עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ranyr,

אני מחפש מסך crt 19 במחיר עד 2500 שקל חיפשתי את IIYAMA VISON MASTER PRO 454 SAMSUNG 959NF ופשוט לא מצאתי בשום חנות אם מישהו יודע איפה אפשר להסיג אחד מהם ... אם לא המלצה למסך אחר תתקבל בברכה...

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  2. פשוט יש לי את הכרטיס והטמפ' במאמץ יכולה להגיע ל 80-90 ... אני רוצה לדעת עם זה קורה לכולם ולא רק לי...

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by Ben_G,

שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ABCD,

כרטיס מסך X850 pro יותר טוב מ X800XL?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  6. חוות דעת (128 BIT ).. על הכרטיס..אם יש הבדל גדול בינו לבין ה FX5200 של NVIDIA בטכנולוגיה של ה 64 BIT אינטר פייס.. ואם הוא מספק וחזק דיו למשחקים ? (: או LOW MID .

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ati radeon 9250 128mb ddr 64 bit fx5200 128 mb ddr 64 bit איזה? ואל תגידו לי שאף אחד מהם, פשוט תגידו לי איזה מהם טוב יותר... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  8. יש לי בעיה ב gta sa המסך שלי ממש חשוך אז הורדתי את הרזולציה(בלי שום קשר לחושך) וראיתי שהמסך נהיה יותר בהיר אז יש למשהו מושג מה הקשר ומה אפשר לעשות כדי שרזולוציה תשאר גבוהה ויהיה יותר בהיר? :s05:

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הנ"ל לצורכי העברת קלטות וידאו לDVD וקצת צפפיה והקלטה מהטלוויזיה , רציתי דעות חיוביות ושליליות עליו , קראתי עליו המון ביקורות ורציתי לשמוע את דעתכם אם למישהו יש אותו אז זה יעזור מאוד אם הוא יכתוב את דעתו עליו... נ.ב: איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לוידאו? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה בסרטים במחשב שלי... התמונה נראית בהירה מדי או שזה קונסטרקט דפוק זה התחיל ממתי שהתקנתי את הדרייברים החדשים של נבידיה אבל התקנתי את הדריבר הקודם (ROLL BACK) וזה עדיין דפוק יש לי 6800NU מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by Dr.K2,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש כרטיס להעברת ווידאו למחשב ומשם לDVD. לאיזה נתונים יש לשים לב בחיפוש אחר כרטיס? מה יתרון של כרטיס עריכה על כרטיס TV? אשמח לקבל המלצה במחיר סביר. תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by generalA,

אני מחפש זיכרון RDRAM 128MB (שתי יחידות), מה המחיר הכי זול שניתן למצוא (של סמסונג)? ועוד שאלה.. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד במחיר של 300 -400 שייתן ביצועים טובים יותר למשחק Gta San Andreas ממה שיש לי כרגע (Geforce 4 mx 64). כמו כן הכרטיס שאתם מציעים חייב להיות טוב ל- OC. תודה !!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  15. אז ככה. כבר הרבה מאוד זמן אני לוטש עיניים לכיוון טלויזיית LCD בגודל 32", ואחרי שיטוטים אינספור באינטרנט וחנויות הגעתי למסקנה שהדגם שנראה הכי טוב ועוד איכשהו יתאים לתקציב הוא של BENQ - DV3250. המחיר עומד על כ-9000 שקל, והאיכות לא רעה בכלל - בגלל שהמסך מציג נתונים יבשים טובים יותר מרוב המסכים של המתחרים שעולים עד פי 2 - ניגודיות 1:800, זמן תגובה 12מילישניות, בהירות 500 CD\M^2, וכן הלאה, ועדיין נמצא בטווח המחיר הסביר. הלכתי ליבואן כדי ראות את המסך בעצמי והתרשמתי מאוד לטובה, אך למרות זאת החלטתי לחכות. בשבועות האחרונים הופיע דגם של חברת מאראנטז, ה-LC3250EX, שמציג את הנתונים הטובים ביותר שראיתי במסך LCD בגודל הזה - 1:1000, 550CD\M^2, 8MS... המחיר לא היה גבוה במיוחד (אז הוא עמד …

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by ברק,

אני לא מכיר את כרטיסי הקוואדרו. מה נותן הקואדרו הזה? האם הוא מוסיף ביצועים לישומים גרפים כגון משחקים כאלה ואחרים כי יש אופציה לעשות מוד לקוואדרו בריווה טיונר http://www.firingsquad.com/hardware/2005_eternal_battle_day3/page7.asp

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  17. שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by FoxHounder,

מה ההבדל בין מסך LCD שיש בו רק יציאה אנאלוגית (RGB) לעומת מסך עם 2 יצאות אנלוגיות RGB ויציאת DVI-D? האם יציאה דיגיטאלית נותנת לי משהו והאם זה שווה את ההפרש במחיר?(800 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by Idan_S,

אז ככה, קונים לי מחשב מבוסס Amd 3000+ Venice עליו אין צורך לפרט בנוסף אני קונה מסך LCD דק 17" , חושב 8ms ופרטים טובים של ניגודיות ובהירות וכו' עכשיו הלכתי לחנות, ראיתי שני דגמים: 1. Lite-On LCD 17" Monitor R17AAS שזה מסך דק 17 אינצ' עם ניגודיות של 1:700 בהירות 300 ו8ms בלי DVI ועם רמקולים 2. LG 1750hq מסך דק 17 אינץ' ניגודיות 1:500 בהירות 250 ו8ms עם DVI ובלי רמקולים 3. ראיתי עוד כמה מסכים גם של Viewsonic vp171 ואת LG 1780q אבל הם סתם יקרים כרגע... 4. גם ראיתי איזה מסך של proview וגם של cmv אבל לא יודע מה לגבי החברות האלה ההתלבטות למשל בין הliteon לבין הLG היא: 1. liteon חברה פחות מוכרת בתחום המסכים מLG ואין למסך DVI לעומת הLG 2. לLITEON יש פרטים הרבה יותר טובים מבחינת בה…

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  20. אני לא פרסמתי הודעות רצופות כדי להקפיץ פשוט היו דברים נוספים ששכחתי להוסיף. אבל להבא אעשה את זה בהודעה אחת אם זו הבעיה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by wwll soldier,

היי יש לי תכרטיס geforce 6800gt ואני רוצה שיראו את המחשב בטלויזיה ואני פשוט לא יודע איך עושים את זה יש לי המון כרטיסיות ואני לא יודע איפה ללחוץ כדי שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב, אני לא רוצה סתם לשנות אז בבקשה תעזרו לי כי זה דחוף והאם יש דרך לסדר תבעיה של המדיה פלייר והדרייבר החדש?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by ofer40,

היי הזמנתי באתר מסוים כרטיס מסך שהיה אמור להיות של MSI באריזה מלאה אבל במקום זה קיבלתי כרטיס של PALIT ואני חושב להחזיר אותו לחנות ולקנות חברה יותר מוכרת במקום אחר. האם הכרטיס של PALIT עדיין נחשב איכותי או שעשיתי טעות? האם להחזיר את הכרטיס של PALIT או שאולי עדיף להשאיר אותו? מצפה בדריכות לתשובתכם המלומדת. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ohad75,

שלום לכולם לאחר קריאת אינסוף סקירות באתר hwzone ובאתרים אחרים נשארה לי התלבטות בין 2 כרטיסים בMID LEVEL: GEFORCE 6600 או ATI X700 - שניהם בגרסה הרגילה שלהם, לא PRO או GT המחירים זהים, 127$ לגרסת ה- 128MB ו-136$ ל- 256MB. שניהם של GIGABYTE. מה אתם אומרים? והאם כדאי להוסיף עוד 10$ ל- 256MB ? אני לא גיימר מושבע אבל רוצה כרטיס טוב שישאר רלוונטי כמה שנים קניתי מחשב חדש עם 3GHZ 775, 1GB DDR2 ו- PCIEXPRESS. תשובה מהירה תהיה שיחוק תודה!

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך: Geforce 6600 רק שמתי לב שיש את הכרטיס הזה: LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 שמהירות הזיכרון והליבה זהות בדיוק למהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס מסך 6600! 6200 גם יותר זול. אז מה בעצם ההבדל ביניהם? LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP - 665 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 VS LEADTEK WinFast A6600 TD 128MB AGP - 785 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3471&catcode=488

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by moshe_ha,

כן? ואם כן אז כמה הם עולים ומתי יגיעו לארץ?

• 113 תגובות
    • 7.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים