כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אוקיי שלום לכולם אני כבר מתעצבן מהשאלה הזאת למה ה 9800PRO עולה כמו ה 6600GT?שהGT בהרבה יותר טוב ממנו? ובקשר ל 9800XT מה יותר טוב?יש חלק שאומרים שה9800XT יותר טוב ויש חלק שאומרים שה 6600GT יותר טוב הרי ה 9800XT הוא דיי ישן והוא עולה הרבה ??? אני לא מצליח להבין את זה אם מישהו פה יכול להאיר את עיניי זה יהיה טוב .
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איזהו הפצה של Geforce 7800GTX הכי טובה? ASUS? BFG? אשמח לשמוע תגובות, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי אני רוצה לפרק את הכרטיס מסך מה-AGP, עכשיו הכרטיס הוא מאוד ארוך וגדול (Leadtek 6800Ultra) ואני לא יכול להגיע ל-AGP Locker הקירור העצום של Leadtek חוסם את הגישה שלי ל-Locker רציתי לדעת, אם אפתח את הבורג שנועל את הבראקט של הכרטיס למארז ואמשוך את הכרטיס החוצה (מבלי לפתוח את ה-AGP Locker) האם הכרטיס יצא ללא נזק? או שמא זה יסב נזק לכרטיס? רב תודות
-
- 11 תגובות
- 674 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך, PCI-E, מחיר עד 700 שקל, TV-out תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השימוש בdriver cleaner עוזר לדרייברים לעבוד טוב יותר וכך לקבל ביצועים טובים יותר? אם לא למה התוכנה הזאת תורמת? אף פעם לא הבנתי את זה אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה מומלץ להשתמש בתוכנה..
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב! מכיוון שהמסך הישן שלי נשרף (MAG570FD) אני רוצה לרכוש אחד חדש. אין לי ממש צורך מיוחד ב-19", אז אני מסתפק ב-17".. התקציב הוא בין 700-900 ש"ח. אני רוצה מסך שטוח (לא דק), ושתהיה לו שפורפרת טובה... בכלליות גם האיכות חשובה.. למשל, סמכתי על MAG ונשרף לו הספק אחרי 6 שנים של עבודה. תודה רבה רבה, שי.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי קנה מחשב חדש(הוא אצלי להתקנת וינדוס) מזיגזג מבוסס אינטל (הוא עוסק מלא בעבודות גרפיות ) הוא קנה לוח של אינטל עם צ'יפסט 915 עם כרטיס מסך משולב . ועכשיו הרצתי EVEREST על GPU ואני לא מאמין - לפי התוכנה יש לכרטיס 4 צינורות עיבוד , תומך VS וPS וגם DX9 ! אני לא מבין מה קורה פה ?!?! מישהו יכול להסביר לי ? אפילו צירפתי תמונה ... [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!!! אני מביא מחו"ל כרטיס מסך חדש ורציתי להיתייעץ עימכם לגבי הכרטיס... עומדות לפני שתי אפשרויות: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102538 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150091 הכרטיס הראשון הינו x800xl של סאפייר עם קירור של זלמן, הכרטיס השני הינו 6800gt של xfx..... איזה מבין שני הכרטיסים הוא המומלץ ביותר בשבילי? אם יש כרטיס אחר שלא נתתי לינק אליו שיותר טוב/משתלם מאלה, אני אשמח לשמוע עליו...
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הכנתי רשימה של כרטיסי מסך שאני יכול לקנות אתם תבחרו את ה3 הכי טובים בענייכם ואם אפשר להגיד גם למה ? Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Albatron Geforce 6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Asus GeForce 6600 N6600/TD AGP 256MB Retail Video Card Club-3D Radeon 9600XT AGP 256Mb 128bit DVI Video Card Gainward Geforce 6600GT Ultra/1960 AGP 128MB DVI Video Card Gigabyte FX6600GT GV-N66T128VP AGPx8 128 Mb VIVO Bulk Video Card Gil Forsa FX6600GT AGP 128Mb Retail Video Card Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card PowerColor Radeon 9800 Pro 256Bit 128MB Video Card Sapphire Radeon 9800 Pro AGP 128Mb 256Bit DVI Video Card תודה חברה אתם ממש עוזרים זה הפורום מספר 1 !!!
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הינה הכרטיס : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7102 בעיקרון אני רוצה להריץ את המשחקים בכי חדשים באיכות הכי גבוהה כמו farcry וכדומה ?
-
- 12 תגובות
- 658 צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים כי על הPINE לא מצאתי הרבה Pine xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? או Point of View GeForce 6600GT 128Mb PCI-Express תודה לעוזרים . . . ואם תוכלו תסבירו למה ...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD השימוש העיקרי יהיה עריכת וידאו, הVX724 יותר מתאים לי מבחינת הגודל שלו (עומק, ליתר דיוק) אבל אני לא ממש מוצא את ההבדל 8MS לעומת 4MS. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שבוע טוב לכול אנשי HW אני חושב שעשיתי טעות מרה... בקשתי מדוד שלי שיקנה לי מחוץ לארץ LEADTEK 6800NU אך שלשום קראתי שאם קונים 6800LE ניתן לפתוח אותו לכרטיס 6800NU ולחסוך הרבה כסף האם באמת עשיתי טעות?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני שמונה חודשים. התקלקל, החנות(לוג'יק) הסכימה להחליף בחדש אך טוען שהפסיקו את הייצור של הכרטיס ואין יבואן שמספק אותו לארץ. נכון? לא נכון? מכירים חנות שכן מוכרת בארץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה. אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה. קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים. לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך). שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו …
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
משיהו מוכן להגיד לי למה הכרטיס הזה כזה זול???http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7110 כי אני רוצה לקנות אותו אבל אני פוחד שזה סתם זיוף אחד גדול.........למישהו יש מושג?!?!?! כי חיפשתי ביקורות עליו ולא מצאתי כלום, אפילו לא מצאתי ת'אתר של החברה!!!!!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם מחוייב ל 0 פיקסלים גם 8MS גם Contrast 1:700 ובהירות סבירה .. אז בלי נתונים כרגע .. איך הוא מול העיניים ? יש לו DVI ? איך הוא בהשוואה לסאמסונג 710T ? (בהתחלה חשבתי עליו אבל 20 פיקסלים עד להחלפה ?! ) כמובן ששכחתי את הלינק ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-