עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yuvalfr,

לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. האם כדאי לקנות בנפרד כרטיס לכידה או בשילוב עם כרטיס מסך VIVO ? אני מדבר מבחינה כספית (למרות שההפרש לא נראה לי גדול) ומבחינת איכות לכידה ואפשרויות/הגדרות. אשמח לתשובה מפורטת במידה ואפשר. במידה ואני אקנה PCI אני אלך על ה-Leadtek Expert, השאלה היא האם כדאי לקנות בכלל כרטיס מסך VIVO במקום במידה ואני קונה כרטיס מסך חדש (PCI-e כנראה ולא AGP).

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. אני מחפש את הכרטיס מסך הכי מומלץ במחירים האלו מבחינת חוזק (הוא לא עושה אוברקלוק הוא רק גיימר) תודה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by 888,

מה ההבדלים בינהם? מי יותר טוב? מה יותר כדאי לקנות? והאם ההפרש של 200 שח שווה את ה6800GT על פני הX800 XL?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Wreckovski,

טוב, אז לפי הכותרת יש לי MAG 570FD, שטוח, 15"... כן.. קטן.. אבל מה לעשות :\ בכל אופן, סתם בשימוש רגיל אתמול, המשחק הבזיק וכשהוא חזר לעצמו, הוא נהיה ריבוע קטן באמצע המסך, עם חלקים שחורים בצדדים... אז חשבתי שההגדרות נדפקו או משהו, מתחתי אותו מהתפריט של המסך, ועכשיו הכל מתוח... בצדדים, כל נראה מתוך מהרגיל... אני משתמש ב- 1152*864 בקצב רענון של 75 הרץ (המסך לא מסוגל ליותר) ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, וזה לא עבד... אני מרגיש חובה לציין שכשאני מפעיל את המחשב והוא עושה IDE Detection אז התצוגה רחבה יותר ממה שהייתה קודם.. כלומר לא רואים חצי מהטקסט בצדדים... אז כנראה שהבעיה של המסך שלי היא בעיה של הווינדוס ולא של המסך\ כ.מסך... מה קרה למחשב שלי? :\ בתודה, שי.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת כמה דברים על מסכי LCD כי קיניתי לא מזמן 1-האם מותר לגעת במסך כי פעם שמתי שאסור 2-אך אני מנקה אותו(אני מנקה עכשיו את המסך שלי עם איזה ניר רטוב שקניתי אמרו לי שהוא מיוחד למסכים אבל אני לא יודע אם הוא טוב לLCD) 3- אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת שאוסר לעשות איתו או שחשוב שאני ידע תודה מראש

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by DannyBoy1904,

קניתי את המסך LG F700P לפניי כ3 חודשים... והיום (זה יוצא אתמול אבל לא משנה כבר אחריי 12) כיביתי את המסך ויצאתי מהבית לאיזה 10 שעות... וכשאני חוזר אני מדליק את המסך הכל נהיה סגול כזה כמו שמשחקים בכבל של המסכים הישנים ואז נהיה צבעים... קיצר הכל נהיה סגול כזה ואז חוזר להיות רגיל אבל מטושטש... ניסיתי להוציא ולהחזיר את הכבל... כמובן שניסיתי להדליק ולכבות את המסך ריסט למחשב ניסיתי לשנות את הרוזולוציה ולהחזיר... ניסיתי להעלות ולהוריד את ההרץ של המסך... כשמעלים ל 100 זה משתפר בקצת אבל כשאני מחזיר ל85 זה עדיין מטושטש... אני כבר נואש... תגידו לי אם לנצל את האחריות או שזה איזה בעיה נפוצה שאפשר לסדר??? (תעשו את זה קצת מהר כי כבר הלכו לי העיניים מלכתוב את ההודעה הזו....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Monstalicious,

יש לי מסך Lg 1780Q ומשום מה היום התגלו פיקסלים שרופים. בערך 20 אם לא יותר, מפוזרים על המסך הם משנים את הצבע שלהם בכל זווית צפייה שאני מסתכל, אם אני מסתכל ישר הם בצבע אדום מהצד הם בצבע תכלת. בקיצור די הרבה כאלה :< המסך בן חודש בערך וזרקתי את הקופסא שלו, אבל יש לי תעודת אחריות מה לעשות? כמה זמן יקח להם להחליף תמסך? הם צריכים לשלוח אותו ליבואן ? גררר איזה עצבים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yosiqqq,

שלום יש לי אפשרות לקבל מסך 19 אינצ' של החברה CMV שם הדגם הוא CM-922 האם הוא טוב? וגם אם אתם יכולים להגיד לי האם הוא יותר טוב מהמסך שיש לי עכשיו,עכשיו יש לי מסך של סאמסונג דגם SYNCMASTER 171S, ועד כמה יותר טוב אם בכלל.. עריכה: קישור למסך של CMV: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={4556E1E3-D60E-4D8C-A780-F165391A54FF} קישור למסך שיש לי עכשיו: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=GH17LSASJ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. אנשים קניתי את הכרטיס הזה לפני חודש ואני לא מצליח לראות צבע בטלוויזיה הכל מחובר כמו שצריך אבל אין הפכתי עולמות לא מצליח לראות צבע אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by roc,

שלום,אני חייב לבקש עזרה בשאלה לאיזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות והתקציב שלי הוא 1500 שקל אם מישהו מכיר גם חנויות זולות שאין להם אתרים ורק יודעים את שם החנות ואת העיר בהם היא נמצאת או בכלל את מספר הטלפון שלה אשמח לקבל אותו ואפנה אליה כשארצה לקנות את הכרטיס שתמליצו לי עליה...תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by gal_6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש..ואני מתלבט בין כרטיסי מסך.. אחרי שנה ככה אני מעריך שאני אעשה אוברקלוק.. ואני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים: 6600GT או 6800LE או X800 הבנתי שהם בערך באותו מחיר וגם אמרו לי שעדיף לקחת את ה6800le כי הוא אוברקלוק יותר טוב בבקשה תעזרו לייי!!זה דחוףףף תודה רבה לעוזרים!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  14. איזה כרטיס מקסימום אני אוכל לנצל עם מעבד axp 2600 באובר קלוק ל-3200??תקציב יש לי מספיק יש לי גי'גה זכרון 512 ddr 400 2-2-2-11 ולוח nf7 sl

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by ofer40,

היי יש לי שתי אפשרויות כרגע או ללכת על RADEON 9550 והמתחרה שלו מ NVIDIA או ללכת על RADEON 9600 PRO או מקבילו מ NVIDIA. רק רצוי לציין שאם אני רוצה לעשות OC אז שעל הכרטיס יהיו לא רק צלעות קירור אלא גם מאוורר הלא כן? אז זהו התמקדתי במחיר שכנראה יהיה עד 500 שאלה המחירים שאפשר להשיג את הכרטיסים האלה. תודה

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  16. יש לי P4 2.6 HT, עם 512DDR. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כי כרגע יש לי G4 MX 440 ובכל משחק יש לי 10 FPS רציתי לדעת איזה הכי מומלץ וגם שיהיה לו חיבור AGP כמובן. התקציב עומד על 1000 שח פלוס מינוס. (אל תתייחסו למפרט שבחתימה כי זה משהו אחר) תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by asafmor,

