדשים). אני מעדיף 17" ולא פחות . אני אישית לא רוצה רמקולים על המסך אני רוצה שיהיה הגודל בלי הרבה פלסטיק מסביב. אני מבקש גם אם אפשר לא להמליץ על מסכים יקרים מאד ( מעל 2500) אבל באיזר ה 2000+ אפשרי. ואם אפשר שתהיה לו יצאת DVI כמו כן יש לי כרטיס מסך 5600FX עם יציאה לשני מסכים ( DVI ורגיל) וכמו כן עם VIVO . יש לי בעי…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by omrit,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD 17" לשימושים עיקריים של משחקים וטקסט, התקציב 1500-1700, למשהו יש המלצה? (עד כמה, זמן התגובה חשוב למשחקים? האם 12MS מספיק, או שצריך 8????) :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by shloosh,

מחפש מסך LCD חדש 17 אינץ' עד 2000 ככה 19 אינץ' יכול לחרוג מהתקציב עד סביבות 2600. אני לא יודע בדיוק מה כדאי ראיתי גם מסך 8ms של polyview 19 אינץ' רחב ב-1850 שקל וזה נשמע די מפתה! מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?? אישית לא אוהב את ה-730B בגלל העיצוב... תודה!! אגב המסך לא למשחקים כל כך אלא לסרטים ועבודה בווינדוס

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by MaoR_KilleR,

שלום לכולם, המסך הזה הוא בשביל סבא שלי הוא מעוניין לקנות מסך חדש , לאחרונה הוא נכנס לעולם המחשבים. הוא מעוניין במסך שיהיה מצוין לכל השימושים , אבל בעיקר בעיקר לציור ופוטושופ , וכל התוכנות עיצוב וציור - אז אני חושב שצריכים לשים דגש על איכיות צבע לא ?? הנחתי שהוא ירצה lcd כי חשוב לו חום , רעש , גודל ואיכויות צבע........ איזה גודל מסך לדעתכם יהיה הכי טוב בשבילו? 17-19 אינצ'?? התקציב הוא גדול כי זו השקעה גדולה שלו לטווח ארוך מאוד.... משהו כמו 2000-4000 ש''ח.. ומומלץ הרבה שנים אחריות ! תודה רבה !!

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by AVL,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15347 ^^^ נראה כמו מסך חלומות לכל גיימר

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. 1) מה התפקיד של הצינורות עיבדו ואיך אפשר לפתוח אותם ואם פותחים אותם מה זה נותן? 2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים? קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by yoram1,

מעונין לקבל המלצה למסך lcd למשחקים וסרטים ( אני יודע crt יותר טוב) עד 2500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by alpkao,

אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה, ולצורך כך מסתבר שאני זקוק למסך LCD ללא תאורה אחורית, איך קוראים לז, אני תמיד מקבל תוצאות של טלויזיות או מסכי מחשב מוגמרים, ניתן להשיג כזה בארץ? זה הסגנון למקרן הבייתי : ושם יש גם את המסך http://inventgeek.com/Projects/HomeTheater/Page1.aspx תודה רבה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by SavageRabbit,

שלום, אבא שלי החליט להחליף את המסך CRT הישן והשרוט של אח שלי במסך LCD חדש. למה LCD? כי אבא שלי עובד על המחשב הזה, וחשוב לו שיהיה מדובר ב LCD. השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים, עבודת דסקטופ וצפייה בסרטים. (לכל היותר שני אנשים צופים בסרט, אז זווית הצפייה לא צריכה להיות מוגזמת). רציתי לשמוע בתור התחלה מה עלי לחפש במסך, ואחר כך על דגמים מומלצים. מבחינת מחיר מדובר על עד 1700 שקלים.

24. Started by moshe_ha,

אני צריך מסך LCD למחשב חדש שישמש גיימר ושלא יהיו איתו בעיות במשחקים ואם אפשר גם קרינה נמוכה! דרישות: 8ms או פחות... 17 אינץ איכותי לא יהיו מריחות במשחקים יציאת DVI ואם אפשר שאתם נותנים את המסך אם אפשר הסבר למה המסך איכותי ומה היתרונות שלו!

• 62 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by FoxHounder,

זה נכון שמסך LCD פחות טוב למשחקים ממסך שטוח? כי אמרו לי בחנות שLCD יותר איטי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.