כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהספק לא חזק.. אבל זה מה יש לבינתיים. רזולוציה מקסימלית אין לי מושג אבל יש לי מסך 21' של LG קישור לחנות: www.pandas.co.il דבר נוסף רצוי כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך באמצע העבודה המסך הפך לשחור לאחר כמה שניות הוא השתחרר וחזר לקדמותו אך בצורה שונה: השוליים של המסך הפכו לשחורים הרוזולוציה נשארה אותו דבר אך גודל התמונה הנראית אינו פרוס על כול המסך. מה אפשר לעשות? לא נראה לי שאני יכול לשנות הגדרות כי זה מחשב נייד עם צג LCD. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
GV-R477D5-512H-B :Name 1. Powered by Radeon HD 4770 GPU 2. Supports PCI Express 2.0 3. Microsoft DirectX 10.1 and OpenGL 3.0 support 4. Integrated with the first 512MB GDDR5 memory and 128-bit memory interface 5. Supports CrossFireX and AvivoHD technology 6. Features Dual dual-link DVI-I / D-sub / HDMI (by adapter) / HDCP יריץ משחקים חדשים טוב? שאר נתונים: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל) Monitor Samsung Syn…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
זה ככל הנראה המפרט שאני הולך לקנות -מחר- ככה שזה חשוב לי ואני לא סגור על -כלום- בערך.. המחשב למשחקים בעיקר התקציב שלי עד 4500 ואני מחפש איפה להוריד במפרט ככה שאם אני סוגר על כרטיס מסך יותר זול זה רק לטובתי, השאלה אם זה משתלם, בקיצור הנא המפרט: ¤887.00 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX OCZ Vendetta CPU Cooler ¤120.00 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤449.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤260.00 Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe ¤1,099.00 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤315.00 ¤129.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-AP…
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי מישקפיים ויש להם דרייברים (הדרייברים צריכים להיות תואמים לדרייברים של הכרטיס מסך כלומר למספר לדוגמא 66.97) עכשיו יש רק ל61.77 שזה הישנים איך אני יכול לברר אם יצאו דרייברים או משהו כי יש ליח את המשקפיים כבר איזה חצי שנה ועדיין אותו דרייברים ואני לא יכול להנות מהם... תודה לעוזרים :} (אם זה לא מתאים לפה מצטער אני פשוט לא ידעתי לאן לשים זה המקום כי הגיוני)
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1) חיברתי את הכבלים של הוידאו ושל האודיו כמו שמוסבר בנעוץ הכל עובד טוב חוץ מבעיה אחת איך שאני מדליק את הטלויזיה אני שומע דרך הרמקולים של המחשב עוד לפני שאני מפעיל את התוכנת צפיה ,ישנה אפשרות כזאת שאני יוכל להתחיל לשמוע את הטלויזיה רק שאני פותח את התוכנת צפיה? 2)ורציתי לדעת מהם החיבורים במפצל VIVO שבצבע ירוק כחול ואדום? תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין שחיברתי דרך ממיר של HOT
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות בזמן הקרוב מסך חדש מאחר ושלי נשרף לפני זמן לא קצר, בתקציב של 1700 ש"ח למסך 17" דק, מצאתי את המסך הבא כאופציה מצויינת (DVI,16MS וCR של 1:450) המסך Gigabyte 17 LCD GD-1703 DP
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
השיפורים שעודכנו: Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures. Software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 and ATI Radeon HD 2400 Series This release of Catalyst introduces software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 Series and ATI Radeon HD 2400 Series. Software CrossFire is only available when two graphics accelerators from the same family (i.e. 2 ATI Radeon HD 2600 products) are plugged into a CrossFire compatibl…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב אז חשבתי לשאול עם הכרטיס הזה טוב.