עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dol222,

שמעתי על BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe מה אתם אומרים עליהם? מה עדיף? אם לא כדאי לקנות אותם אז תביאו לי דגמים שכן כדאי לקנות באותו מחיר. זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by moshon,

רכשתי כרטיס 4830 ואני רוצה לשנות את התזמונים שהוא מוציא לי (לא refresh rate) בnvidia יש אפשרות ליצור תזמונים שונים (gft dmt-למי שמכיר) שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בati (לא מוצא תשובות משמעיות בגוגל)- ובלי powerstrip כי הוא לא עובד טוב עם הכרטיס הזה. אני לא מצליח להגיע לnative rate עם הכרטיס כי אני לא יכול לשנות תזמונים מקווה שמישהו יודע כי אני מתייאש כבר תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. שלום. ברשותי כרטיס מסך - XFX 7800GS Extreme Edition 440Mhz / 1.3Ghz. קודם כל לפעמים יש לו בעיה של קווים הוריזונטליים במהלך המשחק שבאים ונעלמים. החלטתי לבדוק את הטמפרטורה שלו בעזרת תוכנת Everest. הפעלתי את תוכנת AtiTool ולאחר כ-40 דקות של מאמץ מד הטמפרטורה הראה 85 מעלות ולא עלה יותר. יש לציין שבמנוחה הטמפרטורות נעות סביב ה-55-60 מעלות. 1. האם זה חם מדי בשביל כרטיס מסך זה? 2. האם יש פיתרון לארטיפקטים שאני רואה לפעמים במשחקים (אותם קווים הוריזונטליים). תודה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by zoharg10,

NVIDIA 9800 GT אוו NVIDIA GF GTX260 שמתי קישור http://www.gainward.de/product/product_detail.php?products_id=166

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by hichkock,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099249287,12990,

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by hakoki,

עד 500 שקל ATI Radeon X9550 256MBוGigabyte ATI Radeon X9600PRO 256MBוGigabyte ATI Radeon X9250 128MBוGigabyte nVIDIA GeForce FX6200 256MBוPalit nVIDIA GeForce PCX6600 256MBוInnovision nVIDIA GeForce FX6600 256MBוPalit מה הכי משתלם למחיר? האם יש כרטיס יותךר טוב בסביבות המחיר הזה ואם אפשר אז דירוג של הכרטיסים של הכי טוב,ואחד אחריו... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by Wolf-Net,

רציתי לדעת האם יש מתאם מ- S-Video ל-21 פינים או מ- S-Video ל- RCA. ואיך החיבורים האלה נראים ואיפה אפשר לקנות אותם. עוד שאלה קטנה מזה RCA איך הוא נראה בדיוק? נ.ב: המטרה היא שאני יוכל איך שהוא לחבר מהמחשב לראות בטלויזה דרך הממיר , כי יש לי איזה בעיה עם S-Video מאחורי הטלויזה והמחשב לא נותן לו לשדר את מה שבמחשב לטלויזה. תודה רבה זאביק

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by Iron~Chef,

תעשו לי סדר בבקשה יש שני סוגים ? ישן וחדש אחד g-92 ואחד לא? אחד אם קירור משופר ואחד לא? אני צריך להיזהר שאני בא לקנות שלא דוחפים לי ישן?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. אם יש לי R9800Pro של Sapphire , וגם מסך LCD 17" של MAG , אני צריך שהכרטיס מסך יתמוך ב DVI בשביל מסך ה LCD , או שאין קשר בינהם?

10. שלום בעקבות המלצה בפורום זה קניתי היום כרטיס מסך radeon 8500 מזיגזאג. כשקיבלתי את הכרטיס גיליתי שיש עליו מאוורר קטן של ati עם גוף קירור קטן מאלומניום. הכרטיס הנ"ל יורכב במחשב שהוזמן אצל pchardware והכולל מארז antec sonata וקירור למעבר של זלמן וזאת במטרה להשיג שקט מקסימלי. השאלות שלי הן : האם ניתן לפרק את המאוורר הנ"ל לגמרי (כלומר האם האוורור מיותר) האם כדאי לפרק את גוף הקירור הנוכחי ולהרכיב עליו אחד גדול יותר. האם גוף קירור של צ'יפסט מתאים. משה

11. חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל מכרטיס המסך לחיבור VIDEO-IN (צהוב כזה) והאיכות שרואים היא ממש גרועה מישהו יודע למה זה קורה כרטיס המסך הוא GEFORCE 4 המחשב הוא פנטיום 3 (בניתי מחשב מולטימדיה לסלון ) והטלויזיה רגילה 29 אינצ' או משהו כזה הבעיה היא שרואים הרבה פסים לרוחב המסך וזה מפריע ובקושי אפשר לארות משהו בברור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by elad the master,

החנות: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2196&catcode=329&AdCat=&parentid= אמור להיות הכרטיס לפי האתר: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6800.htm Pixel Per Clock 12 12 צינורות נכון ? סה"כ הכרטיס שווה את הכסף ? יש כרטיס יותר טוב עד 550-560 ? (בלי חריגה)

13. Started by Sifo Jen,

זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Lethal_Acid,

אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by lipa,

למה המסכים בעלי זמן תגובה ( 25 מילי שניה) הם הכי יקרים ? לפי ההגיון חשבתי , שככול שזמן התגובה יותר נמוך , זה יהיה יותר טוב ויותר יקר הנה מזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB55019=138763

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by YOU123,

יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by draak31,

יש לי מסך LG 99FT Plus הוא בן 7 והוא התחיל לעשות לי בעיות: התמונה גדלה(עושה זום אין) עד שכל המסך נהיה שחור, הוא מרצד , השוליים גדלים וקטנים ועוד כל מיני תופעות..

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by razcoren666,

החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by Vortex,

תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by sofix4,

אפשר לראות איתו טלוויזיה? אם כן, איך?

21. Started by RonenIL,

שלום לכולם , רציתי לדעת בדיוק מה ההבדל בין המסכים ואיזה מבינהם יותר עדיף חוץ מהגודל. העניין הוא שאחי הגדול זה ב-1300 ש"ח ב20" ולי יש את ה- 730B השאלה אם שווה לי לשלם 300 תמורת החלפה בין המסכים.. (חשוב לי לדעת אם אפשר המסך 20" תומך בטכנולוגיית VESA תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by Dimka,

יש לי בעיה עם הרצת משחקים עם הכרטיס מסך. דשדשתי קצת בפורומים ומתברר שהבעיה די נפוצה ובכולם יש פתרון אחד, לעדכן BIOS... הורדתי את התוכנה והיא צריכה לעבוד מ-Pure DOS mode. השאלה איך אני יוצר את הסביבה הזו, אני רק מכיר עם דיסקט חלונות 98... יש למישהו פתרון אחר? יש לי כרטיס USB שהוא Bootable, יש אפשרות איכשהו להפעיל דרכו את DOS? הנה קצת רקע למי שמתעניין: תחילה דאגתי לשים משחה טרמית טובה (Arctic Silver) וזה הוריד טמפרטורות קצת, אבל זו לא הייתה הבעיה. הדלקתי תוכנה שבדקה טמפרטורות ובזמן שהכל נתקע, הן היו תקינות... (בדקתי אחרי זה LOG שלה). ישנו גם עניין שהספק שלי קרוב לגבול, אבל בדקתי את המתחים עם הכרטיס מסך אחר והם זהים...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. Started by rani,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. ה7600GS יהיה DDR2 ויעלה כ150$ . כרגע אין מידע רב, רק ידוע שהוא אמור להיות יותר חזק מ 66GT ולהלחם ב16XT של ATI. הוא יוצא ב22 למרץ (זה הכרטיס שNV עשתה לו שעון לאחור ;D) מידע :http://www.theinquirer.net/?article=30410 לגבי המחסור 7900GTX וGT באירופה. לפי theinquirer אומרים שיש לNV מחסור לא גדול עם 7900GTX,G71 . מקור: http://www.theinquirer.net/?article=30412 הכרטיסים 7600GS וGT הם הלהיטים של NV

• 12 תגובות
    • 659 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ שיתאים לי למשחקים וסרטים וגם קצת לגלישה באינטרנט... התקציב שלי גבוה מכיוון שקיום יש לי כבר מסך דק 15 של ACER והוא על הפנים ולכן אני רוצה כבר לקנות משו טוב שיחזיק מעמד... עכשיו ממה שקראתי בפורום על המלצות של מסכים הבנתי שיש תחברות: סמסונג, LG, viewsonic שהן המובילות ... רק שרוב המסכים שמה היו לאנשים עם תקציב 2000 שקל ולכן אני חושב שב-3000 אני יוכל למצוא מסך טוב יותר... תודה לכל העונה שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים