עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

2. Started by Jenia24,

קניתי אותו לפני כשבוע ופתאום התחיל לרצד לי המסך והיה כמה פעמים ריסטרים , עכשיו התקנתי את הדיסק שבא אתו והדרייבר הנוכחי שלו 8.12 ובנתיים אין בעיות חוץ מריצוד קטן בהתחלה. הטמפ' של הכרטיס היא 34 במנוחה והמאוור פועל על 60% והVPU של הדרייבר מופעל כמו כן הכרטיס גם מחובר דרך DVI ולא החיבור הרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? הבנתי שהקירור של הכרטיס לא משו אבל מצד שאני הכרטיס גם לא חם.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. ברשותי X800PRO של GIGABYTE. אני דיי לחוץ בזמן (אני רוצה להקליט תוכנית בטלווזיה) התחלתי להתעסק עם זה והזמן מתחיל לאזול. הכרטיס הוא VIVO, ויש 3 כניסות מאחורה (DVI VGA S-VIDEO). יש לי 2 כבלים; האחד עם כניסת S-VIDEO ושלוש יציאות בצבעים כחול ירוק ואדום (RGB) (יציאות נקבה בננה) ועוד כבל עם כניסת S-VIDEO לכרטיס מסך ו2 יציאות בננה ושתי יציאות S-VIDEO (גם נקבות). OK בזמן שאני כותב את השורות הללו הבנתי איך אני מחבר ;D. עכשיו, האם למישהו יש המלצה לתוכנה טובה (עדיף חינמית שאני אספיק להוריד) שתוכל להקליט מהכרטיס ? תודה מראש חברים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!

5. צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by navk2,

הכרטיס מסך שלי הולך ומתפגר ואני רוצה ליהיות מוכן לקנות אחד חדש במקרה של וודאות שהוא הלך. אני כבר סגור לגמרי על 4770, לא אכפת לי כמעט דגם, רק שלא יהיה פסיבי. ולא, אני לא רוצה להוסיף 100 שקל ולקנות 4850.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. Started by status,

שלום לכולם! קיבלתי היום מאח שלי AIW 9800PRO 128MB.. הרכבתי התקנתי דרייברים הכל עבר סבבה ואז התחילו בעיות.. קודם כל המחשב עלה לאט מן הרגיל.. הופתעתי לגולת שרצים שני תהליכים חדשים שנקראים CLI.EXE (שניהם) שביחד תופסים 60 MB RAM (!).. הסרתי את הCATALIST CONTROL CENTER והתקנתי אתה ה CONTROL PANEL.... זה עבר... יופי.. ניסיתי להריץ UT 2004 ופתאום אני רואה שיש מעין ריצודים כאלה בטקסטורות.. משהו ממש מציק! מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לטפל בזה? חשוב לציין שזה קרה גם במשחק TMNT... כמובן קאטאליסט 4.10... מה אפשר לעשות?! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  8. הרעיון הוא להוסיף כרטיס אך ורק למטרות האלה ומקסימום להשתמש בו לעוד מסכים להרחבת הדסקטופ. כרטיס יעודי ! לא משחקים, לא SLI, לא קדחת וקישקושים אחרים. רזולוציה מינימלית 1920 על 1200 האם GTS 250 יספיק ואם יהיה הבדל ביצועים עם 260, 275 או 285. האם ישנו הבדל בין גירסת 512MB ל 1024MB בהתאם ליעוד ? אני לא מוצא משהו ספציפי באינטרטנט, הפניות יתקבלו בפרחים וחיוכים. דעתכם בנושא. תודה מראש לכל המשתתפים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי ג'יפור 9600 GT ואין לו כרטיס קול פנימי כמו שיש בכרטיס 5770 של ATI השאלה שלי היא איך אני מחבר לו כבל של קול ללוח אם במקרה שאני מחבר כבל DVI ל LCD ב HDMI אז יהיה גם קול ניתן לראות את הפרטים של המחשב שלי בצד תודה רבה לעונים מראש.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Wolf-Net,

רציתי לדעת האם יש מתאם מ- S-Video ל-21 פינים או מ- S-Video ל- RCA. ואיך החיבורים האלה נראים ואיפה אפשר לקנות אותם. עוד שאלה קטנה מזה RCA איך הוא נראה בדיוק? נ.ב: המטרה היא שאני יוכל איך שהוא לחבר מהמחשב לראות בטלויזה דרך הממיר , כי יש לי איזה בעיה עם S-Video מאחורי הטלויזה והמחשב לא נותן לו לשדר את מה שבמחשב לטלויזה. תודה רבה זאביק

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, היום הלכתי בכל פתח-תקווה ובכל חנות מחשבים אמרו לי שאין להם מתאם מ-DVI ל-D-SUB. קיבלתי אחד עם הכרטיס מסך אבל אני צריך עוד אחד כי אני רוצה לחבר שני מסכי CRT למחשב שלי. יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את המתאם הזה בפ"ת או בראשון? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. האם ניתן לחבר במערך למשל 9600GT ו 8800GT ? איך בדיוק זה עובד-מבחינת חלוקת משאבים בין 2 הכרטיסים החזק והפחות חדש? האם ניתן להתחיל עם כרטיס בודד ובעתיד לשלב את השני לא בהכרח זהה וזה עובד מיידית או יש צורך לקנפג את המחשב איכשהו מבחינת החומרה?? תודה לכולכם

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  14. יש לי LG F700 ו... למטה ולמעלה רואים קצת מעוך את מה שיש שם למשל אני לוקח את הכותרת של האקספלורר או כל חלון אחר.. באמצע המסך הוא נראה רגיל, שאני מצמיד אותו למעלה פתאום הוא ניהיה כזה... מעוך כזה יותר דק ובצדדים זה גם ככה נראה לי קצת משוך או משהו לאדע.. קיצר זה לא הכי מפריע אבל דיי מוזר.. אבל חוצמזה אני מרוצה אחלה מסך

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by PoOki,

אני רוצה לראות סרטים בטלוזיה עכשיו מכמה שאני זוכר לא ראיתי באיכות DVD על הטלוזיה >< אז השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה אני יכול לראות באיכות מספיק טובה בטלוזיה .. (כי יש יציאה לטלוזיה פשוט לא ראיתי טוב בו..) או שאני יקנה פשוט משו יותר מתקדם ויש לי כבר כיוון .. http://www.akr.co.il/details.asp?id=522 תמליצו לי בבקשה אני מה זה חלש בחומרה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אז ככה זה המפרט: 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512 MB DDR 400MHZ X2 HERCULES 3D PROPHET RADEON 9700PRO קיבלתי 4964! האם תוצאה זו מספיק טובה או לא??

17. Started by MBUCHMAN,

מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. איזה מבינהם יותר חזק? ולאיזה מהם יש יכולת יותר טובה של OC שיתן ביצועים חזקים יותר??? תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. הזמנתי מסך 22 האם אוכל לשחק עדיין ברזולוציה 1024 768

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by D-Max,

רציתי להתייעץ איתכם לא לגבי דגם מסויים . אלא לגבי חברות סתם לידע הכללי שלי . איזה חברה הכי טובה בשיווק כרטיסי מסך ? לא קשור ATI NVIDIA בכללי . Sapphire VS ASUS ? וגם אני מתכוון בכללי

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. ה7600GS יהיה DDR2 ויעלה כ150$ . כרגע אין מידע רב, רק ידוע שהוא אמור להיות יותר חזק מ 66GT ולהלחם ב16XT של ATI. הוא יוצא ב22 למרץ (זה הכרטיס שNV עשתה לו שעון לאחור ;D) מידע :http://www.theinquirer.net/?article=30410 לגבי המחסור 7900GTX וGT באירופה. לפי theinquirer אומרים שיש לNV מחסור לא גדול עם 7900GTX,G71 . מקור: http://www.theinquirer.net/?article=30412 הכרטיסים 7600GS וGT הם הלהיטים של NV

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by club_501,

כן כן, כרטיס ישן מאוד. אתמול עשה לי בעיות וקרס מחדש בכל פעם כשהווינדוס עלה מחדש. האם אפשרות של צריבת ביוס מחדש יכולה לעזור לו לחזור לתפקוד נורמלי, מה דעתכם? היכן אני מוצא ביוס כזה כי מחיפושים שלי לא מצאתי כלום.

23. Started by meshie,

אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  24. יש לי geforce 6600gt ודריברים אחרונים (לא שזה ממש חשוב) האם שימוש ביציאת הטלוויזיה מוריד מביצועי המשחקים או שזה זניח כי למעשה מדובר בכמו מראה ולא עוד תצוגה כמו שני מסכים. אני מדבר כמובן על מצב clone בשביל צפייה בסרטים על מסך הטלווזיה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים