כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, וחשבתי על הATI HD4770 כאופציה טובה לכרטיס מסך (תקציב עד 650 ש"ח). לאחרונה נתקלתי ב-GTS250 1GB של ג'יגהבייט עם קירור של זלמן במחיר מאד אטרקטיבי של 645 ש"ח! (בנעה מחשבים) מי משניהם עדיף לדעתכם? HD4770: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1747 GTS250: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5028 המסך כרגע 1280*1024, אך ככול הנראה יוחלף בהמשך למסך 23" FHD. אם זה משנה המעבד יהיה ככול הנראה E5200 OC או E7400 (עוד לא החלטתי) הלוח אם יהיה מבוסס P43, והספק יהיה איכותי בהתאם (עוד לא בחרתי דגם ספציפי). אשמח לשמוע את חוות דעתם מי מהשניים עדיף, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי ערך לי את ההודעה בט'ראד הזה שיהיה גבר ויגיד שזה הוא אני רוצה לדעת: בטראד הזה מה שכתוב באדום מנהל ערך ושיכתב היה כתוב שם משו אחר לגמרי:
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מישהו פה עם 6800LE ויכול להגיד עם פעל לו ה סופטמוד ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בתור הנחה שאלו הכרטיסי ביצועים שמשתלמים למחשב רציני, מה שחשוב לי זה שיהיו כמה שיותר שקטים. הבנתי שה 4870 חם יותר, אבל ממה שראיתי בביקורת של TH ה 260 יותר שקט, זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, קצת אוברקלוק בשביל ההתחלה core 2 @3GHz 8600GT@800Mhz:GPU 1580mhz:mem ללא ארטיפקטים , בהמשך נשאף להגיע ל15K [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז ככה עד יום שיש אני חייב להחליט מה אני לוקח אוATI RADEON 9500PRO RETAIL 128mb אוHercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB יש מישהו שמבין בזה ויכול לעזור זה ממש דחוף בתודה מראש adam-pc
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא אני לא המוכר ובדיוק קיבלתי אתמול את ה GTO 2 שלי ובא לי לבכות פשוט ! (היום ראיתי את המודעה התקשרתי לבחור והכרטיס עדיין לא נימכר) הייתי חייב ליידע אותכם : אילו שבדיוק מתכננים לקנות בקשה: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4664 אין ספק הכרטיס החזק ביותר ההיום בשוק (גם עוד באחריות לפי מה שהבנתי מהבחור) בא לי לבכות , אם רק הייתי רואה מודעה זו כמה ימים לפני :bash:
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לראות אותה, שלא על גבי טלווזיה ( אלא מסך על מחשב) אני זוכר שקראתי כתבה שמיקרוסופט ( מי שמכיר ) ביחד עם Samsung הוציאו איזה מסך שיעבוד טוב עם ה XBOX חוץ מזה שה XBOX הוא HDTV, אין לי טלוויזיה בחדר ( ובטוח שלא תהיה לי HDTV) ואני גם לא מתכוון לקנות אחת אבל מעדיף להשריע על מסך שיריץ טוב את ה XBOX360 כשהו יצא, היה לי את ה XBOX הקודם וממש הייתי מרוצה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחשב 2.5 AMD זיכרון 1G לוח AGP
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש תמונות לוגואים או פלאשים של חברות בתחום המחשבים, בעיקר כרטיסי מסך. אם ראיתם איזה פלאש יפה של חברה מסוימת או תמונה יפה, שימו פה קישור. חייב שזה יהיה רוחבי, עם רזולוציה ברוחב של 430 לפחות. אני אשלב את מה שתביאו באתר של IQPC בלוגואים המתחלפים בעמוד הראשי. http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
נתקלתי בפורטל אחד שיחרור של DX10 לXP. אם למישהו יש את 2 הדברים האלו תנסו לראות אם זה עובד: http://rapidshare.com/files/32094902/Dirkt_X_10_Cracked_fuer_windows_XP.rar מישהו בדק ואומר שזה DX9 ,מנהלים תנעלו.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתונים: 70 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו מתוכן: 53 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הנייחים כאשר 60% הם כרטיסי מסך מובנים! ו 22.7 מיליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הניידים כאשר 70% כרטיסי מסך מובנים! סה"כ :אינטל שולטת בכ35% מכרטיסי גראפיקה בשוק הנייחים, ATI ירדה ל22% כאשר אנוידיה העלתה ל25% מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20061211135541.html (מקווה שהתירגום נכון,אם יש עוד דברים מעניינים במקור תגידו לי ואני אוסיף) אם תשימו לב, ברבעון השני ATI שלטה יותר כאשר ברבעון השלישי היא ירדה ואנוידיה צמחה.
