עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by BloodFist,

הכרטיס מסך של אחי הלך לעולמו.. והוא צריך כרטיס בשביל לשחק מידי פעם קול אוף דיוטי ומשחקים בסגנון (לא מחפש איכות הכי גבוהה וכו', שיריץ סבבה ולהנות מהמשחק אפשר גם בגרפיקה נמוכה.) תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Moshik144,

איזה מהם יותר טוב

5. אני מתלבט בגדול בין 2 אפשרויות: Asus Dual GeForce RTX 3060 V2 12GB GDDR6 PNY NVIDIA T1000 8GB GDDR6 לפי בדיקות באתרים שונים, ה GeForce הוא הרבה יותר חזק מה Quadro t1000 אבל מצד שני, אוטודסק מבצעים את בדיקות החומרה שלהם רק עם כרטיסי Quadro: https://www.autodesk.com/support/system-requirements/certified-graphics-hardware/revit יש למישהו המלצה איזה כרטיס כדאי?

6. Started by nicirnTAL,

OK, אני מתכוון לקנות את ה WinFast A250LETD, ולא הצלחתי למצוא את דרישות הספק! לי יש ספק כוח 250W. P4 1.5 עם היטסינק+מעבד, ומאוור על המארז... אם כבר פתחתי דיון אז: כאשר ( מתי בערך? ) ייצא ה Radeon 9500, אז תהיה ירידת מחירים ישירה של ה GF4Ti, אם בכלל??? ? ? ? ? ? ? ? ? ? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by guitarsuite,

שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by mic3mic4,

הי. אני מתעתדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת בנוגע לכרטיס המסך. עיקר העבודה היא סולידוורקס, רינדורים של 3ds max ותוכנות גרפיות של adobe. כלומר, אני זקוקה לכרטיס מסך חזק אמין וטוב. הנטיה שלי היתה לאחד מה- nvidia quadro (הציעו לי מצד אחד את ה- K600 ומצד שני את ה- K2000). אך ככל שאני מבררת יותר, עולה ה- geforce כמשהו שיתאים יותר לצרכים שלי (gtx 770 למשל). אני לא מצליחה להבין מה באמת יתאים לצרכיי יותר ואשמח להבהרות ועזרה בהחלטה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מעוניין להחליף את המסך המזדקן שלי ב-LCD שמתי עיין על שני דגמים של Viewsonic vp930b : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=229 או VX924: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1222 אני צריך קצת חוות דעת ע"מ להחליט איזה מסך מבין השתיים טוב יותר ועדיף לקנות. תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by neogod,

מה אתם אומרים על הכרטיס xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E (לא ה- GT) ומה דעתכם על ה6600 הרגיל לא של XFX , ואיפה הוא עומד ביחס ל9600pro ן- 9600XT של RADEON והם אתם יכולים לתת לי בנצ'ים של ה6600 הרגיל ושל הGT תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by PsyDream,

תראו אני כנראה קונה מחשב ב-foxpc עכשיו אני חשבתי ללכת על 8800gt xfx שהוא ממש חייתי אבל קצת יקר יותר מהרגילים...ובמפרטים כולם ממליצים לי ללכת על אסוס אבל יש 2 בעיות : ראיתי באתר הזה http://www.tweaktown.com/reviews/1255/palit_geforce_8800gt_sonic_graphics_card/index.html שהכרטיס palit יותר חזק במחשקים מביא ביצועים יותר טובים איך זה??..וב-foxpc אין לא palit ולא asus יש רק twintech ואישית אני לא מכיר את החברה ואני לא חושב לקנות אותם..יש גם bfg אבל הוא עולה 1500 שזה לא בין הזולים..אני ממש תקוע עכשיו כי אני לא רוצה ללכת על בחרה שאני לא מכיר אבל פה לא ממליצים לי על ה-xfx שאני ממש נדלקתי עליו...יש מצב קטן שאני קונה ב-tms אבל לא חושב מה אתם אומרים? ועוד משו כולם ממליצים על ה-asus…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. מופיע כל פעם שעולה חלונות.... WTF ?? תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by edoson,

לא מזמן כבר סיפרתי פה על ה "בעיות" שלי עם הכרטיס מסך, להזכירכם: asus ti4200 64 MB + ddr333 256+ asus p4s8x+p41700 מקבל רק 7600 ב- 3DMARK (אמור לקבל 8500 ומעלה) התקנתי דרייברים הכי חדשים, מערכת הפעלה XP חדשה, דרייברים גרסאות אחרונות של AGP ו- IDE. וזה לא עזר. לכן החלטתי שכנראה הבעיה היא בכרטיס עצמו, אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות ממנה קניתי אותו. עכשיו השאלה היא, במידה ויודיעו לי שהכרטיס תקין, האם אני יכול להתעקש על החלפתו במסגרת האחריות? (קניתי אותו לפניי חודשיים) למישהו יש ניסיון בנושא? לא חוויתי בעיות מיוחדות בהפעלת משחקים, מלבד ביצועים מעט ירודים, ביחס לציפיות כמובן.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Hi, I'm planning buy new pc but having difficulty deciding which graphic card i should buy, it isn't game pc but want somthing mid average about 400NIS so it's come to 6600GS and 7300GS which better ? :s05: About the 7300GS i was thinking go for xfx PV-T72G-WAN does it work on 64bit memory bus or 128bit other then 7300gs manufactures v card ? Thanks

