כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי את המסך L1730S .... ויכול להיות שמחליפים לי אותו ל L1730B אם יסכימו..... בכל אופן רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהים ? הבננתי של- L1730B יש יציאת DVI מה עוד יש ? הנה שני המסכים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&ser=1 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1771&ser=1 תודה
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס מסך בארה"ב,יש לו אחריות בארץ??? חברה ידועה..בו נגיד leadtek
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היתה לי בעיה בשפורפרת עם המסך הF700P הקודם והיום החליפו לי אותו לF700P חדש(אני מקווה). הקטע שבחדש יש USB HUB שלפי מה שהבנתי אלו ההוצאות הישנות יותר של מסכי F700P. בחדשים אין האב USB . לכן רציתי לשאול האם יש הבדלים טכניים בין שני המסכים פרט לUSB HUB? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המסך View Sonic vp191s. כאילו אין מספיק צבעים וכאילו יש עליה מין ערפל, ניסיתי להוריד את ה contrast אבל זה פשוט יותר כהה ועדיין יש את אותה בעיה. אני על רזולוציה של 1280X1024 כי קראתי שבמסכי LCD משתמשים ברזולוציה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת .. יש לי כרטיס טלויזיה מסוג WinFast PVR 2000. עכשיו הכרטיס מגיע עם שלט, השלט שולט אך ורק בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס... עכשיו רציתי לשאול האם יש איזה תוכנה או משהו שיגרום לכך שאני יכול לשלוט בעוד תוכנות בעזרת השלט?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
: לא משנה לי DVI או לא ,רק שיהיה מסך טוב. תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ומתלבט בין האם לקנות Geforce 7800 GTX מחברת XFX או מ-BFG. המהירות ליבה של הXFX היא 490 לעומת הBFG בו מהירות הליבה היא 460, וההפרש בינהם במחיר הוא 20$ לטובת הXFX. איזה כרטיס עדיף לי מבחינת איכות, מחיר, אמינות החברה, מהירות? תודה לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאחר חיטוטים במגרת חלקי החילוף שלי, מצאתי מתאם VGA to DVI שהגיע בזמנו יחד עם הכרטיס מסך שלי (GeForce 5700). יש ברשותי מסך CRT ישן יחסית של Proview עם כבל שמתחבר ליציאת VGA רגילה. האם יש טעם שאני אחבר לכבל את המתאם ואחבר את הכבל ליציאת ה-DVI בכרטיס מסך? האם זה ישפר את התמונה? יאפשר קצב ריענון יותר מהיר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האתר VR-Zone טוען שnVIDIA עובדת במרץ על הG80 שיתמוך בUnified Shader, כלומר, הפייפליינ (אם עוד אפשר לקרוא לזה ככה) יכול גם לעבד fragmentים וגם גאומטריה, וכמובן יתמוך בWFG 2.0 שהVista (לונגהורן לשעבר) תביא, כמו כן הוא הליבה תהיה בנויה בליטוגרפיה של 90nm, תושק\תוכרז ב2006 ותתחרה בR580 של ATi, והחלק המעניין באמת הוא שnVIDIA צופה שהליבה תוכל לרוץ ב1GHZ. http://www.vr-zone.com/?i=2492&s=1
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אתם יכולים להמליץ לי על משהו שעבר Tweak. הייתי מרוצה מהאומגה, אבל הם עושים לי בעיות ה- Windows לא אוהב אותם, ובגלל זה הוא לא נותן לי איתם Refresh Rates מלאים. אני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המקורי של Nvidia.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
איך המסך הבא? lcd philips 170c5 הוא 17" הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822&aff=Zap עוד טעות בפרסום או ירידה מבורכת במחירים?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
היייתי אמור לקנות אותו לפני שבוע אבל יש עיכוב קיצור יש לי דילמה אני לא יודע האם כדאי לי להשקיע עוד 1000 שקל ולקנות x800xl או לחסוך אותם וללכת על 6600GT עכשיו אני מודע לזה שהx800xl הוא הרבה יותר טוב אבל האם שווה לשלם עליו את ההפרש (1000 שקל זה לא מעט כסף)? זאת אומרת האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT אוכל להפעיל היום ובעוד חצי שנה משחקים כבדים על הגראפיקה הכי גבוהה שלהם (כשכל האפשריות בhigh) האם יש לי צורך בx800xl או ש660GT יספיק לי בהחלט בשנה שנתיים הקרובות? תודה
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
תקציב: 700-800 גג של הגג 900 ורק אם זה הבדל עצבני אז 1000. למשחקי fps. תודה, דן עריכה: 17 אינץ'.... אלא אם כן, שוב יש מציאה ביחס למחיר...
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז חוץ מהמחיר שלהם רק רציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת כרטיסי המסך האלה, כולם של HIS דרך אגב... 1) X850Xt iceq II platinium edition AGP 2) X850xt platinium edition AGP 3) x850xt iceq II turbo AGP לא מצאתי בניהם הבדל כזה גדול... אני הולך רק על אחד משלושת אלה, מחירים אני לא כל כך יודע... תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מדבר על הגיפורס 6600 הרגיל ולא על הגרסת ה-GT ועם 256\128 מגה זכרון. אני לא ממש יודע כמה זכרון יהיה ל-6600 אבל רציתי גם לשאול אם זה בכלל משמעותי 256 מגה זכרון או 128 מגה לכטיס כזה או שבכלל לא צריך את זה. ובכל אופן מה יותר שווה לי לקחת? נ.ב המשחק העיקרי שאני משחק בוא נכון להיום (וגם יש לי אותו מקורי) זה באטלפילד 2 אז רציתי לשאול את דעתכם..
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כרטיס מסך Gigabyte GeForce FX 6600 GT. חיברתי אותו ועידכנתי את הדרייברים, הכל טוב ויפה; אפילו ניסיתי לשחק במשחק שיש לי, ולהעלות את ההגדרות למקסימום והוא הריץ את המשחק יפה מאוד, רק מה, מתי שאני מנסה לראות סירטון בפורמט כלשהו, לא משנה אם זה avi או mkv או כל פורמט ... המחשב פשוט נתקע ברגע שאני פותח את הסירטון. אני משוכנע שזה לא בעיית תוכנה כי זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם, וגם ניסיתי לפחות 3 תוכנות שונות ועדיין המחשב ניתקע. אני סבור שאולי זה בעיה בספק מכיוון שהכרטיס הזה צורך חיבור ישיר לספק. הייתי צריך להוציא חיבור ספק מאחד הסידירומים שלי כדי לחבר אליו. הספק שלי יחסית ישן. יש לו הספק של 300 או 350 וולט אם אני לא טועה. יש לי מעבד 2800 של AMD ה-64 ביט ו-1024 רא…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-