עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by infer73,

טוב בעקבות מותו בטרם עת של הTi4200 שלי (נכון מתאים שאני קונה H10,חוזר שמח הביתה ופתאום הכ. מסך מת? מרפי הבן ****...) אני צריך לקנות כ. מסך חדש טוב אז אין הרבה דברים להגיד על זה, חוץ מזה שאני צריך כ. מסך עד בערך 1000 שקל (בבקשה לא לחרוג יותר מדי, אלא אם כן באמת כדאי) אהה כן, ושיהיה AGP (היעוד מן הסתם הוא למשחקים...) תודה מראש לכל מי שיעזור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ruff stuff,

מה הם היתרונות שלו לעומת מסך שאין בו חיבור dvi והאם שווה להשקיע במסך עם חיבור שכזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. שלום, לאחורה בסרטים שאני רואה בטלויזיה, TVOUT של XFX 6600GT אני מבחין ב SCAN LINES כאלו, זה כמו נגיד שמסך מתרנדר ? דבר דומה רק שעובר כמו פס בהיר יותר כז שעובר באיטיות על המסך, התמונה לא מרצדת או משהו אבל פשוט יש פס בהירות כזה שעובר על המסך, וזה עשוי להרגיז... תהיתי האם זה בלאי של הכרטיס מסך כתוצאה מחום ? כי כפי שזכור לי לפני כן זה לא היה... חשבתי אילו אתקין דריבר חדש זה יסדר את הבעיה, אך כנראה שטעיתי, האם מישהו מוכר עם הבעיה ? או יודע כיצד לסדר אותה ? אשמח לתגובות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Omri-z,

שלום..! לא ידעתי איפה לרשום את זה.. אני קונה בksp עכשיו אני רוצה לדעת איזה חברה יותר טובה? XFX 6600gt או GIGABYTE 6600GT אז מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gilad0327,

אני מעוניין ב- LCD למשחקים וסרטים עם כניסת DVI . התקציב הוא בסיבבות ה- 2000-2400 17 אינצ'... אם יש בתקציב הזה גם 19 זה טוב . ואני מעדיף של LG .. בגלל אחריות הפיקסלים

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. זכיתי במכרז במסך Hyundai L90D+ במחיר של 2190 שקל... איזה כייף... אני משתוקק לקבל אותו כדי לפרסם ביקורת ..

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  7. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ זרוע למסכי LCD תואם תקן VESA? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by GW,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. השאלה בכותרת "אילו זכרונות (1.6ns או 2.0ns) יש ל-6600gt של leadtek הרגיל?" (חח מצטט את עצמי). http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5687

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by ירח אפל,

אנינ צריך כרטיס PCI שיאפשר לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה רציתי לדעת אם הכרטיס FlyVideo3000/2000 יבצע את העבודה או איזה כרטיס אחר יכול לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pk1,

ברשותי טלוויזיה ישנה בעלת חיבור AV של 5 פינים, כמו של המקלדות הישנות האלה למחשב חיבור מהסוג הזה http://www.dspglobal.com/adapt%205-pin%20DIN.jpg רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב (במקרה שלי המרה לRCA)?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by shlomi_x,

היי, אני מתכנת שעובד שעות רבות מול המחשב. אני מחפש מסך דק, 19 אינטש במחיר של עד 2500 ש"ח או קצת יותר. יש המלצות? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by ולאקוביץ,

אני צריך עזרה בקשר למסכי LCD עקרונית אני חשוב על משהו ברמה של מסך LCD של סמסונג ה 710T השאלה שלי היא איזה מסכים עוד בסגנון של סמסונג 710T יש??? חשוב שהחברה תהיה בעלת שם (לא חברות לא מוכרות...) ו12 MS ופחות.... תודה מראש!!!!

16. שלום לכולם. הנושא נשמע כאילו קשור לפורום אחר, אבל יש חלק שקשור לכרטיס המסך. החלטתי (קצת מאוחר) לעבור מהקלטות סרטים בוידאו הביתי להקלטות סרטים במחשב ול-DVD. אחרי כמה תחקירים הגעתי למסקנה שהמחשב צריך שדרוג בכמה רכיבים, ואחד הרכיבים (מה שעדיין לא ברור) זה כרטיס המסך. יש לציין שאני לא עורך סרטים מקצועי ואני לא זקוק לציוד ברמה של מקצוענים. שאלתי אנשים שונים בקשר לעניין. חלקם אמרו לי שאני צריך כרטיס לכידת וידאו (או כרטיס טלויזיה... מה שלא יהיה), וחלקם אמרו: "מה פתאום? אתה כולה צריך כרטיס מסך בעל יציאות מסויימות." נאמר לי שבעזרת כרטיס המסך הזה (בעל יציאת Vivo או משהו כזה) אוכל להקליט סרטים למחשב (אם זה מהטלויזיה או מהוידאו או ממצלמת הוידאו). שאלותיי הן: מהן ההשלכות? מה החסרונות…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by EladBr,

הלכתי לחבר שלי ופתאום אני רואה שיש לו כרטיס מסך TI 4200 (של ג'יפורס) מה זה הכרטיס הזה?????

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by musari,

:s05: באיזה תאריך הוא אמור לצאת לחניות ולארץ מתי יגיע בערך?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by Danny_Malis,

יש לי שתי הצעות מחיר בערך באותו סכום למחשב נישא, אחד מגיע עם ה-6200 ו-128 מגה והשני מגיע עם ה-9700 ו-64 מגה זכרון. תעזרו לי לבחור... המחשב אם ה-6200 זה ACER 4152LMIGF והמחשב אם ה-9700 זה MSI M510 .

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אחים שלי אני יודע שלרוב בילדים כאן שיש להם את הכרטיסים של ati יש את הבעיה של ה vpu recover שבינתים לא ראיתי שאף אחד הצליח לפתור אותה. כמו שכולכם יודעים הבעיה נוצרת כאשר הכרטיס נכבה או מפסקי להגיב ובמחשב הנחמד שלנו המחליט או להתכבות או לסגור את כל התוכניות שמשתמשות בכרטיס =. אז אני מרוב צער כאב וסבל החלטתי לעשות ניסוים כדי להגיע למצב שהזין הזה יעבוד...והופה זה הצליח לי ...=] אז אני פה כדי שאתם תוכלו לשחק איתי =[ חחח עכשיו אני משחק unreal 2004 כבר שעתיים וחצי ככה וזה לא עשה לי את הבעיה ב Radeon 9600 שלי (זה היה עושה לי את זה אחרי 5 דקות!!!) האחריות בשינוים אלה הם על המשתמש בלבד ואינינו אחראים על שום תקלה או נזק פיזי שיגרם לחומרה (אבל לי לא נגרם נזק =]) אז ככה... …

• 51 תגובות
    • 5.7k צפיות
  22. שלום, אני צריך לינק או מידע למכירה של מסכי הפלזמות הענקיים שמציבים למטרת פירסומות (כמו שלטי ענק) בשטח.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by nim901,

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=817&pageID=1665 יש גם X850 בהשוואה, תהנו

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  24. ניסיתי לפני כמה ימים אבל אף אחד לא הגיב אתם חיבים לעזור לי אני דופק את הראש בקיר אין לי מושג בזה. המחשב שלי: P4 2G 512 זכרון כרטיס מסך ASUS AGP*4 מסך LCD 15 של חברת JTC. את הכרטיס אני למשחקים נטו. הכרטיס היחידי שראיתי הוא זה (בקישור) אני לא יודע אם הוא טוב (שווה את הכסף) מתאים או אם יש משהו טוב יותר באותו כסף בבקשה תעזרו לי שבת שלום לכולם

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bobby323,

האם כדי לחסוך כסף כדיי להפשר על כרטיס 128

• 10 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים