כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, החליפו לחבר שלי את הכרטיס מסך ב IVORY (טענו שהוא לא תקין). כרטיס ישן: MSI RADEON X1600 256MB PRO כרטיס חדש: NVIDIA 8500GT 512MB אין לי מושג בכרטיסי מסך והייתי מעוניין לדעת אם ההחלפה הייתה "משתלמת". תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי בפורומים שונים באינטרנט שהמאוורר של ה X850XT PE אינו עובד בסל"ד אופטימלי כדי שלא ירעיש יותר מידי, אך דבר זה מהווה סיכון לכרטיס המסך מכיוון שהוא יכול להתחמם יותר מיד ולהפגע, ולכן הם ממליצים להשתמש בתוכנת ATI TOOL או RIVA TUNER לניטור ושינוי סל"ד המאווררר. האם זה הגיוני שהכרטיס מגיע מהמפעל במצב כזה? הרי הם יצרו לעצמם הרבה כאבי ראש אם היו חוזרים אליהם כרטיסים מקולקלים. כמו כן ה VPU RECOVER מנותק, אז האם זה נות לכרטיס להמשיך לעבוד למרות שהוא מתחמם? יש לציין שיש לי כרטיס מקורי של ATI ולא של אחת החברות השותפות שלה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מצליח לראות וידאו בצג השני (מחובר לטלויזיה) את השאר אני רואה כראוי כלומר רואים את מדיה פלייר ואת התרגום אבל לא רואים את הסרט עצמו במקום זה רואים צבע שחור ברשותי כרטיס מסך מסוג GForce 2 mx400 + tv-out מערכת ההפעלה היא WIN XP +sp1 והדריברים של כרטיס המסך הורדתי לפני שבוע מהאתר של nvidia יש לציין שלפני חודש עבדתי על אותו מחשב (לפני הפירמוט ) עם אותה חומרה והצלחתי לראות!!!! לכן לא נראה לי שהבעיה היא בחומרה חוץ מזה עדכנתי את הוינדוס באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר. כמובן שבדקתי אם הדרייברים מתאימים וגם הסרתי והתקנתי שוב ... אולי הסיבה זה שבדרייברים החדשים יש איזה שהוא באג?....... אין לי מושג אנא עיזרו תודה ???
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT שקיבלתי בזמנו. ניסיתי לחבר אותו ל-TV וגיליתי בכרטיס מסך שהשקע של ה-SVIDEO בעצם לא רגיל אלא חיבור SVIDEO עם 9 פינים מיוחד. לחבר שלי שקיבלתי ממנו את הכרטיס מסך אין את חלק החיבור הזה(הוא מעולם לא חיבר ל-TV). מי שמכיר מה עושים? איפה משיגים תקע/חיבור כזה ??? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כל אחד ירשום את היבואן ושם החברת מסכים והתנאי להחלפת מסך LCD בפיקסלים שרופים ונקבץ את הכל ביחד לסטיקי לפי דעתי יעזור לנו מאוד. אני אתחיל ב חיון מחשבים -סאמסונג תנאים : 20 פיקסלים שרופים ולא ביחד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניכנסתי עכשיו לאתר של ATI ןבמקום ה X850XT PE שהיה מופיע שם הרבה זמן אני רואה V5000 הגיוני שזה דגם חדש שעכשיו יצא ? אם כן למה הוא עם "רק" 128 DDR3 ?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בכל האינטרנט האם אפשר בכלל לעשות את זה ולא מצאתי תוצאות אינפורמטיביות בהנחה שיש מספיק זיכרון פיזי שלא מנוצל (למשל 4G) במצב רגיל, האם יש דרך לגרום לזיכרון הוידאו לנצל את הזיכרון הראשי? במידה וכן, האם הדבר אפשרי לכל הכרטיסים או רק לחלק מהם? (בדגש על שלי - GEFORCE 8800GT) ברשותכם, השאלה מופנית לאלה שיודעים ולא למנחשים, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G4 4200TI של לידטק ואני עם דרייברים 40.72 הבעיה היא, שה-clock frequencies תמיד יורדים להגדרות המינימליות, גם כשאני משנה את זה ל"ברירת מחדל". זה כאילו לא רוצה להקשיב לי! אני לא עושה שום אוברקלוק - סה"כ ברירת מחדל. אבל לא משנה מה אני יעשה - תמיד אחרי שאני אדליק שוב ת המחשב זה יירד להגדרות המינימליות. ניסיתי להתין את הדרייבר מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני עושה ? ???
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי נידמה לי שיש קצת ירידת FPS במישחקים כאשר החלפתי ממסך CRT 17 למסך LCD22 , יש לי רק 512 מגה זיכרון בכרטיס מסך 4850 , האם יש צורך ב1 מגה ראם? רוני
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
איזה 8800GT הכי משתלם מבין החברות? שמתי לב שיש כאלה שנותנות אותו אם קירור ללא הבדל כספי ניכר ! קראתי פה באיזה דיון שאין הבדל בין 88GT 256MB ל 88GT 512 MB מישהו יכול להמחיש מה ההבדל להראות באנ'צ או משהו? אני רוצה לקנות מחשב בשבועות הקרובים ! אני יודע שעדיף לי כבר לחכות לסדרה 9 אבל מישהו יכול להעריך כמה שיותר בדיוק כמה זמן זה יקח?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות את ה- RADEON 9800 PRO ואני מתלבט בין החברות הבאות ATI HERCULES GIGA BYTE עכשיו אני גם רוצה שלכרטיס יהיו יכולות OC טובות מישהו ראה עליהם ביקורות או משהו דומה ויכול להלמליץ לי על משהו?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום שיש RADEON 9700 PRO עם 256 זכרון ... ואני לא מתכוון ל BIT אלא ל 256MB ON BOARD !!! יש כזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מדוע 6600? כי יש לחבר שלי ואני מרוצה מהביצועים. למרות שהוא לא מריץ קרייסיס. אני רוצה כרטיס מסך זול שיריץ את כל המשחקים שיצאו בשנה האחרונה, אני לא רוצה על HIGH, רק יריץ בלי לאגים. פשוט ראיתי נגיד בזאפ כרטיסים כמו אלו: http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128830&DB68784=152019 ואני תהיתי לעצמי- מה הקאץ'? הקתציב בעצם הוא על ה200 שקל. אם באמת יש כאן קאץ' מסויים וכרטיסים גרפיים לא פתאום הפכו לעניין זול[בניגוד למשל לזכרונות RAM], אני מוכן להזיז את התקציב לכיוון ה300-400 שקל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תהיתי אם בכלל פתוחה בפניי האפשרות לשדרג את הכרטיס שלי. כרגע יש לי 760 והשתמשתי במיליון מתאמים כדי להגיע ל6+8 כמו שהוא דורש שם וכבר לא נשאר לי אפילו חיבור מולקס אחד פנוי בגללו.. הכרטיס לצערי לא מספיק טוב בשבילי וחשבתי על אופציה של שדרוג אבל כנראה שלא אעשה זאת אם זה דורש החלפת ספק. אז הספק שלי הוא FSP 500W בעל יציאת 6פין אחת בודדת בלבד! זו התמונה שלו: המערכת היא I5 4460 סטיק של 8GRAM עם כוננים RW+-DVD אחסון HDD 7200RPM WD BLUE 500G + SSD 256G מארז עם מאוורר למארז 120MM LED וקירור מעבד 11Rev2 של ארקטיק על פי מחשבון ספק 'אקסטרים' עם הכרטיס הנוכחי (760) יוצא שהספק המומלץ הוא 460W ועם 970 יוצא 454W כלומר פחות. האם אפשר להסיר דאגה מליבי או שזה יהיה מעשה לא אחראי ? ? ה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא לצורך אובר קלוק או משהו... רק טמפרטורה סבירה ושקט! הרבה שקט... ומחיר טוב... ואל תגידו לי להחליף כי בכל מיקרה יהיה לו שימוש גם בעתיד... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, זה נראה לי המקום הכי נורמלי לת'רד הזה, אז השאלה שלי היא ככה, צילמתי כמה תמונות ברזולוצית 1200x1600 עם הדיגיטלית, רציתי לדעת אם התמונה תצא חדה בהדפסה בגודל 13x18 ? תודה רבה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי רדאון 9600XT 256MB של גיגהבייט.. ניתן לפתוח כמה צינורות עיבוד נוספים לכרטיס הזה?... ואם כן ..איך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים יהיה העדיף ביותר ובעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? השימוש של המחשב - בעיקר עבודה משרדית, ומדיי פעם משחקים וסרטים (לא תכני HD - לא סרטים בהפרדה גבוהה). Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤219 Palit Radeon 2400Pro Sonic 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤204 HIS Radeon 2400Pro 128MB (To to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Sapphire HD 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤222 *וגם.. למשל בכרטיס השני כתוב "HDMI", איך זה מתבטא בחיבורים של הכרטיס? אני יודע שיש DVI, VGA, S-VIDEO . אז בנוסף יש חיבור HDMI? כי התמונה של המוצר לא מראה ככה. *האם ה"SONIC" בכרטיס של פא…
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף החלטתי להחליף את המחשב שלי ואני רוצה לבנות לי מפרט, ומכיוון ששנים לא התעדכנתי בחומרה אני קצת (הרבה) מבולבל מכמה דברים, ואחד מהם הוא העניין של כרטיסי המסך. לאחר שוטטות קצת מעייפת באינטרנט הבנתי, שכנרא אני אלך על הכרטיס מסך של ATI. וכאן נתקלתי בבעיה קטנה, והיא: מהו ההבדל בין גרסאות הפרו לבין הגרסאות הרגילות(ללא הפרו בשמן) של הכרטיסי מסך מחברה זו? לדוגמא: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1253079006.htm ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card http://www.pchardware.co.il/docs/pd1505232479.htm * ברור לי שיש הבדל כיוון שההבדל במחיר הוא כמעט אלף שקל!! * ובאותה הזדמנות רציתי לשאול עוד דבר קטן: השימוש במחש…
-
- 57 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חשבתי על זה, לא יהיה מגניב לקחת אחד כזה עכשו, לשים אותו על לוח שתומך בSLI, ונניח עוד חצי שנה עד שנה כשתרצה עוד ביצועים ומחר הכרטיס ירד, להוסיף עוד אחד. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-