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. היי, קניתי את המקרן ACER H5360BD, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים כדי לחבר את המחשב שלי אליו ולראות סרטי תלת מימד, ואולי אפילו לשחק. עשיתי המון research בנושא, ואני חושב שהבנתי את הרוב, אבל לא ממש הבנתי איזה כרטיסי מסך יהיו טובים לי. הבנתי שיש שתי טכנולוגיות שמתאימות למקרן כדי לראות דרכו תלת מימד, הDLP Link של המקרן, או סט של Nvidia 3D vision. מכיוון והבנתי שה 3D vision לא יפעל עם מכשירים חיצוניים כמו PS3 וכי ראיתי שהמחיר גבוה יותר על משקפי תלת מימד של זה החלטתי ללכת על ה DLP link (וקניתי כבר שתי זוגות משקפיים). דיי ברור לNvidia 3D Vision איזה כרטיסי מסך טובים, אבל לאופצייה השנייה כל מה שאני יודע זה שאני צריך כרטיס מסך quad buffered רצוי של ATI/NVIDIA ולא משנה כמה חיפשתי…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. Started by Killer Storm,

נגיד אני רוצה לראות מהמחשב לצג טלויזיה אז אני צריך להשתמש בTV Out של הכרטיס מסך נכון?! אז בכרטיס שלי אין...בכל מקרה אני רוצה כרטיס PCI שהוא גם מתפקד ככרטיס טלויזיה באיכות טובה-גבוהה וגם מסוגל לעשות TV out לכל דבר שאני רואה בWindows Media Player כמו סרטים...וכו'...אני לא יודע עם בכלל יש כאלה דברים בכל אופן עם אפשר להשיג כאלה בחנויות האינטרנט תנו לי דגם ושם חברה וכמובן מוצר במחיר טוב וגם עם איכות טובה :

17. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את המסך MAG 996Fs וכאשר אני שם את ההגדרות באיזה שהו משחק על רזולוצייה 1600X1200 אז הקצוות בצדדים לא יישרים ואני לא מצליח ליישר את זה עם הפאנל, ברזולוצייה 1024X768 זה מראה את זה יישר, הייתי רוצה להראות לכם תצלום אבל בתצלום זה מראה את זה יישר מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by SuB,

הזמנתי שידרוג למחשב שלי (פנטיום 3, 733 מגה הרץ עם ג'י פורס 2 64 מגה) ברשת המחשבים "מורס" בראשל"צ. ביום ההזמנה אמרו לי שהכרטיס Gigabyte Radeon 9000 pro II 128 mb לא נמצא במלאי והוא צריך להגיע מחו"ל. לאחר שבוע וחצי של המתנה (הרבה לפי דעתי) הם הודיעו לי ביום חמישי שהכרטיס יגיע ביום שישי (אתמול). אבא שלי התקשר אליהם והם אומרים שיש בעיות עם המלאי והם יכולים לתת לי כרטיס יותר טוב במחיר זהה למה ששילמתי והוא Sapphire radeon 9100 128 mb, שלאחר בדיקה הבנתי שאין כזה כרטיס של החברה הזאת (שאני לא מוכן להתפשר על חיקויים! רק gigabyte) או שבכלל לא מחזיקים אותו בארץ. כשאבא שלי סיפר לי את זה בצהריים נורא התעצבנתי על הניסיון שלהם לעבוד עליי, ומחר אני הולך להתקשר אליהם ואם הם יגידו שיקח עוד …

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by tal_p,

מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite ‏MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אז ככה אני רוצה לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט בעל המאוורר החדש... אני רוצה לברר אם המארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו יספיקו לי או שמא עליי להחליף אותם... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית.

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by RadeonXt,

אהלן , הצלחת לשכנע אותי כנראה שאקנה 6600GT. על איזה אתם ממליצים (ל-AGP)?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by D-j-d,

אהלן, אתמול הלך לי כרטיס המסך (8800GTS) ולכן אני מחפש כרטיס חדש כדי ללכת לקנות מחר. התקציב הוא עד 500 שקלים בערך כי בעתיד אני מתחנן לקנות מחשב חדש (עוד חצי שנה - מחכה לאייוי ברידג') לוח אם הוא GA-965DS3 ומעבד E6600. גייימינג הוא המטרה העיקרית. תודה לעוזרים ! =]

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by Spyro,

שלום, אני מרכיב מחשב ואני צריך לבחור כרטיס בסביבות 500-600 ש"ח ל PCI-E . מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  25. היי אני שוקל לקנות בקרוב כרטיס מסך ושמתי לב באתר של solidworks שהם ממליצים על סדרות כרטיסים שלא היו כל כך מוכרות לי. מבירור קצר הבנתי שאלו כרטיסים שנועדו לשימוש מקצועי אך מהסתכלות ראשונית הם נראים נחותים מכרטיסים למשחקים. רציתי לדעת מה ההבדל בין הסוגים והאם יש אספקטים שבהם כרטיסי המסך המקצועיים עולים בביצועים על כרטיסים לגיימרים ? אני שואל מכיוון שאני מעוניין שהכרטיס החדש יעשה גם וגם ואת שניהם בצורה טובה אם אפשר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.