עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dori_bashan,

אהלן יש לי כרטיס מסך ATI- GIGABYTE REDAON 9600 עם יציאת SVGA אחת ו DVI אחת. אני מחבר אליו שני מסכים בו זמנית, אחד דרך הSVGA ואחד דרך מתאם SVGA-DVI. אני רוצה להחליף את שני המסכים שלי לLCD, יש מתאם הפוך? כלומר להפוך את יציאת ה SVGA שלי ליציאת DVI? ואם כן, אפה אפשר לקנות אותו? תודה דורי

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. Started by FoxHounder,

אמרו לי שהמסך הזה טוב למשחקים מו מסך שטוח, ז"א שאין בו מריחות והוא מהיר כמו מסך שטוח. זה נכון? http://www.nirtech.co.il/catalog/products.aspx

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by bad-sector,

היה לי ATI R9100 לאחר שמאסתי בו כי משחקים כבר עבדו כמו ב MX400 החלטתי לקנות כרטיס מסך... קניתי XFX GEFORCE 6600GT - וה TV OUT פשוט לא עובד!!! ניסיתי הכל - להתקין מחדש דרייברים, לשנות כבל, הכבל בדיוק אותו כבל והטלוויזיה פשוט לא מגיבה לכרטיס בשום צורה שהיא ובשום הגדרה שהיא... השאלה שלי אם פירמוט יגרום לזה להסתדר כי אולי הקטע פה זה ההתנגשות עם ATI? ממתין לפירמוט... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  6. אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר הזה או קצת טיפל'ה יותר גבוה גג 370 תמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שישת אותי להמשך הדרך

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  7. Started by 1nstall,

היי שמתי לב שמצויי על חלק מכרטיסיי דבר הנקרא "VIVO"..... אז קודם כל מה זה בכלל ראשי התיבות VIVO? ומה הVIVO עוזר לכרטיס מסך? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום , חיפשתי הרבה זמן ומצאתי את מה שאני מחפש ATi Theater 550 PRO השאלה היא כזאת יש 2 חברות שמספקות את זה שפיר ו Powercolor אז ככה : בפוואר קולור מראים את הכבלים שמקבלים איתם בשפיר אני אקבל גם את אותם הכבלים או שזה תלוי בחברה או בכרטיס עצמו ? בתודה איתי לינק לכבלים של פאוור קולור http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 ובשפיר לא רשום כלום

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Dragongk,

אני כנראה מביא מארה"ב כרטיס מסך... http://www.diamondmm.com/X800XL256PCIE.php בגרסת הPCI-E במחיר 305$ (!!!) שווה לקנות אותו ? החברה לא מוכרת בגלל זה אני שואל...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by s1nus,

הOC שעשו לו , שאיתו הוא מגיע בסטוק מקצר לו את החיים, או שזה לא משמעותי? זאת חברה טובה כבר אמרו לי אבל המאורר שלהם שקט? או שהוא ממש רועש ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  12. יש לי שני מחשבים עכשיו ככה אני שחקן מכור של קאונטר סטרייק התקנתי אותו במחשב המתקדם והחלטתי שהגיע הזמן שגם אח שלי יתחיל לשחק אבל במחשב הפחות טוב ואם אני לא טועה המפרט שלו זה משהו פנטיום שלוש 865 זיכרון 256 וכרטיס מסך GFORCE 2 עכשיו התקניתי את המשחק ואז כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי שהמשחק לא יכול לפעול בפורמט הרגיל שלו שזה OPENGL ומעכשיו הוא יעבוד כ SOFTWER עשיתי OK וכשנכנסי למשחק הרזולוציה הייתה ברצפה ממש מגעילה.. למרות שניסיתי להעלו לרמה של 32 צבעים ולהגדיל את הרזולוציה הוא תמיד איפס לי אותה מחדש. מה עלי לעשות??

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. שלום לכולם אני מתעניין ברכישת כרטיס 6600 gt חדש אני מעוניין להביא את הכרטיס: GIGABYTE NX66T128VP Geforce PCX6600GT 128MB DVI PCIEx16 Box אבל לפתע ראיתי שיש את הכרטיס: PALIT Geforce 6600GT PCI-X 256MB DDR3 TV,128BIT DVI במחיר נמוך יותר מהגיגה בייט עם 256 זיכרון השאלה אם הכרטיס מומלץ ויותר טוב מהגיגה בייט.. או שלא..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by LiranT,

יש לי מסך לפני 8 שנים בערך ואני מקבל אאת המחשב החדש שלי מחר ואמרו לי שיכול להיות שהכ. מסך שלי לא יעבוד טוב על המסך בגלל שהוא לא יתרענן מספיק טוב ועוד איזה כמה שטויות. עכשיו השאלה שלי היא 1. איך אני בודק איזה סוג מסך יש לי והנתונים שלו? 2. איך אני יודע אם הם יהיו תואמים ויעבדו טוב אחד עם השני? יש לי כ. מסך הנ"ל (במחשב החדש) : gigabyte pci-e 6600 128 mb 128 bit dp

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by Dragongk,

יש לי כרגע את המסך הזה... (הגיע מאייבורי - ימח שמם) ואני קונה מפרט עם X800XL (יש דיון על הקנייה) ובכלל מחשב חזק.. AMD 3200 זכרון לOC לוח DFI וHD של SEAGATE... לדעתכם המסך שווה משהו ? או שהוא דורש החלפה מיידית... אם כן אז לאיזה מסך להחליף ? בכמה שיותר זול כי המחשב כבר לוקח את כל התקציב ואפילו 100-200 ש"ח יותר :\

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by PCguy,

מהי הדרך הטובה והבטוחה לניקוי מסך L C D ?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by yoel14,

אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. שלום לכולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מסך דק חדש. התקציב הוא 1800-2100 ש"ח וכמובן עדיף כמה שפחות. המטרות של המסך הן משחקים, וכל הדברים הרגילים שהם עבודה משרדית, גלישה וכו'. צריך להיות במסך יציאת DVI דיגיטלית. אני חשבתי על הSAMSUNG 710T שנכנס לי בול בתקציב וגם קיבלתי עליו חוות דעת רבות אשר שיבחו אותו לטובה. מה דעתכם? האם המסך הנ"ל הוא באמת הכי משתלם בשבילי? האם הייתם לוקחים משהו אחר? תודה מראש, אבי.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by roeiw,

GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR לאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by benor,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה, ולפי זיהוי של Everest הכרטיס מזוהה כ- 128 ביט. אבל , עכשיו הבעיה שלפי נתוני היצרן שלו הוא 64 ביט. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm איך אפשר לברר ב-100% כמה ביט הכרטיס? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by bad-sector,

קראתי היום קצת עליו וראיתי שבבדיקה הוא לא עבר להם אחרי מאמץ את ה 40... ואצלי אחרי הדלקת המחשב הוא על 67 מעלות... יש סיבה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by 1nstall,

היי אני מתעניים בקניית כרטיס מסך...ואחד הכרטיסים הוא SAPPHIRE RADEON X850XT PE 256MB 256BIT PCI-E אז בכללי איך הכרטיסים שלהם??ואיך הקירור בכרטיס? זה קירור אחר? איזה קירור? תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים