כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת שעובד שעות רבות מול המחשב. אני מחפש מסך דק, 19 אינטש במחיר של עד 2500 ש"ח או קצת יותר. יש המלצות? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 660 FACTORY OC יש לNVIDIA מהירות "ללא בוסט" - 980MHZ המקסימום בוסט על המגבלת מתח המקורית של 1.5/1.75 (אמור להיות 1.5, שלי עולה ל1.75, לא הבנתי למה) הוא לפי איכות השבב , אולי מה שנקרא ASIC QUALITY, כי מה שראיתי זה שאנשים שונים מדווחים במתח המקורי על תדר בוסט מירבי שונה ... למרות שהמגבלה של הכרטיס עצמו, לא משנה איזו דגימה זו, היא 1202MHZ או 1254MHZ ברוב הגרסאות OC. בקיצור במשחקים שלא על 100% GPU שהייתי בהם תמיד על מקסימום בוסט (אצלי 1150MHZ - למרות שיש 70% ASIC שנראה לי קצת נמוך?), לא הייתה לי בעייה. בBF3 למשל בCanals אין לי בעיה, ובאותו המשחק ! במפות אחרות, יש את הקטע שה"בוסט" יורד מדי פעם בגלל החום או בגלל הPOWER TARGET (לא עוזר לשנות אצלי). במפות האלה יש ל…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
עריכה : מצטער מנהלים - לא שמתי לב לדיון המרוכז :-[ היי הייתי רוצה לדעת, ביחס למחיר הזול של הכרטיס שמציגה MSI את ה 9800 (1200 שקל) האם הכרטיס מספק את הסחורה ? כלומר איך הקירור שלהם, האם יש אופציה מיוחדת בכרטיסים הללו שיכולים לתת איזה פלאש לביוס ל -XT או משהו ? אשמח לקבל מידע על הכרטיס והקירור שלו אם מישהו יודע...
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
השאלה בכותרת או איך אני יכול ליראות את הטמפ' בזמן מעמץ.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני שואל מפני שבאתרם רשום: Support Microsoft DirectX®9 compatibility and full DirectX® 8.1 כלומר עובד אבל לא תומך רשמית ,כמו נגיד , ג'יפורס 4 , עובד אבל לא נתמך, בניגוד לג'יפורס fx 5200 שתומך בצורה מלאה. הבנתי נכון?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הי, אני בתהליך של הרכבת מחשב למשחקים, והחלטתי על כרטיס המסך החדש של ATI, ה5850HD. אני מסתכל בחנות SkyPC ורואה שתי אפשרויות: כרטיס של Gigabyte ב1600 שקל וכרטיס של Club 3D ב1380 שקל. http://www.skypc.co.il/sg_product~GVR-5850G1~8~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~HD5850~8~0.htm האם יש איזושהי סיבה לא לקחת את הזול מביניהם? האם לclub 3d יש מוניטין גרוע יותר או משהו בסגנון? תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלפעמיים אחרי פרק זמן מסויים המשחק מתחיל לזחול לי או שמלחתחילה הוא זוחל לי איך אני יכול לבדוק את כרטיס מסך שלי שהוא אכן תקין ועובד כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לא אני לא המוכר ובדיוק קיבלתי אתמול את ה GTO 2 שלי ובא לי לבכות פשוט ! (היום ראיתי את המודעה התקשרתי לבחור והכרטיס עדיין לא נימכר) הייתי חייב ליידע אותכם : אילו שבדיוק מתכננים לקנות בקשה: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4664 אין ספק הכרטיס החזק ביותר ההיום בשוק (גם עוד באחריות לפי מה שהבנתי מהבחור) בא לי לבכות , אם רק הייתי רואה מודעה זו כמה ימים לפני :bash:
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן. אז ככה הזמנתי מחשב דרך בעל עסק עשה לי מחיר טוב הכל טוב ויפה. קניתי כרטיס מסך HD3650 1GBכשחזרתי הביתה היום בערב גיליתי שכרטיס הHD4670 1GB מציג ביצועים יותר טובים יותר ב10 FPS בכל משחק.. השאלה היא כזאת: 1) עד כמה הכרטיס באמת יותר טוב מהHD4650 2) האם אפשר בעזרת OC קטן להגיע לרמה של הHD4670? 3) הוא הזמין כבר את הכרטיס האם שווה עכשיו לשים השתתפות עצמית של 70 שקל ולהביא כבר את ה4670???? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה המשחקים שאני מעוניין לשחק PES GTA וכו'. אני מעוניין שהכרטיס יריץ את המשחקים העדכניים אבל לא להשתגע עם המחיר, אשמח לתגובה מהירה. לגבי המחשב הקיים AMD 5200+ 4GB 500GB