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאלה שמבינים בכרטיסי מסך ויכולים ליעץ לי לאיזה כרטיס מסך טוב יש את האפשריות הבאות: אפשרות לערוך סרטים, אפשרות לחבר את הטלוויזיה, וכל זה. (ושיהיה כרטיס טוב) תודה מספר האי-סי-קיו שלי 165327482
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תוך כדי חיפוש מסך מחשב שטוח (עדיף דק), נתקלתי באינטרנט במבצעים של מסכים תוצרת AOC (למשל באתר סאקאל). הבעייה היא שמעולם לא שמעתי על תוצרת זו. למישהו יש נסיון במסכים אלה מבחינת איכות, אמינות, שירות וכו'? בתודה מראש שרולי ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתוב פה על כל מיני בעיות דרייברים שיש בינתיים עם כרטיס הרדאון 9700 , המשחק פשוט קופא, וזה קורה עם הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. לינק: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33633219
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
בעוד כחצי שנה יצא דום 3 אמרו שבRADEON 9700PRO הוא יפעל טוב אבל בGFORCE 4 הוא יפעל ברזולוציה נורמלית וגם אחרי היציאה של דום3 כל חברות המשחקים יוציע מנועי גרפיים חדשניים יותר לכן הייתם צריכים להשאר עם כרטיס סטנדרטי למשל RADEON 8500 או GF3 כי בעוד חצי שנה כבר יצא (עם התקדמות הטכנולוגיה של היום) יהיה בטח כבר איזה GFORCE 9 1024 MB
-
- 32 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לפי כל הכתבות האחרונות באתר נראה שמי שקנה את ה Gigabyte RADEON 9700 נדפק כי הולך לצאת כרטיס אחד עם 256 מגה ונראה גם שהכרטיס לא יפעיל את המשחק דום 3 על האיכות הכי גבוהה בלי בעיות זה נכון כל זה?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בדיון שיש פה על תוכנת SOLIDWORKS 2009 צויין שאפשר לעשות מוד (שינוי בתוכנה ) לכרטיס HD2600 למעין FIERGL בסיסי.שאלתי היא האם שינוי זה ניתן באופן גורף לכל כרטיסי ATI או רק ל"יחידי סגולה" ???. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מארה"ב ASUS ENGTX470. הבנתי שהכרטיס די גדול ואני ממש רוצה לדעת מה גודל הכרטיס מבחינת מידות מדוייקות כי אני לא מוצא את זה. אודה לעוזרים. שגיא.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין לקנות את ה 4870. היות והוא תופס 2 סלוטים עלולה להיווצר בעיה עם הקירור לגשר הדרומי שברשותי. קניתי והתקנתי את ה HR-05 SLI\IFX (מצ"ב תמונה), אך עדיין אני לא בטוח שהוא יכנס. כפי שניתן לראות בתמונה יש 2 ברגים הבולטים כלפי מעלה מהקירור. אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה/תרשים של HD4870 עם מידות בהן מצוין עד איזה אורך הקירור בולט ובאיזה גובה מעל הלוח, על מנת שאוכל לדעת אם אוכל לחבר את הכרטיס למחשב שלי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ מהירות הזכרונות 800 מה"צ השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900 מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו , כדאי לי? זה מסך טוב? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-