עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NIRAN,

היום הסתכלתי מקרוב על המסך ואז ראיתי מן קו דק שחוצה אותו ובדקתי שזה לא הרקע אלא המסך עצמו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  2. שלום, כרטיס המסך שלי ישן וכנראה במצב רע. כבר קרה לי כמה פעמים שהמחשב עולה עם קווים אופקיים בצבע אפור/ורוד על המסך, מה שהופך את השימוש במחשב לבלתי אפשרי. ניסיתי כבר את כל הפתרונות שמצאתי ברשת: הסרה מוחלטת והתקנה מחדש של הדרייברים, בדיקת כרטיסי זיכרון עם memtest, נקיונות תכופים של החומרה וכ'ו. אז המסקנה שלי היא שאין ברירה אלא להחליף לכרטיס חדש. הכרטיס הנוכחי שלי הוא Geforce 460GTX. הוא משמש למשחקים לא ממש כבדים (L4D2, The Old Republic וכדומה) ולעבודות של עריכת וידאו (אביד, אפטר אפקטס). אני לא זוכר את החומרה של המחשב שלי והוא כרגע לא עולה אז אין לי גישה ל-Device Manager, אבל אני כן זוכר שלוח האם שלי הוא Gigabyte P55 או משהו כזה. אני אעדכן את ההודעה עם המפרט המלא כשיתאפשר ל…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by lavi1172,

[pre] קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום פשוט לא ראיתי שיש פורום לבעיות תוכנתיות (כי זאת נראת לי הבעיה במקרה הזה) יש לי מעבד core i7 -930 וכרטיס מסך gtx460 1gb וגם 6GBDDR שזה בערך מה שמשפיע על הצפייה בסרטים אם אני לא טועה... לפי מה שהבנתי החומרה הנ"ל אמורה להסתדר בקלות בהפעלת כל סרט גם אלו מעל 1080P ומשום מה כל סרט שהוא מעל 720P לא עובד חלק אצלי. אני מפעיל בדרך כלל הכל בBSPLAYER ועובד איתו והכל טוב אבל כשאני מפעיל סרט ברזולוציה מעל 720P מתחילות הבעיות. יש הרבה תקיעות קטנות, לפעמים הוא פשוט מאבד את הסדר בין המוזיקה לסרט עצמו, פועל במהירויות משתנות (X2 , X1 , X4 מהמהירות הרגילה שזה ממש מחרפן) וכשממש הוא רוצה לעצבן הוא מחליט שהתוכנה קורסת... ניסיתי להחליף לVLC ששמעתי ש…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by bobby323,

במחיר של בסביבות האלף ואם מישהו יכול לתת קישור (בבקשה :-* ) לבנץ' שלו מול כרטיסי 6800GT אני אישית יודע ש Asus חזקים, אבל ראיתי ביקורות שממש משבחות את Gigabyte ו Albrton ולא ממש מתייחסות לכרטיסים אחרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. איך נראה ה-GeForce GTX 2080 המיועד לפני שמשלבים בו את הליבה האימתנית של NVIDIA? התשובה נחשפת לפניכם כעת לכתבה

6. Started by or0126,

הכותרת

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by quantoM,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך[או הדרייבר], הפעלתי WIC, ורק הפעלתי את הסרטון הפעלה והמשחק קרס. שווינדוס שאל אם למצוא פתרון לבעיה, אמרתי לו שכן, והוא מצא שהבעיה היא בדרייבר של הכטיס מסך. עם משחקים אחרים לא נתקלתי בבעיות כלשהן, לבנתיים. מפרט הוא: Vista Ultimate 64Bit E7200 4GB RAM HD4850 P35 ואני מאמין שזה מה שרלוונטי. יש פתרון לבעיה, או שפשוט אני לא אוכל לשחק WIC ? כרגע אני סיימתי להוריד דרייבר 8.7 נראה אם זה יפתור את הבעיה. עריכה, גם 8.7 קורס. אני אעשה UnInstall ואתקין עוד פעם את 8.7. נראה אם יעבוד, אם לא יעבוד, אני אעשה עוד UnInstall ואתקין את 8.8.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by קלוקיי,

שלום... יש לי כרטיס מסך 4870 וכשאני משחק בקרייסיס מופיעים כל מיני הפרעות בגרפיקה של המשחק מין נקודות ירוקים/לבנים... תמונות : 1. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpZ3NzZp.bmp 2. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpLwjuE9.bmp מה ניתן לעשות?? למה זה מפריע מאוד , אולי יש מצב שהכרטיס הזה פגום??.. בבקשה תעזרו לי !!

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  9. תקציב נמוך יחסית (עד 600-650 שקלים), רצוי מאוד יציאת DVI (כשיילך לי המסך הנוכחי אני קונה LCD), היצרנים האפשריים הינם: - Nvidia Quadro - Albatron - BFG - Asus - Club 3D - Gainward - Gigabyte - Innovision - Matrox - Sapphire הקניה תהיה מ"למיר מחשבים". אשמח להמלצות מאחר וההבנה שלי בנושא די זניחה, אני מתכוון לשחק מעט במשחקים לא כבדים במיוחד כגון פיפ"א ודומיו... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