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתמול פתחתי את NFS:U, והמשחק לא ממש הראה טקסטורות.... דברים באנגלית לא ממש ראו, את הטקסטורות במשחק לא ראו, ממש כלום, קחו תמונה: http://planet.nana.co.il/badboy12/ nfs.JPG ושניסיתי לשחק CS:S לא הייתה לי שום בעיה עם גרפיקה... מה לעשות? \: ניסיתי להתקין פאצ' חדש ביותר, לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT 512MB אני חייב דחוף לשדרג, ובמילא זה מה שרציתי לעשות לפני שהוא נשרף, הוא ישרת אותי לסרטים בעיקר ולמשחקים. יש לי מעבד Q6600 G0 לוח אם P35-DS3L זיכרון g.skill 2GB(2X1) ddr2 800MHZ שהאמת גם אותו אני רוצה לשדרג, אם אפשר באותו נושא אני אשמח. מסך 22'' אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו מוכן לדרג לי את שלושת כרטיסי המסך הטובים ביותר והמשתלמים ביותר לתווך המחירים שבין 600 ל700 שח מי מבינהם הכי חזק ומי הכי משתלם...תודהה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
כלומר, האם הכרטיסים יכולים להיות שונים מבחינת מעבד(של ATI)? מבחינת יצרן? האם זה מצריך תוכנה מיוחדת או שהדרייברים הרגילים יודעים לזהות זאת? תודה. עריכה: הבנתי שניתן רק מאותה סדרה, ניתן למחוק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 7600GS שהפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך בתקציב 350 -/+ מה שחשוב שיהיה תמיכת יציאת HD לטלוויזיה ומשחקים שיצאו מלפני שנה. (לא גיימר כבד ומשחק רק פעם בחצי שנה למשחק אחד) לא משנה אם זה NVIDIA OR ATI. העיקר שיעבוד טוב ולהינות מצפייה. מפרט מחשב שלי: INTEL ISLETION 946GS D946GZIS INTEL CORE 2 DUO E6300 שאלה: יש לי זיכרון 1 גיגה אך שוקל להחליף אותו ל2 וחצי גיגה, מה מביא אותי לשיפור ביצוע? למשל יהיה שיפור מהירות בחלונות 7? ומה עוד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html Still, NVIDIA reportedly has a weapon to fight its arch-rival ATI Technologies: the companys code-named NV47 that presumably contains 24 pixel pipelines is on-track to be released in the first half of the year 2005. :alcoholic: 24 צינורות עיבוד!!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עפ"י האתר pc-spot המשחק הזה ידרוש דרישות לא חזקות במיוחד , לא כמו שציפינו לפחות. הנה קישור לידיעה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEplAZElplpKruWhlCl עוד קישור למקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56017 תרדו קצת למטה ושם נמצאת הידיעה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך ViewSonic G75f מזה שנתיים, ואמנם הוא מעולה (תודה לintegral על ההמלצה בזמנו), אבל הוא "17 ועובדה זו התחילה להפריע לי ברגע שיצא לי לשחק מעט במסכי "19 אצל חברים, רפרוף קל באתרים השונים שאני מכיר הראה לי שרוב מסכי הCRT שעדיין זמינים לקנייה הם או מסכי "17 פשוטים או לחלופין מסכי "21 אינץ' יוקרתיים שעולים כמו המחשב שלי ואף יותר. אני משער שמסך 19 איכותי יעלה כ1500+-, אבל התקציב גמיש במקרה ומדובר בהפרש מחירים מוצדק. *"19 CRT *איכות ללא פשרות *תקציב גמיש *עדיף שמסגרת הפלסטיק תהיה כהה, אמנם אפשר לצבוע אבל זה בעייתי. *בשום פנים ואופן לא LCD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איך מגדירים בדרייבר של NVIDIA שיהיה במשחקים AFx16? סיבה(אם זה מעניין אתכם): אני רוצה שב-CALL OF DUTY 4 יהיה AFx16, ואולי בעוד כמה משחקים בעתיד. ולמה ב-CALL OF DUTY 4 אפשר להגדיר AA עד x4, אי אפשר להגדיר שזה יהיה גבוה יותר.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך באמצע העבודה המסך הפך לשחור לאחר כמה שניות הוא השתחרר וחזר לקדמותו אך בצורה שונה: השוליים של המסך הפכו לשחורים הרוזולוציה נשארה אותו דבר אך גודל התמונה הנראית אינו פרוס על כול המסך. מה אפשר לעשות? לא נראה לי שאני יכול לשנות הגדרות כי זה מחשב נייד עם צג LCD. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-