כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי המפרט הנ"ל (נקנה לפני 4 שנים כמערבת עיבוד וידיאו 10K): לוח אם ASUS P5wd2 E-premium זכרונות OCZ 2GB 667 GOLD EDTION (לא זוכר תיזמונים היו משהו משהו בתקופתו) מעבד פנטיום D930 כרטיס מסך (כיוון שלא היה מיועד למשחקים ועבדתי עם כרטיס עריכה): winfast PX 6200 TC ספ' HEC 350 אאל"ט. מארז לא רלוונטי אבל סופרנו של TT. אני מחפש כרטיס מסך זול עד 400 ש"ח שיתן לי אפשרות לשחק במשחקים מדי פעם לא צריך ברזולוציה גבוהה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מפרט אבל נתקלתי בבעיה בחלק של כרטיסי מסך: באלה של GIGABYTE יש ?GF FX5500 256MB,TV,DVI? ב475 ש"ח אבל כשנכנסים למפרט שלו רשום 128MB אחד מעליו יש ?GF FX5500 128MB,TV,DVI 128 BIT? ב 453 ש"ח מישהו אולי מכיר את המחירים? יכול להסביר לי מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט ברכישת כרטיסי המסך הבאים מתוצרת SAPPHIRE : 9600 XT http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9600XT&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו מהירויות שעון גבוהות יותר 9800SE http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9800SE&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו זכרון של 256BIT אך הוא על הנייר איטי יותר ובנוסף עולה 150 ש"ח יותר שמעתי שניתן להפוך 9800SE ל9800PRO עם הדרייברים של OMEGA זה נכון !!! מה אתם ממליצים !!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקנות מחשב חדש עם radeon9800 XT אבל איזה חברה? ראיתי בארץ את של-sapphire,hercules ו-ati (שראיתי באתר של טום שהקירור שם לא משהו...) מה אתם אומרים כדאי? ומה אתם אומרים על הכרטיס של asus שהוא עם הקירור הכי עצבני... מישהו יודע איפה להשיג אותו בארץ או מתי. חוצמזה חשוב שיהיה לי video in בכרטיס(אני יודע של-asus יש vi) תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
והאם יש אפשרות לעשות לx800xl סופטמוד או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר בנוסף למסך גם את הטלויזיה שלו ("LCD 32, בעל כניסות VGA, HDMI, וכו') המטרה היא לראות סרטים על הטלויזיה, ואולי לגלוש קצת (לא ממש לראות טקסט, מספיק לגלישה ביוטיוב). הוא לא משחק במשחקי מחשב, אז אני לא יודע איזה כרטיס להמליץ לו, כך שלא יעלה יקר מדי, ולא זול מדי. שפשוט יספק. לדעתי לא תהיה בעיה (של איכות) לחבר את העסק ב VGA, הציפיות שלו הם לא בשמים. המחיר צריך להיות בין 300 ל 500 שקל.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני בטוח שאין הבדלים בין ביצועים שלו או חברות אחרות.. אהל מה עם OC??
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה בעיה שכשאני מנסה להפעיל את המשחק Star Wars : Comando republic הוא אומר לי שאני צריך pixel shader 1.1 or higher וכשאני מנסה להכנס למשחק רואים את הכל מטושטש ובצע לבן ואז המשחק יוצא לבד והוא אומר לי שיש בעיה. מישהו יודע איך לסדר את זה? נ.ב יש לי כרטיס מסך GF4mx440 128 mb תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1409 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=768 האם יש שני דגמים למסך הזה? באתר הרשמי מופיע רק הדגם עם המעמד המלבני
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ככה, יש לי טלוויזיה ReadyHD ובמחשב יש לי HD4870 אמרו לי שיש אפשרות לחבר אותו לטלוויזיה, איך אני מחבר אותו? יש לי את החיבור שמתחבר במחשב לחיבור העגול שם (נראה לי S-VIDEO) ועם מתאם חיברתי לכבל עם 3 צבעים - כחול ירוק ואדום (יש לי כבל שאבא שלי הביא לי עבה מאוד בצבע לבן - ממש איכותי..). עכשיו, העברתי בטלוויזיה למצב S-VIDEO ולא עשה שום דבר (אין סינגל) (גם בכל הסורסים האחרים). יש מצב שצריך לעשות משהו במחשב בתוכנה CCC ? ואיך לחבר את זה? יש לי פה כמה כבלים אין לי מושג מה כל אחד עושה, אבל אין לי כבל של HDMI = אני אקנה השבוע אולי אחד מוזהב. *במידה ויש מצב שהמחשב לא מזהה את הטלוויזיה, מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי LG F700 ו... למטה ולמעלה רואים קצת מעוך את מה שיש שם למשל אני לוקח את הכותרת של האקספלורר או כל חלון אחר.. באמצע המסך הוא נראה רגיל, שאני מצמיד אותו למעלה פתאום הוא ניהיה כזה... מעוך כזה יותר דק ובצדדים זה גם ככה נראה לי קצת משוך או משהו לאדע.. קיצר זה לא הכי מפריע אבל דיי מוזר.. אבל חוצמזה אני מרוצה אחלה מסך
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי דריברים של nvidia 40.72 , והתקנתי את המשחק מטריקס והוא רושם לי device error 2 מהאתר הרשמי התברר לי שהודעת שגיאה זו נגרמת גתוצאה משימוש ב nvidia refresh tool(מה שהתברר כנכון לאחר הסרתה של תוכנה זו) איך אני יוכל להפעיל את המשחק - אך עדיין לעבוד עם 85 hz?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שכרטיס המסך במחשב הנוכחי כנראה בשלבי גסיסה(מסכים לבנים ושחורים במהלך פעילות רגילה במחשב המצריכים ריסטארט,שהמשיכו להופיע גם לאחר פירמוט), רציתי בבקשה לדעת האם הכרטיס המסך הבא:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7315&CatCode=531 יתאים למפרט הבא: intel core 2 due e8400 3.0ghz arctic cooling alpine 7 asus p5ql pro g.skill ddr2 4096mb 800mhz wd 640gb nzxt alpha no psu seasonic 500w ss-500-et-apfc-f3 שאלה נוספת:האם אייבורי מבצעים גם התקנות של כרטיס מסך עבור מחשב קיים? בתשלום כמובן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי SONY SDM-S73 רציתי לדעת אם המסך הזה טוב לסרטים ולמשחקים והוא עלה לי לפני חצי שנה 3200 שווה א המחיר?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W כמעט קניתי את HD4670 אבל פתאום יצא הHD4830 עולה 150$ שבארץ כנראה יעלה בסביבות 600 שקל השאלה אם הוא יתאים למפרט שלי וגם החברה ממליצה על ספק 450W האם ב430W גם יתאים
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי תגירסה המלאה , גם של 05. עכשיו, אני לא מבין בזה משהו, אבל "חפיף" תעזרו לי קצת ואני ילמד יותר על החלק הזה. אז הנה הדרישות שלי: זיכרונות: 768 של DDRAM. אני רוצה להעלות תוצאות לאתר ולראות את תתרשמו. אבל אני לא יודע מה לכוון בהגדרות הגראפיות (כדי שיפעל על מקסימום יכולות..) (: תודה לכל הממליצים..
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב חדש דחוף אבל אני רוצה לחכות לסידרה החדשה של ה-DX10. לדעתכם זה יהיה בסדר לבינתיים לקנות את המחשב ולשים בו את הכרטיס הנוכחי שיש לי (RADEON 9700) עד שתצא הסידרה החדשה?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
ראיתי ב-faq כמה דרכים שבהם ניתן לשפר את האיכות של כרטיסי המסך . מה הכי מומלץ לעשות לכרטיס מסך זה ? אגב , איך ניתן לברר אם יש לו יציאת dvi ?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-