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חבר שלי עומד לקנות מחשב חדש, ואנחנו לא בטוחים אם כדאי כרטיס תומך DX9 חזק או כרטיס תומך DX10 חלש יחסית. ידוע שכרטיסי 9 אמורים להריץ משחקי 10 בזמן הקרוב, כי הם ירוצו גם על כרטיסי DX9, אבל השאלה שלי היא, האם יש מצב, שבעוד שנתיים למשל, המשחקים החדשים שיצאו ידרשו DX10 כדרישת מינימום שלהם וכך בעצם הוא יתקע עם כרטיס שלא שווה כלום?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסט המסך נשאר בצריכה נמוכה (כלומר נורית כתומה) למשך כל זמן ההפעלה של ה WIN והוא נדלק לבד כאשר המסך של ה WINDOWS עולה - מוזר ! תחילה חשבתי שזה בגלל הספק- החלפתי ויש לי ANTEC 350W הכרטיס מסך שלי הינו 6600GT PCIE והמסך מסוג LG FLATRON 775T המצב לא היה כך תמיד
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום... השאלה - כמו בכותרת. יש משהו מומלץ מבין PowerColor, Connect3d, ASUS וכו'... ? ומה אחוז המע"מ שלוקחים על הכרטיסים האלו בארץ? דבר אחרון - מה תאריך השחרור העדכני ביותר המאושר של כרטיס ה- Fermi?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תעשו לי סדר בבקשה יש שני סוגים ? ישן וחדש אחד g-92 ואחד לא? אחד אם קירור משופר ואחד לא? אני צריך להיזהר שאני בא לקנות שלא דוחפים לי ישן?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם יש לי R9800Pro של Sapphire , וגם מסך LCD 17" של MAG , אני צריך שהכרטיס מסך יתמוך ב DVI בשביל מסך ה LCD , או שאין קשר בינהם?
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום בעקבות המלצה בפורום זה קניתי היום כרטיס מסך radeon 8500 מזיגזאג. כשקיבלתי את הכרטיס גיליתי שיש עליו מאוורר קטן של ati עם גוף קירור קטן מאלומניום. הכרטיס הנ"ל יורכב במחשב שהוזמן אצל pchardware והכולל מארז antec sonata וקירור למעבר של זלמן וזאת במטרה להשיג שקט מקסימלי. השאלות שלי הן : האם ניתן לפרק את המאוורר הנ"ל לגמרי (כלומר האם האוורור מיותר) האם כדאי לפרק את גוף הקירור הנוכחי ולהרכיב עליו אחד גדול יותר. האם גוף קירור של צ'יפסט מתאים. משה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן הממש קרוב אני יקנה מחשב... בערך עוד שבועים או חודש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות את הX1950PRO או לחכות חודשיים ולקנות את הכ. מסך של NVIDIA עם ליבת הG84 לשוק הבינוני?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תקציב : 400 ש''ח שימוש עיקרי : גיימינג - Call Of Duty MW3 אין חנות ספציפית (החנות צריכה להיות בתל אביב \ רמת גן) מפרט המחשב : מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 כרטיס מסך נוכחי - Intel G41 Express Chipset מסך : Fujicom 21.5 Inch WINDOWS XP אם זה חשוב
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי.. אם תוכלו לעזור לי, הרטיס הוא למטרת עבודה בתוכנות כמו 3dmax, poser ו after effects זה הפרטים על המחשב: מעבד pd820 2.8 2m dualcore 2.99 gb of ram לוח אם msi intel 945gzm3. 7.1 לא יודע אם הבאתי את כל הפרטים הנכונים בכל אופן יש לי את המפרט בדף.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לידידה שלי יש את הכרטיס הבא: GF4 MX440 8X 64MB DDR 64bit TV-out AGP Chipset NVIDIA GeForce4 MX440 8X Video Output Function TV-Out (S-Video connector) Support Memory 64MB DDR 64bit עכשיו... אני יודע שהוא ישן לא משהו וכו' וכו' אבל אני רוצה לדעת אם יש מצב כלשהו שהוא יעלה את המשחק ROME TOTAL WAR? אה ובלי OC כמובן...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס מסך הישן שלי התקלקל אני רוצה לקנות אחד חדש. הקודם שלי היה nVidia FX 5500. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר באפיק AGPx8. אני לא גיימר כבד אבל אני משחק במחשב די הרבה (משהו כמו שעה וחצי ביום). את המפרט שלי אתם יכולים לראות בפרופיל משתמש שלי. יש לציין שיש לי מסך 19" LCD שאני משתמש בו ברזולוציה של 1024x1280. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1,000 ש"ח ועדיף אפילו פחות אלא אם כן הכרטיס הוא ממש טוב ושווה להשקיע בשבילו עוד כמה שקלים. יש לכם הצעות בשבילי?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-