כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדמו של COJ, עכשיו, משום מה, אני לא מצליח להפעיל AA, גם דרך הדרייברים. יש דרך לפתור את זה? אגב, אמנם יצאה רק גירסת DX9 בינתיים, אבל המשחק עדיין נראה מצויין ורץ לי על רייט יציב של 40 FPS בהגדרות הגבוהות ביותר.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הדרישה שלי היא די שטחית אבל תכליתית , אני רוצה לשחק ברוב המשחקים החדשים שיוצאים,עם הגדרות ULTRA HIGH,חובה כרטיס שתומך בDX11 מפרט המחשב: מעבד : Intel Core I5 2.67 GHZ לוח אם: GYGABYTE UD-33 כרטיס מסך נוכחי: GYGABYTE NVIDIA GTS 250 מארז: UANTEC ספק כוח: HEC 600W מסך : SAMSUNG SyncMaster P2370 רזולוציה מירבית 1920X1080 FHD פרטים כללים: רכשתי את המחשב לפני כשנתיים וחצי, 4GB RAM, המחשב מריץ WIN 8, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
EVGA הוציאו 7800 GTX 512 מומהר במקום 550 ליבה 600 ובמקום 1700 לזיכרונות 1800 מדהים .לעוד מידע. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051122212337.html
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? $ 159 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X600PRO 128MB DDR לא כולל מע"מ
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להודות ל americium שבכלל נתן לי את ההזדמנות להסביר מה שקרה כאן קודם היום בבוקר אחי המפגר החליט שהוא מתנקם בי בגלל שאני לא מרשה לו לשחק יותר במשחקים על המחשב שלי וזה מה שהוא עשה: --------------------- דבר ראשון הוא הגיב בשמי למשתמש בשם דניס בצורה גועלית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191371.120 אני נמצא בפורום הזה כבר כמעט שנתיים ומעולם לא התבטאתי בצורה כזאת!! מה שכבר היה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה אז דניס קודם כל קבל את התנצלותי הכנה דבר שני שהוא עשה ---------------------- פתח שם משתמש חדש בשם אסף לוץ (כאילו עשה פלוץ חחחחח חייבים להודות שיש לו חוש הומור לדביל) ואז הוא נכנס להודעות משנת 2002 והגיב כדי להקפיץ אות…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי כרטיס ישן שרכשתי מזמן X800GTO2. בעקבות שדרוג שאני מבצע למחשב שלי, רציתי לדעת האם הכרטיס שברשותי עולה, משתווה, או נופל מחוזקן של הליבות הגרפיות המותקנות במעבדים החדשים של אינטל, ו AMD תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
HKEPC מדווח שהציפ הראשון 80 ננומטר מנוידיה יבוא באמצע ספטמבר. הקוד שלו: G73-B1 והוא יהיה מקביל ל X1650 של ATI לציפ יהיו שני גירסאות: G73-N-B1 and G73-H-B1 G73-N-B1 - לא יהיו לא הרבה שינויים מגירסת 90NM. G73-H-B1 -ומעוצב לשוק "התאטרוני" תומך ב .HDMI,HDCP G73-B1 יהיה דומה ל 7900GS, חברות עסקיות ימכרו אותו (כמו דל וזה) נוידיה עדיין לא החליטו מתי לשווק אותו לשוק הבייתי ושמו יהיה 7650 ;D תמונה: מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=655680&starttime=0&endtime=0 מעניין איך הוא יהיה ומה יהיה מחירו 8)
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאלו מכם אשר רכשו את הגירסא הזו POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL. רציתי לשאול מה קיבלתם ביחד עם הכרטיס הנ"ל? משום שבאתר של IQPC רשום שהכרטיס בא עם: וחוץ ממתאם DVI ויציאה לטלויזיה לא קיבלתי כבל CF או מתאם HDMI... האם זה תקין ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אהלן, ראיתי את המסך הזה ?SAMSUNG? - ?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? ,ואני מעוניין לדעת איך הוא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים לא כל כך חדשים, AGP לא PCIE תקציב עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך 37 +- אינץ FHD ורציתי לדעת האם הכרטיס שלי HD4870 1GB יוכל להריץ עליו משחקים בהגדרות גבוהות ... כמו COD , CRYSIS ועוד כמה משחקים שיוצאים בהמשך בקשר לסרטים אני יודע שאין בעיה ;] בתודה גיא
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לאחר חיטוטים במגרת חלקי החילוף שלי, מצאתי מתאם VGA to DVI שהגיע בזמנו יחד עם הכרטיס מסך שלי (GeForce 5700). יש ברשותי מסך CRT ישן יחסית של Proview עם כבל שמתחבר ליציאת VGA רגילה. האם יש טעם שאני אחבר לכבל את המתאם ואחבר את הכבל ליציאת ה-DVI בכרטיס מסך? האם זה ישפר את התמונה? יאפשר קצב ריענון יותר מהיר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בשביל לראות דרך הטלוויזיה סרט אני צריך לשנות את הרזולוציה מ1920 על 1080 ל1024 על 768. האם יש דרך על הכרטיס מסך לעשות קבוע ש, שבמחשב זה יהיה על 1920 על 1080, ובטלוויזיה 1024 על 768. יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 8600, בלי קשר אני אחליף אותו בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מלטבט על איזה מסך ללכת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_593&products_id=5556 תתודהההה לעוזריםםםםםם
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי חברס אהלן ותודה לכל אלו המנסים לעזור. לא מזמן רכשתי מחשב חדש וכרטיס מסך משובח הוא הכרחי, כרגע הלכתי על Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI Express bulk בארץ כי הוא בסביבות האלף ש"ח, הסכום שסביבו אני מוכן "לסכן". מישהו יודע על אופציה למצוא במדינות הנ"ל כרטיס איכותי יותר במחיר ששוווה את הקניה בארץ? סינגפור מדינה יקרה לפחות כמונו אך איני יודע על הונג-קונג. אם למישהו יש הצעה, טיפ או כל דבר שיכול לעזור. זה יתקבל בברכה. תודה רבה ויום מרנין.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מדובר במחשב שעיקר השימוש לנגן סרטים כבדים(ריפים של בלו ריי,סרטי FHD וכ') וגם משחקים. אני יודע שקשה להנות משני העולמות אבל בכל זאת הצרכים: 1.שקט מאוד --> עד בלי מאורר .אני לא בטוח שזה אפשרי אבל חשוב לי שקט . 2.HDMI לא חובה אבל נחמד שיהיה 3.מעדיף אחד שלא יתפוס שני סלוטים. 4.אני לא מצפה לביצועי 4870*2 אבל עדיין אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו שצריך/אפשר בהקשר התקציב והאילוצים. אין לי ממש צורך שייצא סאונד ממנו יש לי כרטיס XONAR. המפרט של המחשב : מעבד Q9950 4GB RAM בתזמון גבוה לוח של ASUS P5Q-EM יש עליו כרטיס X4500HD שנראה לי קצת צעצועי. תצורת RAID 0
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי ולהתאים אותו למפרט הקיים (בצד), כך שאוכל לנצל אותו בצורה הטובה ביותר. אני צריך גם הערכת תקציב. כמה אני צריך לשים בצד. אני לא רוצה סתם לזרוק כסף. התקרה לצורך השידרוג היא 700 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות?: 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E GIGABYTE או כרטיס מסך 8800GT 512MB DDR-3 X10 PALIT תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-