אהלן יש לי כ.מסך X800XL במפרט שלי , כמו שאתם יכולים לראות. הוא של ASUS ויש לו VIVO דרך מפצל שנכנס ל SVIDEO הראשי של הכרטיס על המפצל עצמו יש 2 כניסות ו-2 יציאות (שתיים SVIDEO ושתיים RCA) הוא מחובר תמידית לטלויזיה שלי, דרך כבל שיוצא מה SVIDEO OUT שעל המפצל ומגיע ל RCA IN של הטלויזיה. (כבל כזה רק ארוך ואיכותי יותר) כשאני עובד על המחשב, ונגיד רוצה לראות סרט או משהו, אני מעביר את התצוגה לטלויזיה (CTRL ALT T לפי הגדרה שהגדרתי בדרייבר) וחזרה באותה הדרך.. יש עם המצב הזה "בעיה" מוזרה כל פעם שאני עושה BOOT, והמחשב מעלה את עצמו מחדש, אני לא רואה את זה על המסך שלי ! (את ה-BOOT) המסך כבוי עד לרגע שעולה ה-XP ממש, ורק אז הוא נדלק, אין ביוס ואין שום דבר בדרך. יצא לי במקרה להסתכל בטלויז…

11. Started by ghreg,

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB GDDR5 PCI-e Super OC וספק 500 enermax נתקע המסך קופא ויש תסאונד של המשחק עדין הדרייבר עדכני אני עים ווינדוס XP לעבור לשבע אולי או אין קשרררר בעיה חמורה מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by coorva,

שלום רב יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64mb , ושמתי לב שבמשחקים רואים טוב יותר דווקא עם דרייבר ישן יחסית, כמו 52.16 לעומת דרייבר חדש כמו 61.76. האם יש איזה אתר מקצועי שממליץ איזה דרייבר הכי מוצלח לכרטיס המסך הזה באופן ספציפי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by eyaler,

שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by SLI/CFX,

הי חברים, המפרט הנוכחי: GPU - GTX 460 PSU - M12II 620W CPU - AMD X4 965 MB - ASRock 870 Extreme3 R2.0 RAM - 4GB הבעיה היא שאין לי תצוגה כלל, כאשר אני מדליק את המחשב הכל נשמע כרגיל (אין גם צפצופים מהביוס שמתריעים על שגיאה), ואין אפילו שגיאה על המסך, הוא פשוט נותר שחור. לאחר שחיברתי למחשב כרטיס מסך (שלא דורש חיבור לספק) אחר הכול עבד כרגיל. הבעיה היא ככל הנראה במגזר של כרטיס המסך\ספק הכוח. עד כה, הכרטיס חובר עם 2 כבלי PCI-E to PCI-E 6 Pin: ולאחר מכן ניסיתי גם עם 2 כבלי inch LP4 to 6 Pin PCI E 6 (מה שעבד ליום-יומיים ואז הבעיה חזרה): הבעיה התחילה לאחר הוספת כונן (HDD BC) לכונן הנוכחי (HDD GC). ניסיתי גם לנתק הכול, ולהשאיר רק את המעבד, הזיכרון, הספק וכרטיס המס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by liram21,

שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי נושא על "מה יותר כדאי ? 6870 או GTX560TI?" אז עכשיו עלה קצת התקציב ואני רוצה להכניס את ה- 6950 ולעשות לו המרה ל-6970. אבל עדיין אני לא יודע מה יותר כדאי ה-GTX או ה-6950 (שיהפוך ל-6970) ?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. "JUNIPER" חדש Radeon HD 5750 http://www.hexus.net/content/item.php?item=20537 נראה כמו פתרון מצויין לגיימינג בתקציב נמוך , או ל CFX .

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Nirco,

החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by NIVV,

הכרטיס מסך הזה geforce gt 230m עושה לי בעיות. לפני חצי שנה שיחקתי BFBC2 והכל היה מצוין! על הרצת מדיום! עכשיו אחרי פרישה חזרתי לשחק והמצב גרוע! אני מריץ LOW כמו HIGH!! לא היה לי משטח קירור למחשב נייד אולי משהו קרה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by giloman,

18614 נק' שני כרטיסי GTX512 ב SLI של Gainward 2052MHZ לזיכרון - כן ,יותר מ 2 GHZ !!! 779 לליבה ... פשוט מדהים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לחבר שלי מחשב נייד עם כרטיס אונבורד, הוא יכול להוסיף כרטיס מסך יותר טוב כמו GF7400 או שהם באים מובנים?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by zalelan,

הכרטיס מסך HD4850 או 9800GTX+?! יש את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365524.0 9800GTX+ ניצח אבל שהראתי את זה בפורום אחר (אני לא יזכיר שמות) אמרו לי משהו שאני לא יודע אם זה נכון! זהו עכשיו בבקשה תסבירו לי מה יותר טוב ולמה איך ומה מי מו כי בילבלו לי את השכל ונראה לי שהם סתם פאן בויס של ATI. אני צריך תגובה נורמאלית אני חושב שפה אתם יכולים לענות לי תשובה חד משמעית בבקשה תקראו את כל הציטוטים זה חושב לי... אני מחכה לתשובה P:

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by amirfefer,

איזה דרייבר הכי יציב והכי מומלץ (הדרייבר האחרון של ניוודיה עושה לי בעיות עם הזיהוי של הכרטיס מסך) שמתאים לכרטיס FX5900XT של אלבטרון. תודה, ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by DXM,

שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך עבור מחשב לעסק (מסגריה), למחשב WINDOWS 64 BIT, עם 4GB זכרון ומעבד I54430. אני הבנתי שהגרסאות החדשות של SOLIDWORKS מ2011 ומעלה, תומכים בכרטיסי מסך יעודיים כמו הQUADRO או PRO\FIRE GL. האם באמת יש צורך בהם? או שאפשר להסתפק גם בכרטיס מסך רגיל... תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.