דוד שלי שם ואני צריך כרטיס מסך כי ה BATTLEFIELD 2 שלי לא עובד על ה TI4200 128MB שלי ראיתי את ה Gigabyte GEFORCE 6800 GT 256MB ב 350 דולר שזה 1600 שקל נראה טוב. או שעדיף בכלל READON אם תוכלו לעזור , תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הכרטיס הראשון והמועדף בגלל הקירור הפסיבי: Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128VP ViVo http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=9514 קישור למפרט טכני: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm# כרטיס שני: Asus N6600GT/TOP N6600GT 128MB AGPX8+TV OUT+DVI http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1730 קישור למפרט טכני: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=N6600GT/TD&langs=01 שימו לב שאני מדבר על גירסת ה TOP. כרטיס שלישי: Club3D NVidia GeForce 6600GT 128MB AGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1258&products_id=10547 קישור למפרט טכני: http://www.club-3d.…

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  19. היי, אני קונה מחשב חדש, יש לי תקציב של כ2000~ שקל לכרטיס מסך - כלומר - מיינסטרים, חשבתי לחכות לליגת המיינסטרים של הG70, אבל הבנתי שזה יקח עוד הרבה זמן ולאף אחד אין ממש מושג מתי הם באמת יוצאים (אם מישהוא יודע, זה הזמן). אם אני לא מחכה להם זה משאיר אותי אם שתי אפשריות: 6800GT או שני 6600GT בSLI. אם אני לוקח 6800GT אז סבבה. אם אני לוקח שני 6600GT, הייתי רוצה לדעת אם עדיף כרטיס כמו של גיגהבייט, שמצרף את שני השבבים על כרטיס אחד אבל ממש ממש גרוע לאובר. או עדיף לי לקחת שני כרטיס רגילים ולחבר אותם, במקרה הזה האובר יהיה הרבהיותר טוב אבל נקודת המוצא תיהיה פחות מאחר והכרטיס של גיגהבייט כבר מהיר יותר מהרגיל ומכיל זיכרונות עם זמן תגובה שונה. עכשיוו גם נותר לבחור אם אני הולך על 6800GT …

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by malcolmx9,

ביקשתי בפורום "מפרטים" שיעזרו לי בשדרוג חלקים במחשב, עם תקציב מאוד נמוך, כשבסוף החלטתי על כרטיס מסך GF 6600. אבל עכשיו, שאלתי בפורום של ביטק לגביי הכרטיס מסך הזה ושם הציעו לי לחכות חודשים או שלוש עד שאצליח לחסוך עוד כסף לתקציב בשביל לקנות 6600GT ולא 6600 הרגיל! הם אמרו שזה ממש שווה, אפילו אם מדובר בהמתנה של חודשיים או שלוש. עכשיו, רציתי לשאול אתכם אם זה באמת שווה את זה? 6600 הרגיל לא יכול לספק את הסחורה במשחקים? איכות גבוהה, רזולוציה גבוהה והכל?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by root3:16,

אני רוצה לקנות מסך, 17 או 19 אינץ(עדיף 19) שטוח. מעדיף מKSP אבל זה לא ממש משנה מאיפה. ועוד שאלה, איזה מסך עדיף למשחקים דק או שטוח? תודה מראש לכל מי שיעזור

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. נכון על המסך עצמו יש כפתורים המגדירים את גודל התמונה את המקום שלה על ציר ה X וה Y וכו' אז אצלי המקסימום זה 255. אז היה לי לוח אם אם כ.מסך מובנה הוא נשרף קניתי חדש-ישן אן כרטיס מסך לא משהוא (זה בגלל שיש לי פנטיום 3 אז קניתי משהוא זול לחודשיים עש שיהיה לי מספיק כסף לפ 4) ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ההגדרות מגיעיות ל 255 ואני שוב צריך להגדיר מחדש הכל. זה לא קורה כל פעם אחרי הפעלת המחשב אלה מדי פעם. האם הבעיה היא בכרטיס מסך? או במערכת הפעלה? נתונים: לוח אם asus P3 כ.מ . Video SIS 6326 AGP3D DVD OS: Micro$oft Win Xp Professional Edition עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by Stanly,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=35020&sog=C-Monitor מה אתם אומרים כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ranyr,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by BoRiS.K,

מה זה MS במסכים והאם 12 זה טוב?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים